אולי תוכלו לכוון אותי או לעשות לי קצת סדר.
כמה "אתגרים" שלמלווים אותי בעולם הדייטים:
לא יודעת, בזמן האחרון אני שמה לה שכל בחור שמציעים לי ואני נהיית בגדר "תפוסה", אפילו אם עוד לא נפגשנו בפועל, גורם לי להרגיש כבולה, חסומה ולא משוחררת. (אני בחורה ממש עצמאית ביומיום). כמו מועקה כזאת שמלווה אותי ואני רק מחפשת באופן לא מודע לכאורה להתפטר מההצעה.
אלא אם כן זו הצעה ממש ממש טובה מבחינתי. (שאין הרבה כאלה..)
מרגישה מוזרה קצת,
אני ממש מנסה לשנות את נקודת המבט שלי ולהאמין בה' שזאת רק ההשתדלות שלי ואני "אתן את הצאנס", אבל זה ממש לא כיף לצאת ככה מראש לדייטים. (המועקה הזאת עוברת בדר"כ כשאני פוגשת כבר את הבחור..)
ב"ה רצון לחתונה יש, (לא בלחית, אבל רצון לזוגיות ואהבה יש), אני נכנסת פעם ב לאתר הכרויות ופשוט מוזר שכמעט אף אחד לא מוצא חן בעיני במכלול.
(יש לי גם בעיה שלוקח לי זמן להימשך למישהו אם בכלל, וזה ממש מלחיץ אותי לצאת עם מישהו כשאולי זה ייתקע/בכלל לא יבוא)
אני מרגישה כל כך מורכבת (ולפעמים אפילו בררנית) , שאין שום בן אדם שיכול להתאים לי, חשובה לי הדת, ההשכלה, האופי, המראה ואני מרגישה שאין בי שום יכולת להתפשר על משהו. הרבה פעמים אני שומעת מהסביבה את ה"לפחות תתני צאנס"(גם על דברים ממש הזויים..), כשאני מקבלת תמונה, אני אוטומטית מנסה לקרוא את האישיות שמולי, מסתכלת על המראה לראות שיש כיוון. אבל אני מוצאת את עצמי לפעמים ניגשת לפגישה מתוך תחושת התפשרות מסויימת.
כן אני כבר מכירה את התגובות נוסח: עם רשימת מכולת אשאר רווקה זקנה, ושאני לא אעוף על עצמי כי גם לי יש מגרעות, וכו' וכו'. אבל זה לא באמת עוזר לי אם אני מרגישה התפשרות מסויימת כשאני ניגשת להצעה.
אני בחורה מאד כנה,פתוחה ומשוחררת בדייטים, צוחקת, מראה הרבה אמפתיות, הקשבה, מספרת בכיף על עצמי ועל המגרעות שלי, אבל לא מרגישה שזה מוביל אותי לאנשהו.
כאילו אני נמצאת באיזשהו לופ מסתובב,
חשבתי על כך שאולי אני לא מספיק יודעת מה אני רוצה, וצריכה להיות מחוברת לעצמי, גם בחיי היומיום שלי יש בי שילוב של פרפקציוניזם וגם הכלה ממש גדולה לסובב. וזה ממש קשה, כי מצד אחד אני מכילה ויוצאת, ומצד שני מרגישה הרבה פעמים התפשרות למה שאני מחפשת.
אולי בכלל אני צריכה להיות קשובה יותר לעצמי ולברר עם עצמי יותר לפני הפגישה אם באמת כדאי לצאת?
אבל מצד שני, אולי הרף שלי גבוה מדי, ואני באמת צריכה להתפשר?
אני גם שמה לב, שבחורים שאני מכירה בהכרות טבעית, (בעיקר חילונים, כי זו הסביבה שלי) אני יותר קלילה, ופחות ביקורתית איתם, גם מטבע הדברים יש זרימה שונה, ולפעמים אפילו עוברות בי מחשבות שהלוואי שהם היו דתיים. 🤗
פשוט באלי להכיר מישהו בהכרות טבעית ופשוטה, בלי כל סאגת הברורים וה"מי עומד מולי" והאם אני אמשך אליו, מישהו שאני מרגישה בטוחה איתו והכל בא יותר טבעי.
זהו. פרקתי, הלוואי שאקבל תובנות טובות 🙂