סינטומיצין אני מרגישה שזה כבר יותר מדי לשים..
תיון לא ממש עוזר..
לחתוך ביצה קשה לשניים ולהצמיד אותה עם תחבושת כשהחלק הצהוב - הפנימי, כלפי פנים, ללילה
שיש ענין רגשי שמטריד אותך ומביא את עצמו לידי ביטוי בהתפרצויות חוזרות ונשנות של שעורה.
חפשי תחום ברפואה האלטרנטיבית שנותן מענה.
ממליצה על הומאופתיה - מחלימה מצבים של שעורה באופן מיידי על ידי שמטפלת בגורם הרגשי שמביא להתפרצות.
מטפלת גם בזיהום הנוכחי וגם מקטינה את הסיכויים להתפרצות חוזרת.
אצלנו ראיתי שההתפרצויות החוזרות הפכו רחוקות יותר זו מזו, וקלות יותר. עד שנעלמו בזכות הטיפול ההומאופתי.
ולפעמים הן לא חוזרות כלל.
לנקות כל בוקר את העפעפיים עם מגבונים היפואלרגניים של תינוקות. לשפשף במקלחת עם סבון.
הרבה פעמים מדובר בבלוטות שנסתמות ומזדהמות..
שעורה חוזרת יגולה לקרות בגלל שיער שנכנס לעין, או איפור מחברה גרועה וכו'
ניסיתי וזה פשוט פלא-
לחתוך שן שום ולהעביר על שפת העפעף מתחת לעין (איפה ששמים עיפרון איפור).
שורף מאוד מאוד,
אבל פשוט מרפא!
הורג את כל הזיהומים.
אפשר לחזור 2-3 פעמים ביום.
מתרפא אחרי יומים גג.
ושטיפות בשמפו של תינוקות (ללא דמעות)
וכמו שכבר הציעו פה, לטפל בגורם הרגשי שאולי בגללו יש התפרצות חוזרת...
אגב- גזר באמת טוב לעיניים...
אולי גם חמניות וכרוב
עיניים לא בריאות זה עיניים שחסר להם
ויטמין A (מצוי מאוד בכבד וגזר)
אולי ויטמין E (מצוי בנבטי חיטה)
וכן כדאי לצרוך יותר דברים בעלי אחוז צורן גבוה- עגבניות, תותים, תרד...
לאכול בריא, לשתות, לישון כמו שצריך ולהפיג מתחים, זה הכול
אפונה עמוסה בחומרי הזנה חיוניים כמו ויטמינים (ויטמין K, ויטמין C, ויטמין A וויטמינים מקבוצת B) ומינרלים (ברזל, אשלגן ומגנזיום). הם גם מספקים סיבים תזונתיים וחלבון.
אפונה היא מקור טוב לסיבים תזונתיים, שיכולים לסייע בהורדת רמות הכולסטרול ולהפחית את הסיכון למחלות לב. בנוסף, תכולת האשלגן שלהם תומכת ברמות לחץ דם בריאות.
כמו בכל שיקול תזונתי, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם דיאטנית רשומה לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על המצב הבריאותי והיעדים הספציפיים שלך.
"מי שמבחין בטעמו האמיתי של מה שהוא אוכל, לעולם לא יהיה זולל."
לעדשים יש יתרונות בריאותיים רבים הודות להרכבן צפוף החומרים התזונתיים. הנה כמה יתרונות מרכזיים:
1. עשיר בחלבון: עדשים הן מקור מצוין לחלבון על בסיס צמחי, מה שהופך אותן לתוספת חשובה לתזונה צמחונית וטבעונית. חלבון חיוני לצמיחת שרירים, תיקון ותפקוד הגוף הכללי.
2. עשיר בסיבים: העדשים עמוסות בסיבים תזונתיים, מסיסים ובלתי מסיסים. סיבים מסייעים לעיכול, עוזרים לווסת את רמות הסוכר בדם ומקדמים מעיים בריאים. זה גם תורם לתחושת שובע ויכול לסייע בניהול משקל.
3. ידידותי ללב: הסיבים המסיסים בעדשים מסייעים בהפחתת רמות הכולסטרול, ובכך מפחיתים את הסיכון למחלות לב ושבץ מוחי. בנוסף, העדשים דלות בשומן רווי ונתרן בעודן עשירות באשלגן, התומך בבריאות הלב.
4. ויסות סוכר בדם: תכולת הסיבים הגבוהה בעדשים מאטה את ספיגת הגלוקוז, ועוזרת לייצוב רמות הסוכר בדם. זה מועיל במיוחד עבור אנשים עם סוכרת או אלה בסיכון לפתח את המצב.
5. ארוז בחומרים מזינים: עדשים הן מקור טוב לויטמינים ומינרלים חיוניים, כולל חומצה פולית, ברזל, מגנזיום ואשלגן. חומרים מזינים אלו חשובים לייצור אנרגיה, יצירת תאי דם אדומים ושמירה על הבריאות הכללית.
6. ניהול משקל: עדשים דלות בקלוריות ובשומן בעודן עשירות בסיבים וחלבונים, מה שהופך אותן לבחירה מספקת במזון שעשויה לסייע בירידה במשקל או במאמצים לניהול משקל.
7. בריאות מערכת העיכול: תכולת הסיבים בעדשים מקדמת יציאות קבועות ומסייעת במניעת עצירות. זה גם תומך בצמיחה של חיידקי מעיים בריאים, תורם למערכת עיכול בריאה.
הכללת עדשים בתזונה יכולה להציע את היתרונות הבריאותיים הללו ועוד. עם זאת, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם תזונאי לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על הצרכים הבריאותיים הספציפיים שלך.
אדם פסימי רואה את הקושי בכל הזדמנות אדם אופטימי רואה הזדמנות בכל קושי...
העדשים עשירים בסיבים תזונתיים, המסייעים לעיכול, מעודדים תחושות מלאות ומסייעים בוויסות רמות הסוכר בדם. דיאטה עשירה בסיבים יכולה גם לתרום לניהול משקל בריא ולהפחית את הסיכון למצבים כמו עצירות, מחלות לב וסוכרת מסוג 2.
חומוס הוא מטבל או ממרח מזרח תיכוני פופולרי העשוי מחומוס מבושל ומעוך (שעועית גרבנזו), מעורבב עם טחינה (משחת שומשום), מיץ לימון, שום ושמן זית. זה לא רק טעים אלא גם מציע כמה יתרונות בריאותיים. הנה כמה מהיתרונות הבריאותיים הפוטנציאליים של חומוס:
עשיר בחומרים מזינים: חומוס עמוס בחומרים מזינים חיוניים כמו חלבון, סיבים תזונתיים, שומנים בריאים, ויטמינים ומינרלים. חומוס הוא מקור טוב לחלבון מהצומח ומכיל חומצות אמינו החשובות לתפקודי הגוף השונים.