אחרי 3 וחצי שנות נישואין ואי אילו טיפולים (פוליציסטית), בשעה טובה ב"ה בהריון ראשון!
ראשוני מאוד, שבוע 5, עדיין לא סיפרנו לאף אחד... מרגישה שאני חייבת לשתף אתכן ברגש מסוים שיש לי. אני לא יודעת כמה מכן נקלטו מהר יחסית ולכמה מכן לקח קצת יותר זמן ומאמץ. כמו שכתבתי למעלה לנו זה לא קרה מיד...
אז ככה: אבא שלי נשוי בשנית ולאשתו יש ילדים בגילי פחות או יותר (25), אחת מהן נישאה חצי שנה לפניי ויש לה שני ילדים והשני שנישא שנתיים אחריי מצפה שאשתו תלד בחודש הקרוב. אנחנו "אלה שלא הולך להם" ומקודם שמעתי בדרך אגב שדרך העסק של אבא שלי הגיעה מסירה של מוצרי תינוקות במצב טוב והוא ביקש שישימו בצד עבור הבן של אשתו, לבעלי שעמד ליד הוא אמר "בטח אתם תקנו חדש". אשקר אם אומר שזה לא צבט לי. אני מאוד אוהבת את אבא שלי וגם יודעת כמה הוא מצפה לנכד משלו וכמה הוא אוהב אותנו, אין פה עניין של רגש תחרותי או משפחתיות מסובכת מדי, פשוט הרגשתי שאולי "התייאשו" מאיתנו ברמה כזו שלא שווה לשים בצד עבורנו ציוד מעכשיו כי "לך תדע מתי זה יהיה". חלקכן אולי תחשבו שזה אובר-רגישות ואולי תהיו צודקות
אבל כך אני מרגישה ואני מניחה שזה מתקשר להרבה "בקרוב אצלך"ים ולתסכול של כל חודש שלא צלח. עם זאת, הפעם הזו זו הפעם הראשונה שהאישיו האמיתי פה הוא לא הכמיהה להצליח או הצביטה בלב, אלא שבא לי מאוד להגיד לו "כן, נכון, עוד כמה חודשים באמת נקנה הכל חדש!!!" ואני ממש נושכת שפתיים. ומספרת לכן
איזה כיף. רק שהכל יצליח בע"ה. תודה על ההקשבה/קריאה ומקווה שלא חפרתי יותר מדי...
מעניין אותי כמה מכן מכירות את הרגש הזה או דומה לו.

סיפור מהסרטים!