סיכום מפגש יוצרים פיתה פיתה

טוב, אז אני ממש ממש גרועה בלזכור ניקים. אז תתייגו אתם!

התחלנו בשלוש במרכזית, 

@אופטימיסט לנצח @LightStar @לך דומיה תהילה @כי אין פייסבוק @גולדי @אלעזר300 @מגדלור באפלה

הגענו לבית אצ"ג, פגשנו שם @עמירם @cookie_monster @כישוף כושל @יבחוש חרצוליים @Admin @מאמע צאדיקה @גלויה @יהיה בסדר..

התחלנו עם הפתיחה של @נפתלי הדג בנושא מה זאת האדמה. שמענו שלושה שירים שמדברים על אדמה, דיברנו עליהם ולקינוח כתבנו קצת.

@L ענק הגיע בדיוק בזמן לסדנת כתיבה שהעביר אלון פ. ברנד. מי שמשקלים מבחינתו זה רק קילוגרמים הלך לסדנה של @המצב חסה על צילום

מתישהו @כוסף ליוסף הגיע ישר מהצבא

@הנסיך הקטן הצטרפה אלינו בשלב מסוים וגם 

@-ינון- הראה לנו את זיו פניו.

@סביון ו@אביגיל (?) באו גם

קצת לפני שהתחלנו מנחה הגיעו המון בנות מהמפגש של נסיו"פ. אני ממש ממש לא זוכרת מי הן היו אבל מתברר שאני דמות נערצת שם.

@מדענית כמובן גם הייתה

התפללנו מנחה עם עזרת נשים משובחת וישר אחרי התחלקנו שוב לשתי סדנאות - 

המוזיקאים המהוללים ניגנו ביחד עם @קול דממה

והציירים היו בסדנא של @פיתה פיתה על צבעי מים

היו עוד מלא אנשים ששכחתי וכל הסדר התבלגן לי. תתמודדו.

אחרי המפגש המשכנו עם מפגש מנהלים סנובי במיוחד

וכולם להתכונן כי עוד מעט יש תחרות.

אם יש לכם תוצרים יותר מנשמח לקבל אותם לפסיפס

ניפגש בסוכות

צוות פסיפס המהולל

ישר כח! היה מקסיםגלויה
ובשביל הפרוטוקול-
לצערי פספסתי את הפתיחה.

מממ
אם פספסתי את פסיפס
אז פספסתי או פסיפסתי?
שכחת לציין את סדנת התאטרון של @איתן.לך דומיה תהילה
עבר עריכה על ידי לך דומיה תהילה בתאריך י"ב באב תשע"ז 15:47

מסתבר שמכירים אותי יותר אנשים ממה שחשבתי.

היה נחמד לגלות.

עם תמיכה כזאת, אשקול לרוץ לראשות הממשלה.

אה, וגם @*בננית* הייתה.

טוב יש לי סיכום והוא ארוך אז תתכוננו |מזהיר|כישוף כושל

בס"ד

ווהו אז נתחיל לנו

ואני כמו תמיד מתחילה לפני ההתחלה ועושה את הכל ארוך כמו הגלות

בני ברק- אמצע היום אני מזיעה כמו חמור סיני ואישה מאוד זקנה נועצת מבט לא מאוד חינני בשיער שלי

אני מושכת בכתפי ועולה על האוטובוס הראשון שמרמז על הגעה לירושלים

הנהג מבטיח לי שהוא עוצר בסנטר וואן (רמז-לא)

באוטובוס עשיתי חשבון נפש על למה למען ה' הבאתי איתי את כל החומר של השיבושי מחשב עם ברור לכל בר דעת שאין מצב שאגע בו

בינתיים פיטפוטי מתכנני מפגש

ממהרים ומחכים לי 

אני עושה וודו לאוטובוס ומגיעה למקום שהוא לא סנטר וואן

פותחת בריצה ובמזל מספיקה להגיד בזמן לרכבת ולפגוש את @נפתלי הדג

עד כאן הקפה ראשונה |עושה בדיחות דוסים|

|מרגיש אב משופם|

|ממשיך הלאה|

מגיעים לבית אצג ואצים רצים לארגן דברים (שזה שם קוד לשיער שלי שבזמן הריצה והזיעה קיבל צורה מטרידה של חד קרן מעוך) נועה ולנר @יבחוש חרצוליים 

אני ניסיתי לקיים סמול טוק עם נועה ויבחוש כבר רץ לתפוס בעלות על הפסנתר

שתיקה מביכה ופתאום צווחה נשמעת

אני מסתכלת לצדדים בבהלה וקולטת שזה בא ממני

כי הנה @קול דממה הגיעה לה

אני מועכת אותה בחיבוק כראוי ומעיפה מבט לכיוון החברה שלה שלדאבוני לא אמרה לי את שמה

אבל חוה נעלמת לי שוב ואני שבה אחר כבוד לספה להתכרבל לי ולקרוא ממעשיות פיץ

כש@Admin מגיע העניינים מתחילים להיות יותר מעניינים (אם כי הגעתי לכלל הבנה שבדיחות למפרטים הרבה פחות מהנות כשחיוס לא בסביבה)

פתאום בגל מלא שצף קצף מגיעה @פיתה פיתה ואחריה שובל אנשים שהיא עשתה להם בייביסיטר בהצלחה מרובה

שוב הריטואל של צווחה חיבוק שובר עצמות ושלום חוזר (קרה גם עם @*בננית* אבל אני לא מצליחה להזכר מתי |מתהרהר|) ותחיה נעלמת לארגן דברימים

אוקי יש מספיק אנשים מעניינים שהגיעו ואני יכולה להיות חברה שלהם

לכן אני עושה את הצעד ההגיוני היחיד שאני יכולה להעלות על דעתי וחוזרת לוואצאפ בצעקות 'אוי מיי גאד אני גרועה באנשים!' מכאן מתפתח דיון מרתק עם @אחיתופל על אם זה נכון או לא (כשהדיון התנהל בערך ככה: "כן נכון" "לא נכון" כן נכון" "לא נכון") כשאני לגמרי אומללה אני מרימה מבט וקולטת שסוף כל סוף @LightStar האינסטינקט הטבעי היה לעשות את הקטע של צווחה חיבוק שלום אבל המ.. נו הוא גבר ולמרות שהוא על תקן ידידה יש מרחק מסויים שצריך לשמור עליו

לכן תוך הפגנת מחשבה זריזה ביקשתי מאיש שאני לא מכירה ועמד לידו לחבק אותו בשבילי ואמרתי לו שלום

לאיש הזה שאני לא מכירה אולי היה שם מראש אבל אחרי שהוא אמר לי שהשיער שלי הוא 'זוועה' שמו הוחלף ל'האיש שאמר לי שהשיער שלי מכוער' וכך יזכר לדורי דורות.

אני מניחה שהיו עוד כל מיני דברים אבל בכל זאת התכנסנו כאן כדי לסכם את המפגש ולא את ההקדמה שלו

לכן אמשיך מהנקודה הבאה-

אנחנו יושבים איש איש במקומו ומדברים לנו כשלפתע מוזיקה מחרישת אוזניים נשמעת מוזיקה שהייתה אמורה להשתיק אותנו אבל במקום זה גרמה לנו רק לדבר יותר ויותר חזק בשלב מסוים הבנו את הרמז והתחלנו סדנת פתיחה שהעביר משה שמענו קודם כל שיר של להקת אלגי'ר @אלעזר300 אמר שהאדמה שם נדמת לו כקבר המשכנו לאמא אדמה של אריק ונחשו מה? גם כאן זה הזכיר לאלעזר את המוות (שמחים שבאת אופטימי כל כך ) שמענו את אדם של הרב פרומן ושוב דיברנו על האדמה שלנו במקביל לכל בדיונים המרתקים האלה עקבנו כולנו בחשש אחר הנסיונות מעוררי ההתפעלות של @cookie_monster לפתוח בקבוק בירה 

לקינוח הסדנה קיבלנו תרגיל- לבחור משפט אחד ולכתוב דרכו כל מה שעולה לנו וכשנגמר לנו מה לכתוב לחזור שוב למשפט הזה

בשבילי זאת הייתה חוויה מרתקת שדרכה מצאתי מאגרי כעס מלחיצים בפנים

הפסקה @מגדלור באפלה מגיעה כמיטב המסורת מיד אחרי הסדנה של משה

ואיזו הפתעה שוב לא קנינו ספר אבל הי תמיד יש פעם הבאה

אני יוצאת לכמה דקות מהחדר וכשאני חוזרת @מאמע צאדיקה על הספה שלי

זה לא נורא כי צילום נמצא בחדר השני אז אני מושכת בכתפי ויוצאת מהחדר שוב בפיזוזים מלאי גיל

מכאן התפצלנו לכתיבה ולצילום

את צילום העביר @המצב חסה 

בסדנה דיברנו על המצלמה וכל מיני פרמטרים בכיוונון שלה שמשנים את הדרך בה היא נתפסת

לכמה דקות (ארוכות כגלות) היו דיונים בנים בין משה-אדמין יוסף ועודד על דברים טכנים 

אני בטוחה שהם נהנו אני בינתיים בהיתי בצמיד של @הנסיך הקטן. ותהיתי האם בפנים היד שלה צועקת בחרדה "אני נחנקת אני נחנקת" 

המשכנו להתעסק בכיונונים והכרתי את האיזו הנפלא וגיליתי שגם במצלמת פלאפון פשוטה אפשר לעשות את רוב הדברים הנפלאים האלה

שניה לפני סיום (ואחרי עשרות נזיפות מצד המשוררים שסיימנו את הסדנה כמאה לפנינו) ראינו תמונות עוצרות נשימה של יוסף

הפסקה נוספת

אני בורחת בחרדה עצומה כי המסדרון עמוס אנשים

הבנתי מבין השורות שהיו שם אנשים טובים ויקרים

ובכן אני מצטערת שלא יצא לי לפגוש בכם.

הבנים רצים למנחה תחיה והדר רצות אחריהם

חוזרים לסדנאות המוזיקאים עם חוה הציירים עם תחיה

אנחנו על צבעי מים 

הבנים מקבלים את הצבעים הפושטים ואנחנו צוחקות עליהם בהמון רשעות 

לידי יושבת @פרוט שהתגלתה כאחלה בנאדם שבעולם

תחיה מתחילה את הסדנה ואנחנו לומדים טכניקות לשימוש בצבעי מים

איך תומים את הגבולות של הצבע איך שולטים על הגוונים שלו איך עושים טיפ-טיפות ועוד

מסביבי יש הרבה אומנים ואני מתרשמת מהכל

סבב שמות מנסה להתחיל ללא הצלחה 7 פעמים לפחות אבל אחרי הכל אני כן מצליחה להבין מה קורה סביבי 

@סביון גונב מתחיה את החרגול שלה ל@כי אין פיסבוק יש ראש מלא תלתלים וזיכרון מרשים @לך דומיה תהילה מפגין כישרון לא הוגן בהתחשב בכך שהוא בן ל@-ינון- יש מכנסיים שמוכיחות שגם לבנים יש תקווה @כוסף ליוסף חייל כושל 

בזירת הבנות מצאתי את בננית עליה כבר דיווחתי הדר פרוט תחיה @גלויה שעשתה משהו מדהים שהיא מתעקשת לא לקרוא לו יצירה @גולדי שבאומץ שרדה מראשית המפגש ועד סופו 

סיימנו את הסדנה 

עשיתי סאשן צילומים והצקתי לאביגיל ול@חלילית אלט

אחר כך עשינו קישטה לכולם והמשכנו למפגש מנהלים קטן יותר

שם הסתבר לי שלפי הערכות שונות היינו 70-50 איש בסך הכל באירוע

אז שכוייח עצום על הנוכחות

הי

מי שקרא את כל זה צריך לחשוב טוב טוב למה הוא לא מנצל את הזמן שלו לעשיית דברים חשובים יותר

(נו טוב קבלו צל"ש רחמן)

(סליחה לאלה שלא תייגתי

שמחתי לפגוש את כולם)

גלויה
זה באמת לא היתה יצירה. שרבוט כזה אינטואיטיבי.

ובכן

יש לי ציור בראש שמשתוקק לעלות על הבד. כבר שנים.

אולי זו הדחיפה שהוא צריך כדי לצאת סופסוף.

אם הוא יצא, אשלח אותו לפסיפס.

הוא מדבר בדיוק על הנקודה הזו

של להכיר ביצירה.

כתבתי את זה פה ולא במסר

כדי שיהיה תיעוד שיכריח אותי לעשות את זה.

איזה כיף שארגנתם !משה

^^^גלויה
חיכיתי למפגש הזה.
חחח ממש אהבת את המכנסייםקוד אבל פתוח
(את האמת גם אני, זה המכנסיים ליום חול שאני הכי אוהב...)
סיכום מגניב!המצב חסה
היה כיף. לפחות רוב הזמן. תודה.חלילית אלט
אני הייתי פדחנית.בימאית דמיונות

ואת ממש מדהימה!!!!!!!

ואפילו לא דמיינתי אותך ככה..

(זוכרת את ה......אומנות המודרנית[האופציה היחידה לקרוא לזה]שלי?)

הי, באמת תהיתי לעצמי מה את חושבת עלי...חולות
'האיש שאמר שהשיער מכוער' זה הרבה יותר ארוך מהניק הקודם שהיה לי..
כן..חולות
הספקתי להחליף שם מאז...
התכוונתי לשאול מה היה הניק |נבוך|כישוף כושל

אופטימיסט לנצחחולות
נכון! ידעתי את זה |ממלמלכישוף כושל

העיקר שידעת...חולות
אני מקווה שלא נפגעת ממני, או משו....
זאת תמיד בעיה לא להיות מהמסכמים הראשוניםנפתלי הדג
כי אז צריך להיות מגניב ומיוחד, שזאת בעיה.
אז אני אכתוב פשוט מה למדתי, ואשתדל לא לחפור מדי כי אני רוצה לישון גם על האוטובוס הזה.

למדתי שברגע האחרון, גם אם הכל יהיה תפור סופית (לא יקרה) אני אגיע סופר לחוץ למפגש, כנראה בעיקר בגלל שבסופו של דבר אין לי שום דרך לדעת כמה אנשים יגיעו אליו.

למדתי שלנסות לפתוח סדנאת פתיחה בשיר זה רעיון פחות מוצלח, במיוחד כש @Admin עומד לידך ומנמיך את הווליום כדי שהוא יוכל להמשיך לדבר.

למדתי שאם יש לי בקבוק בירה (גרועה) לפתוח, אני צריך לבקש את זה מאנשים שהם לא ענאל. אבל היי, רעיון מגניב, בירה לגמרי נכנסת לפק''ל כיבוד של המפגש.

למדתי שסדנאת פתיחה זה אומר לספוג את האש של חוסר הריכוז של אנשים כדי שאח''כ הם יכנסו למוד.

למדתי הרבה על משקלים, נושא שכבר הרבה זמן רציתי להבין בו יותר, ושאני חושב שהוא אחד ההבדלים המובהקים בין כותב שירה חובבן למקצועי יותר.

למדתי שבנות נסיופ הן רועשות (סתם ידעתי את זה לפני כן. היה ממש נחמד שבאתן, בפעם הבאה נשמח אם תשתתפו גם במפגש עצמו)

למדתי שאפשר לשמור חצי מנה מניו דלי בלי שהיא תתפרק ואז להוציא לכולם את העיניים

למדתי שאפשר לעשות כל מיני סוגים של קווים במכחול, שזה דבר די מגניב בסה''כ.
את היית ממש תותחית!!!!!!!!בימאית דמיונות

ואגב-

לא דמיינתי אותך ככה...

היה מעולה ביותר, תודה לכם *בננית*
||ולנר
(רק לומר שהיה כיף להכיר אתכם, אנשים. לא מאמינה שפתחתי פה משתמש בשביל זה. תחיה ותמר- נצחתן )
פתחת ניק!חלילית אלטאחרונה
רק עכשיו אני רואה
בתור מפגש ראשון..חולות
היה מאוד כיף לפגוש אנשים ישנים בתור נקים,
פאדיחה שלי עם @כישוף כושל
היתה אחלה פתיחה שלקחה אותי שוב ושוב לגוש.@צופיה.
לא הבנתי מה הקטע של הטרגדיות שהתפרצו מכולם אחרי השיר אבל המוזיקה הרסה את המילים.
המשקלים היה מאוד מעניין...
(גרם לשריטה, בנסיופ שםשם)
אחכ מנחה וזה, (גם לפמיניסטיות @פיתה פיתה)
הברזה לפרוזן וחזרה...
קצת אכלו לנו ת'ראש.. @מגדלור באפלה.
פגישות ניקים, אאוטינג כואב ל @שלולית (סליחה , שוב)
פרידה מ @כוסף, חיוס, וצעדה עם @חוני המעגל פינות ו@נחל עד למרכזית...
עוד טיפה פאדיחות, זהו...
היי הנה אנימגדלור באפלה
קיבלת מקום מכובד יחסית...חולות
תודה על התיוג.צופיה.

לפחות יודעת עכשיו שיש סיכום כזה...

קדימה סיכוםם...צופיה.

טוב היה מלא דברים אז מה שיעלה לי עכשיו...

אז ככה. בלילה לפני ישנה אצל דודים ומתישהו יוצאים לכיוון מעלה אדומים. משם אוטובוס לירושלים (בחייאת, למה לקחתי את ההכי ארוך שיש??????)

יורדת בגבעת התחמושת וקובעת עם @קול דממה שנפגשים ומחליטות בסוף להגיע ישר לבית אצג.

בנתיים אני מתלבטת עד כמה זה יהיה מוזר להיות על תקן אנונימית (גם את קשורה- @נחל )

נכנסות ושירה כלשהי צורחת לחוה שלום ואנחנו עושות הכרות קטנטונת. מסתבר שזו את- @כישוף כושל

ויש שם עוד כמה אנשים.

ומשה אחד שלקח לי זמן. המון זמן להבין שאתה משה אחר ולא אדמין. @נפתלי הדג

ויש שם עוד כמה אנשים אבל לא שאלתי ניקים וממש לא את כולם אני זוכרת. אז התנצלויותיי מראש לכל המי ומי.

אני הולכת לאולם הגדול שמלא בצלילים מענגים של שיר לא מוכר בפסנתר ומבכה על החלליות שלא הבאתי.שמי שהיה עם החולצה הלבנה על הפסנתר הסכים באדיבותו הנערצת להביא לי את האלט שלו. (@יבחוש חרצוליים? זה אתה? אני רק עושה אחד ועוד אחד מתגובות כאן של אנשים). תדע לך ששימחת אותי מאוד! אז תודה ממש.

אני מנסה לנגן אבל שום שיר לא מוכר לי עד הסוף ומתישהו מישהו הגיע (מחלה שאני לא זוכרת) בדיוק כשההוא עם החולצה הלבנה (סליחה על הכינוי) מתחיל את אמא-אם-הייתי ואני סוף סוף יכולה לנגן משהו מוכר. ומי שאני לא זוכרת את שמו אמר שלא מפליא שהוא לא מכיר

חוה, תדעי שאת כשרונית ממש! ידעת את זה אבל לא עד כמה!

בקיצור מנגנים ונהנים.

ואז אמרו לנו שמתחילים אז נכנסים.

מוזיקת רקע רועשת ועד שאנחנו מבינים שצריך לשתוק אני מספיקה לעשות הכרות עם עוד 2 אנשות (אם לא יותר), להתמקם לי, לדבר עם חוה על כל מיני דברים, להתפדח, ולהתפעל מכמות הבנים שהגיעו. לא ידעתי בכלל כמה יגיעו ככה שזה היה מדהים ביותר. צל"ש על הנוחות!

אח"כ מתחילים במשהו לפתיחה בשיר שהמילים והמנגינה שלו לא הסתדרו לי בכלל.

ואלעזר החכים אותי עם השימת לב לדברים הכי קטנים במנגינה וחוה שהצטרפה אליו. אח"כ עוד שיר והאחרון שהחזיר אותי לגוש בצורה חזקה, חדה וברורה.

מי שלא יודע- גוש קטיף ואני זה משו! ו@אגל טל שהזדהה איתי

אח"כ עושים תרגיל בכתיבת רצף ואני דווקא די סבבה ואולי גם מתלהבת עם מה שיצא לי.

אח"כ הפסקת הכרות עם אנשים ודיבור קצרצר עם @Admin על כל מיני דברים ועל בחירה נכונה של במה ללכת לעבוד ועל זה שהמשכורת בעבודה סוציאלית וייעוץ היא ממש טיפה. (ואני זוכרת אתזה בעיקר בגלל שההבדל בין 2 המקצועות אלה מעניין אותי)

ולפני כן או אחרי זה, איבדתי קצת מתי זה היה- אני מכירה גם את @מאמע צאדיקה.

וגם אותך איבדתי מתי ראיתי.-  @מגדלור באפלה. דש מהמסע גרעין ומחידון התנך של האולפנות היה כיף לראות אותך! אבל ממש!

מתפצלים לסדנת כתיבה וצילום. היה נשמע מעניין הצילום אבל אני יותר רציתי לכתוב.

מחכימים עם משקלים של 2 ושל 3 ויאמבוס ואנפסט וקובץ שירים שנשלח בוואצפ. @סביון ואני שואלים ספק מעי/אירים.

באמצע עוצי מארגנת פאדיחה בלי לשים לב וצורחת את שמי ואני מופתעת ובהלם מכל שלא עדכנה שהיא מגיעה בסוף- יוצאת אליה... ומכריחה אותה להישאר. ומכירה מעט יותר את אופטי..

וגם רואים מלאא בנות מנסיופ ולא מבינים מאיפה הן נחתו.

אהה.. ולפני כן ואחרי זה הכרתי עוד אנשים שאת הניקים שלהם אני לא יודעת אבל הם אנשים מעניינים וחכמים.

(עוצי- אמרתי לך שלא שאלתי מה הניקים)

והיה משהו חכם של מי שאמר לי בהתחלה שזה רעיון טוב לעשות מפגש פורום בלי לומר מה הניקים. ככה אתה בלי דעות קדומות ושלל עניינים. אכן, יש בזה הרבה יותר ממשהו אחד. אבל אני לא יודעת מי אתה אז אין לי איך לתייג.

בהפסקה עכשיו אני מתוודעת ל@LightStar ועושים הכרות.

ושכחתי להגיד לכם שפתאום מתישהו אני רואה את @-ינון- ולוקח לי שניה לזהות אותו (מחילה..)

אח"כ מתפצלים שוב לסדנאות מוזיקה וציור בניצוחן של תחיה וחוה. 

ושוב אני לוקחת את האלט ממי שהביא לי אותו קודם.

מעניין ומחכים.

ומתישהו אני יוצאת וחיוס ו@חוני המעגל פינות בחוץ ואנחנו מדברים. תוך כדי חיוס מיידע אות שהוא חוקר בכיר עם ניסיון בהוצאת מידע מאנשים (ועדיין לא אמרת לי מה העלית בחכתך) וחוני שמנסה להוריד אותו מהעניין ללא הצלחה. מתישהו כלל אנחנו עוברים לדון על הגדרת המפגש כמעורב או נפרד ומגיעים למסקנה שכולנו מסכימים עליה. חיוס אומר שהוא רוצה לזהגיד את זה לנחמיה ול@עמירם שבדיוק יוצא החוצה רק לרגע ולוקח לו שניה להבין מה רוצים מחייו. אח"כ ממשיכים לדבר ו@המצב חסה מצטרף ומדברים על כלמיני דברים ובינהם על גיוסים וכו ואני מחכימה מעט ולומדת קצת אודות התועלת האישית שבלהתגייס. לבנים. 

אח"כ נכנסת שוב לסיום של סדנת מוזיקה ומדברים ומדברים ומדברים עם כל מיני אנשים. ומתלבטים מתי לצאת למרכזית וממשיכים להתלבט ומפספסים את הזמן אז כבר נשארים עוד קצת. ואז הבנים הולכים למפגש של ברוך וחושבים שאני לא יודעת מה זה ברוך (עוד לא פיטשתי אתכם מספיק). וצועדים רגלית לכיוון המרכזית עד שאין לי כוח ואני עולה לרכבת העמוסה עד להתפקע.

אח"כ מחכה ברציף ורואה את חוני,אופטי ונחל הולכים להם לכייון רציף 1. עוצי מופתעת ואני מגלה עוד כמה ניקים שמתפללים ערבית כשהיא באמצע לעיין בספר מהחנות שלי

אנחנו מתיישבות לדבר אם זה נקרא ואני בורחת לאוטובוס 3 דקות לפני הוא יוצא מוצאת לי מקום חביב לשבת. ולא את המקום האהוב עלי, אחרי שאני נעמדת על הספסל ואומרת לעוצי שלום ולוקח לזה זמן לשים לב איפה אני

אנשים! מפגש ראשון שלי איתכם.

היה כיף להכיר אתכם. מעניין. מהנה. מחכים. מבדר.

ועד שלל מילים ומילות של קישקושים וקישקושות.

אני מחכה למפגש הבא איתכם!

היה לי כיף!

ויישר כוח ענק לכולכם על הארגון, הנוכחות בפועל ועל הזרימה. על הכל. היה מצוין!

וכיפאק למי שקרא הכל

מנפנף

וכמה אנשים שממש מתעקשים לא להתתייג ליצופיה.

@חוני המעגל פינות

@עמירם

כשחושבים על זה יש כאן טעות לשונית...חולות
להתתייג
>
התמזגות
>
להתייג
ואמרתי לך שנמשיך וזה באמת מעניין אותיצופיה.

אבל יש לי עוד שנה עד אז...

לפחות..

עוד חצי שנה כדי להחליט מה אני עושה בשנה  שאחרי כן...

בשמחה. מוזמנת לפורום המתאיםמשה

שהוא?צופיה.

כשיגיע הזמן.. כן?...

קראתי הכל. תענוג. אני מופיע שם פעמיים בשמות שוניםLightStar

באופן מפתיעצופיה.

אחד בשביל התיוג ואחד בשביל הנורמלי....

ההוא עם החולצה הלבנה...יבחוש חרצוליים

כן, זה אני.

שמחתי לתת לך! ושמח לשמוע שאהבת את הנגינה

ככה זכרתי אותךצופיה.

אהבתי אותה ממש ואתה ממש מוכשר. שתדע.

והגעתי למסקנה שאני צריכה ללמוד שירים ישראלים לפני המפגש הבא

וגם התקדמתי בקלרינט

תודה רבה!! יבחוש חרצוליים

אבל אולי זה נשמע לך ככה כי לא יודע למה, אבל לא כזה... קצת חצי חיוך

מה שלא יהיה- ניגנת ממש יפה. ואני אהבתי ממש!צופיה.

רגע, אני לא זוכר אותך...קוד אבל פתוח
|תוהה אם זה היה רציני|צופיה.

לאקוד אבל פתוח
או שהחלפת ניק?
פתחתי אותו יום אחרי המפגש כדי שתדעו שזאת אני...צופיה.

אבל עוד מעט כבר אגיב כאן מהניק הרגיל כי זה די מחרפן. פשוט לא באלי כל כך הרבה אאוטינג.. (בעיקר בנסיופ)

אז מי שבא לו לקרוא בשם שלי מוזמן בניק הזה- כי בניק ההוא קוראים לי בשם של הניק וזהו..

יש מבין??

סגור?

|ממ... מותר להפריע?|אהבת ישראל!!

אז זאת אני. שלום!

נהנתי לחפור לכם: @LightStar @אגל טל 

מי שבאלו לקרוא לי בשמי הפרטי- מוזמן כשזה באישי.  לא על גבי הפורום עצמו. סבבה?

ואם ממש מתחשק אז אתם יכולים למצוא כינוי לאהבת ישראל

ושלום לכולם שוב.

וסליחה על עצם היותי אנונימית למרות שזה היה דווקא ממש נחמד

CureTypes: Convenient Access to Quality Medicationdonaldjohn

CureTypes serves as your one-stop shop for all-encompassing health care answers. It offers a broad selection of pharmaceutical goods, and CureTypes aims to back your path to good health by supplying medicines designed to address various health requirements. CureTypes concentrates on providing top-notch dependable choices for patients ranging from antibiotics to antiviral drugs and treatments for long-term conditions. CureTypes has a user-friendly platform that makes ordering medicines simple and hassle-free guaranteeing prompt deliveries to meet all your healthcare demands.

האמת.אנונימי (פותח)

זה היה יום שבת קייצי, ואני, כהרגלי זה קצת יותר משנה, הלכתי לבקר את זקן בית הכנסת הבודד בביתו. בדרך הקצרה שהיתה לי הפשלתי את שרוולי חולצת השבת הארוכה, שקבלתי על עצמי לכבד בה את השבת כדמותו של אבי, תוך שאני מנסה לסדר את הרעיונות שאומר לר' מאיר הזקן, לפשטן קמעא מהעופפות המופשטת המאפיינת את דברי התורה של בחורי הישיבות הגבוהות בציבור.

כשהגעתי הוא כבר המתין לי בחוץ, רכון, בעל כורחו, על ספר התהילים הישן בתוך כסא הגלגלים שלו. "שבת שלום ר' מאיר! מה שלומך?" אמרתי סקול רם, בעודי כופף אליו את קומתי כדי שיוכל להביט בפני ולזהות אותי. "או! או! שבת שלום!" קרא בשמחה, "מה שלומך? בא שב.." 

"כן כן, מיד" השבתי ושלפתי כיסא מערמת הכסאות שניצבה ליד. "תקרא למטפל שיביא כמה עוגיות וקולה, יש במקרר" הוא אמר לי, מניח באיטיות את ספר התהילים על השולחן שלידו והחל לסובב את כסאו אל עבר כיסא הפלסטיק שהצבתי בסמיכות. "זה בסדר, אין צורך", השבתי לו, "אולי אתה רוצה שאביא לך קצת קולה? או סודה?" 

"לא, זה בסדר, לי יש מים", הוא הורה לי בידו הגרומה אל הבקבוק עם הקשית שניצב על השולחן לא רחוק ממנו. "מה שלומך?" הוא שב ושאל, "מה שלום ההורים? ב"ה אבא שלך אדם טוב, כל שבת  הוא אומר לי שבת שלום ושואל איך אני מרגיש.."

"ב"ה" אני משיב, "השבח לאל, הכל בסדר, כולם בריאים". הוא מהנהן קלות בראשו כאומר 'ב"ה'. "באו לבקר אותך השבת?" אני שואל, "אולי הבנות? או שלום?"

"כן, כולם הגיעו בערב שבת, היה יפה מאוד" הוא משיב בשמחה, "שרו, והיה אוכל טוב..."

"איזה יופי" אמרתי בהקלה, "כל הכבוד להם שהם כולם באים". "כן כן" אמר, ואז נזכר ושאל "איפה היית שבוע שעבר? בישיבה?"

"כן ר' מאיר, צריך ללמוד.." עניתי כמתנצל. "כמובן", אמר, "אבל זה בסדר, יש בחורה חכמה שבאה לבקר אותי, יעל. איזה חכמה היא, לומדת, משקיעה, וגם אומרת לי דברי תורה על פרשת השבוע..."

מעניין, אני חושב לעצמי, זה חדש... מי כבר מכיר את ר' מאיר בשכונה ובא לבקר אותו? בטח מדובר על מישהי מבוגרת שבאה לדבר איתו. כבר יצא לי, בזמן ששהיתי במחיצתו של ר' מאיר, להפגש עם אחת מן השכנות לשעבר שגרו לידו ובאה לשוחח עימו קצת ולהפיג את בדידותו.

"איזה יופי" אמרתי לו בקול מעודד, והתחלתי לדבר על מעלת החסד מן הדברים שלמדנו לאחרונה בנושא מן הגמרא במסכת שבת. במהלך הדברים, כהרגלו, ר' מאיר הפסיק אותי בסיפורים על העבר ועל משפחתו, כשהוא מידי פעם מזכיר את אותה 'יעל' שבאה לבקר אותו מידי פעם, ומאבד את ההקשר של דברי הקודמים.

ולפתע, מאחורי גבי נשמעת חריקת שער הברזל, ואז קול צעיר קורא "סבא מאיר! מה שלומך? התגעגעתי אליך!" וכבת בית, בחורה צעירה שנראית קרוב לגילי, שולפת כיסא פלסטיק נוסף וממקמת אותו מצידו הנוסף של ר' מאיר הזקן. "או! יעל! מה שלומך? מה שלום ההורים?" פתח ר' מאיר בשמחה ופנה אלי "זו יעל שסיפרתי לך עליה".

"נעים מאוד.." אני מסביר לה פנים, והפנים שהוסברו אלי חזרה מוכרות לי מאיזה שהוא מקום. "אתם מכירים?" שואל ר' מאיר. "כן," מיד משיבה יעל, "היינו יחד בסניף, אתה עומר נכון?"

ואני מתפלא. לא הייתי דמות שאמורים להכיר אותה משם. "אמת". "היית באמצע לומר כמה דברי תורה נכון? תמשיכו בבקשה" אמרה בנימה קצת מתנצלת. "ר' מאיר סיפר לי שאת גם אומרת לו דברים על הפרשה מידי שבוע, אז בכבוד", די מיציתי את מה שהיה לי להגיד, הרהרתי.

"לא לא, תמשיך, זה באמת לא משהו רציני, אני רק קוראת לסבא מאיר קצת מהחומש ומסבירה.." היא משיבה. דליתי עוד איזה רעיון במחשבתי והתחלתי לומר אותו, ולאחר כמה רגעים ר' מאיר הפסיק אותי ובאופן מפתיע אמר "אתה יודע, יש לה משפחה ממש טובה, אנשים טובים, וגם חכמה – אולי תצאו יחד?"

באותו רגע נאלמתי דומיה, ולפני שהספקתי להיות מובך כדבעי, היא הזדרזה ואמר "תודה סבא מאיר, אבל אני כבר נפגשת עם מישהו.." התעשתי וקצת שחקתי על הסיטואציה, מנסה לחזור אל הנושא הקודם עליו דברתי לפני רגע. בינתיים ר' מאיר מפשיל את שרוולו ומביט אל שעונו המיוחד, שסימניו באותיות עברית חילוף המספרים "כבר צריך לצאת לבית הכנסת" הוא אומר וקורא למטפל, תוך שהוא מגדף אותו קמעא.

ליווינו את ר' מאיר לבית הכנסת, ולפני שנכנסתי אחריו גם אני, פניתי אל יעל וחזקתי אותה על ההשתדלות לבוא לשוחח עם ר' מאיר, תוך שאני מתפלא איך ומניין היא מכירה אותו. היא סיפרה לי שלא מזמן סבתא נפטרה ממגפת הקורונה שפקדה את העולם, וכשעברה ליד ביתו כאשר באה לבקר חברה שגרה בשכנות, ראתה אותו כשישב בחוץ והחלה לשוחח עימו. כשסבתא היתה בחיים היא היתה דואגת לה ובאה לבקר ולשוחח בקביעות, ועתה השיח הזה חסר לה, כך שהיא שמחה שפגשה את 'סבא מאיר'.

הנהנתי ונפרדתי ממנה לשלום, נכנס לתפילת מנחה של שבת בבית הכנסת הספרדי, מהרהר בסיטואציה המוזרה. ומאז, על אף כל הבחורות שיצאתי איתן לפניה ואחריה – היא לא יוצאת לי מהראש.

העלה לי חיוך.כְּקֶדֶם

ובאמת מעורר השראה

תודה על זה

...אנונימי (פותח)אחרונה

היא התחתנה לפני שבועיים. מזל טוב.

היושעלמת חן

היה פורום של שירים נכון? אני לא טועה..

אממ מחפשת בלי קשר צילצול של השיר אם תבנה של בית ,של איתי דוד אם למישהו יש

תודה

את מכוונת אולי לפרוזה וכתיבה חופשית?אנונימי (2)
לאעלמת חן
היה פורום שנקרא שירים, אני כמעט בטוחה בזה
יש את זה:כי קרוב.
עבר עריכה על ידי כי קרוב. בתאריך י"א בשבט תשפ"ד 08:17

פורום שירים

הוא נטוש למדימבולבלת מאדדדדאחרונה

עדיף בפורום אחר (צלילים ומוזיקה, או גיטרה)

ואפילו בצמע הגיוני יותר שיענו לך על זה...

תמיד זוכרת אותך, לא צריך חודש או יוםסתוית סימה

בס"ד

חודש המודעות הגיע ככה אומרים,

לידות שקטות בלי קול, ככה באוקטובר פתאום,

אני רושמת לך תינוקות שלי, שככה תישארי לעד,

על חיים שהגיעו בשקט, בתוך סערה גועשת,

בחדר לידה במקום שבו יש כל הזמן חיים,

פתאום את המוות פוגשים,

עברו 5 שנים מאז,

רציתי להגיד לך שאני זוכרת אותך, בדיוק כמו שהיית,

יפת תואר שקשה לתאר,

זכיתי בך ל9 חודשים קסומים, להרגיש אותך עמוק בפנים,

בלב שלי תהיי תמיד, מחכה לך כבר שתחזרי,

אומרים שתקומו ראשונים בתחיית המתים, כי אתם טהורים,

לא חטאתם בכלל ככה אומרים,

אחרי קבורתך קברתי גם את אבי, את בטח יודעת הוא לידך,

הרי הוא סבך,

הרגשתי שהעצב גובר עליי, לקחתי את התהילים ביד,

והלכתי להדליק נרות לשבת,

אמרתי לחוקר ליבות וכליות שלח לי נחמה בקרוב,

ופתאום הם הגיעו בלי שהתכוונתי, אוליי ככה כיוונתי,

שתי נשמות חדשות הופיעו, תאומים מבלי שציפינו,

אמרתי תודה רבה לבורא עולם, תודה שהראת לי שאני יכולה,

לאסוף את השברים ולקום, להתמודד עם לב שבור,

לחבק את האמונה בבכי של שמחה,

את , את התיקון שלך סיימת, הוא היה שלם ומיוחד,

אנחנו פה למטה מנסים לתקן את עצמנו, לחבר את החלקים שנותרו בחיינו,

ולהאמין שאת שלמה, ומתפללת עלינו,

אני אוהבת אותך בדיוק כמו שהיית, זכיתי בך לעולמים,

מחכה לך שתחזרי , עד שיבוא משיח יקירי בקרוב,

תודה שלמרות הכל בחרת לרדת בשבילי,

ותודה אבא, תודה שבחרת בי .

...אילת השחראחרונה

כמה עוצמות יש בך.

נגעת בי ממש.

ואיתך בתפילות ובייחולים ובתודות לבורא עולם.

🤍

טוב, פה בטח אין אף אחד שמסתכל, ובכל זאת..אני הנני כאינני

אנחנו מנסים להקים לתחייה את פורום "צלילים ומוסיקה" - נגנים ויוצרי מוסיקה יקרים וחביבים! נשמח שתצטרפו אלינו!!

מוזמנים להתחיל בשרשור הכירות החדש שהכנו לכם, שם תתודעו לעוד כמה דברים אנחנו מכינים לכם!

🎵🎶 שרשור היכרות תשפ"ד + עדכון! 📢📣 - צלילים ומוסיקה

בברכת "הזורעים בדמעה ברינה יקצורו" - המנהלים החדשדשים!

ב"ה, בהשגחה אלקית, עכשיו כבר לא כ"כ מפריע לפרסם.אני הנני כאינני

האם את חושבת עליי כמו שאני חושב עלייך?

האם מה שאמרתי לך מסיח דעתך בתפילותייך?

האם את האחת? האם זו אהבה עיוורת? 

איך בכלל אדע, אם לא חוויתי מעולם אחרת?

איך אעבור את המסע הזה בלי שום חרטות?

איך אהיה שלם עם אלקים על אף ההסתרות?

תם, ועוד אשלים עם זה.

מה זה לדעתכם יוצר טוב?yaeli1989

מתעניינת איך לדעתכם נוצר יוצר מעולה?

עבודה מהבית קלילה נוראאנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

אולי יעניין אותך