
שר האוצר אביגדור ליברמן התנצל הערב (שלישי) לאחר שאתמול עורר סערה בישיבת הממשלה עם התבטאות לא מוצלחת בלשון המעטה בשיחה עם שרת הפנים איילת שקד.
השרה שקד אמרה שראשי הערים מעוניינים לקלוט את הפליטים מאוקראינה וליברמן ענה לה בחיוך, "חלק דווקא רוצה את האוקראיניות".
בראיון לחדשות 12 אמר ליברמן, "זאת הייתה בדיחה לא מוצלחת, ביקשתי מיד למחוק את זה מהפרוטוקל, לפעמים כשיש מתח וכעסים משחררים בדיחה. הפעם זה לא יצא טוב ואני מתנצל".
יו"ר ישראל ביתנו אמר כי המחלוקות שצפו היום סביב הרפורמה בחקלאות אינם מדאיגות אותו בהקשר של שלמות הקואליציה.
"כמו ששרדנו את חוק האזרחות, נעבור גם את זה, הקואליציה מבינה שאין אלטרנטיבות אחרות", דברי ליברמן.
שר האוצר התייחס גם לנתוני הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה לפיהם מחירי הדירות עלו בשנה האחרונה בכ-13 אחוזים.
"הדבר מטריד ביותר, יש פה צונאמי עולמי בתחום הכלכלה, לא רק בקרבות על הקרקע, אנחנו רואים תנודתיות גם במחירי הפחם והחיטה. וגם בתשומות הבנייה - ברגע שמחירי הברזל עולים בכל העולם זה משפיע".