ארכיון
ארכיוןצילום: אבשלום שושני, פלאש 90

יבואנית הרכב דלק מוטורס מצטרפת לחברת שטראוס ומפסיקה באופן מיידי את הפרסום בערוץ 14.

במכתב לערוץ נאמר "בחודשים האחרונים החברה הישראלית נקרעת תחת מחלוקת עמוקה, שמציבה אותה באחד הצמתים הרגישים והמתוחים שידענו בהיסטוריה שלנו. בתקופה זו, על כולנו לעשות את כל אשר בידינו על מנת לשכך את הלהבות, להדגיש את המאחד ולא את המפריד".

"לדאבוננו, ערוץ ,14 לא רק שאינו עושה כך, אלא רק מעמיק את הקרע ומרחיב את השסעים. לשיא הגיעו הדברים בקריאה לשחרור רוצח ראש הממשלה יצחק רבין, אשר נענתה במחיאות כפיים על ידי הצופים והודהדה למחרת היום על ידי מגיש בכיר בערוץ.

אנחנו, ב'דלק מוטורס', מספקים שירות לכלל חלקי החברה הישראלית על כל גווניה. אנו מאמינים כי אנחנו, ועמיתינו העסקיים, לא חייבים לשתף פעולה ולממן התנהלות מקוממת זו".

יוגב ויס, מנהל תקשורת שיווקית דלק מוטורס, חתם "לפיכך, הוריתי על הפסקה מיידית של פרסום מותגי הקבוצה בערוץ .14 אני מקווה שמהלך זה יביא את קברניטי הערוץ לערוך בדק בית פנימי. רק לאחר שינוי מדיניות מהותי נשקול מחדש את החלטתנו".