אני בתחילת שביעי כרגע. וממש אין לי שום כוח להמשך ההריון..מיציתי כבר :/
איך מתעודדים ואוזרים כוח ומרץ? במיוחד שאני הולכת לתפוח ולגדול ועם כל החום של חודשי הקיץ..
נהייה לי חום רק מלחשוב על החום
דבר שני- אני בהריון ראשון, ואנחנו גרים רחוק מההורים. כמובן שיש לי רצון להגיע לאמא לכמה ימים אחרי הלידה,
לפינוק ולעזרה ותמיכה.
ה-ב-ע-י-ה: אמא שלי נשואה בפעם השניה. והאווירה שבעלה משרה בבית היא לחוצה ולא נעימה.
אנחנו לא מגיעים אליהם הרבה למרות שאני כן מתגעגעת, כי ברגע שאנחנו מגיעים אני נזכרת למה אני לא אוהבת להיות שם..
זה כל פעם מציד אותי בפני דילמה- כי מצד אחד אני רוצה להיות עם אמא והאחים. מצד שני- זו עסקת חבילה...
ועכשיו במיוחד שאני מתחילה לחשוב על הלידה- כן חשוב לי להיות גם מהבחינה שלי עצמי וגם מהבחינה של אמא שלי שתהנה מלדאוג לבת שלה ולנכד/ה הראשון.
מצד שני, במיוחד אחרי לידה חשוב לי להיות במקום רגוע ונינוח ולא להרגיש אווירת לחץ ומתח.
גם אצל ההורים של בעלי אני לא מרגישה לגמריי בנוח סתם מהעניין שאני מרגישה שמתייחסים אליי כאל "קטנה וטיפשה"..ובוחנים אותי על כל דבר שאני עושה. לא מתחשק לי להיות אחרי לידה עם עיניים בוחנות ועם הערות מה אני עושה טוב/ לא טוב.
מה אתן הייתן עושות?
זה מטריד אותי...
כמובן שיש את האפשרות להגיע הביתה. אבל גם מבחינת הטיימינג זה בעייתי-יוצא בדיוק בחגים אז גם ככה מתכננים להיות אצל המשפחה בחגים.
וגם מבחינת העזרה וכו- בישולים, טיפול בתינוק..
תודה