אנחנו קבוצה קטנה של כמה חברות מאוד טובות, חלקן נשואות (אחת עם ילד), אני בעז"ה מתחתנת בקרוב, וחלקן רווקות.
בין הרווקות יש אחת, באמת חברה טובה שלי, שבתקופה האחרונה נהייה לה מאוד קשה, מאחר ואנחנו שתי חברות מהקבוצה שהתארסנו באותו זמן (השניה כבר התחתנה), ועוד אחת ילדה קצת אח"כ, וכל הדיבור שלנו היה סביב החתונות והלידה. היא ממש רוצה להתחתן, וגם ההורים שלה מאוד לוחצים עליה (היא הקטנה ושאר האחים שלה נשואים), אבל (וזה אבל גדול!)- תמיד ששואלים אותה מה היא מחפשת, היא לא יודעת להגיד, אומרת שהיא מחפשת מישהו בסגנון של הארוס שלי וחבר מאוד טוב שלו (שהיא גם מכירה) למרות שהם שני אנשים מאוד מאוד שונים, כשאנחנו מנסים לעזור לה ולשאול אותה על הנושא, או שואלים אותה למה היא פסלה את מי שיצאה איתו היא ישר מתעצבנת עלינו ומשנה את השיחה, וכו'.. חוץ מזה, יש לה עוד כל מיני קשיים אחרים שלא קשורים לתחום הזה.
בזמן האחרון נהייה לה עוד יותר קשה, ומשהו קטן שקרה בינינו הכעיס אותה, ואני מרגישה שהיא קצת מוציאה עליי את כל הכעסים שלה. כל הזמן אומרת לי שהיא כועסת עליי, שהיא נפגעה ממני (היא התחילה עם זה כבר יומיים אחרי שהתארסתי, אמרה לי שהיא נפגעה שלא אמרתי לה מראש, למרות שהסברתי לה שהיחידים שסיפרנו להם מראש אלה כמובן המשפחות שלנו, השדכן והבוסים שלנו.. לא עזר, עדיין כעסה עליי..). היא אמרה לי משהו בסגנון של "את מהאלה שברגע שהן יוצאות עם מישהו הן נעלמות?" למרות שלפני פחות משנה טסנו ביחד לחו"ל (אחרי שהארוס שלי ואני התחלנו לצאת, והקשר שלנו היה מאוד רציני), היא כל הזמן כועסת עליי שלא אכפת לי מהקשר שלנו, כל הזמן שואלת אותי- "את לא יכולה לפנות קצת זמן בשביל חברה שלך?" (בשביל לדבר ולסדר את הדברים בינינו), למרות שאני מסבירה לה שוב פעם ושוב פעם את התקופה המטורפת שעוברת עליי מאז פסח (גם עם החתונה וגם עם דברים אחרים).
אני מבינה את הקושי שלה, באמת! לקח לי לא מעט זמן עד שהתחלתי לצאת עם הארוס שלי, והייתי תקופה מאוד ארוכה בלי הצעות, אבל היחס שאני מקבלת ממנה מאוד פוגע בי, ואני נמצאת בתקופה שאני חייבת את החברות הטובות שלי, וקשה לי מאוד עם היחס הזה..
יש לכם הצעות מה אפשר לעשות?

(צוחקת..)
)