שלום יקרות,
היום התבאסתי מהרופאה...
המתוקה בת שנתיים, עדיין יונקת לפחות 3 פעמים ביום,
שמח לנו ונעים לנו בכך והיא מתוקה מאוד ואני חושבת לגמול אותה מהנקה עד סיום השנה ..בהדרגה..
בעלי מדי פעם זורק הערות על זה שהיא כבר גדולה..והיום- הלכתי איתה לרופאת ילדים,כי יש לה בפות,באחת השפתיים- נפיחות..
קיבלתי נאום על זה שהיא ילדה גדולה,ןפסיכולוגית זה לא טוב לה שהמסר בהנקה הוא שהיא עדיין קטנה, וזה לא בריא ולא מתאים כשם שלתת לתינוק ממש קטן שתייה ממותקת זה לא בריא ולא מתאים...ואני צריכה לתת לעצמי מנוחה...וכו' וזה בטח מפריע להיכנס להריון הבא (אחרי ששמעה שאני בכיוון, בינינו- רוב ההריונות לפני המתוקה היו עדיין בהנקה..של גיל שנה לפחות אז מניסיון העבר-לא מפריע..)
ולגבי הנפיחות אמרה שאולי זה הורמונלי ולכן שאפסיק כמה ימים להניק ואז נראה אם יש שינוי כי היא לא רוצה להציק לילדה ולדקור כדי לעשות בדיקת דם וכו'
אני לא מתכננת לשמוע בקולה.. הבנתי שבגיל כזה אם מפסיקים אסור לחזור לזה, ודבר שני היא לא תוותר לי ככה בפתאומיות על ההנקה, בצדק..
מה אתן אומרות? אני שלמה עם דרכי, לא חושבת שזה מזיק, היא עדיין התינוקת שלי...נו ככה זה מרגיש, הקטן הוא התינוק עד שיש תינוק חדש בעה...
ומה אומרות על הנפיחות? מטריד אותי... אין לה כאב או רגישות..היא לא מוטרדת מזה..(רק אני חח)
לא ידעתי אם גם במסגרת פרטית זו בעיה