יו"ר דגל התורה משה גפני השתתף הערב (מוצאי שבת) באירוע שמחת החג של המפלגה שנערך בקיבוץ חפץ חיים.
"נפגשתי עם ראשי המשק, כלכלנים לפני חודשים ארוכים, והם הסבירו לי על הרפומה כמה שזה בעיה קשה ומה עלול להיות בכלכלה באם היא תעבור, אגב, עבר מאז די הרבה זמן והכלכלה מצויינת. גם ההייטק, גם הגירעון וגם ההוצאות וההכנסות של הממשלה, ואמרתי להם - אתם לא מתכוונים לרפורמה משפטית, וגם לא לשום דבר שדומה לזה, אתם מנהלים נגדינו מלחמת דת".
"מה שראינו ביום כיפור בתל אביב זה ההוכחה. כשמתפללים 'כל נדרי' בכיכר דיזינגוף, באים אותם אלו ומושכים בציציות של מי שנמצא שם, אנחנו בעיצומה של מלחמת דת! ולכן אנחנו חברי דגל התורה לא מתראיינים בתקשורת זה לא יועיל כלום.
אבל שנדע - המלחמה שלהם היא לא כלכלית, לא בטחונית וגם לא חברתית, זאת מלחמת דת. כך צריך להתייחס לזה ולהיזהר לא לדבר מה שלא צריך".
"היה לי הרבה מה לומר אחרי שהיה את ההתקפות על ההעברות התקציביות האחרונות בועדת הכספים, אבל זה לא יעזור, נקלענו במשמרת שלנו למלחמה על כל הקדוש והיקר לעם ישראל - ובעזרת השם נעמוד בזה".