בס"ד
בוקר אור!
כרגע ב"ה שבוע 40+3, הריון שלישי.
הראשונה שלי נולדה בשבוע 38 בדיוק (באופן טבעי וספונטני ב"ה, ללא שום זירוזים), במשקל 3.030, השניה נולדה ב"ה בשבוע 40+4, במשקל 3.100 (שוב, באופן טבעי וספונטני ב"ה).
התחלתי כבר מעקב הריון עודף, והקו של הצירים ישר כמו פלס.. הרופאה אמרה שלדעתה לא תתפתח לידה באופן טבעי בקרוב.. כרגע הערכת המשקל שלו היא 3.600 (בן ב"ה.. יש קשר שהוא יותר גדול בגלל זה, או שזה נטו בגלל הטילונים שאני זוללת ההריון הזה בקצב מסחרר? חחח).
אמרו לי שאם לא אלד עד שבוע 42 אאלץ ח"ו לעבור זירוז..
כרגע אני לא לחוצה כבר ללדת.. ב"ה נרגעתי חח, מנחמת את עצמי שיש לי צדיק בבטן שרוצה ללמוד תורה ב"ה (:
אבל רק המחשבה על זירוז ח"ו.. והטלפונים "ילדת?", "חשבתי שילדת מזמן ושכחת להודיע", "את לא רוצה ללדת?" וכד'.. זה לא מוסיף..
פתאום לחוצה שאצטרך ח"ו זירוז.. לחוצה שהוא ישמין עוד.. לא רוצה התערבויות.. ילדתי בפעמיים הקודמות ב"ה ללא אפידורל וממש לא הייתי רוצה לידה שבה אני ח"ו במיטה עם זירוז ואפידורל בלי יכולת לזוז ח"ו..
ואומרים שההחלמה יותר קשה ככה ח"ו- בדיוק מה שחסר לי לפני הברית בע"ה..
הייתי רוצה לתת לו עוד כמה ימים ואז, בשבוע 41 נגיד, להתחיל לנסות זירוזים טבעיים, אבל מרגיש לי שזה זירוז לכל דבר.. שאולי צריך גם בשביל זה היתר מרב? איך הדברים האלה מתנהלים?
אין סיכוי שאם אין עכשיו בכלל אפילו צירצורים תתחיל לידה בקרוב באופן טבעי בע"ה? הרופאה ממש פסקה... :/
אשמח לדעתכן ולסיפורים אישיים מעודדים מתוך נסיון כמובן..
תודה מראש (:

מסכימה איתך
אישפוז זה קשוח מאד