צה"ל המשיך במהלך הלילה (שני) לתקוף מטרות ברצועת עזה.
לפי דיווחי הפלסטינים, חיל האוויר תקף במחנה הפליטים ג'באליא שבצפון הרצועה. סוכנות הידיעות הפלסטינית "וופא" דיווחה צה"ל תקף בסביבות בתי החולים שיפא ואל קודס בעזה. בנוסף, דווח על תקיפה ליד בית החולים האינדונזי בצפון הרצועה.
בדיווחים נוספים נאמר כי מספר בתי חולים בעזה קיבלו הוראה להתפנות. בערוץ "אל-ערבייה" הסעודי דווח כי כ-25 בתי חולים בעזה התבקשו להתפנות על ידי צה"ל.
בגזרה הצפונית תקף הלילה צה"ל מטרות צבאיות של חיזבאללה, ביניהם מתחם צבאי ועמדת תצפית ששימשו את הארגון.
כמו כן, כלי טיס של צה"ל תקף חוליית מחבלים שפעלה במרחב הגבול והשמיד אמצעי לחימה שהיו ברשותה.
בהמשך תקף צה"ל חוליית מחבלים שזוהתה בשטח לבנון והשמיד את משגר הנ"ט ששימש אותה. על פי החשד תכננה החוליה לבצע ירי נ"ט למרחב שלומי.
בתוך כך אמר גורם ישראלי בכיר לרשת CNN כי "לא תהיה הפסקת אש", למרות השיחות והמאמצים לשחרור יותר החטופים שמוחזקים ברצועת עזה.
הגורם אמר כי הוא "אינו מודע" לקריאות מצד האמריקנים לעכב את הפעולה הקרקעית כדי למצות את המגעים לשחרור השבויים. עוד הבהיר הגורם הישראלי: "לא ניתן לתת למאמצים ההומניטריים להשפיע על המטרה שלנו לפרק את חמאס. הסכמנו לסיוע הומניטרי לרצועה, למרות שזה לא היה פופולרי בישראל"