לגיטימי לפסול על מראה חיצוניאיוושה

עוד לפני הפגישה?

קיבלתי תמונה ולא מתחברת למראה. בכלל. ותאמינו לי שאני לא מחפשת דוגמן על - אני פשוט מחפשת לא להירתע. אם הוא חתיך זה פלוס, אבל לא חובה קורץ

בקיצור,

מצד אחד כולם אומרים לי שהנתונים מעולים (והם באמת מעולים, בחור ממש על רמה) וכדאי לנסות,

ומצד שני,

האם זה הוגן כלפי הבחור שאני מגיעה לפגישה במינוס? שאני ממש צריכה להתאמץ כדי לשמור על ראש פתוח ולא להגיד לא עוד לפני שנפגשנו בכלל?

והאם זה הוגן כלפיי להוציא אותי לדייט נוסף שאני מלכתחילה לא עפה עליו,

ולו רק בגלל הסיכוי הקלוש שאני אופתע לטובה / אכנס לפרופורציות / אוקסם מהאישיות שלו?

(לאחרונה אמרתי לעצמי שכדי להימנע משחיקה אני צריכה לצאת רק לדייטים שאני עפה עליהם, שעושים לי חשק לצאת מהבית, עם בחורים שעוד לפני שנפגשנו גורמים לי לחשוב "וואלה מתחשק לי להכיר אותו, מתחשק לי שיילך בינינו". לא רוצה לצאת בכוח כי אמרו לי שכדאי, כי חבל שלא, כי עלולה להתפספס הזדמנות. הנפש שלי רכה מידי בשביל כל זה)

מצד שלישי זה מרגיש לי פרמטר כל כך רדוד, ואני מרגישה רע עם עצמי שאני לא נותנת אפילו צ'אנס...

מה אתם אומרים?

(@בת מלך =) בואי נראה מה אנשים חושבים בסוגייה...)

אני כל כך מבינה אותך!!מישהי 1
רק בשביל לא להתבאס אני לא רוצה לראות תמונה כשמה שמספרים לי נשמע טוב!
אם במקרה הייתי רואה תמונה וממש לא היה נראה לי-לא הייתי מסכימה
זה שוחק ומתיש נורא
אם המראה 'גבולי' בעיני,הייתי יוצאת ומנסה בהחלט!
יש דברים שהמציאות יכולה מאוד מאוד לשנות
רק תהיי אמיתית עם עצמך האם היחס ישצנה או ישאר כשהיה
גם אני הייתי כמוך...איוושה

עד שגיליתי שהאכזבה בשלב הבירורים לא משתווה לאכזבה שאת מרגישה בפגישה, כשאת רואה את הבחור לראשונה והוא שונה לחלוטין ממה שדמיינת, ועוד לפני שהוא פותח את הפה את כבר יודעת שזה לא יעבוד.

ואם זה היה גבולי, לא הייתי מעלה את השאלה כאן בפורום חצי חיוך

אז פשוט לא!מישהי 1
אבל אבל, זה מרגיש לי פשוט גועלי מצידי... איוושה

זה לא גועליבהשתדלותי
אנחנו כוללים פנים וחוץ.
צריך לתת לכל צד את המקום הנכון, באיזון, אך אסור להתעלם לא מזה ולא מזה.

אל תהיי גועלית ותצאי איתו אם הוא ממש ממש לא לטעמך..
תחזקי את עצמך שאת בסדר גמור!מישהי 1
היית רוצה שמישהו יצא איתך כשזה מה שהוא חושב עלייך?
וגם יש לך כבר ניסיון בתחום ואת יודעת שזה לא מקדם אותך רק להיפך.
לפעמים צריך לדעת לחתוך וללכת רק בכיוון שטוב לך בו עד הסוף
זה רצון ה! שתצאי עם אנשים שיש לך סיכוי איתם גם במציאת חן
אני בעד לפסול אם המראה החיצוני מרתיע אותךמישהי=)
תחשבי שאם זה יהיה הוא זה יתחיל מללכת לידו ברחוב בלי להתבייש
ושהילדים יהיו דומים לו
ואם זה ממש מפריע הרתיעה לא תעבור לך
ועזבי ללכת לידו והילדים
זוגיות זה לא לשבת לסמול טוק בבית קפה..
ברור שכן. אין פה בכלל שאלה.נפש חיה.

אם את נרתעת, אז אל תצאי איתו...נורופן.
אם זה בסדר ומעלה- כדאי לנסות🙂
לגיטימי לפסול על חוסר משיכה בעקבות מראה.מור ולבונה
יש אנשים שיאמרו שכבר בתמונה הם יודעים לאבחן אם יש סיכוי למשיכה או לא.. אז עבורם התשובה היא כן, זה לגיטימי.
לי יש קצת גישה אחרת בנושא, ולכן אשתדל בכלל לא לראות תמונה וגם אם אראה אעדיף לצאת עם הבחור כמה דייטים כדי לבחון את הנקודה הזו.

את מכירה את עצמך ויודעת לאיזה סוג אנשים את משתייכת..
אם את בעמדת נפש שמוכנה לבחון את הדברים (סביר להניח שזה יהיה יותר מדייט אחת) תנסי,
אבל אם אין סיכוי בכלל אז אל תצאי איתו רק כדי לסמן "וי" שניסית.

שבעזרת ה' תזכי לבהירות הדעת ושתהיי שלמה עם כל בחירה שתעשי
כן אבל לא בהגזמהאוריה,

המציאות לרוב שונה כשפוגשים את הבן אדם עם כל המכלול. אינטונציה/תנועות/הבעות פנים.

ישנן תמונות שלא משקפות את המציאות.

אם זה משהו קיצוני אז כן.

האם התמונה טובה?אבקת רוכל
תמונות לא מציגות תמיד את המציאות.
אם הפרטים באמת טובים. הייתי נותן דייט אחד.

פעם אחר פעם מופתע מחדש כמה שהתמונה שונה מהמציאות..
לא מדובר בתמונה בודדת אלא בכמהאיוושה

יש אנשים שלא "עוברים מצלמה" והם יפים מאוד במציאותהדוכס מירוסלב

דעתיאור אש
דעתי באופן כללי על הנושא היא שפשוט לא כדאי לראות תמונה לפני פגישה. לרוב האנשים גם ככה קשה לפסול על דבר כזה כמו שאת מתארת.

מעבר לזה, בקשת תמונה לפני הפגישה עלולה להכניס את הבחור/ה לעמדה נפשית של הסתכלות חיצונית על האדם איתו הם נפגשים. לדעתי תהליך ההיכרות צריך לנבוע ממקום של טהרה ובקשה לפגוש את הפנים של האדם, עוד לפני שנפגשים בפועל.

אבל, אם כבר ראית תמונה וזה נראה לא מתאים, את צריכה לחשוב עם עצמך. כי מצד אחד את יודעת שזה יכול להשתנות במקרים מסוימים (כמו שאמרו פה חכמי הפורום) ואז שווה לנסות ולבוא בראש פתוח, ומצד שני אם את מרגישה שחבל בכלל על הנסיון לא כדאי להכניס את עצמך (ואת הבחור! ) למקומות כאלה רק מתוך תחושת מחויבות מוסרית.

לסיום, חשוב מאוד לזכור שאנו חיים בחברה מאוד אידאליסטית שמושפעת בין היתר מסיפורים על קדושי עליון שרובנו לא מתקרבים לקרסוליהם , וזה בסדר... משיכה היא דבר חשוב ועקרוני מאוד בחיים של כל זוג נורמאלי.
תרשי לי להיות קצת חריףתפוח יונתן

אני אישית אכעס עליך אם בסוף תחליטי להיפגש איתו.

את אשת אמת או שאת נותנת ל"לא נעים" לנהל אותך?

העובדות הן שלא כל הנתונים שחשובים לך נמצאים בו (כן, גם מראה חיצוני זה נתון כמו כל נתון אחר)

אני כותב את זה מתוך אמון בזה שאת יודעת מה ההחלטה הנכונה ומסוגלת ללכת עם ההחלטה הזאת ואת חזקה מספיק לעמוד מאחוריה.

מאיפה החינוך הפירודי הזה מגיע?

ממש כמו בנצרות, רוחניות לחוד וחומריות לחוד, אופי חשוב, מראה לא חשוב.

ברוך ה' אותי לא חינכו ככה לא במשפחה ולא בבית ספר.

אתה תפוח וראש השנה מחר...אור אש
תהיה מתוק
הכותרת גרמה לי לחשוב שהתוכן יהיה שונה...איוושה

תשובה בועטת, אהבתי. תודה לך.

תודה לכולם! חיוך

אני לא חושבת שיש כאן מישהו שסובר שמראה זה פרמטר לא חשוב.מור ולבונה
השאלה היא האם תמונה היא אינדיקציה, או לחלופין האם יש מראה שאני יכולה לסלוד ממנו ולאחר פרק זמן של היכרות להתחבר אליו.
זו תשובה לא נעימה, אבללך דומיה תהילה

לא.

אנחנו שואפים להתעלות מעל החולשות שלנו,

אבל בזמן אמת לא עושים עבודת מידות.

הולכים על פי המצב הנתון.

זה הכי נכון מבחינתך והכי הוגן מבחינתו.

אל תנסי תאמצי התנהגות דיפלומטית,

אנחנו אנשים פשוטים, זה בסדר.

למה זה חולשה לחפש מישהו שמתאים לך?תפוח יונתן

אני תמיד חשבתי שחולשה זה לחפש מה שמתאים לאחרים שיהיה לך.

זה לא מה שאמרתי. זה לא חולשה לחפש מישהו שמתאים לך,לך דומיה תהילה

זו חולשה שההתאמה נופלת על מראה, כי זה באמת לא עקרוני.

אבל גם בחולשות אנושיות צריך להתחשב.

זה די עקרוני.. אבל סבבהמישהי=)
בתחתית סדר העדיפויות, אם בכלל.לך דומיה תהילה

זה שאנחנו קוראים מהסוף, זו בעיה שלנו.

וואו, כ"כ לא נכוןאיוושה

אף פעם לא הפחתתי בחשיבות של מציאת החן, אמרתי את זה בשרשורי עבר ואני עומדת מאחורי זה גם עכשיו. החידוש כאן היה פסילה על זה עוד בשלב הבירורים. ואגב, בסוף החלטתי לעשות את מה שנכון. ואני שמחה שהחלטתי ככה.

למציאת חן ולמשיכה יש ערך אדיר במערכת יחסים.. אי אפשר בלי זה..

נכון, צריך משיכה ומציאת חן.לך דומיה תהילה

זה תלוי במראה? לדעתי, לא.

לא רק... אבל בין השאר.איוושה

תהיה כנה עם עצמך ותגיד לי - אתה רואה את עצמך נמשך למישהי שאתה מוצא מכוערת? 

לא מישהי בעלת מראה בינוני או ניטרלי, מכוערת?

אלא אם אתה עונה לא, אתה מודה שלמראה החיצוני יש משקל. גם אם קטן.

מ.ש.ל

לא - כי אני לא נקי מהחולשה הזאת.לך דומיה תהילה

וזו בדיוק הפואנטה שאני מנסה להעביר.

העדפה אסתטית זה דבר מאוד גמיש ורלטיבי.

יש מנעד רחב של משיכה על פי מראה,

וזה תלוי בציפיות שלנו, בהרגלים ובתרבות שאנחנו צורכים.

חז"ל צדקו שלא יקדש אדם אשה לפני שיראנה,

כי אדם מעריך את עצמו יותר ממה שהוא באמת.

(וברור לי שזה נאמר לצדיקים, כי הרשעים לא שואלים אם להסתכל...)

ברור שיש לזה משקל. לא הכחשתי ואפילו לא קרוב לזה.

ששכחתם מה הייתה המסקנה שלי בתגובה הראשונה?

למהזה חולשה לאהובאו לא מראה חיצוני?מישהי=)
נו באמת. מרוב הבריחה מהתרבות שכחנו קצת. בוא נירגע
חתן וכלה צריכים להיפגש לפי ההלכה לפחות פעם אחת כדי שהוא יאהב איך שהיא נראית
כדי שאחרי החתונה לא ימצא בה מום ולא יאהבאותה.

אז כן אתה הולך לישון עם אשתך במיטהולא בא לך שיהיו לך סיוטי לילה/בוקר גם אם האישיות שלה מדהימה.
מה לעשות
חיי האישות והזוגיות נבנים גם על משיכה
לא יודע מה להוסיף על מה שאמרתי.לך דומיה תהילה
תעשו את ההבחנה בין הדרכה מעשית לבין המצב האידאלי לכתחילה.

תסכימו איתי שעדיף שהמראה לא יעניין אותך מאשר שיהיה חשוב לך למצוא מראה לטעמך?
ממ. לדעתי צריך להימשך. אנחנו בני אדםמישהי=)
כן.אורח כלשהואחרונה

אבל כאב לי פעם על אותו דבר, והיא נשואה.
אל תרחמי עליו או תרגישי לא מוסרית כלפיו, זה כלפי עצמך. הוא מספיק טוב כדי להגיע לאשתו, גם אם זו לא את.

חז"ל אמרו "עד שיראנה"נקדימון
תלו את הנישואין בראייה, ומשיכה ונשיאת חן תלויים בזה. כמובן שזה סובייקטיבי, ויופי בעיני אחד אינו יופי בעיני אחר.
אבל אם אתה מתכוון לתכונות פנימיות יותר, הרי לזה מספיק התכתבויות רחוקות וכדומה ובכ"ז חז"ל שהבינו בנפש האדם תלו את הנישואין בראייה.
אין סתירה.לך דומיה תהילה
אברהם, למשל, לא הביט ביופיה של שרה עד שירדו למצרים. זה לא פגם בהם בכהוא זה, כי זה לא היה אישיו. אנחנו לא כאלה, וצריכים את המראה שישמש משענת לזוגיות. זו עובדה שצריך להתחשב בה, אבל לא להתלהב ממנה.
ובכ"ז חז"ל ידעו שאיננו אברהםנקדימון
לא מצפים מאיתנו להיות אברהם ושרה. אם ראשונים כמלאכים וכו׳ והשאלה כאן בדיון היא על בני אדם. אני לא רואה שום סיבה לסייג סתם כאשר השואלת מגיעה ממקום של אי נוחות עם המחשבה גם ככה. כיוון שיש לנו מאמר חז"ל שנותן את הדעת בעניין הזה ומפגיש אותנו עם הפסיכולוגיה הטבעית של בני אדם אזי לשאלתה התשובה היא שוודאי שלגיטימי לפסול מישהו על סמך הקושי ואי הנעימות לחיות חיים ארוכים (בעז"ה) עם תווי פנים לא רצויים.
לעורר ולהדגיש שצריך לשים לב שמדובר במשהו שבאמת מפריע ולא סיבה אחרת שהתלבשה בזה, אפשר,
אבל לסייג ולהציג ׳דיעבדים׳ זה לגמרי לא נכון בעיני.

מעלת חסידות טובה לחסידים. עיין מסילת ישרים בהגדרה המדוייקת. וכמובן שכדאי להבין את רוח השואל ולענות תשובה שראויה לו.
>>>לך דומיה תהילה
כל מה שאמרתי היה להצדיק למה זו סיבה לגיטימית לפסול. ממילא, לא אמרתי שמצופה מאיתנו להיות אברהם, אלא ההיפך הגמור.

אני דווקא לא התכוונתי להדגיש דיעבד ולא דיעבדים, חשבתי שהנקודה מובנת לכשעצמה. כנראה טעיתי, כי מובן ממני ההיפך הגמור.

אם אתה מעיר שהתגובה שלי פוגעת, זה דיון במישור אחר שאני יכול לשמוע (למרות שאני לא מסכים שהתגובה הראשונה שלי הייתה כזאת). מ"מ, אני עומד מאחורי דעתי.
כל הכבוד על החוזק!!!רחפת..
קראתי..בת מלך =)
אני לא רוצה להגיד 'אמרתי לך' (;
והנה אמרת... חחחח איוושה

הכל לגיטימי. השאלה מה נכון.*צועד*
לדעתי, את צריכה לעשות חושבים עם עצמך.

(לא מבין איך תמונה מספיקה, אבל בתחום הזה אני שותק)

א. הוא מעורר בך סלידה. את רואה תפרצוף שלו ובא לך כזה לסובב את הראש - אל תגיעי לפגישה.

ב. הוא לא מי שחשבת, גם את לא אוהבת את המראה ה(מוזר/מציק/מיוחד/מעמיין/לא רגיל וכו') שלו, ובטח שלא בא לך לעשות איתו סלפי - תצאי איתו. אם הוא כ"כ מקסים סביר ש(אם וכאשר) תדלקי עליו המראה לא יריד אותך כ"כ.

זה לא מה שאני הייתי עושה, כי מראה לא משחק אצלי מספיק תפקיד(למרות שטוענים שיצאתי עם יפות. אני לא חולק אבל לא עשיתי על זה חושבים. יצאתי ב"ה עם בנות, במיוחד אחת, עם מידות נהדרות).

בכל מקרה,
המון הצלוחס!
לגיטימי ועדיף.ותן טל
(ואוסיף שזה אפילו קרה לי באופן אישי, כאשר הצד השני היא זאת שראתה ופסלה עוד לפני הפגישה)
לא הייתי רוצה שמישהי תיפגש איתי בהרגשה שזה "למרות" המראה שלי. ממילא הסיכויים של דבר כזה להתרומם נמוכים לצערי.
קרה לי לא מזמן..חיהל'ה
שנרתעתי מתמונה של בחור אפילו שהוא לא נראה מכוער,
הוא נראה סביר אבל משהו בו הרתיע אותי..
לא הצלחתי להגדיר מה,
התייעצתי בסוף,
ואמרו לי שאם הלב נרתע מהצעה מסויימת, אסור ללכת עליה..

בהתחלה ניסיתי לרדת על עצמי איך זה שפתאום נהייתי כל כך שטחית ואני רוצה לפסול על מראה..
עד שקלטתי שזה לא שהוא מכוער בעיני, אלא שמשהו בו לא מרגיש לי נוח, משהו מרתיע אותי - ויש הבדל בין זה לבין כיעור..

תהי אמתית עם עצמך,
ומותר לפסול על מראה!!
לא בצורה קיצונית, אבל אם זה קורה לך פעם בד לכי על זה!
לדעתי לא...{ר}צינית
לפעמים מראה חיצוני בולט לעין ונעלם מיד כשמכירים את האופי והאישיות של הבנאדם...
חברה שלי יוצאת עם מישהו מלא וזה מאוד מאוד הפריע לה אז אמרתי לה שתשים את זה בצד(עם כל הקושי והמורכבות) ותנסה להכיר ולאהוב את מע שהוא באמת. מראה חיצוני הרבה פעמים ניתן לשנות אבל מידות,אופי, אישיות- אי אפשר
אולי זה קצת שונה כאןנקדימון
מלא יותר או פחות זה דבר שיכול להשתנות.
תווי פנים זה בדר"כ לכל החיים.
בלת"קבוז
כדאי לך לצאת לפחות פעם אחת. והסיבה-

א. אם תחתכי הוא ידע שחתכת בגלל התמונה ויעלב. (אם הוא יודע שיש לך תמונה)

ב. אולי הוא לא פוטוגני (קורה הרבה. אני למשל נראית זוועת עולם בתמונות)

ג. אולי הוא לא כל כך ירתיע אותך פנים אל פנים. כי כמו שאמרתי, יתכן שפשוט מדובר בתמונה גרועה.

מה יקרה אם תלכי? מקסימום תדעי שהוא באמת מרתיע אותך ותחתכי. כי כן חותכים על מראה, את אמורה להימשך לבעלך בסופו של דבר. אבל לפחות תצאי לא שטוחה שלא פוסלת לגמרי לגמרי בגלל תמונה.
יש לי כמה השגות על התגובה שלך.איוושה

א. חלילה לי שיידע שזה בגלל זה, אני יותר חכמה ממה שנראה לך מובן שהוא לא יודע. 

ב. במקרה הספציפי הזה לא היה קשר לפוטוגני לא פוטוגני. כמו שאמרתי, המקום שאני נותנת למראה החיצוני מאוד מצומצם, ולכן נתקלתי בחיי בהרבה תמונות גרועות שלא הזיזו לי (מה גם שגם במקרה שלי, המצלמה היא אויבת מרה שלי. ככה שאני האחרונה שאשפוט). היה מדובר כאן במראה כללי שאני לא מתחברת אליו בשום רובד, בלשון המעטה, משהו עמוק יותר מתמונה שיצאה טוב או לא טוב. 

ג. אז כמו שציינתי בהודעה הפותחת, האם בשביל הסיכוי הקלוש הזה וכדי למרק לעצמי את המצפון אני אצא לפגישה שרוב הסיכויים שדעתי לא תשתנה בעקבותיה (עד כדי כך הרושם שנותר מהתמונות חזק)? לא חראם על הנפש העייפה שלי?

מה יקרה אם אני אלך? אני לא צריכה להגיד לך כמה מאמץ משקיעים בפגישה - מההתארגנות שלפני ועד הפרידה. מה שיקרה הוא שאני אשקיע הרבה מאוד אנרגיות במשהו שדינו נגזר כמעט מראש, וממש לא בא לי על זה. לא רוצה לצאת לדייט מיותר, אין לי כוחות וזה לא הוגן כלפי הבחורצ'יק. 

אני מבינה... אם הוא ממש דוחה אותך, אין סיבה לכאב לבבוז
אבל אם לא בטוח שככה הוא נראה, תני צ'אנס.
יכול להיות שבסוף תחבבי אותו למרות המראה או שהמראה ימצא חן בעינייך בסוף.
את לא יכולה לדעת.

ואני אומרת לך את זה מניסיון...
כן (הגעתי מהראשי, נשואה)מסגרות
משיכה זה אחד הדברים החשובים בקשר.
לענ"ד זה בעיקר חבליעל מהדרום
לק"י

לא יודעת לגבי המקרה הספציפי.
אבל אין לי ספק, שיש מקרים שהצד הפנימי של הבנאדם גורם לנו להמשך ולאהוב, גם אם הצד החיצוני פחות אהוב מלכתחילה.
בעבר חשבתי שלא לגיטימי לפסול לפי תמונהתנו לגדול בשקט
היום, בדיוק כמוך- חושבת שאם זה יכול לסנן דברים לא קשורים- אז אחלה!

אבל, קרה שקיבלתי פרטים על בחור והיה נראה לי ממש טוב והתמונה? נה, לא משהו

החלטתי להתעלם מהתמונה ונפגשנו. במציאות זה נראה הרבה פחות נורא וחוץ מזה- גיליתי שמה שהפריע לי זה כנראה תוצאה של פציעה במלחמה. (וואלה גבר, לא?!)

והוא בנ"א ממש נחמד... אז אם הייתי פוסלת בגלל התמונה לא הייתי יכולה ללמוד ממנו את מה שלמדתי
בלי קשר לרדוד או לא רדודסדר נשים

כדאי לך לצאת איתו ולו מהסיבה הפשוטה שיש מצב גדול שתופתעי לגלות

שבמציאות הבחור נראה שונה מאוד מבתמונה.

יצא לי לראות תמונות שונות של אותו בן אדם שבכל אחת הוא נראה שונה ברמה

שלא הייתי חושבת שזה אותו אחד, ויצא לי גם לראות אדם בתמונה ובמציאות ולא

להאמין שזה אותו אחד...

חז"ל אומריםנקדימון
שאסור לאדם לישא אישה עד שיראנה.
נראה לי פשוט לומר שזה נכון גם ביחס לאישה שצריכה לראות את האיש.
כן כדאי לעשות בירור רציני ואולי לבקש עוד תמונה (אולי לבקש מחברים, לחפש בפייסבוק וכאלה) כדי להיות בטוחה במראה שלו.
לדעתי תמונה לא באמת מראה מציאות אמיתית.44444
אני יכולה להגיד שיש לי חברות שנראות טוב ובתמונות פחות ולעומת זאת חברות שנראות סביר ובתמונות מהממות.
דבר שני, לא הייתי פוסלת עוד לפני שבכלל נפגשתי. כי זה משהו שמשתנה. הרבה פעמים אם מתחברים לבן אדם בחיבור עמוק לא שנים לב לחיצוניות. או שהיא כאילו "מתמזגת" איתה.
ולפעמים לא....
בשביל זה צריך להפגש....
יש דברים שאי אפשר לפספסקוד אבל פתוח
ויש דברים שאפשר לא לראות בתמונה....
אני חושב שזה לגיטימיקוד אבל פתוח
אומנם אני לא מבקש תמונה מראש, אבל פעם (אחת) קרה שקיבלתי תמונה, ופסלתי כי זה ממש הרתיע...

יופי זה ממש לא דבר רדוד, וזה הגיוני לא לרצות מראה מסויים...
עד כאןכְּקֶדֶם

מי יודע כבר כמה קשרים הלב הזה חווה

וכמה אמרו לך שאתה זוהר ושאתה משהו אחר ושהעולם צריך אותך באמת. ואיך זה שאתה כזה כל כך? והלוואי שהרגע הזה אתה ואני לבד יהיה לתמיד.  ושאם היה אפשרי הייתי נשארת איתך לנצח אבל אנלא יכולה להקים איתך בית. ועוד אינספור פתגמים מאינספור שהלב שלי נתן להן להיכנס בלי מעצורים. והן הביטו ברהב ונגעו בקצהו ונחרדו ונעלמו.

ולהבדיל גם קשרים עם חברים טובים מאד שהחליטו שדיי.

אה וגם הוא, שאמר לעולם דיי. גם איתו רציתי להגיע הכי רחוק שיש יותר מהכל וגם אתה מתי שככ התקרבתי אליך טרקת לי את הדלת בפרצוף. כמו כל האחרים.

ואולי אני באמת תמים ונאיבי אולי לא הרגשתם אליי כמו מה שאני הרגשתי ומרגיש אליכם עד היום. אולי באמת ניצלתם כל רגע אתי רק כדי לחוות עוד קצת , כמה שמתאפשר.

אבל הגיע הזמן שלי. שעכשיו אני איעלם.

הגיע הזמן שאומר לעולם - דיי.

התוהו קדם לעולם. 

נוגע, לא נוגע

עצוב וכואב לשמוע

קצת מניסיון, יש אנשים שהעבודה הרוחנית שלהם זה להסתנכרן עם העולם וללמוד להתהלך בו. ואם זה מנחם, אחרי העבודה הזאת אתה מרגיש אחרת, טוב יותר ורגוע ושליו, ושלם עם עצמך.

שתרגיש טוב במהרה בעז"ה, ותמצא את מקומך ואת רעייתך

נעמת לנו… חבל שאתה מחליט לעזובפ.א.
וואלה לא קלטתי שזה שרשור פרידהadvfb
כתיבה יפהאדם פרו+
מבטאת את ההרגשה
כואב ממשארץ השוקולד
מאחל רק טוב
חבר יקרכל היופי

עוד לא הגיע זמנך להיעלם.

הלב שבע אכזבות אבל יום אחד יהיה טוב יותר ותמצא את מקומך.

הסימן הכי טוב בעיניי לטוב ולכנות - הוא אנחנו עצמנו.

האם אתה מרגיש טוב ואהבה כלפי אחרים?

אם כן, בוודאי שיש עוד כמוך שאינם רק נצלנים.

כל אחד מאיתנו מסתובב בעולם הזה עם שריטות וקשיחם משל עצמו, החיים מורכבים ללא ספק.

אבל יש ויהיו רגעי אור.

אנחנו נוטים להבליט את החושך כי הטוב הוא המובן מאליו, כי אנחנו בנויים להתגונן מהרע.

אבל מה שזה אומר בתכלס, גם אם לא תמיד מרגישים ככה, שהטוב הוא הרוב. מקיף אותנו בלי שנרגיש.

מותר ליפול לתהומות, זה בסדר להרגיש, אבל לזכור שיש אור בקצה, שהנפילה הזו לא תהיה לנצח.

חולה עליךךךadvfb

אחלה כתיבה

הצורך לשים גבולות הוא צרך הכרחי.

לאחרונה באמת עלתה התובה שזה גם נותן קרקע פוריה לדברים שיצמחו ויפרחו.

יש שני צדדים יראה ואהבה.

היראה שמתבטאת בשימת גבולות והיא נותנת בסיס יציב. 

על גבי הבסיס היציב אפשר לפתח ולהצמיח כל פעם את האהבה.

אז בהחלט - די! שמים גבולות! מתוך כך בעזרת ה' הרבה שפע ברכה והצלחה!!

בהצלחהברוקוליאחרונה
יש לי בכלל סיכוי?מה כבר ביקשתי

אני יודע שהשאלה בכותרת קצת חריפה מדי אז אסביר...

לא יודע אם זה שייך לפה או לאר"מ אז כותב בשניהם.

עברו כמעט חודשיים מאז שהיא חתכה אותי. (לא יצאתי מאז מסיבה טכנית שקצת מנעה ממני להיפגש, ואני מרגיש שאולי זה קצת הזיק לי שאותה גברת ישבה לי במוח כל הזמן הזה ומצד שני גם עלו לי הרבה תובנות לגביה שלא חשבתי עליהם קודם אז אולי כן היתה מזה גם תועלת...לא משנה, זה לא העיקר. וגם סרו המניעות אז בעז"ה ממשיך.).

הנקודה היא שאני מרגיש שאני אולי קצת רגיש מדי. בכללי בחיים. ובדייטים זה מתפרץ במאתיים אחוז. כבר כתבתי על זה פה פעם אבל אז זה היה בהקשר של פרידות. עכשיו אני מתכוון בהקשר של אישיות.

זה היה הקשר הארוך יחסית הראשון שלי. יצאתי עם כמה בחורות לפניה ועם אף אחת לא התקדמתי באמת וגם תכלס לא היה כל כך שייך. כבר שראיתי את הפרטים שלה בהצעה הרגשתי שזה משהו אחר. וזה באמת היה. הבעיה הגדולה היא שלא הצלחתי באמת לקדם את הקשר. בכל רעיון שעלה לי חששתי שזה ילחיץ אותה, שהיא לא תגיב לזה טוב וכאלה. מפה לשם היא הרגישה שאני לא מוביל מספיק ועל זה (לפחות ככה אמרה) חתכה. היתה לנו שיחה ארוכה מאוד לפני שהיא קיבלה את ההחלטה, והמסר העיקרי שקיבלתי שם הוא "אתה באמת אדם טוב. באמת. לא פגשתי הרבה בחורים כאלה וגם אומרים שזה די נדיר אצל גברים. באמת התנהלת מדהים במהלך כל הקשר. הרגשתי שיש מי שרואה אותי ואכפת לו ממני. גם עוד לא פגשתי מישהו שמבין אותי ככה. יש לך לב כל כך טוב, וזאת אחת ה-תכונות החשובות לי. לכן ממש קשה לי לוותר על זה. באמת רציתי שזה יצליח. אתה מה שאני מחפשת. אבל אני מרגישה שזה לא מה שאני צריכה בחיים. אני צריכה מישהו חזק, יציב, שאני אוכל לסמוך עליו. ומבחינת הרגישות אני מרגישה שאנחנו קצת דומים מדי. וזה לא מה שאני צריכה לפחות בשלב הזה של החיים...".

מה שאני שמעתי זה "היית יכול ממש להצליח בתור בחורה. אתה לא גברי, אתה לא מסוגל לספק לאישה את מה שהיא צריכה בחיים, אתה רגיש מדי, מי שאמור לבכות בבית זה לא אתה זו אני, אין לך ביטחון עצמי, אתה לא החלטי, ובקיצור- בתור חברות היינו יכולות להסתדר יופי, אבל בתור בעל? תשכח מזה."

וכאן אני שואל כבר חודשיים ולא מצליח לקבל תשובה- למה אני אמור לצפות? מאז שאני זוכר את עצמי זה מי שאני. רגיש, מתחשב, אכפתי, דואג, שמח בלשמח מישהו אחר, מתכלב בשביל שמי שאני אוהב יהיה בנוח, וכו. אני לא מחפש מישהי גברית ושנחליף תפקידים. יש בי את הרצון הגברי הבסיסי הזה של לספק משענת, להוביל, להיות הקול השפוי. אבל בפועל זה לא מתבטא. בפועל היא נפגשת מיד עם הלב הטוב שלי, זה משמח אותה שיש גברים כאלה בעולם, ובזה מסתכמת התועלת שלה מהקשר. ואני? אני רק מאבד עוד את מעט הביטחון העצמי שנשאר לי. מי תוכל לראות אותי מעבר? ומי תוכל לאהוב את התכונות האלה באמת? יש מישהי שתשמח בזה שאני לפעמים לוקח דברים ללב והם משפיעים עלי? שאני חווה את העולם בצורה יותר עמוקה? שהלב שלי לא מסוגל לשמוע מישהו ובמיוחד מישהי שמחמיא לי בלי שיעלו לי דמעות?

זה קצת מייאש כל העסק הזה ובמיוחד הכנות שבה היא אמרה שאני אשכרה מה שהיא מחפשת ולמרות זאת החליטה לסיים את זה...

קלעת בולמה כבר ביקשתי

היא אמרה על עצמה שהרגש שלה לא נמצא איפה שהיא מצפה שיהיה ושהיא מאוד מקווה שיתפתח, ככה שכנראה באמת זה שלא היה שם שינוי משמעותי היה הטריגר העיקרי להיפרד. היא דיברה עם מישהי שהדביקה את החוסר התקדמות ברגש בהובלה שאולי חסרה מצידי, וזה היה נראה שהיא קצת נתלתה בזה בשביל לתרץ למה היא רוצה לסיים. בזמן הפרידה נאמרו הרבה דברים שאני כבר לא ממש זוכר, והאמת שמעדיף כבר לשכוח...

בעז"ה שבקרוב ממש נזכה למה שאתה מתאר ושבנתיים אצליח לחיות באמונה ובביטחון... 

מכיוון שאינני ראוי להיות הגאון של הדור,חסדי הים

אני חייב להתחתן עם אשה שתהיה מוכנה לגדל את גאון הדור הבא.

"יִבְחַר לָנוּ אֶת נַחֲלָתֵנוּ אֶת גְּאוֹן יַעֲקֹב אֲשֶׁר אָהֵב סֶלָה".

שדכנים לחוצניקים ודומיהםTachyon

האם מישהו מכיר שדכנים לחוצניקים או בכללי אנשים שיכולים מצד אחד להיות מאוד דוסים ומצד שני מאוד פתוחים לעולם? 

אתה יכול לפנות אלי במסר (לא בשיחה אישית) ואתן לךחסדי הים
מספר של שדכנית שעוסקת בזה.
אשמח גםראומה1
התחתנתי לתוך קהילה של חוצניקים רווקיםתמיד בבטחה

אז מוזמנים לפנות ואני אנסה לעזור

פניתי ראומה1
יש קהילה של חוצניקים רווקים כאן? סקרנת...מתוך סקרנות
זה סביב ישיבת מיר?
תודה, מכיר קבוצת ווצאפ שלהםמתוך סקרנות

יש להם גם קהילה פיזית?

בוודאיארץ השוקולד
תשאל בקבוצה איפה הם גרים ואיפה המניינים שלהם, לרוב זה סביב אוניברסיטאות לדעתי.
מעניין, טוב לדעתמתוך סקרנותאחרונה
תודה רבה! אם יש עוד איזה שדכנים מאזור בית שמש?Tachyon
יש בתחתית רשימת השדכנים בשרשור הנעוץלגיטימי?

כמה שדכנים ומיזמים.

כדאי להסתכל לדעתי גם על האתר SAYS.

בהצלחה

הייתי מחפש באינטרנט על JLICארץ השוקולד
ראיתי עכשיו זוג בדייטהפי

הבחורה כמעט מתעלפת מקור

והבחור מדבר על מטבע ביטקון או משו כזה..

הבנת מה אני אומר?

אחי , היא בעולמות עליונים

ביטקוייןמשה

זה באמת מקום לרחף בו.

כמה קשה לומר קר לי?בחור עצוב
בנות תמיד צודקות ובנים תמיד טיפשים וחסרי תשומת לבצדיק יסוד עלום
יותר קשה מלאכול סרטים אחר כך שהוא לא שם לב אלייךיוני.ו.

מה שבטוח.

ושאף אחד לא שם לב אלייך, ולכן את חותכת מעוד אחד ועוד אחד למרות שהייתם יכולים להיות מאוד מתאימים.

תאמיני לי תלמדי הרבה יותר על הבחור אם תחליטי להגיד שקר לך ולבחון את התגובה שלו, מאשר להחליט לבחון אם הוא שם לב שקר לך בכלל מלחתכילה.

בכלל הגישה הזאת היא פוטינציאל להיות כדור שלג מתגלגל לחיי זוגיות מתסכלים.

הוא נדרש לעבוד על עצמו לשים לב יותר לדברים שמפריעים לה בדיוק באותה מידה שהיא נדרשת לעבוד על עצמה להרחיב את תחומי הביטוי וההבעה שלה מולו.

ברור שהיא צריכה להגידהפי
לא ציפיתי שידע לבד
הצעתי לכמה בחורות את המעיל שליבחור עצוב
כולן סירבו. אולי הגיע הזמן לכבס אותו. 
נראה לי שזה בסיסי להיות רגיש למזג האווירadvfb
כדאי שיהיה תשומת לב מצידוארץ השוקולד

אבל אם היא לא יודעת לומר שקר לה זה גם בעיה.

ולגבי עצם המקרה, אולי גם לה היה מעניין ממש שהיא לא שמה לב לקור.

חחחח לא נראליהפי

אני צוחקת כי עכשיו שעה אני אומרת לחברה די קר לי בואי לאוטוו כבר

פתאום דוכן של תכשיטים סייל כל הדוכן

מה לא ניקח????

והיא כולה עלק קר לך

הורידה לי את החשק לא לקחתי .

סתם פשוט היה יש ים אנשים

קיצר יש משהו שמעניין לך פחות קר

אבל בדייטים לי ספציפית קפוא

ואני חופרת לבחור שקר לי!

הוא לא יכול לפספס את זה

אז תקבעו מראש במקום סגורבחור עצוב
ואי אני חושבתהפי

שהתסכול הכי גדול שלי בדייט היה שנכנסו למסעדה ואז גילנו שאנחנו בטעות בחלק החיצוני שלה אומנם מקורה אבל חיצוני היה שם קור בלתי נסבל.

שזה קטע זה יחסי  כי עם גברים קפוא לי רצח

ועם חברות שלי חם לי כל הזמן המזגן על חום דולק 

אז אפשר לעבורבחור עצוב

זו לא בושה לומר לבחור שקר לך ותשמחי לעבור.

בסוף המטרה שלו שיהיה לך הכי נוח בעולם כדי שתוכלי להביא את כל כולך לפגישה( וגם להיפך כמובן).

אני אישית הייתי שמח אם מישהו תאמר לי מה יגרום לה להרגיש טוב יותר. 

ברור שאמרתיהפי
סוף טוב הכל טוב?בחור עצוב

יש כאלו שמתפדחות לומר וסתם סובלות. 

אפשר להגיד בטל ומבוטלהפי
לא הבנתיבחור עצוב
קורה לי הרבה בשרשור הזה
אולי זה דייט בין הראשוניםמישהי נשואה

והיא עדיין התפדחה להגיד

אני מקווה שבהמשך היא תגיד שקר לה

את ההרצאות בנושא כלכלה שהיית נושא בפני😂יעל מהדרום
אשה היא לא יועץ השקעותבחור עצוב
אשה היא אכן לא יועץ השקעותאריק מהדרום
אבל אתה הולך לאחד את ההון שלך וההון שלה להון אחד.

זה נושא מספיק חשוב כדי שלפחות תהיה לכם ראיה משותפת לגבי איך נכון להשקיע.

המצב שבו צד אחד משקיע כראות עיניו בכל מיני השקעות וצד שני כלל לא מעורב זה המצב הנפוץ אבל הוא מאוד לא בריא בעיקר בעיתות משבר שבו צד אחד יקבל תרעומת על ההשקעות הגרועות שלו.

וגם איך בן אדם משקיע אומר הרבה מאוד על הנפש של בן האדם ועל איך הוא רואה את העתיד שלו ושל משפחתו.

זה לא אומר שצריך לאכול לה את הראש על זה בפגישותבחור עצוב
ולגמרי אין לי בעיה לקחת אחריות על הצד הכספי בקשר. לא כל אחד חייב לדעת לעשות הכל. 
אכן לא כל אחד חייב לדעת לעשות הכלאריק מהדרום
אבל בנושא הספציפי הזה זה מאוד חשוב לעבוד יחד כי ישנן החלטות מאוד גורליות.

אם מישהו אחד אחראי על שטיפת כלים, זריקת זבל או ספונג'ה זה לא נורא כל כך אם הפרטנר לא יהיה לו מושג בנושא.

אבל בנושאים כמו ניהול ההון המשפחתי וחינוך הילדים זה מאוד קריטי ששני ההורים יהיו אחראים ביחד.

וזאת כי שני בני הזוג מוציאים ומכניסים (בדרך כלל) ואם לשניהם יש מטרה לחסוך להון עצמי לבית או לחתונות ובר מצוות לצורך העניין לא הגיוני שאחד מבני הזוג על דעת עצמו יחליט להוציא יום אחד הכל על ביטקוין כי הוא ראה טיקטוק ששכנע אותו זה הדבר הנכון.

אתה יודע שזה בערך מה שקרה בקיבוציםמשה

השקיעו שם בכל מיני שטויות כל מיני אנשים שעבדו בגזברות. חלק קטן הצליח והתעשר (ואז הקיבוץ לא התלונן...) וחלק גדול פשטו את הרגל.

אני תוהה אם מספיק ששני הצדדיםארץ השוקולד

רואים עין בעין ביחס להוצאות וחסכונות, גם אם אחד הצדדים לא מתעסק באופן ההשקעה?

מה דעתך על זה?

המצב הנפוץאריק מהדרום
הוא שיש צד אחד מאוד מעורב בפיננסים וצד אחד לא מעורב בכלל, העובדה שזה מצב נפוץ לא אומר שזה בריא, במקרה של גירושין או מוות או נכות פתאומית שתמנע מהצד המעורב לתפקד זה יקשה מאוד, מקרים שבו צד אחד לא רק שאין לו את הקוד לחשבון בנק, אלא שבכלל לא הוריד את האפליקציה לחשבון זה יהיה ללמוד להתנהל הכל מאפס.

בשאלות הגדולות של החיים, עם מי להתחתן, כמה ילדים להביא, איפה לגור, איך לחנך את הילדים, במה לעסוק, צריכה להיות החלטה משותפת או לפחות מעורבות אחראית לדרך, גם בבניית ההון המשפחתי זו החלטה מספיק קריטית בחיים כדי לפנות לזה זמן איכות לדבר על העתיד הפיננסי שלכם.

אם תרצהאריק מהדרוםאחרונה

תוכל להשוות את זה לזוג שצד אחד מעורב בחינוך ילדים עד לשד עצמותיו והצד השני לא יודע איפה הילדים לומדים, לא מה הם לומדים, לא איזה כיתה, לא אם מישהו מציק להם בהית הספר, הוא בקושי יודע כמה ילדים יש לו ואם בכלל ומה השמות שלהם, מתי בר מצווה, לא מעניין אותו כלום בחינוך ילדים.

אז בפיננסים זה המצב הנפוץ.

ברור שמספיקברגוע
חחח גדולהפי
הרהורים בעקבות שירשורים: למי לדעתכם יש יותר סיכוי?יוני.ו.

ולמה

1. "לא הולך לי בדייטים/מערכות יחסים, לא מתקדם לשום מקום, למרות שאני משקיע/ה ומנסה זמן רב." >> "זאת הסיבה שהפכתי להיות פריק/ית ומוזר/ה" >> "אני מיואש/ת וכבר בקושי מנסה"

2. "אני פריק/ית ומוזר/ה" >> "זאת הסיבה שלא הולך לי בדייטים/מערכות יחסים, לא מתקדם לשום מקום, למרות שאני משקיע/ה ומנסה זמן רב." >> "אני מיואש/ת וכבר בקושי מנסה"

נגיד שאלו שני סוגי האנשים. שניהם לא אידיאלים, אבל כנראה יותר נפוצים מהסוג האידיאלי, אז תנסו להתייחס אליהם, ולא לשבור לסוג שלישי. אם תקלטו את הלך הדברים תגלו שיש הרבה פחות מקום לקטנוניות.

(חסכתי את הניסיון לעדן/ פוליטיקלי קורקט למינהם)

מסכים ומחזקאביעד מילוא

אבל זו התבוננות חיצונית  צריך לשבור את הסטיגמות

אתה מה זה צודקadvfb

גם בהתחלה זה עלה לי, אבל אולי זה רק עניין של ניסוח.

אם מדברים על שורש העניין אפשר למצוא בדילמה הזו עקרון שהוא אמיתי ולא חיצוני.

לא הבנתיהרמוניה

למה שיהיה הבדל אם לשניהם המסקנה השווה היא- "אני מיואש/ת וכבר בקושי מנסה" ?

לראשון יש יותר סיכויadvfb

הוא מגדיר את עצמו כנורמלי חוץ מהעובדה שהוא לא מצליח במערכות יחסים, לכן הוא יכול לבודד את חוסר ההצלחה בתחום הזוגי ולהבין שזה לא צובע את כל האישיות שלו. ככה הבטחון העצמי עולה וכך גם המסוגלות שלו לפתור את הבעיה עולה.

בסוג השני יש בעיה בהגדרת הזהות האישית והערך העצמי. הטיפול הוא בהכרח שורשי. 

תלוי ביחס בין כמה שהוא חושב שהוא פריק ומוזרנוגע, לא נוגעאחרונה

לבין כמה שהוא באמת

שוב נר בלי ביתאנונימיכלשהו

כל משב רוח מכבה אותו. נשארה רק פיסת שעווה חסרת צורה.

בעז"ה שנה הבאה 'נר לבי בית'חסדי הים

לפעמים רק צריך להחליף כמה אותיות בראש, כמו הדוגמה המפורסמת 'מחשבה-בשמחה'.

בעז"ה בקרוב ממש!

היום זה עדיין "זאת חנוכה" וההשפעה עדיין קיימתנפש חיה.

אפשר עדיין להתפלל ולבקש ליד החנוכיה אפילו שהיא כבויה

בע"ה

לשנה הבאה נר איש וביתו

מתוך בריאות ושמחה#

רק לומרנגמרו לי השמותאחרונה

שהתפללתי עליך לישועה שלמה ב"ה.

ניכר שאתה עובר קושי מאוד גדול, תקופה ממושכת

מקווה שאתה מוצא גם בחיים האמיתיים כתובת מיטיבה שתעזור לך ותלווה אותך דרך קושי זה

חזק ואמץ

ב"ה שתראה אור גדול במהרה ממש

"קווה אל ה'

חזק ויאמץ ליבך

וקווה אל ה'"

איך עוברים את הפגישה השנייה?אביעד מילוא

יצאתי עם בחורות מקסימות אבל אף פעם לא עברנו את הפגישה השנייה (נחתך תמיד על רקע שהן לא היו בשלות לשידוכים ונכנסו לזה מתוך לחץ חברתי)

💁🏻‍♂️אבטיח ברזילאי

ענית תשובה מאוד מרגיעה בסיפא, פשוט תצא עם בנות שלא נדחקו לפני בשלות לדייטים.

אם זה גורף אז או שמאגר ההצעות שלך מזעזע או שיש סיבה אחקת וזה היה רק התירוץ. זה לא נורמטיבי סטטיסטית שעם כל הבנות לא עוברים מאותה הסיבה את הדייט השני.

נוטה לחשוב שזו לא רק "חוסר בשלות" מצידן, ושאם תהיה איתך אווירה נעימה וכיפית הן ימשיכו

זה לא שאין איתי אווירה נעימהאביעד מילוא

אני לומד מטעויות ומשתפר ומבין איך לעשות דברים פעם אחת התעלמנו מהטריגרים ובפעם אחרת זה צץ משום מקום

מחזק אותךאבטיח ברזילאי

קשה הזיווג כקריעת ים סוף

ההשתדלות היא לא רק לוגיסטית אלא גם להשתפר בתדר, ללמוד מטעויות וצעירויות, לקרוא את הבחורה, לרצות להיות נעים...

בהצלחה

יוצאים עם בחורות בשלות יותר…מבולבלת מאדדדד
אולי כדאי גם לחפש בחורות גדולות יותר
^^^ארץ השוקולד

ואם ההצעות ברובם הגיעו מאותו מקום/שדכן/שדכנית כדאי לשתף אותם ולהבין מהם איך להתמודד עם זה.

בהצלחה

כפי שכבר אמרובחור עצוב

לצאת עם בשלות יותר.

כדאי רק לוודא עם עצמך \שיחה עם חבר שבאמת זו הסיבה וזו לא גרסה מנומסת שלהן ל"זה לא אתה, זו אני". 

משקיעים יותרהפי
ומנגד משדרים נחת נעימות
אולי לבדוק בעדינות את הנקודה הזאת בבירוריםadvfb

אתה מדבר עם החברה שלה ושואל אם יוצא לה לדבר על הרצון לבנות בית וזה משהו שמעסיק אותה.. תוהה לעצמי איך לשאול את זה בדיוק. נשמע לי לגיטימי לשאול.

אם יצאת עם כמה בנות, ואף פעם לא הגעת לפגישה שנייה-לגיטימי?אחרונה

אולי לא נכון להפנות את האצבע כלפי חוסר הבשלות שלהן, אלא כלפי הגורם האחר בעסק?

אולי כדאי לברר עם מי ששידך, שינסה לברר אם יש משהו ספציפי וקיצוני בהתנהגות שלך שמרתיע.

אולי יעניין אותך