
דובר צה"ל התיר הבוקר (שלישי) לפרסום כי רס"ל (מיל') ניצן שסלר, בן 21, מחדרה, לוחם בגדוד 7155, עוצבת 'חוד החנית' (55), נפל אתמול בקרב בדרום רצועת עזה.
בנוסף, בקרב בו נפל רס"ל שסלר נפצע באורח קשה לוחם מילואים בגדוד 7155, עוצבת 'חוד החנית' (55).
כמו כן, לוחם בגדוד ההנדסה 603, עוצבת 'סער מגולן' (7), נפצע אתמול באורח קשה בקרב בדרום רצועת עזה.
ניצן הותיר אחריו את ההורים ארז ופרח ואת האחיות שי ושיר. האחות שיר ספדה: "היי גיבור שלי, לא יודעת איך להתחיל בכלל. קצת קשה לדבר עליך בלשון עבר. אני זוכרת איך מאותה השבת הנוראית 7/10 תמיד הייתי שולחת הודעה לבדוק שאתה בסדר, וכשלא היית עונה לי אז נכנסתי ללחץ והייתי שולחת עוד הודעה ואז כשהיית עונה לי אני זוכרת איך תמיד הייתי שולחת לך 'תשמור על עצמך ותחזור הביתה'. אני בטוחה שבכל מקום שתגיע ישר יתחברו אליך גם אם זה שם בשמיים. אני זוכרת איך היית עם רעל בעיניים בתחילת המלחמה, איך אתה במוד לנצח. אתה תמיד אצלי בלב".
האחות שי כתבה: "ניצני, אחי הבכור, ילד יפה תואר, הפרח הכי נדיר ושמור בערוגה. הכי מצחיק, דואג, אוהב, מכבד ונבון. איך נקטפת לנו? איך אפשר בכלל להמשיך את החיים עכשיו? מה הספקת בכלל בחיים האלה? אין לי בכלל מילים לתאר מה היית בשבילנו. עוגן, שפיות, אושר, ואהבה שלנו. איזה מורל היה לך. הלוחם הכי יפה בצה"ל. היית ותישאר הלב שלנו. נלחמת בשביל המדינה עכשיו רק נשאר שיילחמו לזכרך. לנצח תהיה הנסיך הקטן שלנו".
ניצן גדל בשכונת בית אליעזר והתחנך בה. הוא אהב כדורגל ושיחק במחלקת הנוער של הפועל חדרה. מעיריית חדרה נמסר: "בשם תושבות ותושבי העיר, ראש העיר וחברי מועצת העיר, אנו שולחים תנחומים ומשתתפים בצערה העמוק של משפחת שסלר".
מאז תחילת המלחמה נמסרה הודעה למשפחותיהם של 524 חללי צה"ל, בהם 188 לוחמים שנפלו בקרבות ברצועת עזה מאז הכניסה הקרקעית. יותר מ-2,500 חיילים נפצעו מתחילת המלחמה, מתוכם 41 פצועים עדיין מאושפזים במצב קשה. 136 חטופים עדיין בשבי בעזה.

