זוכר את הפעם ההיא? שבאתי אליך אחרי שפגשתי מאחד 'מהם' מפעם והוא ככ התעלל בי , ואני ככ בכיתי כשהגעתי אליך ואתה בלי לשאול פשוט חיבקת והכלת. ידעת שאני לא כמו רוב הבנות בגילי והערכת אותי. שעשית את זה, הבנתי את כל מה שהסתרת. ואת הקפוצון הארוך בקיץ.. לא רק הבנתי, גם ראיתי . גופך היה מצולק ממה שעשית לעצמך.
תחזורכבר תחזור! אתה לא מוכרח לחזור אלי,
לפחות תחזור לעצמך. לפחות שיהיה לך טוב.
אני ככ מבובלבלת ככ הרבה עבר עלינו, עליך, עלי.והיינו עיוורים למול זה. או לפחות בחרנו ככה. בלברוח. כי בתוכנו, הרי ידענו . ופשוט היינו המרפא אחד של השניה , ופחדנו להרוס. אז לא פתחנו כלום. השארנו הכל פתוח, ככה מונח. זה לידי זה.
אני מצטערת, ככ מצטערת! ניסיתי, באמת שניסיתי וגם רציתי! באמת רציתי! ואף תחינה או זעקה קורעת לב לא תגיע אליך. כי אתה שם מאחור, מנוע מלראות אותי בגלל עצמך. תסלח לעצמך בבקשה. בבקשה ממך. בשבילך, ובשבילי. אני לא צריכה לסלוח, כיוון שאין לי על מה. גם אם זה נורא - חייתי בתוך זה למען כסף בשביל לשרוד את היום הבא ברחוב, או בשביל מנה נוספת. בשבילי זה בסדר. אתה לא פגעת בי, אתה החיית אותי. אם חשבת שדווקא בגלל זה , זה נורא יותר- אז צדקת. נכון. אבל ההבנה הפשוטה היא שאני פשוט לא יכולה בלעדייך. אל תעזוב אותי באמצע התהליך. עוד יקח לי זמן, אתה יודע.
אני אוהבת אותך.
ויש לי עוד ככ הרבה מה להגיד ולרשום לך. אז ,תחזור?