ברל'ה קרומבי
ברל'ה קרומביצילום: ערוץ 7

היועץ האסטרטגי ברל'ה קרומבי, ממובילי מחאות התמיכה ברפורמה המשפטית, מודאג מהתקדמות השיחות בבית הנשיא.

"הייתי מהראשונים שתמכו בפשרה בהסכמה רחבה, אבל בצד השני הם פשוט מנסים לפוצץ את זה. איך שזה נראה עכשיו, בקרוב נצטרך לחזור לרחובות ולדרוש מראשי הציבור שלנו להעביר את הרפורמה", אומר קרומבי לערוץ 7.

לדבריו, מתוך השיחות בבית הנשיא מצטיירת התמונה כי בימין מנסים להתפשר, אך בשמאל קיימת התנגדות חריפה. "הצד השני לא מוכן להתפשר בכלום, לפיד וגנץ מפחדים ומוחזקים בגרון על ידי מחאת קפלן".

קרומבי מציין כי "יש אכזבה מאוד גדולה. אף אחד לא חשב שיבוא הצד השני וישרוף את המדינה". לעצמו ולמצביעי הימין המתוסכלים הוא מזכיר כי "לא מתקנים עוול של שלושים וחמש שנה בזבנג וגמרנו" ומזכיר את ההשפעה הגדולה שהיתה לפעם האחרונה בה יצאו מאות אלפי מפגיני הימין לרחוב.

למערכה הבאה קרומבי מגיע מוכן יותר. "השמאל הוכיח לנו שגם עם פייסבוק וטוויטר, בסוף מי שמשנה מציאות זה מי שיוצא לרחוב".