משהו פה מסכים איתי?שמשועננים

לפי דעתי יש בעיה בדייטים

כי נראה לי הרבה יותר כיף לבנים לדבר עם בנים ולבנות לדבר עם בנות, לא? כאילו לאורך זמן. (כשרק מדברים ושומרים נגיעה כמובן).

ובדייטים המקסימום שיכול להיות לי זה נחמד +. כי כמה כבר שיחת דייטים בין גבר ואשה דתיים, עם גבולות בריאים, יכולה להיות מדהימה? 

כי בכל זאת, זה גבר ואני אשה וזה לא אותו ראש, ויש גם המון דברים שלא מדברים עליהם, והצגתיות מסויימת. וגם זה דייטים, וזה רשמי, וכל צד בוחן ובודק את השני ואת עצמו. ובכלל בוא נדבר על זה שזה בן אדם שאני לא מכירה ולוקח זמן עד שהוא בכלל מתחיל לעניין אותי. 

אז זה קצת מלחיץ אותי לחשוב שאני אתארס מתוך מקום כזה של חביב, נחמד, זורם. ושהמקום הקרוב והרגשי והעמוק והאוהב יגיע רק אחר כך. (בין אם יגיע בן האירוסין לחתונה, ובין אם יגיע אחרי החתונה, וזה במקרה הטוב שזה בכלל מגיע...). 

מה עם תחושות כאלו מדהימות של חיבור ועומק רגשי כמו שיש לי עם חברות שלי?

ת'אמת חשבתי שאחרי הרבה דייטים התרגלתי שזה הרף של רמת ההנאה, ואני כבר לא מצפה למשהו וואו. אבל תמיד מחדש אני מגלה שבאיזשהו מקום, הנחמד-חביב, חצי מעניין חצי משעמם הזה עצוב קצת, לא? או אולי יותר נכון מפחיד קצת. כי מי אמר שזה יתפתח ליותר מזה? 

בינתיים לא היה לי מספיק נחמד ומתאים לאורך זמן אז לא הוצרכתי להתמודד עם השאלה הזו באמת, אבל כשיגיע הזמן..

אשמח לשמוע את דעתכם על החפירות שלי. 

אני חשבתיע מ
שלמקום העמוק הזה מגיעים כבר די בדייטים הראשונים...
(לא מנוסה מספיק, אבל למה הגבולות הבריאים צריכים להפריע לזה? אי אפשר להתחתן מתוך הרגשה של זרות...)
את האמת אני חושב בדיוק הפוךקוד אבל פתוח
עצם המשיכה יוצרת מצב שבו יש חיבור רגשי מאוד עמוק, שלא תמיד יש עם חברים טובים אפילו...

כי כשאין נגיעה, כל המימוש של הקשר מסתכם בשיחות, וכשיש רגש חזק ואי אפשר לממש אותו פיזית, מגיעים לעומק שלא פוגשים במפגש סתמי של אותו מגדר.
מעניין מה שאתה אומרשמשועננים

אוקי, בוא נדבר על שיחות

ובהנחה שעם רוב הבחורים אני יוצאת למספר דייטים מועט יחסית, אז מה כבר יכול להיות עמוק וכיף ברמת שיח של דייטים ראשונים? זה חביב, נחמד, לפעמים מסקרן, לפעמים מעניין, לפעמים רגשי יותר ולפעמים פחות, אבל זהו, זה נעצר שם. כדי שזה יגיע לרמה אחת יותר צריך לקרות משהו ואני לא יודעת מה...

איך אתה מגיע לכזה עומק פעם אחר פעם? ברמה שמסקת אותך וגורמת לך להבין איך אנשים מתחתנים בסוף? 

לא דיברתי על דייטים ראשוניםקוד אבל פתוח
אנסה לענות.קן ציפור
בס"ד
אתחיל כמו ש(ר)ציני כתב שעצם זה שזה מגדרים שונים דווקא כן נותנים משהו עמוק, משהו מיוחד.

אם זה ככה למה קשה לך?
א' זה שפה דיבור אחרת, צריך להיות קשוב לשתיקות.
ב' כמו שציינת שומרים נגיעה משתדלים לא לבטא קרבה גדולה אז זה ממש דורש להקשיב לרגשות שבלב..

אז באמת להקשיב לשקט? לרגש שבלב?
זה קשה לכתוב מה לעשות כי הדרך שלי להקשיב לרגשות שאצלי בפנים או אצלה לא בהכרח תתאים לך.
אבל אכתוב קצת, השקט והרגש הזה מורגש לי הכי חזק ברגעים שלא מדברים, כשמסתכלים ואפשר פשוט לחייך, זה מביך אבל זה עמוק..
מעבר לזה כתבת על הרשמי, דייט אצלי אף פעם לא היה "רשמי"
תמיד ניסתי לחשוב לפני שבע"ה זו אשתי,ולא מחשבה קלה של תפילה קצרה, אלא לחשוב על זה.
כמו שאמרתי זה מורכב לי להסביר אבל מה שאנסה מנסה להגיד זה שאת צודקת שכנראה בשלבים האלה זה לא יהיה ברמת השיח, הוא לא יגיד שהוא אוהב אותך או שאת יפה כל כך, כי אסור לו...אז זה דורש להקשיב לשקט שלו וזה דורש מאמץ. אני תמיד הייתי שקט ואהבתי להקשיב לשקט של אדם,(כלתי לעתיד אמרה לי שהמבט שלי חודר מאד חזק מאד...) אז אני מוצא את זה בקלות יחסת..אם את לא רואה את עצמך שותקת במהלך פגישה..לדעתי אפשר גם אחרי לשבת ולחשוב מחשבות, לחשוב על על התכונות הטובות שראית לחשוב על המילים לכתוב אותם במחשבה..זה נותן הרבה...זה כמובן הרבה מהמקום שלי בנפש, מקוה שבכל זאת יעזור קצת גם לך..אם תשאלי אשתדל אולי להרחיב קצת..
לא מסכימהפרח-אש
מהניסיון שלי לפעמים דווקא מתוך השוני אפשר להגיע למקום של קשר חזק ומדהים
חווית קשר ארוך?צהרים
על עצמי אני יודע שבאמת כל הדייטים הראשונים מרגישים אותו הדבר, אבל כשהקשר נמשך חווים חיבור עמוק שיותר ממלא מקשר עם חברים.
רוב המאורסים והנשואים שאני דיברתי איתם חוו קשר עמוק לפני שהחליטו להתחתן, אין הרבה אנשים שמחליטים להתחתן מתוך תחושות פרווה ביחס לקשר.

בקיצור, אין לך ממה לחשוש כנראה שברגע שתחווי חיבור עמוק עם בחור את תתחתני איתו.
רוצה לספר לנו משהו?משיח בן דוד

אצלי זה בכלל לא היה נכון.ענבל
בס"ד

אבל אולי זה כי באופן כללי הרבה יותר נוח לי עם גברים מאשר עם נשים..

בכל מקרה, הדייט הראשון שלי עם בעלי היה חמש שעות שלא שתקנו בהן אפילו לא לרגע. הדייט השני היה שבע שעות ומשם זה נשאר פחות או יותר חמש שעות בממוצע לדייט. זה מאד תלוי בחיבור ובזרימה, אם נופלים על האנשים הנכונים זה בהחלט יכול להיות משמעותי.
קוד אבל פתוח
את זה לא ידעתי!

(אני זוכר איך הרגשת לפני הדייט הראשון🙊)
😅 נפלאות דרכי ה'ענבל
מצטרפתנועה נועה
לאו דווקא באורך הפגישה, אבל כבר בסוף הפגישה הראשוה עם בעלי יצא שדיברנו על חוויה די אישית שלו. וכמובן שבפגישות הבאות... וגם האורך הצטרף (כשהיה זמן... בפגישה השלישית שלנו הוא היה צריך לנסוע חזרה לישיבה ואמר לי שהוא כל כך רוצה להישאר ולהמשיך )
וגם בקשרים הרציניים שלפניו היה עומק של קשר רגשי. כשלא היו עומק של קשר ורצון - מבחינתי אי אפשר היה לחשוב על חתונה, גם אם היה נחמד ומעניין וגם אם מבחינת הנתונים הטכניים זה נראה ממש מתאים.
את סוג של מציבה רף בעייתיבסדר גמור
למרות שרק רצית להביא דוגמא אישית
אבל זה נכון אצל הרבה מאוד זוגות.בת 30
אולי לא צריך לבנות על זה, אבל בפועל הרבה זוגות יספרו לך דברים דומים.
הרף היחיד שהתכוונתי להציבענבל
בס"ד

הוא רף השיחה. היא יכולה להיות גם שלוש שעות ועדיין לזרום ולהסתיים בטוב.
ב"ה לנו הלך די חלק וכבר בדייט השלישי היה די ברור לנו שאנחנו מתחתנים אבל זה לא הרף שביקשתי להציב, זה באמת רק חלק מהסיפור שגם אני מעולם לא חשבתי שאפשרי. העקרון הוא שהכל תלוי זרימה וחיבור ובהחלט יכול להיות מצב כזה.
גם אם זה לא קורה בהתחלה זה בסדרבסדר גמור
חח וואו בלי העין הרע..לב אוהב

קצת מסכימה איתךרחפת..
הרבה פעמים אני בפגישה וכ''כ בא לי להיות במקום עם חברה שאני אוהבת. ויהיה כיף לעשות כל דבר יחד..
זו התחושה שמקבלים אותי כמו שאני, שיש מי שרוצה להקשיב לי, שאפשר לסמוך עליה, שאני קוראת את המחשבות שלה, שיש פתיחות.. שזורמת בלי להסתבך רגשית, שכיף לך לתת לה ולא לצפות לכלום, פשוט כי זה כיף לתת למי שאוהבים.

זו השוואה לא נכונה. אז ככה -
א. זה מבוסס על המון חוויות שיש לנו יחד, ולי אישית (אולי גם לך) קשר טוב ועמוק עם חברה זה קשר שנבנה לאורך זמן.
ב. כנראה לא הגענו לשלב של רגש בקשר. אולי לפעמים אנחנו צריכות לעורר אותו קצת.. לאהוב חברה זה לא מאיים. לאהוב בחור.. תעני לעצמך
(אפשר לפתוח על זה שרשור, מאמינה שלכל אחד/ת יהיו דרכים שונות וכדאי שכל אחד יכיר את עצמו)
ג. יש משהו בקשר בין איש לאישה שמסוגל לסחוף ולהגיע לעומק ולחיבור רגשי בזמן קצר יותר.
ד.כנראה לא חווינו את זה, כי זה עוד לא היה האיש המיוחד שלנו

אשמח לתגובות, הארות, לעורר מחשבותיי מחדש
לא מתארסים מתוך קשר נחמד וחביבבת 30
מתארסים מתוך קשר עמוק והבנה שזה הבנאדם הנכון.
והעובדה שלא היה לך קשר כזה מעולם היא כנראה הסיבה שלא התארסת עם אף אחד.
בע''ה זה יגיע ואז לא תהיה לך שאלה...
לא נראלי..הפי
גם אולי מה שגורם לך זה דווקא ההצגה הזאת של הדייטים. את יכולה שלא להישאב לה.. ואז יותר יראו מי את ושבנאדם פתוח זה מקל לגמרי על הצד השני. כמובן שעם גבולות אבל בסך הכל גם גבר זה בנאדם ואפשר לדבר עם כולם ... ואפילו לפעמים זה יכול להיות מעניין כי הנקד מבט היא ממש שונה שזה קטע הזוי כי רוב הפעמים אני מבינה את חברה שלי רק במבט או מספיק אני שומעת את הטון דיבור שלה..
פתאום עם גבר זה שונה יצא לי להרגיש שגבר מתכוון למשהו אחד והוא בכלל לא התכוון לזה.

חוץ מזה ברור שבנות יכולות לחפור בלי הפסקה.. אבל זה לא סותר שדיבור עם גבר יכול להיות מעניין
בכל מקרה הנקד שלי שאת חייבת לשנות את הגישה הזאת את יודעת.. בסופו של יום את צריכה להתחתן עם אחד כזה..
"כשזה יבוא זה יבוא זה יבוא בלי מקום לטעות..."יעל...
יש לי הרבה חברות
אבל הכי כיף בעולם ועמוק ונוגע זה לדבר עם בעלי...
גם בתקופה שלפני שהתארסנו..
אל תצפי נמוך, עופי גבוה ( אבל בזהירות...)
מסכימה עם כל מילה!זוהרת בטורקיז
ככה בניגוד לכל ההדרכות?רחפת..
שלא לחפש את ה'זה' וכו'..

באמת מפחדות לעוף עם הציפיות.. או בכלל לצפות..
לא מסכימה גם..לב אוהב

כמו שרציני כתב , בגלל שיש פוטנציאל למשיכה, מתח מיני וכל הדברים האלו,

אז אם בנוסף לזה יש מציאת חן השיחות אמורות להיות מאוד מעניינות..

שוב לא עם כל אחד, כי את לא תמצאי בכל אחד עניין.. 

בכל אופן כנראה שבאמת לא חווית את זה, ולא שאני אומרת את זה מהתנשאות חח, פשוט באמת מי שחווה את זה , יודע שזה כיף וזורם.. ואין בכלל את המחשבות של הוא גבר ואני אישה, אז אוף אנחנו שונים ולא זורם ביננו...

חוסר זרימה יכול להיות לך גם עם בנות.. זה לא קשור.. 

ודרך אגב שאני באה לפגישות אני לא בוחנת ואין אווירה כזו, אני באה בגישה הכי כיפית ומה שיהיה יהיה.. 

וואלהמתן תורה
אני מסכים לגמרי... כי הדייטים באמת חושבים על משהו מלאכותי וחסר הרמוניה בין הצדדים

אני חושב אבל שבמקרה שבאמת יש חיבור אמיתי ותכל'ס מוצאים את המבוקש, אז הקשר יזרום ותהיה וודאות על ההמשך ביחד... כי מה שמביא את המצבים המעיקים זה כשיוצאים ומנסים לחבר בכוח משהו שלא מסתדר ומתאים...

לכן נראה לי שהחיבור הזה אמור להביא גם משהו יותר חזק מאשר מה שאנחנו מכירים מהחברים/ות, וכזה מגיע זה ממלא ונותן דרייב למסד את הקשר..👌
...ד.

כדאי רק להביא בחשבון,ד.

ש"דייטים" זה בשביל למצוא מישהו להתחתן איתו. מישהו אחד.

ולכן, שזה ש"התרגלת אחרי הרבה דייטים שזה הרף של רמת ההנאה"... זה לגמרי לא רע.

למה את אמורה "ליהנות" יותר מידי מדייט עם מישהו שבעצם אינו מתאים לך?

וברור שחלק מהענין, זה שמכירים מישהו "חדש", ושהוא גם לא מהחברות.. 

יש לקוות, שכאשר תמצאי מישהו באמת מתאים, אז יהיו ביניכם שיחות טובות, ותמצאו כן זה בעיני זה, ותרגישו אוהבים זה את זה.

באופן טבעי, אם באמת יתאים - אז אחרי שמתחתנים ואחרי שמכירים יותר, גם הרגש ההדדי והערבות ההדדית מתפתחת.  הרי אפילו אצל חברות את אומרת שגורם הזמן עושה משהו..

תודה רבה לכל העונים והעונות! אין עליכם, קראתי כל תשובה בעיוןשמשועננים

ואני פותחת שרשור חדש כי התחדדי לי השאלה...

זה מוזר נוראסביון
כל מי ששמעתי שהביע דעה בנושא הזה, אמר שהרבה יותר מסקרן ומושך לדבר עם בני המין השני.
לא יודעתחופשיה לנפשי
אצלי זה תלוי אדם וסיטואציה.
אגב-פעם (4-5-6) הייתי מתקשרת הרבה יותר טוב עם בנים ובעיקר בזמן עייפות שרק אז אני מצליחה להפתח.
רק אז את מרשה לעצמך להפתח..חדשכאן
כתבתי כמה פעמים אבל אכתוב שוב זוהרת בטורקיזאחרונה
לגבי מה שאמרת על הצגות וכ'ו זה באמת ממש קשה בפגישות לנסות להיות אנחנו.
נראה לי שבפגישות אנחנו מנסים להראות את מי שאנחנו שואפים להיות.
אנחנו הכרנו בתוך מסגרת מסוימת ויצא לנו להכיר אחד את השני בלי מסכות או הצגות, כי בכלל לא חשבנו אופציה שנצא. (לפחות לא אני, הוא כן ;).
אבל באמת ברמה הראשונית שנינו לא חשבנו על זה!.
פשוט יצא לנו להכיר ולדבר לעומק.
(אני לא אומרת שזה נכון לדבר עם כל אחד שיחות נפש וכו, ממש לא, וגם אני לא בעד זה) אבל ב'ה הקב'ה מסדר דברים בעצמו וכך יצא.
מה שאני מנסה להגיד , ספציפית אני ובעלי לדעתי אף אחד בדגש על אף אחד לעולם לא היה חושב להכיר בנינו.
הסיכוי שאם הייתי יוצאת איתו בתור הצעה שמציעים הוא אפסי וההיפך. באמת שום סיכוי.
ולמה? כי התבנית פרטים שלו ותבנית הפרטים שלי אין קשר בינהם.
מה כן חיבר בנינו?הנשמה, הנפש, העומק, עבודת ה'.
אז יכול להיות שמישהי רוצה בחור מישיבה מסוימת או שמעה דברים על ישיבה מסוימת וזה פחות מתאים לה, כי זה פרט טכני .ישיבה.
אבל לתת לעצמינו להתעמק מעבר לפרטים הטכנים ולתת צאנס להכיר את הנפש של הבן אדם.
טוב אבל זה פחות קשור ;)
תנסי כמה שיותר להיות את!! את בלי הצגות בלי כלום, ברגע שהבחור שאיתך יבין שזה את בלי מסכות ובלי מחסומים זה יגרום לו גם בדיוק אותו הדבר.
והכי חשוב, הרב שפירא אומר לא לפחד לפתוח את הלב, תמיד אנחנו חושבים אוקי נפתח תלב, ניפתח בפני מישהו ואז? אם ניפרד, אני בכלל לא מכיר אותה וכו.
אבל חשוב לפתוח את הלב, את הנפש! לתת הזדמנות אמיתית שקשר יצליח! להשקיע מהפגישה הראשונה!! להוציא החוצה משפטים של : מה זה רק פגישה ראשונה למה שאתאמץ כל כך.
להתאמץ כי בסוף שניכם אמרתם כן להצעה ולא סתם! כי באמת אתם רוצים שיצא מזה קשר שיוביל לחתונה!
@רחפת.. אני תמיד פחדתי מלהרגיש משהו בפגישה ראשונה, והאמנתי שכנראה בסוף האהבה באה אחרי חתונה, ויש בזה אמת גם.
אבל כמו שבזה יש אמת, יש אמת גם בהלרגיש משהו מיוחד, שאי אפשר להסביר במילים, כי עד שלא מרגישים את זה לא מבינים, מין הרגשה שאת איתו, ביטחון, נחת ומין ידיעה כזאת, שכן, כנראה שפגשת את בעלך.
חוזרת ואומרת שהיה לנו היכרות מסוימת חודש לפני שהבחורציק עם המון אומץ מצידו הציע שנצא.
וב'ה שה' נתן לו אומץ, כי אני לא הייתי מסוגלת לעשות את זה.
מקומות "חוויתיים" בבית שאןאני הנני כאינני
מחפשים מה לעשות ברביעי בבית שאן, אטרקציה זוגית שווה/מעניינת וכדומה. עדיפות למקום סגור.

רעיונות?

חחחחחחחחחחחחחחחחח אין כאלה 😂צדיק יסוד עלום
בפרטי
חחחחח זה היה באינסטינקט שלי להגיב והתאפקתי פתית שלגאחרונה
היה איתי בצבא מישהו מצחיק שגר שם אם זה עוזרנוגע, לא נוגע
מצאתי מקור חדש לגביי דיון עתיק שלי פהאני הנני כאינני

והאחד שהשקעתי עליו הכי הרבה מאמץ...

מלאכיות או רגלים על הקרקע? - לקראת נישואין וזוגיות

מאיפה המקור?פצל"פ
הספר 'אהבה' של הרב גינזבורגאני הנני כאינני
יפה, במיוחד לאנשי פרק ב' כמונו שכבר "ריאליים"מתוך סקרנות

ו"לא מתלהבים משטויות"...

הכי טוב זו מלאכית עם רגליים על הקרקענוגע, לא נוגעאחרונה
זה נהיה טרנד?הפי

לדבר עם בחורה ולברוח?

2 נשים שלוותי השבוע היו מפורקות מבכי עד כדי מצב של חולי.

אם אתם לא מתכוונים לצאת לדייט תגידו את זה מראש

ולא ברור לי איך גבר שמגדיר את עצמו דוס עושה שטויות כאלה.

ובעצם דוס או לא לא מתנהגים ככה

לא סתם שולחים הודעות בוואצפ לבחורה שהעבירו לך את המספר בשביל שידוך ..ואז בורחים .

איך זה גורם לשדכן גם להרגיש?

ולא סתם קובעים עם בחורה דייט ומבטלים באותו יום

שלא נתחיל לדבר על שגרירים/ שליש/ וחבריו

ששם בכלל פותחים הודעות מדברים ואז יום אחרי נעלמים .

מדוע?

אני תמיד אומרת אף בחורה לא כועסת שלא רוצים אותה בחורה כועסת כי הראו לה שרצו אותה (בואי נקבע דייט )

ובסוף הלכו בלי הסבר בבום

אני כבר התרגלתי לזה שיש כאלה שדיבורים לחוד ומעשים לחוד ..

ואני אומרת את זה בכאב אם אדם בוחר להתנהג ככה או ניצלתי.. עוברת הלאה ..

אבל לא כולן לוקחות את זה ככה

יש בנות שלא רוצות לשמוע על דייטים בזמן הקרוב בגללכם..

באמת קחו אחריות.

גוסטינג זה גועל נפש

אתם גועל נפש

השרשור מופנה לאדם שבורח/ מבטל דקה 90 בלי לזכור שיש צד שני לסיפור.

אדם אשר לא יודע לבטא את רגשותיו ..

נכון לא תמיד אפשר להביע מה אתה מרגיש אבל אפשר שיהיה לך עמוד שדרה . אל תגיד סתם דברים .. מזה??

(אפילו הודעת נימוס יהיה מתאים .. מצטער על הזמן שלך.. בכל זאת אני חושב שלא מתאים .קשה?

אפשרי גם אם לא מסתדר הכל בסדר .מידות יש פה צד שני לעזאזל 

דרך ארץ

כנל הפוך!! כלפי גברים

מעצבן ממשארץ השוקולד
פעם אחת קרה ליאביעד מילוא

התחיל איזה קשר והבחורה נעלמה כאילו בלעה אותה האדמה

קרה גם הפוךבחור עצוב
דיברתי עם מישהי איזה שבוע ופתאום פשוט נעלמה מעל פני האדמה. לא הגיבה להודעות. כלום.

אחרי חודש פתאום שלחה הודעה משום מקום. הגבתי לה ביובש שתבין שלא מעוניין. 

תגיד לה ברחל ביתך הקטנההפי
ההתנהגות הזו של היבוש לפני חודש לא היתה לעניין
לא בא לחנך אותהבחור עצוב
רק חתכתי וזהו. 
הלוואי עליadvfb
אם אחרי כל הבירורים זה מה שהתגלהintuscrepidam

אזי צריך להודות לה' יתברך ששמר את נפשך.

היה כנראה צריך את הבירור בשביל שני הצדדים, אך ברוב חסדיו ה' חסך לך את כל הפגישות והסבל מהבחור.

ואני לא אומר את זה רק מהצד של הכל לטובה וכו', אלא פה באמת רואים את ההצלה עצמה ישר.

לדעתי החלק שקשה זה שבסיטואציה כזו אפשר לומר לעצמך למה אני שוב פעם בסרט של להתבאס מקשר שהיה רלוונטי והתברר שלא…

התופעה שנקראת "גוסטינג"משה

נפוצה הרבה יותר משנדמה לך. ולתחושתי נשים מעיזות להתנהג ככה יותר מאשר גברים. אבל זה בסדר לטעון גם הפוך.

נשים תמיד צודקות, גברים תמיד טיפשיםצדיק יסוד עלום
בעולם המודרני? כןמשה

בעולם הקלאסי זה היה הפוך.

יחי הפמיניזםצדיק יסוד עלום
אף אחד לא דיבר דווקא על שגברים עושים את זהמבולבלת מאדדדד

הפי כתבה בלשון שנוח לה לכתוב, כי בזה היא נתקלה.

וכנראה בגלל ההערות המעצבנות של כולם פה בפורום (לא דווקא אתה) היא גם כתבה בסוף במפורש שזה מיועד לשני המינים.

תפסיקו להיות מעצבנים ולצאת מנקודת הנחה שהבנות תמיד נגד הבנים. זה ילדותי ברמות. 

נשים עושות את זה גם וזה ילדותי ברמותהפי
זה אכן מזעזע, אבל תשמחו שלא התחתנתם/ן אתו/המתוך סקרנות

מי שלא מסוגל להיות רציני ולעמוד מאחורי מה שבוחר לעשות, לכאורה גם בנישואין יתנהג כך (גם בנישואין יש הרבה דרכים לעשות גוסטינג וד"ל).

" מפורקות מבכי עד כדי מצב של חולי."מוקי_2020

איך שלא מסובבים את זה,

זה אומר שהן עושות משהו לא נכון ( שזה -שונה- ממשהו שבאשמתן).

עכשיו אם אחרי שירגעו ויתאפסו, יעשו בדק בית ויגידו "אוקי, איך נמנעים מהקרקס הזה שאני מתפרקת בגלל בחור שאני בכלל לא מכירה" ויבצעו צעדים 1,2,3 שקרקס כזה לא יקרה יותר - מעולה. זה נקרא החיים.  יש תקלות. משתפרים ומשתכללים לפעם הבאה.

אבל...אם הן יהיו עכשיו בחרדה או בהפסקה ויתנו כ"כ הרבה כח לצד השני...

אז ...אולי באמת עדיף שקודם יטפלו בעצמן יסודית כי בזוגיות אמיתית המצבים יהיו פי 8000 יותר מורכבים מזה.

אה עכשיו זה המשחקהפי
שנתפסים על מילים מוצאים אותם מההקשר? 
הוא לא התכוון בכוונהקעלעברימבאראחרונה
תזכורתadvfb

גם לגברים יש רגשות

סופריקה

נכון ומדוייקאדם פרו+
קשקוש נאו-שוביניסטיצדיק יסוד עלום

תורידו את הראש בבקשה, בנות חוזרות מפורקות מעלבון אחרי דייטים

קצת יותר רגישות

נכון בנות יותר רגישותאביעד מילוא

אבל גם בנים רגישים אני אחרי הדייטים חזרתי  מפורק  מזה שלא התקדם

אני כמובן צוחק מגזים ומתמרמרצדיק יסוד עלום
בנות תבעו בעלות מלאה על הקושי שבדייטים. רק הן מסכנות ורק הגברים מזעזעים ולא רגישים
חד משמעיתהפיאחרונה
עד כאןכְּקֶדֶם

מי יודע כבר כמה קשרים הלב הזה חווה

וכמה אמרו לך שאתה זוהר ושאתה משהו אחר ושהעולם צריך אותך באמת. ואיך זה שאתה כזה כל כך? והלוואי שהרגע הזה אתה ואני לבד יהיה לתמיד.  ושאם היה אפשרי הייתי נשארת איתך לנצח אבל אנלא יכולה להקים איתך בית. ועוד אינספור פתגמים מאינספור שהלב שלי נתן להן להיכנס בלי מעצורים. והן הביטו ברהב ונגעו בקצהו ונחרדו ונעלמו.

ולהבדיל גם קשרים עם חברים טובים מאד שהחליטו שדיי.

אה וגם הוא, שאמר לעולם דיי. גם איתו רציתי להגיע הכי רחוק שיש יותר מהכל וגם אתה מתי שככ התקרבתי אליך טרקת לי את הדלת בפרצוף. כמו כל האחרים.

ואולי אני באמת תמים ונאיבי אולי לא הרגשתם אליי כמו מה שאני הרגשתי ומרגיש אליכם עד היום. אולי באמת ניצלתם כל רגע אתי רק כדי לחוות עוד קצת , כמה שמתאפשר.

אבל הגיע הזמן שלי. שעכשיו אני איעלם.

הגיע הזמן שאומר לעולם - דיי.

התוהו קדם לעולם. 

נוגע, לא נוגע

עצוב וכואב לשמוע

קצת מניסיון, יש אנשים שהעבודה הרוחנית שלהם זה להסתנכרן עם העולם וללמוד להתהלך בו. ואם זה מנחם, אחרי העבודה הזאת אתה מרגיש אחרת, טוב יותר ורגוע ושליו, ושלם עם עצמך.

שתרגיש טוב במהרה בעז"ה, ותמצא את מקומך ואת רעייתך

נעמת לנו… חבל שאתה מחליט לעזובפ.א.
וואלה לא קלטתי שזה שרשור פרידהadvfb
כתיבה יפהאדם פרו+
מבטאת את ההרגשה
כואב ממשארץ השוקולד
מאחל רק טוב
חבר יקרכל היופי

עוד לא הגיע זמנך להיעלם.

הלב שבע אכזבות אבל יום אחד יהיה טוב יותר ותמצא את מקומך.

הסימן הכי טוב בעיניי לטוב ולכנות - הוא אנחנו עצמנו.

האם אתה מרגיש טוב ואהבה כלפי אחרים?

אם כן, בוודאי שיש עוד כמוך שאינם רק נצלנים.

כל אחד מאיתנו מסתובב בעולם הזה עם שריטות וקשיחם משל עצמו, החיים מורכבים ללא ספק.

אבל יש ויהיו רגעי אור.

אנחנו נוטים להבליט את החושך כי הטוב הוא המובן מאליו, כי אנחנו בנויים להתגונן מהרע.

אבל מה שזה אומר בתכלס, גם אם לא תמיד מרגישים ככה, שהטוב הוא הרוב. מקיף אותנו בלי שנרגיש.

מותר ליפול לתהומות, זה בסדר להרגיש, אבל לזכור שיש אור בקצה, שהנפילה הזו לא תהיה לנצח.

חולה עליךךךadvfb

אחלה כתיבה

הצורך לשים גבולות הוא צרך הכרחי.

לאחרונה באמת עלתה התובה שזה גם נותן קרקע פוריה לדברים שיצמחו ויפרחו.

יש שני צדדים יראה ואהבה.

היראה שמתבטאת בשימת גבולות והיא נותנת בסיס יציב. 

על גבי הבסיס היציב אפשר לפתח ולהצמיח כל פעם את האהבה.

אז בהחלט - די! שמים גבולות! מתוך כך בעזרת ה' הרבה שפע ברכה והצלחה!!

בהצלחהברוקוליאחרונה
יש לי בכלל סיכוי?מה כבר ביקשתי

אני יודע שהשאלה בכותרת קצת חריפה מדי אז אסביר...

לא יודע אם זה שייך לפה או לאר"מ אז כותב בשניהם.

עברו כמעט חודשיים מאז שהיא חתכה אותי. (לא יצאתי מאז מסיבה טכנית שקצת מנעה ממני להיפגש, ואני מרגיש שאולי זה קצת הזיק לי שאותה גברת ישבה לי במוח כל הזמן הזה ומצד שני גם עלו לי הרבה תובנות לגביה שלא חשבתי עליהם קודם אז אולי כן היתה מזה גם תועלת...לא משנה, זה לא העיקר. וגם סרו המניעות אז בעז"ה ממשיך.).

הנקודה היא שאני מרגיש שאני אולי קצת רגיש מדי. בכללי בחיים. ובדייטים זה מתפרץ במאתיים אחוז. כבר כתבתי על זה פה פעם אבל אז זה היה בהקשר של פרידות. עכשיו אני מתכוון בהקשר של אישיות.

זה היה הקשר הארוך יחסית הראשון שלי. יצאתי עם כמה בחורות לפניה ועם אף אחת לא התקדמתי באמת וגם תכלס לא היה כל כך שייך. כבר שראיתי את הפרטים שלה בהצעה הרגשתי שזה משהו אחר. וזה באמת היה. הבעיה הגדולה היא שלא הצלחתי באמת לקדם את הקשר. בכל רעיון שעלה לי חששתי שזה ילחיץ אותה, שהיא לא תגיב לזה טוב וכאלה. מפה לשם היא הרגישה שאני לא מוביל מספיק ועל זה (לפחות ככה אמרה) חתכה. היתה לנו שיחה ארוכה מאוד לפני שהיא קיבלה את ההחלטה, והמסר העיקרי שקיבלתי שם הוא "אתה באמת אדם טוב. באמת. לא פגשתי הרבה בחורים כאלה וגם אומרים שזה די נדיר אצל גברים. באמת התנהלת מדהים במהלך כל הקשר. הרגשתי שיש מי שרואה אותי ואכפת לו ממני. גם עוד לא פגשתי מישהו שמבין אותי ככה. יש לך לב כל כך טוב, וזאת אחת ה-תכונות החשובות לי. לכן ממש קשה לי לוותר על זה. באמת רציתי שזה יצליח. אתה מה שאני מחפשת. אבל אני מרגישה שזה לא מה שאני צריכה בחיים. אני צריכה מישהו חזק, יציב, שאני אוכל לסמוך עליו. ומבחינת הרגישות אני מרגישה שאנחנו קצת דומים מדי. וזה לא מה שאני צריכה לפחות בשלב הזה של החיים...".

מה שאני שמעתי זה "היית יכול ממש להצליח בתור בחורה. אתה לא גברי, אתה לא מסוגל לספק לאישה את מה שהיא צריכה בחיים, אתה רגיש מדי, מי שאמור לבכות בבית זה לא אתה זו אני, אין לך ביטחון עצמי, אתה לא החלטי, ובקיצור- בתור חברות היינו יכולות להסתדר יופי, אבל בתור בעל? תשכח מזה."

וכאן אני שואל כבר חודשיים ולא מצליח לקבל תשובה- למה אני אמור לצפות? מאז שאני זוכר את עצמי זה מי שאני. רגיש, מתחשב, אכפתי, דואג, שמח בלשמח מישהו אחר, מתכלב בשביל שמי שאני אוהב יהיה בנוח, וכו. אני לא מחפש מישהי גברית ושנחליף תפקידים. יש בי את הרצון הגברי הבסיסי הזה של לספק משענת, להוביל, להיות הקול השפוי. אבל בפועל זה לא מתבטא. בפועל היא נפגשת מיד עם הלב הטוב שלי, זה משמח אותה שיש גברים כאלה בעולם, ובזה מסתכמת התועלת שלה מהקשר. ואני? אני רק מאבד עוד את מעט הביטחון העצמי שנשאר לי. מי תוכל לראות אותי מעבר? ומי תוכל לאהוב את התכונות האלה באמת? יש מישהי שתשמח בזה שאני לפעמים לוקח דברים ללב והם משפיעים עלי? שאני חווה את העולם בצורה יותר עמוקה? שהלב שלי לא מסוגל לשמוע מישהו ובמיוחד מישהי שמחמיא לי בלי שיעלו לי דמעות?

זה קצת מייאש כל העסק הזה ובמיוחד הכנות שבה היא אמרה שאני אשכרה מה שהיא מחפשת ולמרות זאת החליטה לסיים את זה...

ביטחון עצמי כן חובהזיויק
לדעתי
לבנותמישהי 1
אני מנסה לשדך כמה שרק אני יכולה ואם יש לי עצה בשבילכן היא שהתמונה שאתן מעבירות תהיה הכי וואו שיש
הרגע בדיוק הגבתישפלות רוח

שבתמונה רואים א' ובמציאות מקבלים ח' הנה, עכשיו אני מבין בגלל מי. אז לא בנות, אל תקשיבו לה, גברים לא סובלים את זה.

ולגבי להפסיק לבקש תמונה-בעד, מסכים שאין צורך בתמונה גם מונע הרבה עוגמת נפש(משני הצדדים), וגם נותן צאנס אמיתי להכיר

מכיוון שאינני ראוי להיות הגאון של הדור,חסדי הים

אני חייב להתחתן עם אשה שתהיה מוכנה לגדל את גאון הדור הבא.

"יִבְחַר לָנוּ אֶת נַחֲלָתֵנוּ אֶת גְּאוֹן יַעֲקֹב אֲשֶׁר אָהֵב סֶלָה".

אולי יעניין אותך