פצעים בפה ובלשוןנחשונית
כנראה שזה בא על לשון הרע שדיברתי או משהו. אבל תכלס, כבר 5 ימים וזה כואב לי נורא. שתיתי חלב עיזים ולא עזר בכלל, אולי אפילו החמיר מאז...  מה לעשות? קשה לי לאכול ולשתות כמעט הכל, מרגישה כאילו האוכל מגרד לי את הלשון כמו על פומפיה...  וזה כואב גם סתם ככה אפילו בלי לאכול. יש לכם הצעות? תודה.
לחלוט עלי מרווה ולשתות- טוב גם לכאבי שינייםאנונימי (פותח)
עוד רעיונות להקלאנונימי (פותח)

אני סובלת מזה כבר שנים- אווףףףףףףףףף כמה שזה כואב לפעמים זה יכול להוציא אותי מדעתי

בקיצור הנה כמה רעיונות שמצאתי באתר- טבע הריפוי:

http://www.naturemed.co.il /

טיפול נטורופתי טבעי - אפטות - כיבים בפה

למזון, יש לבחון אם קיימים סמפטומים נוספים המעידים על אלרגיה במערכת העיכול, העור או הנשימה.
תכנית הטיפול תבנה על פי הממצאים והיא תכלול תפריט תזונתי מפורט לחיזוק מערכת החיסון או תזונה היפואלרגנית לאבחון המקור לאלרגיה למזון. כמו כן תכנית הטיפול תכלול התאמה של צמחי מרפא ותוספי תזונה.

להקלה על כאבי האפטות:

שמן עץ התה
מומלץ לשטוף את הפה בכוס מים מהולים ב 3-4 טיפות של שמן עץ התה. שמן עץ התה מחטא ומאלחש את הכיבים
פרוביוטיקה
פרוביוטיקה, תוסף של חיידקים ידידותיים, מאץ את החלמת הכיב ומאלחש את המקום. מומלץ למרוח מהאבקה על הכיב
מרווה
המרווה מחטא את חלל הפה ומומלץ לעשות שטיפה עם חליטה של מרווה לריפוי מהיר של הכיבים
ציפורן
הציפורן מחטא ומאלחשת. מומלץ לגרור את הציפורן לאבקה ולמרוח על האפטה

 

המון בריאות

2 דברים.yehciel666
1. יש תכשיר הומאופתי שמאוד יעיל שנקרא "טראומיל- traumeel" מאוד יעיל.
חולה סרטן משתמשים בו המון לפצעים בפה שיש כתוצאה מהטיפול הכימותרפי.
אפשר להשיג את-זה בטבליות ששמים מתחת ללשון וזה נמס. חב' של 50 יח' עולה כ-60 ש"ח. או באמפולה שמחיר אחת בערך 23 ש"ח. 

2. יש משחה טבעית שנקראית "צרי". היא עשויה ממוצרי מכוורת- פשוט משחת פלאים... כל המשפחה שלי מכורה לזה- ומשתמשים בה המון. פשוט עוזרת תמיד! 
הבעי'ה היא שאו שקונים אותה ממי שמכין את-זה שזה בנוב ברמת הגולן, או שהם שולחים בדואר, אבל צריך להזמין 5 יח' שכל אחת עולה 38 ש"ח. אני אשיג את המס' בלנ"ד למי שירצה. מומלץ בחום!
הטלפון של מש' הנאמן שמכינים את-זה.yehciel666
5563048 - 077
אפשר גם להתקשר לשאול אותם על-זה.
אפשר לשים צרי על הפה ועל הלשון?אנונימי (פותח)
אנחנו שמים. אבל בכל מקרה את יכולה להתקשר לשאול...yehciel666אחרונה
תודה!נחשונית
תודה על כל הרעיונות. בינתיים זה עבר ב"ה, אבל אני אשמור את המידע לעתיד.
כרום וכולסטרול: מחקרים מסוימים הראו שתוסף כרומיוםתזונה קובי עזרא

: מחקרים מסוימים הראו שתוסף כרום עשוי להוביל להפחתה מתונה ברמות הכולסטרול הכולל ורמות הכולסטרול LDL (ליפופרוטאין בצפיפות נמוכה), המכונה לעתים קרובות כולסטרול "רע". עם זאת, ההפחתות נוטות להיות קטנות יחסית וייתכן שאינן משמעותיות מבחינה קלינית עבור כולם.

 

האם אפונה בריאהתזונה קובי עזרא

 

אפונה עמוסה בחומרי הזנה חיוניים כמו ויטמינים (ויטמין K, ויטמין C, ויטמין A וויטמינים מקבוצת B) ומינרלים (ברזל, אשלגן ומגנזיום). הם גם מספקים סיבים תזונתיים וחלבון.

אפונה היא מקור טוב לסיבים תזונתיים, שיכולים לסייע בהורדת רמות הכולסטרול ולהפחית את הסיכון למחלות לב. בנוסף, תכולת האשלגן שלהם תומכת ברמות לחץ דם בריאות.

כןאנונימי (2)אחרונה
סירטואין דיאטה, מה צריך לדעת על סירטואין: השפעתו עתזונה קובי עזרא

, מה צריך לדעת על סירטואין: השפעתו על הבריאות והכושר. 

 

קפה כולסטרולתזונה קובי עזרא

בעוד לצריכת קפה עשויה להיות השפעות מסוימות על שומני הדם, חשוב לציין שההשפעה הכוללת נחשבת בדרך כלל צנועה. לצריכה מתונה של קפה (בסביבות 3-4 כוסות ליום) לא סביר שתהיה השפעה שלילית משמעותית על שומני הדם עבור רוב האנשים, במיוחד אם יש להם תזונה ואורח חיים בריאים.

כמו בכל שיקול תזונתי, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם דיאטנית רשומה לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על המצב הבריאותי והיעדים הספציפיים שלך.

רק decafאנונימי (2)אחרונה

אבל

אישית טעם הקפה שנוא עליי

דובדבנים בריאותתזונה קובי עזרא

לנוגדי החמצון בדובדבנים עשויים להיות השפעות נוירו-פרוקטטיביות, המסייעות בשמירה על בריאות המוח ועלולה להפחית את הסיכון לירידה קוגניטיבית הקשורה לגיל. מחקרים מסוימים מצביעים על כך שדובדבנים עשויים גם לשפר את הזיכרון והתפקוד הקוגניטיבי. #דובדבנים

דובדבנים זה מגעילאנונימי (2)
תודה על מה שבראתתזונה קובי עזראאחרונה

"מי שמבחין בטעמו האמיתי של מה שהוא אוכל, לעולם לא יהיה זולל."

עדשים בריאות, עדשים בריא או לאתזונה קובי עזרא

?

לעדשים יש יתרונות בריאותיים רבים הודות להרכבן צפוף החומרים התזונתיים. הנה כמה יתרונות מרכזיים:

1. עשיר בחלבון: עדשים הן מקור מצוין לחלבון על בסיס צמחי, מה שהופך אותן לתוספת חשובה לתזונה צמחונית וטבעונית. חלבון חיוני לצמיחת שרירים, תיקון ותפקוד הגוף הכללי.

2. עשיר בסיבים: העדשים עמוסות בסיבים תזונתיים, מסיסים ובלתי מסיסים. סיבים מסייעים לעיכול, עוזרים לווסת את רמות הסוכר בדם ומקדמים מעיים בריאים. זה גם תורם לתחושת שובע ויכול לסייע בניהול משקל.

3. ידידותי ללב: הסיבים המסיסים בעדשים מסייעים בהפחתת רמות הכולסטרול, ובכך מפחיתים את הסיכון למחלות לב ושבץ מוחי. בנוסף, העדשים דלות בשומן רווי ונתרן בעודן עשירות באשלגן, התומך בבריאות הלב.

4. ויסות סוכר בדם: תכולת הסיבים הגבוהה בעדשים מאטה את ספיגת הגלוקוז, ועוזרת לייצוב רמות הסוכר בדם. זה מועיל במיוחד עבור אנשים עם סוכרת או אלה בסיכון לפתח את המצב.

5. ארוז בחומרים מזינים: עדשים הן מקור טוב לויטמינים ומינרלים חיוניים, כולל חומצה פולית, ברזל, מגנזיום ואשלגן. חומרים מזינים אלו חשובים לייצור אנרגיה, יצירת תאי דם אדומים ושמירה על הבריאות הכללית.

6. ניהול משקל: עדשים דלות בקלוריות ובשומן בעודן עשירות בסיבים וחלבונים, מה שהופך אותן לבחירה מספקת במזון שעשויה לסייע בירידה במשקל או במאמצים לניהול משקל.

7. בריאות מערכת העיכול: תכולת הסיבים בעדשים מקדמת יציאות קבועות ומסייעת במניעת עצירות. זה גם תומך בצמיחה של חיידקי מעיים בריאים, תורם למערכת עיכול בריאה.

הכללת עדשים בתזונה יכולה להציע את היתרונות הבריאותיים הללו ועוד. עם זאת, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם תזונאי לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על הצרכים הבריאותיים הספציפיים שלך.

איזו חפירהאנונימי (2)
אדם פסימי רואה את הקושי בכל הזדמנותתזונה קובי עזראאחרונה

אדם פסימי רואה את הקושי בכל הזדמנות אדם אופטימי רואה הזדמנות בכל קושי...

עדשים ערך תזונתי, האם עדשים זה פחמימה?תזונה קובי עזרא

העדשים עשירים בסיבים תזונתיים, המסייעים לעיכול, מעודדים תחושות מלאות ומסייעים בוויסות רמות הסוכר בדם. דיאטה עשירה בסיבים יכולה גם לתרום לניהול משקל בריא ולהפחית את הסיכון למצבים כמו עצירות, מחלות לב וסוכרת מסוג 2.

מה אכפת ליאנונימי (2)
טיפשות היא לאדם לחשוב שהוא יודע את אשר איננו יודע.תזונה קובי עזרא
🖕אנונימי (2)אחרונה
יתרונות תזונתיים של חומוס, האם חומוס משמין?תזונה קובי עזרא

, האם חומוס משמין

חומוס הוא מטבל או ממרח מזרח תיכוני פופולרי העשוי מחומוס מבושל ומעוך (שעועית גרבנזו), מעורבב עם טחינה (משחת שומשום), מיץ לימון, שום ושמן זית. זה לא רק טעים אלא גם מציע כמה יתרונות בריאותיים. הנה כמה מהיתרונות הבריאותיים הפוטנציאליים של חומוס:

עשיר בחומרים מזינים: חומוס עמוס בחומרים מזינים חיוניים כמו חלבון, סיבים תזונתיים, שומנים בריאים, ויטמינים ומינרלים. חומוס הוא מקור טוב לחלבון מהצומח ומכיל חומצות אמינו החשובות לתפקודי הגוף השונים.

 

מה אכפת ליאנונימי (2)אחרונה

אולי יעניין אותך