
כתב חדשות 12 יאיר שרקי מציין שמונה שנים של כאב וגעגוע לאחיו שלום יוחאי שרקי הי"ד שנרצח בפיגוע דריסה בצומת הגבעה הצרפתית בירושלים.
שלום יוחאי נרצח בערב יום השואה והגבורה. אמש חלק שרקי עם 58 אלף עוקביו באינסטגרם תמונות ומילות געגוע לאחיו.
"היום, לפני שמונה שנים, אחי הטוב שלום נרצח בפיגוע דריסה בירושלים", כתב יאיר שרקי על רקע תמונה מחויכת של שלום יוחאי. "זה היה בליל יום השואה תשע"ה, שלום היה בן 26".
יאיר סיפר: "שלום היה אחי הגדול, היה סקרן וידען, ובילדות כמעט כל מה שידעתי היה ממנו. אני זוכר את ההליכות המשותפות לתלמוד תורה בילדותנו, בהן הוא תמיד ידע הכל על הכל. 'תולעת ספרים' כזה, שמדבר על דברים ברומו של עולם, ועל שירים וסיפורים, ואנקדוטות קטנות או בדיחות שלפעמים רק הוא צחק מהן.
"הוא אהב מאוד את ארץ ישראל, אהב לטייל, את האדמה, את הצמחים, ובעיקר את האנשים. וגם היה צדיק אמיתי ואיש של שלום עם ראש ולב פתוח", הוסיף יאיר.
"בצבא שלום שירת כלוחם בספינת דבור של חיל הים. הוא סבל מהים, אבל אהב מאוד את אחוות הדבורנים. בשנותיו האחרונות שלום היה מדריך. מדריך של ילדי גן ויסודי ומדריך במסע ישראלי לתלמידים מכל הארץ".
בתמונה האחרונה של יוחאי שפרסם יאיר הוא כתב "אני מתגעגע אליו מאוד".