יש כאן הרבה תשובות יפות ומחכימות ובעיקר מגוונות ולכן אנסה לעזור כמי שחווה בדיוק את אותה התלבטות כמוך.
רק כדי להסיר ספק מליבך, את יכולה להיות בטוחה שהסודות האפלים שלך הם אור זורח לעומת הסודות שאני סחבתי (והיום ב"ה אני נשוי כבר הרבה שנים + הרבה ילדים).
ולעצם העניין:
עצם העובדה שאת מרגישה שיש משהו מעיק בתוכך שאת חייבת להסתיר מחייב טיפול ועזרה נפשית.
אינני רומז כלל ח"ו שיש לך בעיה נפשית, אלא עלייך לערוך בירור פנימי עמוק כדי לפתור את הקושי.
רק לאחר מכן תוכלי להיכנס לקשר מתוך מקום בריא.
ראשית, עצם קיומו של סוד הוא דבר המעכל את נפש האדם מבפנים ולא נותן לו מנוח.
עלייך לברר עם עצמך (מומלץ בסיוע אדם מקצועי המבין למורכבות נפש האדם) מדוע מדובר מבחינתך בסוד כ"כ נורא?
אם מדובר במשהו הממשיך עדיין להתרחש הרי שעלייך להיפטר מדבר זה, שאם לא כן אינך מוכנה לקשר זוגי (או לחילופין להחליט שאת מקבלת את עצמך כפי שאת). לא ניתן למצוא את "החצי השני" אם טרם מצאת בתוכך את "החצי הראשון".
בשלב הבא, עלייך להפנים שאותו מעשה רע הינו חיצוני למי שאת ולנשמתך.
הנשמה שהקב"ה נפח בנו היא חלק א-לוה ממעל ולכן שום דבר אינו יכול לקלקל או לגעת בו.
המעשים הרעים שלנו מצריכים תיקון אך הם אינם משנים את מהות הטוב שלנו.
אם כבר עזבת את החטא ועשית תשובה (דרך אגב, גם אם עדיין את נופלת מדי פעם באותו החטא, אין משמעות הדבר שתשובתך אינה שלמה - אך זה כבר מצריך הסבר ולימוד מעמיק) הרי שהסוד שייך לעברך.
כשאת נכנסת לקשר זוגי את רוצה בעצם למצוא את האדם שיהיה לך לגביו ביטחון מלא שהוא מקבל את כל כולך כפי שאת (גם אם הוא לא תמיד מרוצה מכל דבר שאת עושה, אבל הוא מכיר את האישיות הפנימית האלוקית שבך ושואף להתרומם יחד איתך), אחרת תמיד תחיי עם ספק. ספק אינו מאפשר להתקדם. ספק תמיד מושך אותנו אחורה.
עלייך להיות בטוחה ב-100% שאת כולך טובה (גם אם לא מושלמת כי אין אדם מושלם) ובלי שתקבלי את עצמך אינך יכולה לצפות שאדם אחר יקבל אותך.
רק לאחר שתהיי שלמה עם עצמך ותוכלי להביט במראה ולומר בקול רם:
"אני 'כוס ברוח'. אני כולי טובה. עשיתי מעשים לא טובים שאני מתביישת בהם, אך אני עושה ומשתדלת ככל יכולתי שלא לחזור אל אותם חטאים. אני גם עושה המון טוב. בסה"כ טוב לו לעולם שאני קיימת ואני מביאה שמחה וברכה לעולם".
רק אז תדעי שאת מוכנה לפגוש אדם אחר שתעניקי לו והוא יעניק לך שמחה וברכה וביחד בע"ה תעניקו לסובבים אתכם.
מתוך מקום שכזה, תוכלי גם להיות שלמה עם הכאב על העבר ולהביט לעבר העתיד באופטימיות.
ממילא תוכלי להתוודות בפני "החצי השני" על הפגמים שבך והוא יקבל אותך כי הוא יכיר אותך לעומק ויידע מי את באמת ושגם הוא לא מושלם.
תביטי לכאב בעיניים ותצמחי מתוכו, ומתוך כך תמצאי זוגיות מעצימה.
בסיכומו של דבר אני חושב שעלייך קודם כל לקבל ולהשלים עם "הסודות" שלך ורק אח"כ למצוא בחור ואז עלייך לחשוף את אותם סודות בפני בן הזוג (לפני החלטה על חתונה).
אני בטוח שכששלב זה יגיע, הבחור יקבל אותך גם אם הסודות שלך יכאיבו לו.
אם ח"ו הוא לא יהיה מוכן לקבל אותך עם הפגמים והנפילות שלך, אזי אין הוא המיועד לך.