פיצוש בת 3.5 חודשים
כרגע סיוט לי להיות מחוץ לבית יותר משעתיים בגלל שאני לא מרוצה מהעגלה והמנשא.
יש לנו מנשא בד ועגלת מקלרן. (יש גם עגלה של ד"ר בייבי אבל גם היא לא מאה)
הבעיה במנשא בד ידועה- זה הקשירות והמתיחות, אם קשרתי מעט הדוק מדי או רפוי מדי אז זה כואב ולא בריא. צריך להוריד ושוב מההתחלה. וגם אם פיצוש זזה המון זה משחרר את הקשורה ונהיה רפוי מדי.
וגם הקשירה סביב האגן מכאיבה לי כי אי אפשר באמת למתוח את הבד כמו שצריך וללכת ככה, וכשזה בגוש זה כואב.
הבעיה בעגלה- יש לנו את הדגם tecno xt שבעיקרון מותאם מגיל לידה, אבל כל מבנה העגלה לא באמת מותאם לגיל הזה. הסל קטן ואין גישה אליו בכלל, אם שמים דברים בכיסים שבבד מאחורה זה יוצר בליטה מקדימה הנוגעת בראש התינוק (במצב שכיבה מלאה), התינוק לכיוון הנסיעה,
חלוקת המשקל לא הגיונית אז העגלה נופלת ברגע שאני מרימה את הקטנה. (עכשיו תבינו גם למה מעצבן לתקן את הקשירה של המנשא כי כל פעם צריך להוריד מהעגלה את כל הציוד)
אז למה אנחנו לא קונים מנשא ועגלה חדשה? כי הצפי הוא שבגיל 6 חודשים הבעיה תיפטר מאליה, אפשר להשתמש בעגלה כטיולון ואז הכל הרבה יותר מתאים. וגם יש לנו מנשא גב לעת הצורך. וגם מקווה מאוד שהיא תהיה יותר רגועה בעגלה כי כרגע לרוב היא בידיים או במנשא כשאנחנו בחוץ, היא לא מצליחה לישון בעגלה.
עם הבן הבכור הייתה לנו עגלת אמבטיה והיה אחלה (אפילו היינו יוצאים איתו החוצה להרדים אותו)
עם השניה הייתה לנו עגלה אחרת לגיל לידה, ובמקלרן השתמשנו מגיל 4 חוד' וזכורה לי חוויה טובה איתה לכן חשבנו שגם עכשיו יתאים לנו.
יש לכן רעיון מה כדאי לעשות? לקנות עגלת אמבטיה למרות שהיא כבר בת 3.5 חוד'? מי אמר שבה כן יהיה לגברת נוח?
לקנות מנשא? אם כן איזה כדאי?
מעדיפה משהו שיתאים מגיל לידה, ללא קשירות מסרבלות, פיזיולוגי ונוח לגב (אין צורך להתאים כל פעם להורה אחר כי בעלי מסתדר עם הבד, כך שאוכל לכוון את הרצועות רק לגוף שלי)
לנסות להסתדר עם מה שיש ולקוות לטוב בעוד חודשיים- שלושה?
אשמח לשמוע עצות מכן

תודה מראש!
ממני ומהגב שלי

לא ידעתי אם גם במסגרת פרטית זו בעיה