מיכל וולדיגר
מיכל וולדיגרצילום: Olivier Fitousi/Flash90

ח"כ מיכל וולדיגר (הציונות הדתית) מתחה היום (חמישי) ביקורת על העיתונאי ינון מגל שנחלץ להגנת שחקני הכדורגל שצרכו סמים ושכבו עם קטינות.

כזכור, אתמול פורסמו ב"חדשות 13" התכתבויות הוואטסאפ בין שחקן הכדורגל עומר אצילי ודור מיכה, שלפני למעלה משנה עלה שמם לכותרות בפרשת "הכדורגלנים והקטינות".

"תגובתי לחגיגת הצביעות המחודשת והלינץ' על אצילי ומיכה", כתב מגל בחשבון הטוויטר שלו. "יש אנשים שבא להם לחגוג עם סמים ואלכוהול ונשים (יש גם נשים כאלה) וזו זכותם המלאה. זה לא קשור לאיך שהם משחקים כדורגל. וכפי שנקבע, פלילי זה לא היה. אז כל מי שזה מפריע לו או שהוא מקנא שיקפוץ".

ח"כ וולדיגר הגיבה: "ינון, אתה צריך להתבייש. אנשים יכולים לחגוג בכיף, אבל ניצול של נשים (ובעיקר קטינות) ושימוש בסמים ואלכוהול פסול ופוגע בכולנו. כל ניסיון לתרץ מעשים כאלה ב'תנו לאנשים לחגוג' שגוי ופסול מיסודו".