חגית משה
חגית משהצילום: ערוץ 7

סגנית ראש עיריית ירושלים ויו"ר הבית היהודי חגית משה קיימה היום סיור בבית הספר לבנות 'צופיה' בירושלים.

במהלך הסיור בבית הספר המושך אליו למעלה מ-700 תלמידות מהציונות הדתית בישרה סגנית ראש עיריית ירושלים על פתרון קבע למבנה בית הספר שסבל במשך שנים מבעיות תשתיתיות קשות.

"בית ספר 'צופיה' הוא בית ספר איכותי המושך אליו תלמידות שחינוך תורני חשוב להן, לצערי במשך 20 שנה בית הספר פעל במבנה שלא הולם את רמת הלימוד הגבוה. לפני 5 שנים כאשר נבחרתי להיות סגנית ראש עיריית ירושלים הכרתי מקרוב את הבעיות המשמעותיות בשטח בית הספר והבטחתי לצוות כי אעשה הכל כדי לשנות את המצב", סיפרה משה.

לדבריה, "אני שמחה שהיום הגעתי לבשר להנהלה על הפיתרון שהושג עבור בית הספר ולבשר על תקציבים נוספים לתכניות חינוך משמעותיות עבור בית הספר. אני מודה בהזדמנות זאת לראש העיר משה לאון שהבין את הצרכים ודחף לקידום הפיתרון".

עוד הוסיפה משה: "המקרה של בית הספר 'צופיה' הוא דוגמא לצורך הכרחי בנוכחות מפלגת הבית היהודי בזירה המוניצפלית, ללא חברי מועצות שיפעלו אך ורק לטובת הציבור הסרוג באופן עקשני ובלתי מתפשר צרכי הציבור הדתי ידחקו לתחתית סדר העדיפויות".