בפעם הראשונה שנכנסתי לאתר הזה פחדתי, נרשמתי בלי זיהוי. ולאט לאט נפתחתי שם והתחלתי להתכתב. בהתחלה, הייתי ממש מתעצבן על מישהי שלא החזירה לי תשובה. בטענה לגיטימית שאני לא הייתי מתעלם אם בן אדם פונה אליי. בנוסף, גם בנות התחילו להעלם אחרי שמדברים איתם! זה ממש תסכל אותי. אבל המשכתי..
אחרי תקופה כבר הייתי ממש בפנים והתחלתי לפנות למי שרציתי ולהבין את השפה והנהלים הלא פורמאליים.. ופתאום אני מוצא את עצמי מדבר עם מישהי ומרגיש שלא מתאים לי.. אין לי סיבה טובה אבל רק יודע (עד כמה שאפשר לדעת) שזה לא זה. וממציא איזה תירוץ. ובדיוק מישהי פונה ולא נעים לענות ואני שכחתי או שקשה לי בתקופה מסויימת לענות וכו'.
אני יודע שאני לא בסדר לפעמים. אני לא מצדיק אף פעם שלא הגבתי למישהי או אף פעם שנעלמתי או התחמקתי. אבל עכשיו אני מבין. אני מבין את המורכבות ולמה זה קורה. וגם הבנות שעשו לי את זה עמדו בפני אותם דילמות לשיקולים.
לאתר הזה יש גם המון יתרונות ב"ה הוא לא מתאים לכולם. זה פלטפורמה מסויימת שמי שמתחבר אליה יכול. אבל למדתי שזה בסדר לטעות ולקבל הרבה יותר את זה שגם אחרים טועים. ולהסתכל על השני קצת בעין טובה. הרוב שם לא מפלצות ואפילו להיפך (יצאתי עם מספיק בנות משם כדי לבדוק
)סתם דברים שעלו לי.. קצת חומר למחשבה לקראת שלושת השבועות. מה אומרים?