אני תוהה לעצמי מה הבעיות של כולם איך הם לא הצליחו להבין שזה חתיכת קו אדום?
אם איך איכשהו פעם החלטתי לא לצאת עם בחורים שיצאו עם מישהי והיו חברים שלה אז היום קלטתי שזה לא חכם כי המון אנשים עשו את זה אז אני לא אפסול על זה..
וזה מצחיק כי אני לא כלכך נראת דוסה אבל לי זה היה ברור ..
אבל תמיד אני מרגישה סוג של לא שייכת לכאן ולכאן כי אצל הסוג חברה שלי להיות עם חבר כבר מתיכון ולהתחתן איתו זה מקובל לגמרי,לי זה נראה לא שפוי בעליל !גם להיות עם אותו בחור 5 שנים וגם זה לא משהו שבחרת בגיל שהיית מוכנה להתחתן.
מצד שני אם אני רוצה בחור דוס אני לפעמים לא מרגישה ברמה שלו כי יש דברים שלא חשבתי להקפיד עליהם אבל אני קולטת שהעבר שלו לא כלכך היה דוסי זה כן מפריע לי זה מבחינתי מוסר דרך חיים
לא להראות רק דוס אלא בתכלס תחיה את זה לא?? יצא לי כבר פעם ממש להעלב ממשהי ששדיכה והתלהבה מבנות שאמי מכירה כי ראתה שהם מתלבשות מאוד צנוע, מאיפה היא יודעת מה הם עושות ? אם הם שומרות נגיעה? אם הלב שלהן נותן להן להיות במקום שלא מכובד להיות בו הם יצאו? מה שמצחיק שדקה לפני הם היו בחוף ים מעורב בבגד ים. מה ששוב לי היה נראה קצת שקרי
מרגיש לי שהעולם הזה כלכך חיצוני שאני לא מוצאת את עצמי באף מקום בסך הכל אני רוצה בחור שקרוב לה" שחי אותו ולא מעניין אותי יותר מידי על גודל הכיפה שלו. אלא שהוא אמיתי שהוא באמת לומד תורה מבחירה כי טוב לו כי הוא רוצה להאיר לאחרים ולעצמו, שיראה עוול ולא ישתוק שביום יום שלו יהיה צדיק!! שלא יראה סרטים לא מתאימים לא יהיה במקומות לא מתאימים שלא ידבר עם בנות באופן חד משמעי אני מבינה שאת זה קשה לבדוק כי זה פנימי
אבל לא יודעת מה להגיד כבר .. הלוואי שגודל של הנשמה של האנשים היה מולי ולא החיצוניות של האני דוס ..
אם מישהו נעלב איכשהו ממה שכתבתי תתגברו(;
סתם אז זאת לא היתה הכוונה כתבתי נטו ממה שיש שיושב לי בראש/בלב לא יודעת להבדיל בניהם יותר מידי 😐