
מפלגת הציונות הדתית כינסה הערב (א') מאות פעילים במלון רמדה בירושלים, לקראת היציאה לקמפיין השטח המהווה שלב ב׳ של קמפיין ההתפקדות למפלגה.
הפעילים ולצידם חברי מרכז המפלגה שמעו סקירה על קמפיין ההתפקדות למפלגה שהתקיים עד כה בצורה חופשית ולווה בפרסומים בתקשורת בלבד לצד סקירה על המעבר לשלב הבא הכולל את פעילות השטח עליה עמלו במפלגה בחודשים האחרונים.
קמפיין השטח צפוי להתקיים בעוד כשבועיים וחצי במתכונת ׳גיוס המונים׳ (צ׳רידי). מאות פעילי השטח יהפכו לשגרירים וכל אחד מהם צפוי לפקוד מאות נוספות במשך שלושה ימים כאשר לראשונה כפי שמקובל בקמפיינים של ׳גיוס המונים׳ יעד המתפקדים וקצב ההתפקדות יהיו חשופים לעיני כל.
אחד המתפקדים החדשים הערב היה רז דנן, תלמיד כיתה י"ב בתיכון מקיף נשר, שסגן שרת הכלכלה יאיר גולן כינה אותו ''סכנה לביטחון ישראל''.
יו"ר מפלגת הציונות הדתית ח"כ בצלאל סמוטריץ׳ בירך את מאות הפעילים: "היום אתם נרתמים למסע שיתניע את המהפך הפוליטי בישראל וישיב את הציונות הדתית והימין המאמין להנהגת מדינת ישראל.
"אתם מגוייסים לדרך עליה יצעדו כל בני ובנות הציונות הדתית וכל מי שמזדהים עם דרכה של הציונות הדתית ועם ערכיה, בבית אחד, במפלגה אחת שיש בה מקום גדול לכולם. הבית של הימין המאמין. אתם תפתחו את הדלת לכל מי שמאמין בעם ישראל, בזכותנו על ארץ ישראל, בתורת ישראל, במדינה יהודית, ובציונות שנלחמת על דרכה בגאון''.
סמוטריץ' אמר עוד: ''כשיותר ויותר מפלגות עובדות למודל כמעט מלוכני של מנהיג אחד, שהמפלגה שייכת לו ונועדה לשרת את מטרותיו הפוליטיות האישיות - וראינו בדיוק לאן זה מוביל - אנחנו יוצאים להליך בחירות דמוקרטי, מוסרים לכם את מפתחות המפלגה, ומעבירים את הכח לידי הציבור. כשהכח יהיה בידי הציבור המפלגה תישאר נאמנה לו, לדרכו ולערכיו.

''אלה ימים קשים לעם ישראל ולמדינת ישראל. ממשלת שמאל שחברה לאויביי ישראל, החזירה את השמאל הקיצוני ביותר לעמדות מפתח בשלטון, ופוגעת קשות בציונות ובערכי הנצח היהודיים שלנו.
''עכשיו יותר מתמיד עם ישראל צריך תקווה ואמונה. עם ישראל צריך רוח גדולה של גבורה יהודית שתרים ראש ותזקוף קומה. עם ישראל צריך גאווה לאומית ואמונה יוקדת בצדקת הדרך. עם ישראל צריך שמחה, חיבור, ואופטימיות. עם ישראל צריך ציונות דתית גדולה וחזקה. עם ישראל צריך אתכם. נבנה יחדיו את השדרה המרכזית של המחנה הלאומי והאמוני", כך סמוטריץ'.

