בס"ד
היייי (:
ב"ה בהריון שלישי, שבוע 39+2, ופשוט נמאס לי..
החוסר וודאות הזה, הצפייה, כל זה משפיע מאוד עלי וגורם לי ממש לפיצול אישיות! רגע אחד מלאת אמונה ב"ה שהוא יצא בע"ה בזמן הנכון ביותר, ורגע אחר מתפללת שמשהו יתחיל עכשיו, בוכה ומתוסכלת..
אני פשוט רוצה להיות כבר אחרי.. כואב לי כל הזמן (בעיקר בצד שמאל בגב.. באמצע הגב, אבל רחוק מעמוד השדרה.. ממש מתחת לצלע..), אני כל היום עייפה ובו בזמן לא מצליחה להירדם מהלחץ שאולי עכשיו ירדו המים, אולי עכשיו יתחיל משהו..
אבל כלום לא קורה.. בלידה הראשונה ילדתי בשבוע 38 בדיוק, בלידה השנייה בשבוע 40+4.. אין לי כוחות לסחוב..
אני מדברת עם ה' כל הזמן, מנסה איכשהו שירחם עליי.. כי נכון שלכל ילד יש את הזמן שלו, אבל מצד שני, ה' יכול לעשות הכל! הוא יכול לעשות שעכשיו יהיה הזמן שלו.. כואב לי וקשה לי.. כל סיבוב במיטה מלווה בכאבים באגן ובצלעות, כל עמידה ממושכת גורמת לקשיי נשימה.. ואני מגדלת בבית שני ילדים קטנים מתחת לגיל 3, בלי עזרה, רחוקה מכולם.. פשוט קשה לי..
אני רוצה לנסות זירוזים טבעיים, אבל מפחיד אותי לעשות דבר כזה מבלי להתייעץ עם רב, ואם רק אציע לבעלי שנתייעץ על זה הוא יצחק עליי.. אני נשמעת עכשיו הכי שלילית שיש, וזה כ"כ לא אני!!! מרגישה רע עם זה שאני בכלל מתלוננת! הרי כמה היו רוצות להתחלף איתי עכשיו! איך אני מסוגלת להתלונן בכלל? איזו עזות!!!! איזו חוצפה!!
ככה כל הזמן אני מתנדנדת בין אמונה ורוגע לבין לחץ ותחושת אשמה.. מאבדת את עצמי לדעת..
אני חייבת איכשהו כוחות.. עידוד.. הבטחה ללדת היום חחחחח, משהו להיאחז בו! כי אני כבר באמת לא יודעת איך להכיל את עצמי..
אציין בנוסף שאני הורמונלית לחלוטין ואני מודעת לזה.. חוץ מההריון, ילדתי לפני שנה ושמונה וחצי חודשים ב"ה, ולא קיבלתי ב"ה בגלל ההנקה.. נקלטתי מיד כשגמלתי את הקטנה שלי ב"ה, ככה שכתוב לי במעקב הריון שהתאריך של המחזור האחרון שלי הוא ב2015 חחחח
אני גוש הורמונים שלא מבין מה לעשות עם עצמו, ובאופן כללי לא כזאת שמתלוננת.. ככה שאני מרגישה לגמרי רע עם הפריקה הזאת, אבל חייבת איכשהו לשחרר.. אסכם במשפט הבא חחח- בא לי כבר ללדתתתת!!!!!! ![]()