נכון? לא נכון? פלרטט בביטחון!
אז אחרי הדילמה של פלירט - תקין או לא תקין.
נכתב לזכר, פונה גם לפרנואידיות.
זה שאני נחמד אליך לא אומר שאת מושא תשוקתי.
זה שאני מתקשר איך בנחמדות לא אומר שאני רוצה משהו ממך.
זה שאני מחייך לא אומר שיש לי אינטרס.
אגב, זה גם לא אומר שאת יפה במיוחד, סורי.
זה רק אומר שאני בנאדם ונחמד לי להיות נחמד...
אורי, יש אנשים קקי בעולם, אני לא מדבר עליהם.
אני מדבר על רוב האנשים שפשוט רוצים שיתייחסו אליהם כי הם קיימים.
יש לכם שמץ כמה זה קשה להיות מאבטח בסופר?
שומר בבית ספר, בחניה, שוטר, פקיד זוטר, קצין לוגיסטיקה, מלצר, שליח, בחורה יפה שאף אחד לא שם לב לאישיות שלה, ילד בן 9, מורה משעמם, מרצה משעמם עוד יותר, שוטר מסוג אחר. בנאדם שקוף עם המון המון כוח.
אז כן, אני מפלרטט עם כולם.
במיוחד עם נשים זקנות בתחנות אוטובוס.
סבא שלי שאל אותי פעם אם אני יודע מה הדבר שהכי קשה לנשים בגילו? (80+) הנחתי שזה המוות של בן הזוג שלהם..
אבל לא, מסתבר שהכי קשה להן שאנשים כבר לא מיחסים אליהן, תקראטלזה בדידות? זה יותר מזה...
אז הוא ביקש ממני להשתדל לפלרטט עם כמה שיותר נשים זקנות שאני יכול. וואלה? זה נחמד...
אנשים רוצים להרגיש משמעותיים בחיים,
להרגיש שיש להם כוח והשפעה,
אז למה שאני אהיה קמצן ולא אתן להם פלירטוט חזרה בתמורה לטובה שהם עשו לי?
יש פלירטוט לצורך משהו,
למשל: אני צריך לחתום על משהו במילואים אבל אין סיכוי שהקצינה הזו תיתן לי לחתום על זה בלי לעבור חצי מדור גהנום ואישורים של כל העולם. למרות שמותר לה לאשר את זה, פשוט... למה לא?
מחשב מסלול מחדש: מפלרטט איתה, מחייך, מפגין אנושיות, מראה אהדה למקצוע שלה, הערכה אמיתות על הזמן שלה, ובסוף שואל מה התהליך הנחוץ כדי לחתום על ה(חצי בסיס בערך) שאני צריך? וואלה? נחשו מה? רק היה צריך אישור טלפוני והיא כבר אמרה שלא נדאג גם בזיכוי פשוט להתקשר אליה והיא תדאג שלא ניתקע בסוף האימון.
עלה לי כסף להיות נחמד? לא.
אבל לא שיקרתי או הפעלתי מניפולציה, הכרתי בעובדה שהיא עובדת קשה ובתמורה היא חסכה לי זמן ותסכול.
סוג אחר,
הוא כשמישהו בוחר לפלרטט איך, כאמור, כדי להקל עליך את החיים.
למה לא? שוטר תנועה עצר אותי בארה"ב על מהירות מופרזת ב3 בבוקר בדרך שדה התעופה, מסתבר שהשוטר ממש לא אוהב שמלקקים לו אבל שמח לנהל שיחה על כלי נשק ומשמעת בלחימה. תודה לך שוטר נחמד שלא נתת לי דו"ח ונתת לי להמשיך לשדה...
בייניש יקר, תלמד לדבר עם בני אדם, לא אמרתי עם בנות.
רק עם בני אדם, תפתח יכולות שיחה בין אישיות של אדם מהישוב. זה יעזור לך בדייטים.
ואם על הדרך גם תקבל יחס יותר טוב מ" אנשים שקופים"?
הרווח כולו שלך.
עכשיו בגלל שאין מצב שמישהו הגיע עד כאן...
אני רק אגיד שנהניתי להקליד ופחות חשוב לי אם מישהו קרא את הכל, כפרה עליכם אתם מותקים....