אנשים אני בעל הפוסט הזה . מקווה שזה יגיע לאלה שהגיבו עליו.
החלטתי להוריד את הכיפה - לקראת נישואין וזוגיות
ורוצה לומר לכם
תודה רבה לכם מכל הלב. אנשים ונשים יקרים (וכל ההודעה מיועדת לזכרים ונקבות כאחת)
הדמעות כבר לא יורדות לי מזמן, אבל הנשמה בהחלט בוכה מהתרגשות ושמחה.
באמת חזרתי לכאן אחרי איזה חודשיים שלא נגעתי בזה, והאמת אפילו שכחתי ששמתי פה את ההודעה.
רק כדי להתעורר ולראות כמה אנשים טובים יש , איזה נשמות טובות , שכן מבינות.
מרגש ומהמם לקח לי גם כמה שבועות לקרוא כי רציתי לקרוא בנחת ועדיין לא הגעתי לסוף אבל כמעט לסוף,
ואני אומר תודה לכם על החיזוק מקרב לב, תבורכו.
ממש אין לי מילים להביע את הרגשתי. מה אומר.
קשה לי להאריך בזה. וגם לגבי אלה שלא ממש הסכימו, תודה לכם, הייתי רוצה לענות אבל מעדיף שלא, ראיתי גם בזה כמה אנשים ונשים פה שהשיבו ממש לעניין בעיני.
אולי בעתיד אכתוב משהו בכלליות .
אני כרגע באמת ממשיך במהלך עובר מה שעובר והתבררו לי הרבה דברים, מאמין שה' איתי גם בלי כיפה ומנסה לשמור מה שאפשר (ואגב מי שמעיין קצת יכול לראות שגם אפשר לברך ולהתפלל בלי כיפה, ומצחיק שדווקא בחורות שאולי ירצו לשפוט מישהו כי הוא בלי כיפה והוא לא דתי שוכחות שהן עצמן ההוכחה שאפשר להתפלל בלי כיפה) .
רק לאלה ששאלו על כוונותי לגמרי לא כיוונתי פה להחטיא מישהי, כמו שאפשר לראות ולהבין שלהכיר בן אדם צריך לדבר איתו ולהבין מה הוא רוצה. זה בדיוק הנקודה שאנשים ששים למהר ולסמן בן אדם , האם כשאתם שואלים על שידוך או כיוון הכירות ישר חושבים שכוונתכם להחטיא ולזנות ? (ותתפלאו קראתי )
מתנצל לאלה שפנו ולא עניתי פשוט לא הייתי פה. אני מעריך אתכם מאוד ואשתדל לענות בקרוב.
ושוב תודה אנשים אני באמת לא אאבד אמון באנשים בגללכם, אתם חלק מהאנשים הטובים שה' שלח לי כדי לעבור את התהליך הזה. ואתם המובחרים .
שיתקיים בכולנו הפסוקים תהלים לו' .
כד שָׁפְטֵנִי כְצִדְקְךָ, יְהוָה אֱלֹהָי; וְאַל-יִשְׂמְחוּ-לִי.
כה אַל-יֹאמְרוּ בְלִבָּם, הֶאָח נַפְשֵׁנוּ; אַל-יֹאמְרוּ, בִּלַּעֲנוּהוּ.
כו יֵבֹשׁוּ וְיַחְפְּרוּ, יַחְדָּו-- שְׂמֵחֵי רָעָתִי:
יִלְבְּשׁוּ-בֹשֶׁת וּכְלִמָּה-- הַמַּגְדִּילִים עָלָי.
כז יָרֹנּוּ וְיִשְׂמְחוּ, חֲפֵצֵי צִדְקִי:
וְיֹאמְרוּ תָמִיד, יִגְדַּל יְהוָה; הֶחָפֵץ, שְׁלוֹם עַבְדּוֹ.
כח וּלְשׁוֹנִי, תֶּהְגֶּה צִדְקֶךָ; כָּל-הַיּוֹם, תְּהִלָּתֶךָ.