בהריון הראשון שלי חליתי במחלה לא מאוד נעימה שאני לא ממליצה לאף אחד לנסות בבית. אחרי שהחלמתי ממנה ב"ה ובניסים גלויים, קרו שני דברים: הראשון היה שעברנו לתזונה טבעית, והשני- שכל הרופאים (הקונבנציונליים) אמרו לי שעלי להמשיך לקחת אנטיביוטיקה למשך השנתיים הבאות כדי למנוע את חזרת המחלה.
אחרי שדיברנו עם מישהי שגם חלתה והבריאה והסתבר לנו שהשנתיים הופכות מהר מאוד לחמש ואח"כ ללך תדע עד מתי (כי זה בעצם רק ליתר ביטחון, ולא בגלל סיבה אמיתית)- העפתי את האנטיביוטיקה לכל הרוחות, ואמרתי שאני לא מוכנה להרוס את הגוף שלי עם הרעל הזה כל החיים רק "ליתר ביטחון" ופשוט אהיה קשובה לסימנים אם החיידק ההוא חוזר.
עכשיו (5 שנים אחרי) הרגשתי משהו, עשיתי בדיקה והסתבר שהחיידק חזר.. הרופא כמובן שלח אותי עם אנטיביוטיקה לעשרה ימים ואח"כ בדיקה חוזרת, ומכיוון שאני מרגישה שהמערכת החיסונית שלי לא משהו כרגע אין לי ברירה אלא לתת לאנטיביוטיקה לעשות את העבודה ולהתפלל.. הבעיה היא שאני בסוף הריון, עם ברזל לא ממש בשמים, ככה שגם בלי הרעל הזה אני לא בשיא כוחי ועכשיו עם האנטי.... אני מרגישה פשוט סמרטוטית רוב היום.
בקיצור:
1. איך אני יכולה לחזק את עצמי? (אני אוכלת די הרבה ברזל- הרוב ממקורות צמחיים,-תמרים, שקדים, חמאת שומשום מלא, חסה וכאלה, אבל הוא נשאר נמוך.. איזה עוד דרכים יש להעלות אותו?)
2. איך מחזקים מערכת חיסונית חלשה?
3. אחרי העשרה ימים- איך אני עוזרת לעצמי להתנקות מכל הרעל האנטיביוטי?