סיכומפגש פסח!חולות
קמתי בשש וחצי שחריס' בכותל.
א. בוקר, קפה,
תשע יוצא מהרובע
פוגש את @מתיישב בנשמה (הוא עדיין לא יודע שאני ניק /קריפי/).
נפרד ממנו בדווידקה. לכמה דק'
ממשיך לק. משה לרכב שמחכה לי.
9:45 מנוע פועל, יוצא לכיכר פריז,
אוסף את @מבול,
חונים, בחינם! /בייניש/
אופס, הגענו ראשונים.
מתקשר למשה,
הודעה ל @{ר}ציני .
הם עוד חמש דק' מגיעים.
מחכים, לא קורה כלום.
הם מודיעים שהם הגיעו.
אין נפש חיה.
חיכינו בכניסה אחרת /ידפרצוף/
נכנסים.
@מתיישב חוטף הלם קל.
נכנסים, חיבוק ל(ר)ציני.
כיף למשה ולמשה
ניפוף רשמי לאנשות מוכרות.
פסגת שלום עם @כישוף כושל.
'מגניב'.
שני גבעונים צעירים, @רץ לשום מקום. וחבר שלו.
היכרות
פתיחה של משה
*אכזרית בתור מוזה, גאונית בתור יצירה.*
כל ה'ביינישים' מגיעים, כאפות עם @ירא שמים!
כיף ל@נחמיה17 חיבוק ל @חוני המעגל פינות.
כולם הולכים לסדנת מוזיקה
משה ודוד (נעים להכיר) נשארים לייצג את המין הגברי בסדנה מצויינת של @חלילית אלט .
הפסקה,
ציניות, אאוטינג וכו'
סדנה של צור,
כולל הופעה שלי.
/מאבד ראש/
יוצא עוד חברה באו.
@מבסוטטט ו@נער מתבגרר
.
נעים להכיר.

עוד אנשים

@עמירם @הנושמת @*בננית* @פיתה פיתה @נפתלי הדג
*חבר שלו= @אוהב אותך ה...מתיישב בנשמה

תיוג ספיישל כולל התנצלות וי אי פיחולות
@LightStar
יאי הצלחתי
גבעונים צעירים|נעלב|רץ לשום מקום

היה כיף חלילית אלט
סיכום שלי:
מגיעה למרכזית, מחפשת לקנות אוכל, מאפה נאמן כשלפ!! ואז בטעות הצעתי ל@נפתלי הדג לקנות שקשוקה כשהוא בכלל רצה כיבוד למפגש.
מפה לשם מתאספות ומתאספים ניקיות וניקים רבים ושונים. @*בננית* ו@כישוף כושל השתלטו על דוכן ספרי ילדים ודקלמו בחן את חנן הגנן, ספר שלבושתי לא הכרתי.
מהנאספים במרכזית שאני מכירה: @(ר)ציני, @פיתה פיתה, @סביון, @הנושמת ועוד וכן הלאה וכולי.
נסענו מלא זמן באוטובוס, ואני ובננית צותתנו לרביעיה המרעישה ביותר עלי אדמות (נושמת ולא זוכרת מי עוד ).
אנחנו מגיעים, @אגל טל ומישהי שלא יודעת אם היא רוצה שאכתוב את הניק שלה איבדו אותנו איפשהו בבניין אבל בסוף הגיעו, שלום שלום ואיזה יופי שבאתם.
@Admin בא עם תרמיל עצום שהכיל מלא דברים אלקטרוניים שאין לי שמצ מה עושים איתם אבל זה היה נראה מגניב.
מפטפטים, מברברים, מתלהבים מהאווטינג, ואז סדנת פתיחה מצויינת של משה. איך לעזאזל לתמצת את עצמי בשלושים מילים? זה או הרבה מדי או קצת מדי. איזה נס שהניקית שהגיעה גרמה לי לצאת איתה ואז פספסתי את השלבים האכזריים ביותר בסדנה - לתמצת אותי לעשר מילים ואז לשלוש ואז לצליל אחד. אני עדיין חושבת על זה וזה פשוט חסר סיכוי.
(סתם, ממש לא נס שפספסתי).
אחר כך הפסקה, חיבוקים חיבוקים, אווטינג אווטינג, שלום שלום, אנשים מובכים וכאלה מלאי ביטחון עצמי, וממשיכים הלאה.
כל הבנות ושלושה בנים חביבים בסדנה שלי וכל הבנים בסדנה של משה.
כמה אתן יכולות לדבר
אבל היה לי ממש נחמד למרות שחששתי קצת לפני כן. תודה על שיתוף הפעולה ובמיוחד ל@מאמע צאדיקה ולתחיה שהואילו להקריא את התוצרים שלהן.
הסדנה ארכה מדי הרבה זמן אבל שרדנו.
אה, ותודה למשה על הרמקול. חן חן.
אחר כך שוב הפסקה, בלה בלה בלה,
ושוב מתחלקים לשניים: חצי בסדנת ספוקן וורד של @L ענק וחצי בעבודת יד עם תחיה. למה תמיד הסדנאות השוות במקביל
ואז משחק חביב של בננית כשהבנים היו במנחה (חוץ מלייטסטאר שמשומה בא לצפות במשחק).
סדר אחרון וכולם יצאו לחפש את האוטובוסים שלהם ואוכל.

היו עוד מלא ניקים שלא תייגתי, קבלו התנצלות. גם אותי לא תייגו בכמה שרשורים למרות שאני נורא חשובה.
סתם, פשוט היו כל כך הרבה שלמי יש עצבים לתייג. אז כל מי שהיה, דמיינו שאתם מתוייגים.

תודה לכל העוסקים, חג שמח
חיים בלבב *בננית*
לא נאבדנו בבנייןחולות
פשוט לא רצינו להגיע ראשונים אז הלכנו לכניסה אחרת...
נאא לא אמיןחלילית אלט
דיפלומט שאתהPumpin blood
פוסט דוקטורט במדעי המדינה מאוקספורדחולות
הממחלילית אלט
הניקית שיצאתי איתה באמצע הסדנה של משה היא לא אחרת מ@מגדלור באפלה הנפלאה שנורא התרגשתי לפגוש
אוףחלילית אלט
תייגתי אותך לא נכון @{ר}ציני
שכחתי לצייןחולות
חסכתי לעצמי ול@**** את הדבר הכי מביך שנקרא 'נפגשים במרכזית'
וכשאתה והניקית המסתורית חיכיתם במקום הלא נכוןPumpin blood
חסכתם גם את הפדיחות שבקבוצה שלמה שמגיעה בצוותא ורואה אותך ואת עלמת החן מול שער נעול נטוש
אל תודי לי, הווייז שליטאחולות
היה יכול להיות גרוע יותר...
(והשוקולד היה במקום)
{שוקולד הוא תמיד במקום, אבל זה היה במיוחד}
הוויז גם הטעה אותנו...נער מתבגרר
שכחת לציין גם אותי...|נעלב|אהבת ישראל!!

המממ

עוד רלבנטי לעשות סיכומון?

היממותיים האחרונות היו נפלאות ביותר...נגרינסקי

נתחיל בשלישי בבוקר...
הודעה מ @חוני המעגל פינות שהוא נמצא בישוב שלי, אני מתלהב...
אומר לו שנוכל לפגש עד הצהרים כיוון שאני נוסע ירושלימה, הוא אומר שנסע יחד...
אוטובוס בצהרים, אנחנו נוסעים יחד... נסיעה מרתקת... היה ארוך משתכננו... היה פקק רציני... הגענו בלילה... חוני, אנחנו צריכים לעשות את זה עוד פעם...
מגיעים למרכזית ירושלם, רואים את @גיבורה בדממה (ההיא בצד ⁦) ואת @פוסעת ... באיזה שלב הן בורחות לנו...
חוני ואנכי הולכים למרכז, אני סחוט מעייפות... וזה מעט חבל כי תכננו לי הפתעה כיפית ומגניבה ובגלל זה וגם בגלל השעה המאוחרת והלא מתוכננת ויתרתי...
באיזה שלב מגיעים @נחמיה17 ו@נער מתבגרר והם מדברים שעות על הנסיך הקטן... אם היה לי כח הייתי מצטרף לדיון... נרדמתי ולא ראיתי את הנער יוצא...
בוקר... קמים... מתפללים באיזה שטיבעל מזעזע (שונא שטיבעלים... חוני ונחמיה, תדעו להבא...) הולכים לחנות, נוטשים את נחמיה שם... חוני ממשיך לסרב למצות הטעימות שלי... נוסעים לכיוון המכללה, פוגשים ב@ירא שמיים ... שלום שלום, מה נשמע וכו'...
רואים מרחוק שניים... הם שלנו? לא שלנו? כן שלנו? הם שלנו... @אוהב אותך ה ו @רץ לשום מקום ...
נכנסים פנימה... איפה המפגש? אה... יש מלא דיבורים שלבנות, איזה זה כבר יכול להיות? עוקבים אחרי הקולות ומוצאים את המקום... הולכים לסדנא של @Admin שנראית מאוד מעניינת מן הצד...
אח"כ הפסקה רצינית...
בינתיים מתוודעים לניקים אחרים כמו @מבסוטטט , @מתיישב בנשמה , @{ר}ציני, @LightStar , @אגל טל (שבחיים לא דמיינתי אותך ככה... הלם...) ואולי עוד שאני לא זוכר... (יש לציין שהמבסוט, המתיישב והעגל הצליחו לזהות אותי לבד... יפה לכם...)
כמובן שכיף גם לפגוש את @עמירם
אחר כך סדנא נחמדה של @L ענק על Spoken word (ותודה למשה שלימד אותי איך כותבים את זה...) מלא אנשים כשרוניים שאשכרה יודעים לדבר לקירות... (לא מצחיק, היה יפה ממש)
@מאמע צאדיקה , @פיתה פיתה (שזיהיתי אותה עוד לפני) אחר כך... ו @אהבת ישראל!! (מקווה שזה הניק הנכון) זיהתה אותי רק בזכותו ה"ספר" שלי⁩ יפה לך...
אח"כ מנחה...
מסדרים מעט וחוזרים... באוטובוס אני גמור מעייפות... יורד במרכזית... בי לחוני, לייטסטאר ולעמירם... מחכה קצת במרכזית, נוסע לעמק הצבאים (בדרך זורק תיקים בישיבה) שם ההפתעה מלפני... היה טוב, טעים, איכותי, כיף ומשמח ממש... (עם קפה שעזר לי לתעורר) חוזרים לישיבה ללילה חוויתי ביותר שאני לא אשכח אותו...
בוקר, מתארגנים מוקדם ויוצאים... מרכזית... נפרדים לשלום והנה אני פה באוטובוס כותב את כל זה...

***הסוף***
אתה היית הזה עם הכיסוי המגניב למחשב? סתרי המדרגה
לא עקבתי מי זה מי עקב כמויות האנשים שהיו, איבדתי את זה בשלב די מוקדם של המאורע
א-הה..נגרינסקי
⁩ גם אני לא עקבתי אחרי כולם... במיוחד לא הבנות...
מי את היית?
מאיפה אני אדע להסביר? סתרי המדרגה
ישבתי על הרצפה רוב מוחלט של המפגש והייתי יחפה, עם שמלה בירוק זית ועליונית תחרה מעל וחצאית בסיס לבנה ואם היית עד סוף הסדנה של צור (אני באמת לא זוכרת) אז הקראתי.
איזה תיאור משעשע |מושכתפיו|
אה... אני יודע מי את!!נגרינסקי
מגניב ממש...
הקטע שלך היה יפה ממש... התפדחתי לומר את שלי עם כל הכשרונות שהתפזרו שם⁦
את מעבירה את זה גם לפסיפס, נכון?נגרינסקי
לא סתרי המדרגה
בכלל לא ברור לי איך הסכמתי להקריא ועוד בקול ועוד משהו לא מלוטש.
לא מלוטשנחמיה17

אם היה יותר מחיקות ממילים אז היו אחזה מאה מחיקות!

ואת מדברת על קטע לא מלוטש.

אני פשוט ישבתי וכתבתי.

בסדר,סתרי המדרגה
אבל בד"כ כשאני כותבת אני מלטשת שוב ושוב ושוב כמו ש @חלילית אלט הנפלאה הסבירה אתמול.
וכזו אני, יותר מחיקות ממילים. זה עניין של סגנון ואופי
אהבת ישראל!!

נראלי הייתי צריכה להיות שם....

ארטי! היה כיף ממש לראותך!

הכל בסדר טודו בום 💁סתרי המדרגה
את ממש מוזמנת לקרוא ולהגיב בשרשור שצור פתח בפרוכ"ח לתוצרי המפגש (והי! תעלי גם את שלך!) עדיף לקרוא בעיניים מלשמוע אותי מגמגמת
אני גם הייתי אמור להיות ביישוב שלך בשלישי!עמירם

הייתם כולכם ביחד בירושלים? הייתם קוראים לי, הייתי בא גם.

במת? קול... למה לא בעצם?נגרינסקי
מאי לן שאתה היית בירושלם?
הייתי אמור לטייל עם המשפחה, בסוף טיילנו במקום אחר. רחוק וכו'עמירם

לא הייתי בירושלים, אבל אני די קרוב. ועל פי מה שהבנתי ישנתם ארבעתכם איפהשהו ביחד. זה היה יכול להיות כיף.

רגעסביון
@נגרינסקי ממתי אתה גר ביישוב ולא בעיר?
אויש... שכחתי לתייגך...נגרינסקי
עלה לי אבל איכשהו ברח לי החוצה...
תסלח לי על זה...

אממ... נו... זה עיר, אבל פה קוראים לזה ישוב...
ונסלח וכו'סביון
יישוב? שיהיה
ברור שזיהינו אותך ישר, היית התימני היחיד באזור...תכלית הכוסף

הייי!!!!!!!!!!אהבת ישראל!!

כמה אנשים שיודעים שהוא לא היה היחיד...

@כוסף ליוסף!!

@אגל טל

@הנושמת

טוב, נו... נגיד שכן...

חי בסרט. אני גם תימניה.פוסעת

עמירם

עכשיו אני מבין מה שאגל תמיד אומר, תמנייה עם עינים כחולות. 

זה עדשותפוסעת

לא צריך לריב...נגרינסקי
כל מי שרוצה להיות תימני יכול גם הוא...
רק אם הוא יתחתן עם תימניפוסעת

פרט שולי...נגרינסקי
ורק אם הן בנות..
למה א הוא בן הוא לא יכול? מרובע..פוסעת

כי הבנים הם אלה שקובעים...נגרינסקי
וגם כי בנים הם א.לוהיים יותר ובא.לוה לא יתכן שינוי...
אשכרה נרדמת שם תוך כדי...נער מתבגרר
הייתי גמור מעייפות...נגרינסקי
זה היה ניכר..חולות
במת?נגרינסקי
ראו את זה גם במפגש?
העיניים שלך היו עייפותחולות
ראיתי את זה ברגע הראשון
בסדר... אני תמיד עייף...נגרינסקי
גם לא שתיתי קפה כל היום הזה עד ההפתעה בסופו...
אבל לא הייתי גמור...
ההיא בצדשעות של אמת.
ברחנו בגלל החבר שלך..פוסעת

אויש נו... מי ישמע...נגרינסקי
שנים לא ראיתי אותו אני גם לא זוכר את השם שלו...
והיינו צכות לדעת את זה?פוסעת

טוב... לא...נגרינסקי
אז נפלא שברחתן...
תודהפוסעת

כןכן! זו אני! ואני המקורית לכל התוהים למינהם...אהבת ישראל!!

(מרגישה אגואיסטית. כמה פעמים כתבתי לאנשים את המילים זו אני היום, ורק כאן בערוץ בהקשר למפגש... )

אני זוכרת הרבה דברים מסתבר...

יש כמה אנשים שממש יכולים לתעד אתזה....

נגיד היא - @הנושמת אבל ממש לא רק.... הזיכרון שלי ב"ה... במיוחד בפרטים קטנים ו חשובים (לכאורה...) (והמבין יבין..)

אבל האמת שבהחלט היה מגניב לדעת שאתה זה אתה...

ואכן, בזכות הספר הקדוש הנעלה והנשגב...

נסכם גם כדי להרגיש מאגניבה?סתרי המדרגה
קמתי ב5:00, התארגנתי ומזל שאחותי הכינה לי אוכל כי הסתבר בדיעבד שזה די סיוט למצוא אוכל בפסח אם אתה אשכנזי (ואפילו @סביון אמר שהלחמניות היו סבירות) מסתבר שללכת דרך השדות לצומת זה לא רעיון חכם במיוחד אם את לובשת חצאית בסיס לבנה, אבל שוין. באוטובוס מעדכנת את @לעשות רצונך! כדי שתדע מתי בערך מגיעים כי המתוקית מאמינה למוביט והוא קצת שקרן לעיתים. מתפללים בעצירה של האוטובוס. אחרי נסיעת נצח וחצי מגיעים למרכזית ובחיי שמביך להיות קשור להמולה שמתרחשת בצומת ספרים אז קצת נעלמתי ותחיה @פיתה פיתה מסכימה באדיבותה לשמור לי על התיק. באוטובוס היינו חבורה עליזה ורועשת והיו לנו המון נושאי שיחה ( לא ) מגוונים עם תחיה, שירה @כישוף כושל שהי! היא זכרה את השם שלי! ומשה @נפתלי הדג וגם עם @{ר}ציני שקשה לתייג את הניק שלו ונראלי @תמיד בבטחה שהסבירה לנו למה קוראים לסלנג סלנג. מסתבר ש @*בננית* ותמר @חלילית אלט הקשיבו לחלקים נרחבים מהשיחה שלנו, והאמת שהיה קשה שלא כי בהחלט הרעשנו. אחכ בננית ניסתה ללמד את תמר ניגון בשריקה ונדחפתי להן ותמר אמרה לי שאני מוזרה וזה מאוד מחמיא כשזה בא ממנה ובכלל היה כיף ממש סופסוף לפגוש אותך!!! הייתה סדנת פתיחה אכזרית ומרתקת בחסות משה (ושירה?). אחכ הייתי בסדנה של תמר, שהייתה פשוט מעולה! מסתבר שמשקלים זה פחות הקטע שלי ואיכשהו נפלתי בפח הזה של לכתוב בחרוזים. בקיצור, היה ממש כיף להתנסות בסגנון כתיבה מאוד שונה מהרגיל שלי. בהפסקה @מאמע צאדיקה ותחיה וסביון מדברים על דוסים ולייטים ושאר ירקות, @Admin מזכה אותי בכרטיס ביקור שלו והחייל @LightStar מכריז שבמציאות אני שקטה יותר מאיך שאני מצטיירת בכתב, ומנסה להזכר איפה הוא פגש אותי אי פעם. אחכ הייתי בסדנה של צור והיה מעניין בטירוף לעבור את הקיר ולראות אנשים מציגים בפנטומימה ובג'יבריש, סחטיין על האומץ! מסיבה שלא ברורה לי עדיין, הקראתי וגימגמתי בעליל וזה היה מאוד מביך אבל זה מאחורינו... @פוסעת הקומונרית של נסיופ טוענת שאני נראית בנאדם חשוב ועסוק מרוב טלפונים, ואני מסבירה לה שזה שקר וכזב ופשוט אני מחכה לשיחה חשובה (מחילה מכל מי שקטעתי לו את חוט המחשבה, בד"כ הפלאפון שלי על שקט. מתנצלת ) @צריך עיון מזהה אותי (זה אומר שאני נראית אותו דבר כבר כמה שנים טובות ) אם זה לא היה מביך הייתי אומרת לך למסור ד"ש לאחותך, אבל זה כן אז נוותר על העניין. אני מנסה להסביר לאופטי @אגל טל שלחלקנו יש תחביבים יותר מוצלחים מאאוטינג וסטוקינג, חוששתני שהוא לא הבין. הבנים הולכים למנחה כי הפעם כן היה מניין (זכרונות מחנוכה ) והבנות משחקות במשהו צעקני ויש שם מלא מדריכות וקומונריות ויותר מדיי אנשים שאני לא מכירה בכלל והפסקתי לנסות לעקוב מי זה מי בשלב די מוקדם של המפגש. @מגדלור באפלה עוזרת לי לכוון מישהי בטלפון ושתדעו שאת @אהבת ישראל!! כיוונתי לגמרי בעצמי! |גאה| אני הולכת מבלי להפרד מרוב האנשים כי הם די עסוקים, ומי שכן נפרדתי ממנו ניסה לתקוע לי מטאטא ביד אהממ שירה ותחיה.
תודה לכל המארגנים והשותפים והעוסקים במלאכה! היה ממש מקסים
פיתים פיתים! פיתים פיתים? פיתים פיתים פיתים...⁦נגרינסקי
*גלוסקא גלוסקא...מתיישב בנשמה

את בטוחה שאת מדברת עליי?LightStar

אולי התבלבלת עם מישהו אחר. כי לא סביר שאמרתי זבר כזה.

אמרת, לא במילים אלו אבל כןסתרי המדרגה
היית בשוק שאני זו אני אפילו שכבר ראית אותי פעם לשניה וחצי
לא נשמע כמוניLightStar

מסקנה- לא אני.

בעצם. ממש היה קשה לפספס אותע.LightStar

טוב זה כנראה אנ, אבל זה עדיין ממש מוזר כי אני לא זוכר את זה בכלל

אני יודעת מה אתה וגם אם לא, היית היחיד על מדים. סו סתרי המדרגה
פספסתי את לייטסטאר על מדים? יעל
רק בשביל זה היה כדאי לבוא

@LightStar
פעם שניה ברציפות סתרי המדרגה
מה היתה הראשונה?יעל
במפגש הקודם. בחנוכה.נחמיה17

אהיעל
רואה מה זה? פספוס שלך LightStar

אגב כמעט פספסתי את ההודעה הזאתLightStar

ואז לא הייתי משועשע ככ כרגע. וזה היה יכול להיות חבל

אם אתה כבר פהנחמיה17

שכחתי לפרסם קבל עם ועדה את הייבוש שלך אותי ואת הנסיון בריחה ממנו ללא הועיל...

שמחתי לראותך אחרי הכל.

אתה ייבשת אותי קודם #מזכירLightStar

לא נכון! לא שמתי לב! באמת!נחמיה17

#מזכירת'אמת!

ממפףףLightStar

אני לא קומונרית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!פוסעת

רק באופי וביופי |קוף|סתרי המדרגה
ארטי!אהבת ישראל!!

היה כיף לראותך!

במיוחד אחרי שאחים לי הקטנים תהו איך קוראים לזאתי מהתמונות החדשות בפלאפון (טוב נו, יש עוד כמה שהתחדשו מאז אבל העריון...) אבל לא הספקתי לספר לך אתזה... בכלאופן, היה ממשכיף לראותך! בייחוד אחרי שלפני כמה שבועות עשינו חמשוש כייפי ביותר

ולפחות מזל שהספקתי לומר לך שלום לפני שהלכת...

אהבתיש!סתרי המדרגה
היה מאוד כיף לראותך וחבל שהספקנו רק "שלום-שלום" צריך לקמבן עוד איזה חמשוש משותף וזה נחמד שאני "ההיא מהתמונה החדשות בפלאפון" ואת "היא נראית ממש דוסית" הגדרות חביבות יש לנו
אהבת ישראל!!

הוו ההגדרות שלנו בהחלט חביבות ומעניינות!

לקמבן עוד איזה חמשוש משותף. את אחראית על להגיד מתי בחופש, אני על תאריכים סופיים ואת על מקומות

או שנעשה חמשוש כאן באיזור אבל זה יהיה פחות שווה |מזהיר מראש|

דברים ששכחתי.חולות
לא ברור למה התנדבתי להציג ראשון אצל צור.
איבדתי ראש אחרי חצי סדנא.
אבל יצאו קטעים טובים.
בחצי השני של הסדנא הייתי על קוצים 😏
עד שהחלטתי שצריך ללכת ועשיתי 'ויברח...'

מסתבר שאני לא נראה כמוני.....
מה זה אומר בעצם?
שאתה מיוחד?אחיתופל

רוצים להזכיר לי בהמשך גם לכתוב?כישוף כושל
בס"ד

יש לי אחד די ארוך כי המשכתי גם למפגש צמע 😬
אפשרי...חולות
הפעם לא שתית רק שוקו כל היום?נחמיה17

עוד תגלה 😬כישוף כושל
שכויח עצום על היוזמה נפתלי הדג

תורי, אם כך. נראה לי שלא חסרו פה תיוגים, אז לא אקפיד לתייג כל אחד.

ובכן, היום התחיל אי-שם בשעות הבוקר המוקדמות, עת יצאתי עם אחותי הנאווה ירושלימה. הדרך עברה מהר, חוץ מטרמפ חביב שלא ידע שגבעת זאב לא ממש נחשבת בכניסה לעיר. כמיטב המסורת, ניצבתי בצומת והמתנתי. הראשונה להגיע הייתה @פיתה פיתה שהקדימה את עדת הבנות שהלכו לסיבוב בסנטר וואן. מיד אחריה הגיעו @כישוף כושל , @בננית ולאט התחילה להתאסף קבוצה מרשימה של חבר'ה, ישנים כחדשים.

אחרי הצטיידות בכיבוד עשיר (מה? תפוחי אדמה) שאינו שקשוקה (@חלילית אלט), צעדנו לכיוון התחנה, בהנחייתו הכושלת של @סביון . הנסיעה הייתה חביבה-אך-רועשת.

אחד הדברים שהרשימו אותי במפגש הנוכחי ביחס לזה הקודם הוא העובדה שהייתה כמות גדולה ומשמעותית של חבר'ה שהיו במפגש מתחילתו ועד סופו. זה כיף גדול ומחמיא, וגם אפשר לנו להתחיל את המפגש יחסית בזמן (!). פתחנו בפתיחה שלי עם מעט דיבור על עריכה, קצת עריכה של העצמי ונגיעה בסודות התמצות. לא ניסיתי את התרגיל על עצמי לפני הסדנא, ואני חייב להגיד שנהנתי ממנו מאוד. שכויח לי.

הסדנא של תמר החזירה אותי לז'אנר כתיבה שלא נגעתי בו מזמן. אני לא יודע אם הנסיון לכתוב פזמון היה מוצלח במיוחד, אבל הוא בהחלט היה נחמד. @חלילית אלט, את יותר ממוזמנת לפתוח שרשור תוצרים בפרוזה וכתיבה חופשית.

אחרי שתי הסדנאות הללו, לא היה לי יותר מדי כח למילים, אז למרות שהסדנא של @L ענק קרצה לי מאוד, ויתרתי עליה והמשכתי לסדנא של תחיה. היה נחמד להפריח פרפרים ומילים, ועט-מכחול זה אחד הדברים המגניבים בקיום.

בסיום הסדנאות, ואחרי קצת השתעשעות במצלמה מעוררת הקנאה של @מגדלור באפילה (אין בעד מה @צריך עיון), פניתי לגירוש של המפוספסים מהמכללה (וגירוש בכאב לב של  @יבחוש חרצוליים מהפסנתר) ולביקור במפגש צמ"ע. אבל זה כבר סיכום אחר

תודה לכולכם שבאתם, במיוחד למי שלא הזכרתי. זה סימן שאני אוהב אתכם או משהו כזה

אין עליך משה.נחמיה17

תודה ענקית. על הכל.

היה מדהים.

תודה נחמיה כיף לשמוע ולראותנפתלי הדג
אני רוצה לציין לטובה ממש את @חלילית אלט ואת @Admin שיזמו את הסדנאות שלהם בעצמם ולא חיכו שאציע להם.
כשניגון פוגש סדנאחולות
לי הסדנא של משה התחברה עם ניגון שלוש תנועות של חב''ד.
האזנה נעימה.
ובכןכישוף כושל

בס"ד

בוקר לחי יבשה שמש כמו ביצה קשה רוח למה צריכה למה למה את בוכהההההה
אנלא
😌
ובכן טרמפ מדוגם לתחנה לירושלים ואני מסתכלת אל האופק בעיניים כלות
לפתע זוג בחורות נאות נעות (סטיגידיש) (👨🏻) לכיווני ועושות פרצופים של 'אנחנו יודעות מה עשית בקיץ האחרון' שזה אומר 'אנחנו מכירות אותך' בשפת כל חי
אני מבולבלת מעט 
האדם היחיד שהגיוני לי שיבוא משם כבר מזמן לא בפורום ובפעם האחרונה שבדקתי נראה אחרת לגמרי
הן מוסיפות וצועדות לקראתי בנחישות ואני מגלה שאלו הן @*בננית* ו@מגדלור באפלה אני פוצחת בצווחות חדווה מדומות (מדומות כי מוקדם לי בבוקר מכדי לצווח באמת) ומחבקת את בננית אני פונה לחבק את מגדלור וזאת בכלל @פיתה פיתה! מלהיב לא פחות ולכן היא מקבלת חיבוק
כמה דקות צפייה לא כל כך שקטה (אילן יוחסים של כל המשפחה של תחיה מדוקלם ברקע) ואנחנו עולות לאוטובוס
שירה במתח מההתחלקות הבאה עלינו לטובה אבל בננית מבריקה בפיתרון גאוני:
כל הקולים מאחורה!
שיחתבנותשיחתבנותשיחתבנות
והנה ירושלים
מעקף דרך סנטר וואן (מזהות מזווית העין ספות נטושות ושירה כבר מתחילה לתכנן שהיה לילית ולא חוקית שם) ומגיעים לצומת ספרים
מסתבר שיש שם כבר בני אנוש רבים
אני מעיפה לכיוונם חיוך מליון דולר וסוחבת איתי את @נפתלי הדג לקנות לכם אוכל (אין בעד מה) כשאני חוזרת אני אומרת שלום ל@נושמת ל@תמיד בבטחה ולמישי שלא באמת קוראים לה בס"ד אבל אני גם לא מצליחה להבין איך כן קוראים לה
היו שם גם גברברים מלאי שיער שיום אחד אני אזכר בשמות שלהם ועד אז אני ארפרף לעברם בריסיי ואקווה שיסלחו לי על השכחה הזמנית הזאת
והי הנה גם @חלילית אלט והתספורת המגניבה ביקום
אנשימים עושים סביבי רעש אבל אני כבר עם בננית על דוכן הספרים מקריאה בהתלהבות את חנן הגנן לקהל המעריצים שלי
משהו קורה והחיים מובילים אותנו לאוטובוס ולאחר מכן גם למקום המפגש
נפלאות דרכי ה' 💁

זאת רק הקדמה נושמת
מה דעתך על הסיכויים שלך לנצח אותי בטקסטים ארוכים מידי? 😬

מגיעים למכללת אמונה (והי תודה על האירוח) ומי יושבת בחוץ אם לא @מאמע צאדיקה? אני נלהבת לראותה
וברור שזה לא הדדי ובכל זאת אני מושכת אותה אחרי
ומספיקה לראות את משה מגרש אנשים מהפסנתר
אנחנו נכנסים לחדר והי
אנחנו רק הגענו וכבר יש מספיק אנשים בשביל להתחיל
איזה שמחה וגיל בלתי רגיל
משה מעביר בכישרון רב את הסדנא שהוא המציא לגמרי בלעדי (רמז-לא) ואנחנו עוברים תהליך מרתק של עריכה והכירות עם העצמי לא לפני שבסבב השמות @אגל טל משתפך בפני כולם ואומר שאני האישה ביפה ביותר שהוא ראה אי פעם והשיער שלי הוא פסגת היצירה ובכלל כל העולם נברא רק בשביל הרגע היחיד בו הוא חזה בזיו פני
(לפחות זה מה שאני שמעתי)
בכל אופן אחרי סכסוך ארוך הוא זכה במחילתי והחליף את שמו מ'האיש שאמר לי שהשיער שלי מכוער' בכינוי 'איש שאומר שאני מושלמת' שזה כינוי מקביל ל'איש גנרי' |לא מגזים בכלל| |עלאי מתנשא| 

והי תוך כדי כל הסדנא הזאת הגיעה מגדלור האמיתית שהיא בכלל לא תחיה וזה כה מגניב אותנו ששכחנו שוב לגזור ספר והסתפקנו בהפגנת האופי הונדליסטי שלנו בצרחות אופייניות

הפסקונת ומתחילים בסדנא של חלילית 
אנחנו מדברים על ההבדל בין פזמון לשיר שומעים אביתר דנים קצת באלתרמן ומקנחים בתרצה אתר
מסקנה- החיים טובים כשלא נופלים מחלונות
תוך כדי @L ענק נכנס ומשה מראה שגם בנים מסוגלים לצווח בהתרגשות ואני הייתי שמחה לקפוץ על ההזדמנות ולצחוק עליו אבל כמה דקות אחר כך עשיתי אותו דבר עם @חיוס (שאיבד את הזכות לתיוג כשבחר ניק באנגלית)

עוד הפסקה
אני מוצאת ספה להתנחל בה ובסוף מישהו שם לב לחסרוני ואפילו בא לקחת אותי חזרה
(הו אני כה מבוקשת ושטויות שכאלה)
אנחנו חוזרים ונכנסים לסדנא של תחיה שם @צריך עיון ועוד גברים כגון מחכים 
סתם היו גם בנות ואפילו די חביבות
המשימה היא ליצור משהו כלשהוא כשלרשותינו דף נייר לבן אחד וזוג ידיים

אני מרמה ומשתמש בטכניקה שלמדתי באחת מסדנאות ה'הו כיתה מופרעת בטח תרגעי אם ניתן לך לפסל בנייר כסף חימר ושאר חומרים מוזרים מפעם לפעם' שהיו לי באולפנה ויוצרת בחור נאה שמתיישב לו

תוך כדי שתחיה מדברת אני מתחילה להכין לי עץ שבסוף אפילו ינתן כמתנה למישי מאוד מיוחדת

בזמן העבודה אני מנעימה את זמנם של כולם בשירים מהממים ומפטפטת לי עם גברברים חסרי אונים (שלדאבוני אני זוכרת רק את השם האמיתי שלהם ולכן לא יקבלו תיוג)

מסביבי נגמרת הסדנה אבל אני נשארת במקום מספיק זמן כדי להבין שמסביבי הוקם בית כנסת

למרות ההכרה בזה שזו האישיות הרוחנית שלי שגרמה להם לבחור במיקום אני יוצאת משם

בננית הכינה לנו משחק הגדרות ונראה שכל הבנות וחיוס נורא נהנים ממנו

אני מעיפה לשם כמה מבטים ומחליטה לשוטט

לבסוף אני מוצאת את עצמי עם מטאטא (שבמהרה נדחף לידיים אחרות) ואני מפזזת לי סביב חברי החרוצים יותר שמנקים

משה מציע ללכת לאכול עם תחיה ומסביבנו מתקבצת עדה של אשכנזים רעבים שנלהבים להצטרף אלינו

כשלאחר כמה דקות אנחנו קולטים שכל העולם איתנו חוץ מהתחיה שחיפשנו אנחנו מחליטים להתפצל בקול רעש גדול ודרמטי

ובכן.. זאת החלטה שהתבררה כעקומה כשנאלצנו כולם לעלות על אוטובוס אחד עם פרצוף של 'כבר נפרדנו והנה אנחנו כאן שוב'

היום שלי המשיך משם למחוזות מעניינים אבל גם ככה ארוך כאן מידי אז אתם לא תקבלו את הפירוט הזה |מושך בכתפיו|

הו ועוד משהו

באיזה שהוא שלב יצאתי לספות ופגשתי את @נוצת זהב ועוד בנות שלא קלטתי מי הן והצקתי להן בפיטפוטי 'אני בכלל ביישנית' שלי

אז סליחה על זה והיה חביב לראותכן

|מסתכל לכל הכיוונים||מרוצה||מהנהן בשביעות רצון||עוזב את המקום|

מגיב ראשון.נחמיה17

אערוך כשאגמור לקרוא

קח תזמן 😌כישוף כושל
אה, כן. עכשיו אני לא יכול לערוך!נחמיה17

עברו שעות אני חושבת שגם ככה לא היית יכול 😅כישוף כושל
נמנמנמחולות
אני רק אמרתי 'מדהים'
אבל אני לא אתווכח עם השמיעה שלך...
תרגמתי מגברית לשפת האנושות כישוף כושל

חולות
מזל שיש תרגום, תאמיני לי ..
אנחנו מדברים שפה זרה?אחיתופל
ניצחת, |מתוודה|סתרי המדרגה
וקראתי הכל למען הסר ספק וכו' וכדו' וגו'
איך אני אוהבת את הסיכומים שלך *בננית*
הורסת אחת!!
היה כיף ממש
פעם קודמת תייגת אותי #מזכירLightStar

והיי. זה היה יבש

האמת שלמפגש הקודם לא עשיתי סיכום ככל הזכור ליכישוף כושל

בס"ד

מה יבש? הסיכום שלי?

הסיכום שלך אותיLightStar

בקושי התייחסת אלי אז לא היה לי הרבה מה להכניס בסיכוםכישוף כושל
כנל אלייך. בקושי התייחסת אלייך אז אין לי סיכוםLightStar

נסח מחדש?כישוף כושל
*בקושי התייחסת אלייLightStar

הו ובלעדי אין לך סיפור לספר? |מוחמא|כישוף כושל
בס"ד

וממש התייחסתי אליך
Ket me think about thatsLightStar
חמודה שאת..ההיא עם השיער הכחול|מגניב|נוצת זהב

חשבתי שסכימתן שכם קוראים לי בס"ד.רוקדת בגשם
|כפיים|נחמיה17

סיימתי.

היה שווה את המאמץ? כישוף כושל
הו, לא.נחמיה17

אבל היה משעשע, יש למי שכתבה את זה הומור איפשו בקודקוד.

בכלופן, מה שחשוב כבר ידובר בסיכום הכולל שלי.

(אע"פ שמאד מחמיא מה שכתבת שם- אני עלול מאוד לייבש אתכם שם. אני אדבר על מה שחשוב לי ומה הולך מזווית הראיה שלי. ולמרות שאולי זה פחות יעניין או יוסכם עליכם- זה אני ואין לי משהו אחר להציע, לצערי...)

תורי? תורי!עמירם

קמתי מאוחר. אחד התפילות היותר מהירות שהיו לי בזמן האחרון. רוצה לזוז. מחכה לירש. זזים בעשר, מרחק שעה נסיעה ועוד תלוי בטרמפים. נפרדים איפהשהו באמצע.

יורד מהטרמפ במקום הלא נכון. צעידונת.

נכנס ורואה סדנא מלאה בבנות, המשכתי להבאה(בייניש שכמוני )

חבורת הדוסים הנחמדים נכנסים, אומרים להם שלום. @ירא שמים! @נגרינסקי @נחמיה17

סדנא נחמדה של @Admin, תוכנה מגניבה של @יבחוש חרצוליים. ותמונה חמודה באחריות @מגדלור באפלה, ועוד תמונה דווקא חביבה שהרסתי לה

סיימתי את הסדנא של משה ונכנסתי לסוף הסדנא של @חלילית אלט. כתבתי שם שיר מאוד יפה שצריך ככה עוד בית אבל גם ככה הוא טוב. אולי אעלה אותו מתישהו.

הפסקה שאני לא זוכר בכלל עם מי דיברתי ומה עשיתי. אופס. נראה לי שהגיע חלק אחר של הביינישים שלנו.

סדנא מעניינת ומצחיקה של צור, פנטומימות משונות ומצחיקות. כתבתי קטע חביב שהועלה לפורום המתאים...

רואה את המחשב המגניב של נגרינסקי. מחשבים של דוסים...

סיימתי לכתוב, ויצאתי החוצה ליטול ידיים ולאכול, איך שאני יוצא ניקית לא מוכרת שמתבררת כ@פוסעת שואלת אותי ישר אתה עמירם? ואני לא מבין מאיפה המידע עלי. אני בורח ונראה כבייניש כבד. (@מבול עכשיו אני מבין מה היה במפגש שהיה בקיץ...)

אוכל בפנים, מצה זה דבר רועש, אז אני יוצא החוצה. מדבר עם כמה ניקים נחמדים ביותר. בנות, אני מצטער שהביינישיאדה חסמה לכם את הכניסה לסדנא.

נכנס חזרה לסוף ההקראות בסדנא של צור. פספסתי קטעים יפים, לא נורא. קטע יפה של ניקית שלמפרע התברר שהיא @אש קודש. אני לא מקריא כי המחברת שלי בחדר השני, והפרעתי כבר מספיק...

מארגנים מנחה, שמופרעת באמצע על ידי שירת היום יום הולדת ל@לעשות רצונך!

אחרי מנחה אני רואה באחד הכיתות משחק מלא בנות וחיוס, לא בדיוק מתאים לי...

חיבוק מ@LightStar על זה שהתפקחתי סופסוף. או לפחות בתהליכים...

מדברים ומקשקשים, אני רוצה ללכת ואף אחד לא נראה שמתכוון ללכת לתחנה אז אני הולך לבד, אחרי 3 דקות פתאום כל התחנה מפוצצת בניקים! פיגוע פורום בקו 74! פקקים מטורפים. שיחות אוטובוס עם ניקים מעניינים על כל מיני נושאים מעניינים.

אני יורד במרכזית במקום בעיר, ועושה את טעות חיי ועולה על אוטובוס שאסור לעלות עליו בחול המועד. שני טרמפים ואני בבית.

אנשים נחמדים שלא זכו לתיוג:

@נער מתבגרר

@כישוף כושל

@גיבורה בדממה שמשום מה זכרתי שנראית קצת שונה, ורק אחרי המפגש הייתי סגור שזה היא

@רץ לשום מקום

חבר'ה שמשום מה לא מתייג לי:

@חוני המעגל פינות

@אגל טל

@סביון

@מתישב בנשמה הכרות

אתה תלמיד טובחולות
תלמיד של מי?עמירם

שליחולות
קורס אאוטינג אתגרי, שאפו
הפוך, עשו לי את מה שאתה עשיתעמירם

הפוך, עשו לי את מה שאתה עשיתעמירם

נמנמ...חולות
אופס.
אתה אתה עדיין טוב, גם בלי להיות תלמיד...

תלמיד? בלעדיי לא היית יודע פרטים בשביל לאטנג.עמירם

מה אתם מתווכחים, לשניכם שמור מקום בגיהנום האאוטינג על המקרהPumpin blood
אני לא שמרתי לעצמי מקום בגיהנום שלי...חולות
|שמע ישראל|Pumpin blood
אה, סליחה, את לא מעודכת בהכלחולות
..
לא הבנתי מה הכוונהמתיישב בנשמה

כרות בגלל שעלית באותו יום להר. כמובן שזה היה ציני.עמירם

אני די בעד עליה להר...

יש דברים שרק לי מותר לעשות.חולות
אהממהה@פוסעת
כמו?פוסעת

כמו להבהיל ניקים שלא יודעים מי את, ואת יודעת מי הם.עמירם

לא.. ברור שמותר לי גם..פוסעת

יש דברים שרק לי מותר לעשות.חולות
אהממהה@פוסעת
תעלה את השיר, אני אשמח חלילית אלט
^^סתרי המדרגה
בכלל, אם אני שוכנעתי לעלות חלק מהתוצרים אז *כולם* מעלים!
אני תמיד בעד לחבק אנשים שמתפכחיםLightStar

הי! לא כתבת שאותי ראית ראשון!!!רץ לשום מקום

בעיה שלך שלא נכנסת לסדנאות המעניינות שהיו והתנשאת למטהעמירם

שהם משעממות.

הלכתי לקנות אוכל שהתברר לבסוף כקטניות ורץ לשום מקום

@אוהב אותך ה אכל הכל.

היינו הביינישים היחידים אז ברחנו, לא היתה סחורה טובה

אתה בעצם מוציא את כלל ה'ביינישים' מכלל בייניש?חולות
יאאא איזה כיף זה היהפוסעת

הפחדתי ככה את כל הביינישים שהיו שם

כל אחד בתורו. היה חונק.

השאלה למי כיף!עמירם

ומגיע לך פטיש על זה! פטיש ואחד מהפטיש החדש שלי:פטיש יום העצמאות

יא וולי איזה פטיש קוללפוסעת

של ציונים ל"עעמירם

קול פגז. תוסיף לחתימה.פוסעת

רציתי, זה עשה לי בעיותעמירם

באסהפוסעת

אתה בכלל עם התגובה שלך. יא אשכנזי קר.פוסעת

אתה בכלל עם התגובה שלך. יא אשכנזי קר.פוסעת

ממש רציתי להגיע. ממש.גלויה
אבל היתה לי עבודה...
שזה טוב סה''כ
ברוך ה'.

וגם היה לי תכנון פעם
להדפיס עד המפגש הזה חוברת שירים
(כולל ההוא שנולד במפגש שנה שעברה כמובן )
וכולל איורים

אבל תוכניות משמחות בסגנון אירוסין וחתונה
דחו את הדד ליין.

אולי פעם נצליח להביא את הבחור להעביר סדנא...
(מר בחור הוא אמן ) .

@אלעד יכול להעיד שתכננתי
@נפתלי הדג זה היה בסדנא שלך
(היו שירים עוד קודם אבל משהו נפרץ שם )
אני אוהב את הרעיונות שלך!נפתלי הדג
מעיד.אלעד

ובכן. (לא בדיוק סיכום, ראו הוזהרתם)מגדלור באפלה
א.
לא רציתי לבוא, אבל באתי כי להימרח יום שלם בבית כשימי החופש שלי כל כך מעטים היה בזבוז משווע.
טוב שבאתי.
לראות כל כך הרבה אנשים שאני מאוד אוהבת.
וגם הכרתי 2 חברים חדשים שנכנסו לי ללב שזה מקסים.

ב.
הצלחתי להשלים עם העובדה שידעתי מזמן, שאני באה בשביל האנשים, לא בשביל הפסיפס. רוב האנשים שלא הכרתי, מצטערת- לא ממש עניינו אותי.

ג.
(אלוהים, יש כאן אנשים אנשים שרציתי לתפוס באוזן ולגרור לטיפול. קחו קצת אחריות על הנפש שלכם, אנשים. למרוח אותה כמו דם על מזבח על גבי הערוץ זה הדבר הכי גרוע שאתם יכולים לעשות לנפש שלכם בטווח הרחוק. במפגש זה הוכח לי ביתר שאת לגבי חלק מהאנשים שחשבתי את זה עליהם.)
(אלו היו, ילדים, 2 דקות של פריקת מחשבות אמיתית וכנה).

ד.
@פיתה פיתה @כישוף כושל @*בננית* @חלילית אלט אני אוהבת אתכם יותר ויותר מיום ליום. אתן זכאיות לדעת את זה.

ה.
אחרי המפגש, דקה לפני האוטובוס הביתה, קיבלתי את ההודעה הכי מתהיהה ומשעשעת שקיבלתי כבר הרבה זמן (אם אתה קורא את זה- הכוונה בקטע טוב. לא בקטע של "אומייגד איזה Weirdo".)
היא עדיין מתהיהה אותי.

ו.
איזה חיים מוזרים, אלוהים. איך בכלל נהייתי חלק מכאן אני עדיין לא יודעת. איך אומרים? "כל יום כמו נס".

ז.
סיטואציה אמיתית שקרתה במהלך המפגש:
(אני מתיישבת באלגנטיות בכיסא אקראי כביכול)
*לחישה רמה ל2 בני האנוש שישבו לידי*
"התיישבתי פה לכאורה כדי להיות חברה שלכם, בפועל אני כאן כדי לצלם את צור בלי שהוא ישים לב"
*מסתובבת באלגנטיות של פיל בחנות חרסינה ושולפת את העדשה לתוך הפרצוף של צור*
יפייפהנחמיה17
עבר עריכה על ידי נחמיה17 בתאריך כ"ג בניסן תשע"ח 21:15

היית גם במפגש הקודם לא?

יופי יופי.

אני כנראה מה ב' שלך.

מקוה שלא מהג'.

איי, אני אוהב את ההומור של סיכומפגשים

אהבה אחתחלילית אלט
את פשוט אחד האנשים המקסימים שיצא לי להכיר וננצל את הבמה לומר לך, שתדעי שאני ממש מעריכה אותך.
לב
יואווו*בננית*
משמחת אחת
חברים נכבדים!אהבת ישראל!!

שמחה לציין שגמרתי לעבור על כל השרשור הזה

ואפילו להטריל קצת....

אבל עדיין לא לכתוב סיכום משלי....

אוקיי אוקיי |שם גיטרות|פיתה פיתה

קמנו בבוקר

ארוחת בוקר בחסות @*בננית* האלופית ואחשלה הקטן

הולכות ברגל

בום! מלא קולה!

בום! תחנת אוטובוס

ובה @כישוף כושל בכבודה ובעצמה

נוסעים באוטובוס ומרכלים על אנשים אפסים שאני עדיין אוהבת 

מגיעים

הבנותוש מתקדמות לסנטר וואן

אני מתלבטת אם אצטרך לבעוט במשה (סנדלים זה חוקי!) או שהוא ישים לב לבד. ספויילר - הוא שם לב לבד. @נפתלי הדג

מגיעים מלא אנשים

הגיע הזמן ללכת

אז אני פשוט הולכת. מי שרוצה שיבוא אחריי

מתישהו הם באו.

עלינו על האוטובוס

ירדנו

הלכתי

כולם תקועים ברמזור

מואהההה

נכנסים מתיישבים

סדנה מעולה מעולה של משה

אני מציעה עט ורוד לבן כלשהו מואהה

סדנה של @חלילית אלט בה אני קצת כותבת והרבה מפריעה (סליחה!)

הפסקה

סדנה שלי

אני מגמגמת הרבה

אבל היה בסדר.

ואז נסעתי הביתה

אומנם באיחור אבל תתמודדואהבת ישראל!!

אז סיכומשלי

תכננתי לקום מוקדם, לארגן כמה דברים ולצאת. אפילו קבעתי עם @{ר}ציני אבל למרבה האכזבה קמתי מתי שהוא כבר היה בדרך אליכם. או במילים אחרות- קמתי מאוחר.

אז התארגנתי בבית, אבא מקפיץ אותוי למרכזית ומגלים שצריך לחכות עוד זמן. טוב, מגיעים לירולים עיר קודשנו, מסתמסת קצת @מתנחלת גאה! ו @הנושמת שאומרות לי בגדול את הדרך.

מגיעים!

הולכת לפי הקול של הפסנתר. כמו שניחשתי זה @יבחוש חרצוליים שמנגן להנאתו, ונמצאות שם @מתנחלת גאה! שסופסוף אני פוגשת אחרי מלאא זמן שרצינו ולא יצא. יש שם עוד 2 אנשות שמחילה רצינית מכבודן-אני לא זוכרת מה הניקים שלהן... אופס פאדיחה. יש דברים שגמאני לא זוכרת מסתבר...

טוב, עולות למעלה ונכנסת לסדנה של @L ענק שממש עכשיו מתחילה. חייבת לציין שהייתי בהלם מכמות הבנים שהגיעו. לטובה כן? בנות נראלי היה שם פחות... בכללי בכלל לא חשבתי שיהיו כל כך הרבה אנשים..

הדגמות מעניינות של כמה אישים רבי מעלה שלא יכולתי לומר להם שלום לפניכן, ולאחר מכן תרגיל מאתגר. חלק קראו (מתחילים ב"מממ" מאיים של @Admin, עוברים ל'ספק-פיתים-ספק-פתיתים' (איתן כמובן הזכיר שזה חמצי..), עוברים לגלוסקא בחסות @נחמיה17 וממשיכים עם מגוון פירות טעימים בחסות @סביון שברגע שקלטתי אותו רציתי לומר לו שלום ולא הספקתי בסוף בכלל... אז שלום...

רציתי להדגים את שלי אבל פידח אותי לקרוא (כן, ארטי, מותר לי גם להתפדח מדי פעם ככה) ועברנו לתרגיל הבא ככה שמבחינתי זה היה מצוין!

לשבור את הקיר זה אתגר כפשוטו. עוד יותר כשזה בכתיבה. התחלתי במשהו שתוך רגע הבנתי שאני פשוט כותבת רק בערך ועל משהו אחר וכבר איבדתי אתזה לחלוטין ובנתיים מתנחלת מתוודעת בחסותי לשמות של ניקים שאני מכירה. באמת בלעדייך לא הייתי מגיעה למסקנה שאני יודעת כל כך הרבה...[טוב, הכל יחסי] ). אה, ואיך שכחתי? הרגע בו קלטתי את הספר המיוחד והחשוב במלוא תפארתו ובשימוש, וקלטתי מי אתה - @נגרינסקי..

טוב, מתישהו אני קולטת שאני מאבדת אתזה לגמרי ובאלי לא להפריע ואני יוצאת החוצה..

ואז אני רואה עוד מלא אנשים מעניינים.

היו שם המוון אנשים!

@יבחוש חרצוליים שהכיר לי כלי נשיפה חדש (לי, לא בעולם..) שהצלחתי לנגן בו מנגינה שאני לא יודעת אם מישהו קלט מה היא ואת אנא אלך.. ואח"כ נתן לי מידע שימושי ויעיל על מחירים באינטרנט. החלפות ל סופרנינו תמורת אוקרינה לא לתמיד, אל דאגה...

@אש קודש ולא זוכרת מה ניק של השניה שהייתי בטוחה שאתן גדולות יותר (כן, אני גדולה!)

@פוסעת שארגנה משחק ולא הלך לה לשאר הבנות למשוך אותי אליהן... (ערך למוזיקה. שמים את הנגינה במרכז!)

@חוני המעגל פינות שפוט מתעקש לא להיתייג לי.

@LightStar והקטע עם השולחן

@אגל טל שיש לו המון המון המון מזל!

@עמירם שלא אמרתי לו שלום בכלל אבל היה נחמד לראותו

@מתיישב בנשמה שבאיחור אמרו לי שאתה זה אתה והיה מגניב לחבר פרצופים.
@מאמע צאדיקה שהיה לי כיף לראות אותה
@איתן החמודי שאינלו ניק בכלל אבל הוא היה באמצע להרוג את כל הרשעים שבאו ממצרים והוא פשוט בובי, וסופסוף שם עלי בשונה מהפעמיים הקודמות..

@פיתה פיתה שלקחתי ממה ספר לכתוב עליו  @כישוף כושל שממנה לקחתי את העט – תודה לכן.

@חלילית אלט שזיהיתי אבל באיחור. לא ידעתי שהייתה סדנה שלך

@משיח בן דוד (זה היית אתה, נכון? |חושש שמתבלבל| שחוני לא הסכים לו גם כן להיות ציני בסדנה

@לעשות רצונך שאני לא זוכרת ברגע זה מה רציתי לכתוב עכשיו..

@מבול שלקח לי מלאאא זמן עד שקלטתי מי את..

@חוני המעגל פינות ששוב מתעקש לא להיתייג, שעזר לי והלך לקרוא ליבחוש למנחה (רק שלא מצא אותו ואז הלכתי אני לקרוא לו ולהביא לו את החלילית..)

@Admin שהנציח תמונה מיוחדת של המפגש, רגע לפני שהלכתי.

@נפתלי הדגשמגיע לו צלש יחד עם שאר המארגנים, ורציתי לומר לו שלום אבל האוטובוס היה באיום לברוח אז ברחתי גם (ובסוף בכלל היה לי מלא זמן לחכות לו..)

@מגדלור באפלה!!!!! שהיה לי ממש כיף לראותך!

@תמיד בבטחה (זה הניק שהזה, נכון?) היה נחמד ממש לראות אותך ולדבר טיפה

@LightStar שבאלי לתייג אותו עוד פעם  (אולי זה כדי להחזיר לך.. השם יודע... דוסים!) ושוב אומר שהיה משעשע איתך...

@עוד ועוד ניקים שאני לא זוכרת ברגע זה...

הלכתי ושוטטתי לי בירושלים עיר קודשנו ובלילה במרכזית היה משעשע לראות את @כוסף ליוסף @ירא שמים! @{ר}ציני

שעשו להם תמונה ברוכאית ולרגע חשבו שאני גם שייכת אליהם |ידפרצוף| חייבת לציין שהיה מצחיק! אפילו התעלול של כוסף ליוסף אח"כ. רק בגלל שטיפלת בו 

באוטובוס האחרון נסיעה הבייתה,  אבא מקפיץ אותי מהמרכזית כי אין עוד אוטובוסים והליכה לישון מאוחר...

יום עמוס ומושלם!

היה כיף לראות כל כך הרבה אנשים מוכרים!

ואולי הפעם הוא ייכנע ויסכים לתייג:אהבת ישראל!!

@חוני המעגל פינות

הוא לא רוצה

חשבנו שאת שייכת אלינו?!ירא שמים!
את נדחפת למפגש ברוך⁦
אני נדחפתי????אהבת ישראל!!

ואני עוד התנדבתי לצלם אותכם אבל בסוף הסתדרתם בלעדיי. אולי בגלל זה הסלפי לא היה של כאלה שעברו ת'שעה

יואו.. מה את נפגעת?! ⁦ירא שמים!
ברור.. אסור לבת לצלם במפגש ברוך..

התמונה של יוסף היתה של כאלה שעברו את השעה⁦
היי וואו!אהבת ישראל!!

בסוף אני עוד אומר שאתה שוביניסט. תיזהר ממנישטן

חחח יפה שזכרת איך קוראים לזה!יבחוש חרצוליים

לקח לי כמה רגעים...אהבת ישראל!!

תודה ענקית!

זה היה כיף ומיוחד ממש.

אה, ואם כבר אנשים רואים את זה- אני ממש ממש בעד לעשות איזה פעם אחת גם איזה סדנה או משהו כזה עם מוזיקה ושאנשים יביאו כלי נגינה!

נראלי שיבחוש יצטרף..

באלי שתצטרפו עוד אנשים ופעם הבאה יהיה משו כזה...

יש לאיתן ניקPumpin blood
@איתן למפרט
והציני שישב בינך לבין צור זה לא משיח!!! לא ראיתי אם תייגו אותו ואם הוא בעד אאוטינג, ולא ראיתי שהוא הציג את עצמו אז תאלצי לחיות עם הסקרנות
והי, לי לקח הרבה יותר זמן לקלוט שזו את, עד שזה הכה בי בסדנא של צור ונורא התאמצתי לא לפרוץ בצחוק מתגלגל
למה לא אמרת שלום?
הווו טוב לדעתאהבת ישראל!!

אופס |קוף| טוב, נו. גם הרבה אנשים היו סקרנים בזמנו כשאני לא הזדהתי

לך לקח יותר זמן?? קלטתי אתזה בסוף כזה..

ולא אמרתי מאותה סיבה שלא הספקתי לומר לכל העולם שהיה שם...

הו. ככה זה צריך להיותLightStar

@עמירם אתה רואה? תיוג כפול
@כישוף כושל כנל

@חוני המעגל פינות

איך אני אמורה לדעת לאיית באנגלית?כישוף כושל
את מספיק מוכשרתLightStar

עושים li וזה מספיק כבראהבת ישראל!!

מה אני רואה?עמירם

תיוגים כפוליםאהבת ישראל!!

תודה על התיוגיםאהבת ישראל!!

והי, עכשיו אני מאושרת!

תלמדו ממני! אפילו חיוס אמר

היי לא אני ארגנתיפוסעת

את המשחק?אהבת ישראל!!

אבל די תפעלת אותו...

נכון.. אבל בננית עדתה.פוסעת

אה, אוקי...אהבת ישראל!!

אבל עדיין לאעבד לכם להביא אותי למשחק

זה כי את אשכנזיה יבשה כמו מצה.פוסעת

היא אשכנזיה כמו שאת תמניהעמירם

היא במת אשכנזיה?פוסעת

ממש אבל ממש לא.עמירם

אה.. אז זה לא ככה.פוסעת

הו.. אנש חכם!אהבת ישראל!!אחרונה

זה לא שיש לי מזל פשוט אני גברצח...חולות
פעם הבאה בעז''ה יהיה כדבעי...
ישלך המון מזל.אהבת ישראל!!

ורק בגלל זה לא שלחתי אנשים להחטיף לך מכות

טוב, אולי כי רציתי שלא תלשין אצל אחשלי

האממממשיח בן דוד
אני אפילו לא חבר בפורום הזה
אופס. קבל התנצלות...אהבת ישראל!!

לפחות זכית לקרוא מזיו הודעותיי הארוכות בערוץ

אופס. לא אמרתי לך שלום.עמירם

ב"ה במפגש הפעם הייתי די דוס ובקושי דיברתי גם עם בנות שאני מכיר.

אז שלום עכשיו!אהבת ישראל!!

הבית היהודי

אחלה לך!

CureTypes: Convenient Access to Quality Medicationdonaldjohn

CureTypes serves as your one-stop shop for all-encompassing health care answers. It offers a broad selection of pharmaceutical goods, and CureTypes aims to back your path to good health by supplying medicines designed to address various health requirements. CureTypes concentrates on providing top-notch dependable choices for patients ranging from antibiotics to antiviral drugs and treatments for long-term conditions. CureTypes has a user-friendly platform that makes ordering medicines simple and hassle-free guaranteeing prompt deliveries to meet all your healthcare demands.

האמת.אנונימי (פותח)

זה היה יום שבת קייצי, ואני, כהרגלי זה קצת יותר משנה, הלכתי לבקר את זקן בית הכנסת הבודד בביתו. בדרך הקצרה שהיתה לי הפשלתי את שרוולי חולצת השבת הארוכה, שקבלתי על עצמי לכבד בה את השבת כדמותו של אבי, תוך שאני מנסה לסדר את הרעיונות שאומר לר' מאיר הזקן, לפשטן קמעא מהעופפות המופשטת המאפיינת את דברי התורה של בחורי הישיבות הגבוהות בציבור.

כשהגעתי הוא כבר המתין לי בחוץ, רכון, בעל כורחו, על ספר התהילים הישן בתוך כסא הגלגלים שלו. "שבת שלום ר' מאיר! מה שלומך?" אמרתי סקול רם, בעודי כופף אליו את קומתי כדי שיוכל להביט בפני ולזהות אותי. "או! או! שבת שלום!" קרא בשמחה, "מה שלומך? בא שב.." 

"כן כן, מיד" השבתי ושלפתי כיסא מערמת הכסאות שניצבה ליד. "תקרא למטפל שיביא כמה עוגיות וקולה, יש במקרר" הוא אמר לי, מניח באיטיות את ספר התהילים על השולחן שלידו והחל לסובב את כסאו אל עבר כיסא הפלסטיק שהצבתי בסמיכות. "זה בסדר, אין צורך", השבתי לו, "אולי אתה רוצה שאביא לך קצת קולה? או סודה?" 

"לא, זה בסדר, לי יש מים", הוא הורה לי בידו הגרומה אל הבקבוק עם הקשית שניצב על השולחן לא רחוק ממנו. "מה שלומך?" הוא שב ושאל, "מה שלום ההורים? ב"ה אבא שלך אדם טוב, כל שבת  הוא אומר לי שבת שלום ושואל איך אני מרגיש.."

"ב"ה" אני משיב, "השבח לאל, הכל בסדר, כולם בריאים". הוא מהנהן קלות בראשו כאומר 'ב"ה'. "באו לבקר אותך השבת?" אני שואל, "אולי הבנות? או שלום?"

"כן, כולם הגיעו בערב שבת, היה יפה מאוד" הוא משיב בשמחה, "שרו, והיה אוכל טוב..."

"איזה יופי" אמרתי בהקלה, "כל הכבוד להם שהם כולם באים". "כן כן" אמר, ואז נזכר ושאל "איפה היית שבוע שעבר? בישיבה?"

"כן ר' מאיר, צריך ללמוד.." עניתי כמתנצל. "כמובן", אמר, "אבל זה בסדר, יש בחורה חכמה שבאה לבקר אותי, יעל. איזה חכמה היא, לומדת, משקיעה, וגם אומרת לי דברי תורה על פרשת השבוע..."

מעניין, אני חושב לעצמי, זה חדש... מי כבר מכיר את ר' מאיר בשכונה ובא לבקר אותו? בטח מדובר על מישהי מבוגרת שבאה לדבר איתו. כבר יצא לי, בזמן ששהיתי במחיצתו של ר' מאיר, להפגש עם אחת מן השכנות לשעבר שגרו לידו ובאה לשוחח עימו קצת ולהפיג את בדידותו.

"איזה יופי" אמרתי לו בקול מעודד, והתחלתי לדבר על מעלת החסד מן הדברים שלמדנו לאחרונה בנושא מן הגמרא במסכת שבת. במהלך הדברים, כהרגלו, ר' מאיר הפסיק אותי בסיפורים על העבר ועל משפחתו, כשהוא מידי פעם מזכיר את אותה 'יעל' שבאה לבקר אותו מידי פעם, ומאבד את ההקשר של דברי הקודמים.

ולפתע, מאחורי גבי נשמעת חריקת שער הברזל, ואז קול צעיר קורא "סבא מאיר! מה שלומך? התגעגעתי אליך!" וכבת בית, בחורה צעירה שנראית קרוב לגילי, שולפת כיסא פלסטיק נוסף וממקמת אותו מצידו הנוסף של ר' מאיר הזקן. "או! יעל! מה שלומך? מה שלום ההורים?" פתח ר' מאיר בשמחה ופנה אלי "זו יעל שסיפרתי לך עליה".

"נעים מאוד.." אני מסביר לה פנים, והפנים שהוסברו אלי חזרה מוכרות לי מאיזה שהוא מקום. "אתם מכירים?" שואל ר' מאיר. "כן," מיד משיבה יעל, "היינו יחד בסניף, אתה עומר נכון?"

ואני מתפלא. לא הייתי דמות שאמורים להכיר אותה משם. "אמת". "היית באמצע לומר כמה דברי תורה נכון? תמשיכו בבקשה" אמרה בנימה קצת מתנצלת. "ר' מאיר סיפר לי שאת גם אומרת לו דברים על הפרשה מידי שבוע, אז בכבוד", די מיציתי את מה שהיה לי להגיד, הרהרתי.

"לא לא, תמשיך, זה באמת לא משהו רציני, אני רק קוראת לסבא מאיר קצת מהחומש ומסבירה.." היא משיבה. דליתי עוד איזה רעיון במחשבתי והתחלתי לומר אותו, ולאחר כמה רגעים ר' מאיר הפסיק אותי ובאופן מפתיע אמר "אתה יודע, יש לה משפחה ממש טובה, אנשים טובים, וגם חכמה – אולי תצאו יחד?"

באותו רגע נאלמתי דומיה, ולפני שהספקתי להיות מובך כדבעי, היא הזדרזה ואמר "תודה סבא מאיר, אבל אני כבר נפגשת עם מישהו.." התעשתי וקצת שחקתי על הסיטואציה, מנסה לחזור אל הנושא הקודם עליו דברתי לפני רגע. בינתיים ר' מאיר מפשיל את שרוולו ומביט אל שעונו המיוחד, שסימניו באותיות עברית חילוף המספרים "כבר צריך לצאת לבית הכנסת" הוא אומר וקורא למטפל, תוך שהוא מגדף אותו קמעא.

ליווינו את ר' מאיר לבית הכנסת, ולפני שנכנסתי אחריו גם אני, פניתי אל יעל וחזקתי אותה על ההשתדלות לבוא לשוחח עם ר' מאיר, תוך שאני מתפלא איך ומניין היא מכירה אותו. היא סיפרה לי שלא מזמן סבתא נפטרה ממגפת הקורונה שפקדה את העולם, וכשעברה ליד ביתו כאשר באה לבקר חברה שגרה בשכנות, ראתה אותו כשישב בחוץ והחלה לשוחח עימו. כשסבתא היתה בחיים היא היתה דואגת לה ובאה לבקר ולשוחח בקביעות, ועתה השיח הזה חסר לה, כך שהיא שמחה שפגשה את 'סבא מאיר'.

הנהנתי ונפרדתי ממנה לשלום, נכנס לתפילת מנחה של שבת בבית הכנסת הספרדי, מהרהר בסיטואציה המוזרה. ומאז, על אף כל הבחורות שיצאתי איתן לפניה ואחריה – היא לא יוצאת לי מהראש.

העלה לי חיוך.כְּקֶדֶם

ובאמת מעורר השראה

תודה על זה

...אנונימי (פותח)אחרונה

היא התחתנה לפני שבועיים. מזל טוב.

היושעלמת חן

היה פורום של שירים נכון? אני לא טועה..

אממ מחפשת בלי קשר צילצול של השיר אם תבנה של בית ,של איתי דוד אם למישהו יש

תודה

את מכוונת אולי לפרוזה וכתיבה חופשית?אנונימי (2)
לאעלמת חן
היה פורום שנקרא שירים, אני כמעט בטוחה בזה
יש את זה:כי קרוב.
עבר עריכה על ידי כי קרוב. בתאריך י"א בשבט תשפ"ד 08:17

פורום שירים

הוא נטוש למדימבולבלת מאדדדדאחרונה

עדיף בפורום אחר (צלילים ומוזיקה, או גיטרה)

ואפילו בצמע הגיוני יותר שיענו לך על זה...

תמיד זוכרת אותך, לא צריך חודש או יוםסתוית סימה

בס"ד

חודש המודעות הגיע ככה אומרים,

לידות שקטות בלי קול, ככה באוקטובר פתאום,

אני רושמת לך תינוקות שלי, שככה תישארי לעד,

על חיים שהגיעו בשקט, בתוך סערה גועשת,

בחדר לידה במקום שבו יש כל הזמן חיים,

פתאום את המוות פוגשים,

עברו 5 שנים מאז,

רציתי להגיד לך שאני זוכרת אותך, בדיוק כמו שהיית,

יפת תואר שקשה לתאר,

זכיתי בך ל9 חודשים קסומים, להרגיש אותך עמוק בפנים,

בלב שלי תהיי תמיד, מחכה לך כבר שתחזרי,

אומרים שתקומו ראשונים בתחיית המתים, כי אתם טהורים,

לא חטאתם בכלל ככה אומרים,

אחרי קבורתך קברתי גם את אבי, את בטח יודעת הוא לידך,

הרי הוא סבך,

הרגשתי שהעצב גובר עליי, לקחתי את התהילים ביד,

והלכתי להדליק נרות לשבת,

אמרתי לחוקר ליבות וכליות שלח לי נחמה בקרוב,

ופתאום הם הגיעו בלי שהתכוונתי, אוליי ככה כיוונתי,

שתי נשמות חדשות הופיעו, תאומים מבלי שציפינו,

אמרתי תודה רבה לבורא עולם, תודה שהראת לי שאני יכולה,

לאסוף את השברים ולקום, להתמודד עם לב שבור,

לחבק את האמונה בבכי של שמחה,

את , את התיקון שלך סיימת, הוא היה שלם ומיוחד,

אנחנו פה למטה מנסים לתקן את עצמנו, לחבר את החלקים שנותרו בחיינו,

ולהאמין שאת שלמה, ומתפללת עלינו,

אני אוהבת אותך בדיוק כמו שהיית, זכיתי בך לעולמים,

מחכה לך שתחזרי , עד שיבוא משיח יקירי בקרוב,

תודה שלמרות הכל בחרת לרדת בשבילי,

ותודה אבא, תודה שבחרת בי .

...אילת השחראחרונה

כמה עוצמות יש בך.

נגעת בי ממש.

ואיתך בתפילות ובייחולים ובתודות לבורא עולם.

🤍

טוב, פה בטח אין אף אחד שמסתכל, ובכל זאת..אני הנני כאינני

אנחנו מנסים להקים לתחייה את פורום "צלילים ומוסיקה" - נגנים ויוצרי מוסיקה יקרים וחביבים! נשמח שתצטרפו אלינו!!

מוזמנים להתחיל בשרשור הכירות החדש שהכנו לכם, שם תתודעו לעוד כמה דברים אנחנו מכינים לכם!

🎵🎶 שרשור היכרות תשפ"ד + עדכון! 📢📣 - צלילים ומוסיקה

בברכת "הזורעים בדמעה ברינה יקצורו" - המנהלים החדשדשים!

ב"ה, בהשגחה אלקית, עכשיו כבר לא כ"כ מפריע לפרסם.אני הנני כאינני

האם את חושבת עליי כמו שאני חושב עלייך?

האם מה שאמרתי לך מסיח דעתך בתפילותייך?

האם את האחת? האם זו אהבה עיוורת? 

איך בכלל אדע, אם לא חוויתי מעולם אחרת?

איך אעבור את המסע הזה בלי שום חרטות?

איך אהיה שלם עם אלקים על אף ההסתרות?

תם, ועוד אשלים עם זה.

מה זה לדעתכם יוצר טוב?yaeli1989

מתעניינת איך לדעתכם נוצר יוצר מעולה?

עבודה מהבית קלילה נוראאנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

אולי יעניין אותך