אני לא רווקה זקנה ב"ה ובעז"ה כולי תפילה שהאחד שלי יגיע בקרוב. אבל עד אז.. מרגישה ככ לבד. מרגישה כאילו יש איבר בגוף שחסר לי. חסר לי אותך. פגשתי כבר כמה בדרך אליך. מקווה שהבא כבר תהיה אתה. לפעמים מפחדת שאולי אני מחפשת משהו שלא קיים.. אולי אני מחפשת מישהו מיוחד מדיי? כזה שיוכל להשקיט בי את כל הסערות. אחד כזה שיאמין בי, יאהב ויכיל, למרות שיש גם חסרונות.
אני טיפוס אופטימי בדכ. מאמינה תמיד שיהיה טוב, אומרים עליי שאני שמחה ותמיד משדרת רוגע. והנה, נשברתי. לא לגמריי, אני יודעת שזה רק לרגע. מקווה.
מפחדת מהלבד, מלהישאר לבד. רואה איך מעגלים מצטמצמים לאיטם.. ועוד חברה טובה מתחתנת. ואני שמחה בשבילה, באמת. שמחה אמיתית. אין בי קנאה או צרות עין. תודה לא-ל זה רחוק ממני. זו שמחה שמלווה איתה פחד, פחד מבדידות. פחד של חוסר ידיעה.. אולי אני לא עושה מספיק? במה עוד להשתפר? מה לשנות? איפה להוסיף? מה אני לא עושה נכון?
אני מאמינה בך ה', מאמינה באמת, שתשלח לי אותו כשאהיה הכי מוכנה. כשנהיה הכי מוכנים. רק מבקשת, שהדרך לא תהיה ארוכה, לא מסובכת. שילווה אותנו הרבה אור ושמחה מהלב. אין בי עוד כח לפרידות. לא מבחורים ולא מחברות. זקוקקה ליציבות. משוועת אליה. מתפללת בלי סוף שזה יגיע וזה קרוב. שיהיה רק טוב