הי כולם!
אני נשואה כמעט שנה, הבעיה העיקרית היא הפערים ביני לבין בעלי.
תגידו לי אתם - נראה לכם שבן אדם שצוחק מדברים בלי קשר הוא פסדר??
כי הוא יכול לבוא ולספר לי משהו ולצחוק תוך כדי בדברים שאני באמת לא מבינה מה מצחיק.
בקשתי שיסביר לי מה מצחיק אותו אז הוא אמר לי - יכול להיות שאני לא אומר את מה שאני חושב כי אני לא רוצה
לפגוע ולכן זה נראה שאני צוחק סתם.
הוא אמר שכנראה הוא סוג של בן אדם שמצחיק אותו דברים הרבה מעבר לשאר האנשים.
וזה מחרפן אותי. כל פעם שזה קורה אני מרגישה שהוא לא יציב ולא מקורקע, איזה מין אבא הוא יהיה אם הוא לא יכול לשלוט בצחוק של עצמו??
לפעמים הוא צוחק על אנשים שמנים, אז אמרתי לו כמה פעמים שזה לא יפה, והם פשוט מסכנים, ובטח לא נעים להם. אז הוא אומר לי - אני לא צוחק עליהם, זה בסך הכל מצחיק אותי.. אבל בטח שאני לא צוחק להם בפנים אם זה יפגע בהם אז חס ושלום אני לא יעשה כזה דבר.......
אנחנו באמצע לדבר על זה בשיחה רצינית והוא מחייך לי באמצע, אז נפגעתי כי הרגשתי מזולזלת. אז הוא אמר לי - אני לא רוצה לפגוע בך אני אוהב אותך, זה רק מצחיק אותי הסיטואציה...
אני מגיעה מבית שכלם הרבה יותר רציניים, יכול להיות שיש לזה המון חסרונות, אבל לצחוק כל הזמן ולחייך כל הזמן זה נראה לי לא יציב. יכוליות שאני טועה.
בקיצור, זה פער שמשגע אותי, זה אפילו קצת מפחיד אותי. אני מרגישה שהוא לא יציב ושמשהו לא בסדר איתו.
יש בינינו המון פערים וזה לא פשוט, אנחנו ממש שונים וזה בכלל לא קל.
ותמיד יהיה את הקול הילדותי הזה שיצעק לי בפנים - זה לא מה שרציתי בכלל!
כאילו, ידעתי שנישואין זה עבודה, כולם יודעים את זה... אבל בשטח עצמו אני לפעמים נאבדת.....
מה אתם אומרים על זה?
נעלבת מאד מאד וכועסת ועוזבת את השיחה - או רק שותקת או הולכת ממש.