התפילה המיוחדת של השוטרים והרבניםדוברות המשטרה

רבני משטרת ישראל בפיקודו של רב המשטרה נצ"מ הרב רמי ברכיהו ורב מג"ב רפ"ק הרב יצחק בלייכברד הובילו היום (רביעי) תפילה מיוחדת לחיזוק השוטרים והלוחמים הפועלים לשמירה על ביטחון אזרחי המדינה.

רבני המשטרה ומג"ב התאספו בצהריים בבית הכנסת של מחוז המרכז על מנת לשאת תפילה לשלומם של הלוחמים והשוטרים.

אל רבני המשטרה הצטרפו אלפי שוטרים ולוחמים בכל רחבי הארץ, שעצרו לכמה רגעים את פעילותם, וקראו שני פרקי תהילים יחד.

הרב ברכיהו אמר לרבני המשטרה: "אני חש את גודל האחריות המוטלת על כתפי השוטרים, הלוחמים והמתנדבים ואת הצורך שלנו לחזק אותם בכל אתר ואתר. עם ישראל חב חוב של קדושה וכבוד לשוטרים שמסכנים את חייהם בכל יום וליל ובכל מקום על מנת לאפשר את קיומם של חיים תקינים ברחבי מדינת ישראל".

הרב בלייכברד ציין כי הוא חש גאווה גדולה להיות בין לובשי המדים המשלבים ביד אחת את ספר התנ"ך ואת משא הדורות וביד האחרת את הנשק שנועד להגן על תושבי מדינת ישראל. הרב ציין כי בפגישותיו היומיומיות עם לוחמי מג"ב ברחבי המדינה ובעיקר במקומות העימותים הוא חש את העוצמה הגלומה בכל אחד מהם והתפילה שחברו כולם ביחד לומר בעת ובעונה אחת מוסיפה כוחות על למשימות המורכבות שלהם.