הורדת מספר של משקפייםאנונימי (פותח)

רוצה להוריד את המספר. אשמח לשמוע דעתכם מה כדאי.

מעדיפה לא בניתוח אלא בדרךטבעית יותר ולא (!) מעיקה...

כמו כן אני בחורה, אז האם המספר במילא לא יעלה בחזרה - הריונות לידות וכו'?

קראתי לפני כמה זמן באיזה עלון על בחור מנריה שיש לו שיטת טיפולים. מישהו שמע על זה ויש לו את הטל'?

תודה

הסרת משקפייםלילך זוארץ
אני לא מכירה מטפלים בתחום אני ינסה לברר לך .
מה שאני כן יודעת זה שיש ספר של ד"ר בייטס להורדת המשקפיים אבל זה כרוך באימון רב ותרגילים לאורך כל היום.
אולי לעוד משהו בפורום יש רעיון ?!
שיטת דר' בייטס מוצלחתכלנית1
לפני מספר שנים השאלתי לחברה את הספר עבור ביתה. לאחר כחודשיים של אימונים בבית (אין לי מושג כמה פעמים היא תירגלה ביום), המספר שלה שהיה בסביבות ה-10, ירד ב-3 מספרים!
ישנם קורסים בשיטה, למי שמוכן להוציא כ-2,000 ש"ח על זה.
אמא של חבר שלי עשתה תרגילי עינים ותוך כמה חודשיםאנונימי (פותח)
היא הורידה 4 מספרים

המשך .אנונימי (פותח)
בתור משהו עם בעיות ראיה אני לא מכיר דרך טבעית שלא דורשת מאמץ רב!
אני יודע שניתוח  הוא לא מומלץ אין עדיין מספיק ניסיון עם הניתוחים האלה לא יודעים מה הנזקים לאורך זמן !
בכל אופן אני ישמח לשמוע אם את מוצאת מטפל שמטפל בבעיות ראיה.
יש ספר שנקרא: "אומנות הראייה"סוד היצירה
יש שיטה חדשה ששמעתי עליה הרבה טוב.תום בת
קוראים לזה "מכון יהושע". היה על זה כתבה בערוץ 7
תודה לכולםאנונימי (פותח)

אנסה לחפש באינטרנט דברים שכתבתם עליהם. לא מצאתי את "מכון יהושע" באתר של ערוץ 7...

אם למישהו יש עוד משהו לומר- אשמח

תודה

תראו מה מצאתיאנונימי (פותח)

http://www.bhol.co.il/news_read.asp?id=6531&cat_id=31

תרגיל שמש

כשעה אחרי הזריחה (שש, שבע בבוקר). יושבים מול השמש, ומזיזים את הראש מצד לצד (כביכול עוקבים אחרי קו האופק) מספר פעמים, תוך כדי עפעוף בעיניים. אחר כך מכסים את העיניים בכפות הידים, ועושים חושך למספר רגעים.

התרגיל מתאים לכל אחד, גם לאנשים שאינם סובלים מבעיות בעיניים. אנשים מבוגרים או בעלי עיניים רגישות יכולים לעשות אותו בלי לפקוח את העיניים.
תרגיל השמש, המשפר את הראייה ומוסיף אנרגיה לכל היום.

תרגילי עיניים לעובדים מול מחשב

• עפעפו יותר מהצורך הטבעי שלכם. העפעוף מבטיח שהעיניים לא יתייבשו. ניתן לעפעף אפילו כל נשימה.

• בכל שעה או שעתים, הביטו בקיר הרחוק של החדר (או דרך החלון), והניעו את העיניים מצד לצד במישור אופקי (בלי להזיז את הראש). עשו זאת כמה פעמים.

• מפעם לפעם הסתכלו במטרה רחוקה יותר מהמסך שאתם עובדים עליו. שינוי הפוקוס מפעיל את עדשת העין, וגורם שתוכל להתכוונן יותר בקלות.

• מפעם לפעם הזיזו את צוארכם ימינה ושמאלה, וסובבו את הראש והכתפים. זה עוזר להזרים את הדם לעיניים.

תרגילי שיפור למרכיבי משקפיים

את התרגילים האלה יש לעשות פעם ביום:

• שבו או שכבו בתנוחה נוחה. עצמו את העיניים וכסו אותן בכפות ידיכם, כך שלא יחדור לתוכן אור. ד"ר בייטס טען שגם כשעוצמים עיניים, עדיין יש אור שמונע מהעין להירגע. כיסוי העין בכף היד יוצר חושך מוחלט, ועוזר להרגיע את עצבי הראייה. שבו עם עיניים מכוסות כעשר דקות ביום. התרגיל הזה מרענן מאוד את הראייה, ומומלץ לכל אדם אחרי עבודה מאומצת, אחרי צפיה במחשב או לפני השינה.

• תרגיל החלפת פוקוס: התמקדו לסרוגין במטרה רחוקה ובמטרה קרובה. בצעו את התרגיל 20 פעם.
תרגיל לבעיות מיקוד וחולשת השרירים

• החזיקו עט מול המבט במרחק 30 ס"מ, ועט מהצד והתמקדו לסרוגין פעם במרכז ופעם בצד. בצעו את התרגיל 10 פעמים לכל צד.

• הורידו את משקפיכם והזיזו את גלגל העין בכל הכיוונים, בלי להזיז את הראש. שרטטו עם העיניים קוים אופקיים, שמיניות, אלכסונים ומעגלים. התרגיל מסייע לשמור על גמישותם של שרירי העין ולמנוע את קיבועם.

זה נשמע מצוייןאנונימי (פותח)

מישהו ניסה את זה וזה עבד? או שזה סתם..אנונימי (פותח)
הייתי בקורס של "מרכז יהושוע" וממש נהניתיאנונימי (פותח)
א. קוראים לזה "מרכז יהושוע" ולא "מכון יהושוע" ואולי זאת הסיבה שלא נמצאו פרטים באתר של "ערוץ 7".

ב. מלבד הקורס קניתי את הספרים הבאים:
1-"שיטת ד"ר בייטס לראייה משופרת ללא משקפיים" של ד"ר בייטס
2-"ראייה משופרת ללא משקפיים" של הארי בנג'מין
3-את שני כרכי "ריפוי עצמי בתנועה" של מאיר שניידר שבסוף כל כרך יש פרק על ראייה.

בקורס ובספרים מדברים הרבה על כך שאחד הגורמים לראייה לא תקינה היא מתח נפשי והם מביאים תרגילים כדי לשפר את הראייה ולהחזיר אותה לקדמותה בע"ה.אין בכוונתי למתוח ביקורת על ההתפתחות והמודרניזציה אך בחיים המודרנים האדם נחשף כבר מגיל צעיר להרבה דברים שהוא צריך להתמודד איתם,בניגוד לאדם הפרמיטיבי וזה הגורם למתח הנפשי המביא בין היתר לראייה לא תקינה.

בקורס למדנו הרבה תרגילי עיניים. בנוסף למדנו איך להביא את עצמנו לידי שלווה ושמחה בתוך התרגילים וגם בחיים עצמם.

אני מרגיש שבד בבד עם שיפור הראייה משתפרים לי איכות החיים. יש בי יותר שמחת חיים ושלווה.
לפני כשנה סיימתי את לימודי בישיבה התיכונית.הייתי ילד רגיל.עכשיו אני מבין כמה איכות חיים אפשר להכניס לאותם חיים רגילים ולהפוך אותם לחוויה אחת גדולה.

כמו כל דבר בחיים זה דורש התמדה. אבל לא צריך להסתכל על התרגילים בתור עונש, אלא בתור חוויה. כי ע"י התרגילים אנו עוזרים לעצמינו להשיב את בריאותינו.

בהצלחה רבה

ליאיר!אנונימי (פותח)
שלום יאיר שמחתי מאוד ממה שכתבת ושמעתי גם על מרכז יהושוע אך רציתי לשאול אם אפשר לדבר איתך פרטית לגביי הקורס מה אתה חושב וממליץ לעשות תודה !
יש תרגיליםאנונימי (פותח)אחרונה
לכתוב בגוגל:תרגילי עינים ויש שם עוד תרגילים

כרום וכולסטרול: מחקרים מסוימים הראו שתוסף כרומיוםתזונה קובי עזרא

: מחקרים מסוימים הראו שתוסף כרום עשוי להוביל להפחתה מתונה ברמות הכולסטרול הכולל ורמות הכולסטרול LDL (ליפופרוטאין בצפיפות נמוכה), המכונה לעתים קרובות כולסטרול "רע". עם זאת, ההפחתות נוטות להיות קטנות יחסית וייתכן שאינן משמעותיות מבחינה קלינית עבור כולם.

האם אפונה בריאהתזונה קובי עזרא

אפונה עמוסה בחומרי הזנה חיוניים כמו ויטמינים (ויטמין K, ויטמין C, ויטמין A וויטמינים מקבוצת B) ומינרלים (ברזל, אשלגן ומגנזיום). הם גם מספקים סיבים תזונתיים וחלבון.

אפונה היא מקור טוב לסיבים תזונתיים, שיכולים לסייע בהורדת רמות הכולסטרול ולהפחית את הסיכון למחלות לב. בנוסף, תכולת האשלגן שלהם תומכת ברמות לחץ דם בריאות.

כןאנונימי (2)אחרונה
סירטואין דיאטה, מה צריך לדעת על סירטואין: השפעתו עתזונה קובי עזרא

, מה צריך לדעת על סירטואין: השפעתו על הבריאות והכושר. 

קפה כולסטרולתזונה קובי עזרא

בעוד לצריכת קפה עשויה להיות השפעות מסוימות על שומני הדם, חשוב לציין שההשפעה הכוללת נחשבת בדרך כלל צנועה. לצריכה מתונה של קפה (בסביבות 3-4 כוסות ליום) לא סביר שתהיה השפעה שלילית משמעותית על שומני הדם עבור רוב האנשים, במיוחד אם יש להם תזונה ואורח חיים בריאים.

כמו בכל שיקול תזונתי, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם דיאטנית רשומה לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על המצב הבריאותי והיעדים הספציפיים שלך.

רק decafאנונימי (2)אחרונה

אבל

אישית טעם הקפה שנוא עליי

דובדבנים בריאותתזונה קובי עזרא

לנוגדי החמצון בדובדבנים עשויים להיות השפעות נוירו-פרוקטטיביות, המסייעות בשמירה על בריאות המוח ועלולה להפחית את הסיכון לירידה קוגניטיבית הקשורה לגיל. מחקרים מסוימים מצביעים על כך שדובדבנים עשויים גם לשפר את הזיכרון והתפקוד הקוגניטיבי. #דובדבנים

דובדבנים זה מגעילאנונימי (2)
תודה על מה שבראתתזונה קובי עזראאחרונה

"מי שמבחין בטעמו האמיתי של מה שהוא אוכל, לעולם לא יהיה זולל."

עדשים בריאות, עדשים בריא או לאתזונה קובי עזרא

?

לעדשים יש יתרונות בריאותיים רבים הודות להרכבן צפוף החומרים התזונתיים. הנה כמה יתרונות מרכזיים:

1. עשיר בחלבון: עדשים הן מקור מצוין לחלבון על בסיס צמחי, מה שהופך אותן לתוספת חשובה לתזונה צמחונית וטבעונית. חלבון חיוני לצמיחת שרירים, תיקון ותפקוד הגוף הכללי.

2. עשיר בסיבים: העדשים עמוסות בסיבים תזונתיים, מסיסים ובלתי מסיסים. סיבים מסייעים לעיכול, עוזרים לווסת את רמות הסוכר בדם ומקדמים מעיים בריאים. זה גם תורם לתחושת שובע ויכול לסייע בניהול משקל.

3. ידידותי ללב: הסיבים המסיסים בעדשים מסייעים בהפחתת רמות הכולסטרול, ובכך מפחיתים את הסיכון למחלות לב ושבץ מוחי. בנוסף, העדשים דלות בשומן רווי ונתרן בעודן עשירות באשלגן, התומך בבריאות הלב.

4. ויסות סוכר בדם: תכולת הסיבים הגבוהה בעדשים מאטה את ספיגת הגלוקוז, ועוזרת לייצוב רמות הסוכר בדם. זה מועיל במיוחד עבור אנשים עם סוכרת או אלה בסיכון לפתח את המצב.

5. ארוז בחומרים מזינים: עדשים הן מקור טוב לויטמינים ומינרלים חיוניים, כולל חומצה פולית, ברזל, מגנזיום ואשלגן. חומרים מזינים אלו חשובים לייצור אנרגיה, יצירת תאי דם אדומים ושמירה על הבריאות הכללית.

6. ניהול משקל: עדשים דלות בקלוריות ובשומן בעודן עשירות בסיבים וחלבונים, מה שהופך אותן לבחירה מספקת במזון שעשויה לסייע בירידה במשקל או במאמצים לניהול משקל.

7. בריאות מערכת העיכול: תכולת הסיבים בעדשים מקדמת יציאות קבועות ומסייעת במניעת עצירות. זה גם תומך בצמיחה של חיידקי מעיים בריאים, תורם למערכת עיכול בריאה.

הכללת עדשים בתזונה יכולה להציע את היתרונות הבריאותיים הללו ועוד. עם זאת, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם תזונאי לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על הצרכים הבריאותיים הספציפיים שלך.

איזו חפירהאנונימי (2)
אדם פסימי רואה את הקושי בכל הזדמנותתזונה קובי עזראאחרונה

אדם פסימי רואה את הקושי בכל הזדמנות אדם אופטימי רואה הזדמנות בכל קושי...

עדשים ערך תזונתי, האם עדשים זה פחמימה?תזונה קובי עזרא

העדשים עשירים בסיבים תזונתיים, המסייעים לעיכול, מעודדים תחושות מלאות ומסייעים בוויסות רמות הסוכר בדם. דיאטה עשירה בסיבים יכולה גם לתרום לניהול משקל בריא ולהפחית את הסיכון למצבים כמו עצירות, מחלות לב וסוכרת מסוג 2.

מה אכפת ליאנונימי (2)
טיפשות היא לאדם לחשוב שהוא יודע את אשר איננו יודע.תזונה קובי עזרא
🖕אנונימי (2)אחרונה
יתרונות תזונתיים של חומוס, האם חומוס משמין?תזונה קובי עזרא

, האם חומוס משמין

חומוס הוא מטבל או ממרח מזרח תיכוני פופולרי העשוי מחומוס מבושל ומעוך (שעועית גרבנזו), מעורבב עם טחינה (משחת שומשום), מיץ לימון, שום ושמן זית. זה לא רק טעים אלא גם מציע כמה יתרונות בריאותיים. הנה כמה מהיתרונות הבריאותיים הפוטנציאליים של חומוס:

עשיר בחומרים מזינים: חומוס עמוס בחומרים מזינים חיוניים כמו חלבון, סיבים תזונתיים, שומנים בריאים, ויטמינים ומינרלים. חומוס הוא מקור טוב לחלבון מהצומח ומכיל חומצות אמינו החשובות לתפקודי הגוף השונים.

מה אכפת ליאנונימי (2)אחרונה

אולי יעניין אותך