
גבר צעיר בן 24 שרכב על קורקינט נדרס למוות הבוקר (שני) בשדרות בן גוריון פינת שדרות יצחק רבין בעפולה.
חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ולאחר זמן קצר נאלצו לקבוע את מותו של הצעיר. נהגת הרכב, אישה כבת 40, חשה ברע ופונתה לבדיקות בבית החולים.
הפאראמדיקים של מד"א מיקה עוז ושימי פרג'י סיפרו: "ראינו על הכביש גלגינוע (קורקינט חשמלי) ובסמוך שכב צעיר כבן 24 מחוסר הכרה עם חבלת ראש קשה, הוא היה מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה, מיד ביצענו בדיקות רפואיות, הוא היה ללא סימני חיים ובתוך זמן קצר נאלצנו לקבוע את מותו. נהגת הרכב אשה כבת 40 שחשה ברע קיבלה טיפול רפואי ופונתה להמשך בדיקות בבית החולים''.
מוקדם יותר הלילה נפל רוכב קורקינט בשדרות העצמאות בבת ים. הרוכב בן ה-35 נפצע באורח בינוני עד קשה וסבל מפגיעת ראש. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו לו טיפול רפואי ופינו אותו לביה"ח איכילוב.
פאראמדיק מד"א סער מסס, סיפר: "כשהגענו למקום ראינו על המדרכה לצד הכביש, גבר כבן 35 שוכב בהכרה מעורפלת, עם חבלה בראש ולצידו גלגינוע (קורקינט חשמלי), הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים, שכלל הרדמה והנשמה ופינינו אותו בדחיפות לבית החולים כשמצבו בינוני עד קשה ויציב".
