וואו. איך מסכמים.
בשבילי המפגש הזה התחיל לפני חודש בערך, כש @פיתה פיתה, כמו שעון מעורר טוב, הזכירה לנו על קיומו. כמה זמן אחר כך @L ענק בישר לנו שהוא נפרד מאיתנו, והתחלנו יחד עם @כישוף כושל לעבוד במרץ.
אתמול עבדתי עד 2 בלילה על הסדנא שלי והיום השכמתי בבוקר כדי להקדים בשביל ארגונים אחרונים.
אחרי מסע שופינג קצר ומוצלחת ששיאו בסחיבת עשרה קילוגרמים של חימר ברחובות ירושלים, הגעתי לבית אצ''ג (יפו 34 ולא כפי שפורסם
. מה, בטח שזו הייתה טעות מכוונת כדי להרחיק סוכנים חשאיים). שהיה קצרה עד להגעתו של צור שעזב מיד לקנות אוכלים (וחזר עם גמבה). הבא שהגיח היה @בן-ציון שבכלל-לא-קוראים-לו-בנצי שבגללו לכלכתי את החלון של המארחים האדיבים.
אחר כך צץ @Admin המהולל ובנו החמוד-למראית-עין-בלבד (כך לפחות טען אבא שלו).
מיד אחר כך צצה חבורת בנות רעשנית שכללה את (וסלחו לי אם שכחתי מישהי) @מגדלור באפלה @חלילית אלט @*בננית* @cookie_monster @גלויה ואת (כנ''ל) @יהודה פ. @AMIRAM1 @סביון ו@אליצורשאיןלימושגמההניקשלו אחרי שהגיעו היה אפשר להתחיל, באיחור אופנתי (שהיה קשור בקשר הדוק בקושי לנתק את ענאל ואת בנצי מהפסנתר).
את סדנאת הפתיחה העברתי אני. קראנו שירים על ילדים ושירי ילדים, כתבנו קצת ודברנו על תמימות ועל תמימות שנייה. היה לי כיף ומעורר מחשבה, תודה לכולכם.
יצאנו להפסקה קצרה, במהלכה הצטרפו אלינו @אלעזר300 ואשתו, @אנחנו יחד נבנה ועוד כמה אנשים טובים שהשעה משכיחה ממני.
אחרי ההפסקה התחלקנו לשתי קבוצות. קבוצה אחת לסדנאת כתיבה בהנחיית הצור וקבצה שנייה למרעישים ולזקנים לסדנאת פיסול ב(עשרהקילוגרמיםשל) חימר בהנחייתן של תחיה ו@מאמע צאדיקה . עם צור דברנו על פסח, על ליל הסדר, הפתעות וחזרתיות היה מרתק ומפרה, נשמח ממש לראות את יצירותיכם בפרויקט הייעודי שיפתח ברגע שאבין איך פותחים פרויקט
בסדנא של תחיה ואסתר לא הייתי, אבל הפילים היו ממש מקסימים ובכלל אתם כולכן מוכשרים.
שוב הפסקה, במהלכה הצטרפה אלינו @קול דממה שהובילה את סדנאת המוזיקה המגניבה בטירוף שהייתה אחר כך. למדנו על פיוטים ועל מקצבים לא-מערביים ומגניבים. נגנינו המוכשרים, בניצוחה של חוה ובקצבו של אלעזר, התאמנו על פיוט לאדינו נהדר לט"ו בשבט ודי נהנו בסך הכל. במקביל יצאו צלמינו המוכשרים בהנחייתם של עמירם והמצלמה לצוד תמונות בירושלים של מטה. התוצרים יהיו מרנינים ונקווה שתפרסמו אותם גם כן בפרויקט הייעודי כנ"ל.
אחרי תום הסדנאות התאספנו כולנו לאודיטוריום ולבמה של אמנינו המוכשרים. חוה נגנה, ענאל ביצעה קטע ספוקן וורד, צור הקריא משיריו והנגנים ביצעו את הפיוט שלמדו בסדנא. היה מרתק וכיף, מקווה שבמפגש הבא כבר תהיה הענות גדולה אפילו יותר לפרויקט הבמה הפתוחה 
אחרי הופעות הבמה הגיעה העת להפרד, צור נשא נאום פרידה מרגש והביך אותי. בתמורה תחיה עלתה והביכה אותו בחזרה במילות פרידה בשם צוות פסיפס.
משם המשכנו לפטפוטים ובלבולים, שבסופם נפרדנו לשלום.
נצפו ונעלמו: @יעלוש מחבד @just dance ו@עודמישהיעםניקקלאסישלבת שאני לא מצליח לזכור, ובאו בכלל לעשות אאוטינג. @אני והוא ו@עוגי פלצת שלא הבין שלקיים גזרה שלי לשיעורין זה לא נחשב. @נחמיה17 @ציף @שלולית @LightStarבגללהשעה
עכשיו תורכם - איך היה המפגש? מה אהבתם? אנקדוטה שפספסתי? אנשים שלבושתי שכחתי\לא הצלחתי לתייג? מה תרצו שיהיה במפגש הבא?
והכי חשוב: תודה. תודה לכם שבאתם. תודה לכל המארגנים והמעבירים והעוזרים. תודה לקודשא שהביאנו עד הלום.
)
אוי זה היה מוזר

דינוזאורית!!

]
), אחלה יהיה היכרות. ואז התחילה פעילות לבחור שיר שקשור לילדות שלי. ואני לא יודע מה רוצים מחיי.... |מגרד בראש|
)