אז הצלחתי לקום ולעזוב את גן הוורדים וחזרתי הביתה.. ב"ה הקב"ה עזר והגעתי יחסית ממש מהר...
וההפתעה שחיכתה לי בבית ככ הדהימה אותי! כל המשפחה כבר התעדכנה בחדשות וכולם ממש מסביבי וככ תומכים ומנסים לעודד.. היה לי קשה לחשוב שאולי אכזבתי אותם.. ודברתי עם אמא שלי בכנות על זה והיא אמרה לי שממש לא אכזבתי! ושהם רק מופתעים כי חשבו שזה כבר הכיוון.. אבל אם לא אז לא והקב"ה מכוון הכל משמיים...
בכ"א- (ממממ.. המילה הזו ממש מזכירה לי אותו... :/)
אמא שלי שאלה אותי אם אני ארצה שנסע ביחד לכותל להתפלל קצת.. אז שעה אחרי שחזרתי הביתה מירושלים מצאתי את עצמי בדרך חזרה לשם..
בדרך טעינו בכיוון הנסיעה ואז הוויז לקח אותנו מדרך חלופית- והדרך הזו עברה במלאא מקומות שהיינו בהם ביחד.. ובכל מקום אני נזכרת פה היינו בדייט הזה, ושם עשינו ככה, ופה הוא אמר לי ככה, שם הרגשתי ככה וכו' וכו'...
נראלי שזה היה לטובה כי זה היה כמו מן חשיפה כזה וגרם לי להתמודד ואח"כ הרגשתי טוב יותר...
כשהגענו לעיר העתיקה הלכנו לכותל דרך פסטיבל האורות שיש עכשיו.. האמת- לא היה לי חשק לזה בכלל! רק חיכיתי כבר להגיע לכותל ולשקט ולהתפלל קצת.. וכל הדרך ראיתי את הזוגות והמשפחות שהיו שם וחשבתי לעצמי שאני והוא היינו צריכים להיות שם יחד ולהנות מזה...
אבל נו שויין- הרבה דברים לא הספקנו ביחד.... :/
אחכ סוף סוף הגענו לכותל.. הלכתי לפינה והרגשתי שאני לא יכולה להתפלל.. פשוט חסומה..

אז התחלתי שוב פעם לבכות ולבכות ושאלתי את הקב"ה-
למה??
ויש לי עוד הרבה שאלות אליו עכשיו...
אבל עכשיו התחושה שלי היא שאני כאובה ומאוכזבת מאודד! וקשה לי להתרומם.. למרות שאני יודעת ומאמינה שמתי שהוא (אפילו בקרוב) אני אצליח לקום מזה ולהתחזק...
אבל יודעים מה אמרתי לו?
שאני לא רוצה נסיונות! אני לא רוצה קשיים..! אני לא רוצה לגדול מתוך קושי אלא אני רוצה לגדול ולצמוח מתוך טוב ומתוך שמחה!
ולסיום רציתי להגיד לכם תודה!
תודה שאתם נותנים לי פה את המקום להוציא ולפרוק... קראתי את התגובות שלכם וזה ככ עוזר לי לכתוב את הדברים ולראות שיש מי שקורא אותם ושאני לא לבד בזה....
אחרי השרשור הקודם כבר התחלתי להרגיש יותר טוב ב"ה..
ובעז"ה ממהבוקרזה יעזור גם שהתיאבון שלי יחזור אלי כי לא הצלחתי לאכול כלום מהבוקר..