אז בעקבות החג..
רק אציין, שלפני שנה בדיוק פגשתי את הבחור שמבחינתי זה היה צריך לקרות אתו. וזה ירד כי הייתי מטומטמת, הקשבתי לכל העולם חוץ מלעצמי. הבחור כבר נשוי חצי שנה.
הכל מזכיר לי אותו. אני זוכרת שממש עכשיו, מוצאי פסח נפגשנו, היינו בים ושזו הייתה פגישה עמוקה ומשמעותית מבחינת הקשר, זו הייתה הפגישה שהתחלתי להבין שזה קורה..
לפעמים אני ממש מתפללת שכל זה חלום אחד גרוע.. אבל זו המציאות.
אז אירחנו את אחי וגיסתי.. גיסתי היא מקסימה באמת..
אבל נראלי שהיום הרגשתי קנאה. קינאתי בה, הם נשואים שנתיים, יחסית טרי. הוא דואג לה מאוד, הוא נמצא עם הילד ונותן לה לנוח לפני החג כשאני בריצות ובלחץ להספיק הכל. דואג שהיא תאכל, עם האצבע על הדופק שהמצב רוח שלה ממש טוב, כי אם הוא רק טוב אז צריך לעשות משהו.. בקיצור הוא כ"כ שם בשבילה.. ואני ממש שמחה וגאה בו.
אמא שלי הייתה כ"כ עייפה ולמרות זאת הוא ביקש ממנה לשמור על הקטן שלהם בשביל שהם יכנסו לנוח.. ואמא שלי אפעם לא מסרבת. אני התעצבנתי בשבילה, אבל כמובן שלא אמרתי כלום.
והיא, הגיסה, פשוט מסרה את הילד, הסתובבה ונכנסה לחדר, בלי לעזור לפנות מהשולחן ובלי אפילו לאסוף את הצעצועים שהילד שלה פיזר. אני צריכה לעשות את זה עם נקע ברגל (נפלתי לפני כמה ימים...
)
בקיצור.. אז שאלתי את עצמי, היא באמת מעצבנת אותך או שאת פשוט מקנאה בה..?
והבנתי שכן.. כנראה שזו הקנאה. כ"כ לא מתאים לי... 
ומעבר להכל, אני ממש מצפה ומייחלת לישועה שלי, לחתן שלי.. מרגישה שכבר אין לי כוחות להתפלל על זה ולהתחנן..
רוצה את שלי.. שיבוא כבר.. מה יהיה?!
המחשבה הזו שבדיוק לפני שנה הייתי כ"כ מאושרת עם הבחור ההוא והיום אני במקום די נמוך (לא רוצה להתלונן, ב"ה על מה שיש) ממש מתסכלת אותי ומכניסה אותי לעצבות.
בגלל הרגל אני לא יכולה כ"כ לצאת לשומקום, תקועה בבית כל היום.. אוף!
זהו נראלי.. סוף פריקה
עדיין. העלית נושא. ורציתי להתייחס..