אם יש למישהו רעיון לשם לסיפור אשמח שיכתוב לי בתוך הודעת תגובה (ולא בכותרת.)
תודה מראש! קריאה מהנה
"בעט אלי! בעט אלי!" "תיזהר הוא מגיע לך מימין"
"פנדל!", "יאיר, אלי!" "קובי, הוא מכניס.."
"גול!!"
יאיר, דוד, חיים וקובי כבר לקראת סוף המשחק. כדורגל סוער זה היה. חיים וקובי מול יאיר ודוד. לכאורה זה סתם עוד משחק כמו עוד הרבה שהיו ויהיו, אבל לא. המשחק הזה הוא אחר. חיים וקובי מול יאיר ודוד זה דבר שאסור לפספס. האלופים של הכיתה במשחק! לא. זה לא משחק שאפשר להפסיד ולא לשחק בו. כולם מחר ידברו על זה.
משחק כזה זה לא דבר שאפשר להפסיד! אפילו אם משתיים בצהריים לא אכלת כלום ועכשיו אתה רעב ממש. לא משנה גם שעכשיו כבר שש וחצי וחייב ללכת למנחה, ואז ערבית ורק אז תאכל. תחכה בסבלנות. אין מה לעשות.
העיקר ששיחקת במשחק וניצחתם בהפרש של 3 גולים. פשוט החלטתם שזהו, מנחה עוד רגע.
"מה הולך, מנחם?" הוא יורד בריצה מביתו, "אתה בא איתנו?" ממהר לתפילה עם אביו. "כן רגע, צריך להגיד לאמא". פותח את הדלת- "אמא הלכתי עם מנחם ל'ישורון', טוב?" "בסדר גמור, תחזור בין מנחה לערבית, תאכל משהו.." "טוב" מפטיר לחלל המדרגות בריצה מהירה.
מנחה. מגיע רגע לפני הזמן, ומסדיר את הנשימה. הוא רץ מאחורי מנחם, עד שהשיג אותו.
"אמא אמרה שאחזור בין מנחה לערבית, אני לא יכול לשחק עכשיו. אני רעב" אומר והולך. שניה אחר כך חוזר ומחליט להישאר. עד שיגיע הוא כבר יצטרך לחזור. מתקשר לאמא להודיע לה. דוד הוא ילד אחראי.
נשאר למשחק עם חברים. סטנגה. דוד, מנחם, מאיר, קובי ויוסף. זה נחמד ממש שאסור לגעת בכדור פעמיים. משחק מעניין. השבוע מנחם לימד אותם, בין מנחה לערבית כמובן. הם לא גרים כולם באותו רחוב.
ערבית. נכנס להתפלל. נשאר לקדיש האחרון, עונה אמן ויוצא. זהו. הוא רעב.
חוזר עם מנחם הבייתה. הפעם בלי אבא שלו, הוא מעביר עכשיו שיעור. אחרי כמה דקות מגיעים לבניין. מנחם משיג ודוד נכנס הבייתה.
הפתעה! "עוד מעט דודה אורלי ואליה מגיעים!"
"גם נריה ואביחי באים?", "רננה גם תבוא?", "אמא, אפשר לחכות להם ערים??" אמא, צֵה יוֹת עֵר".
כל אחד ורצונו העז לראות את הדודים שגרים רחוק והחליטו לקפוץ קצת לאחיינים האהובים.
"אביחי, נועם ורננה נשארו בבית עם ביביסיטר. לדודה אורלי ואליה יש משהו עוד שעה אז הם החליטו לקפוץ אלינו לביקור" משיבה לילדיה. "דוד, בוא לאכול צדיק. אתה בטח רעב."
דפיקות בדלת. הסתערות על הדודים האהובים שהגיעו לבקר.
"הקדמנו קצת" "מצוין. עכשיו אמרתי לילדים והם כל כך שמחו." "בואו כנסו" "דודה אוֹלִי ביאה תָּעוֹת?" הקטנצ'יק עם השאלות המתוקות שלו.
"הבאנו משהו טעים לאכול. אמא מרשה עכשיו? "אמא, בקשה..." וחיוך מאשר.
אליה מוציא שקית במבה, שם בשולחן. וכולם מתכבדים. רק דוד לא נוגע. הולך למטבח, לאכול לחם. הוא רעב.
"דוד, בוא, מה אתה בורח?" קריצה קטנה מתווספת. דוד מחזיר חיוך נבוך ונישאר במטבח. אליה מתקרב אליו ויוצא מההמולה בסלון.
"מה קורה, אחיין צדיק שלי? למה אתה לא עם כולם בסלון?" דוד מסתכל על אורלי, לראות שהיא לא שומעת, ואז לוחש בשקט-
"שכחת שאני אלרגי??"