השבוע קלטנו פתאום אני ובעלי שיחיה שהגענו לטרימסטר השלישי והאחרון... והתחילו מחדש כל ההתלבטויות והשאלות והדיונים והבירורים וה... וה.. של לפני לידה.. בקיצור תוך כדי דיונים והתרגשויות בעלי פלט אכשהוא- אני אפילו לא זוכרת את ההקשר- משהו על האפידורל ושהוא בעד שאקח.. או משהו כזה.. לא זוכרת כבר.
ואני כמעט קפצתי כי אני מאוד מאוד (אבל מאוד) לא רוצה לקחת אפידורל- לפחות בתיאוריה.. אני אחרי שתי לידות בלי אפידורל ואני יודעת שקל לי מאוד לשבת מול המחשב ולכתוב ש"אני לא רוצה וכו' וכו'" וברגע שמגיע הדבר האמיתי או יציעו לי אני לא אתלבט אפילו אם לקחת כי פשוט י-כ-א-ב לי...(בלידות קודמות לא יכולתי כי הן היו מאוד מהירות ב"ה), אבל מצד שני אני יודעת שאני רואה באפידורל סוג של בדיעבד, ומאוד מעדיפה ללדת בלעדיו. (כן, וגם באיזשהוא מקום הפחד מהזריקה הזו חזק יותר מהפחד מהצירים)
אני ממש לא מתכוונת לפתוח שוב את נושא האפידורל לדיון. הבעיה שלי היא אחרת. לא נראה לי שאשנה את דעתי עד הלידה, אבל אני ממש לא מצליחה להסביר לבעלי למה לעזאזל אני לא רוצה.. ומה בדיוק הבעיה שלי עם האפידורל.. ואני לא רוצה להגיע ככה ללידה, כשהוא לא תומך בי בנקודה הזאת.
מישהי יכולה לעזור לי? איך אני מצליחה להסביר לבעלי למה אני לא רוצה? (ולא חסרות סיבות, אבל הוא פשוט לא מבין למה אני מזוכיסטית... נראה לי שהוא לא הפנים לגמרי מה זה אומר אפידורל ומה קורה עד שמקבלים ואחרי שמקבלים.. זאת בשבילו מין מילת קסם כזאת להשתיק את הפחדים שלי מהלידה)