
בסיבוב הבחירות השני שנערכו היום (ראשון) לראשות העיר אריאל ניצח יאיר שטבון, מועמד הציונות הדתית, את אורן חזן, מועמד הליכוד.
שטבון ניצח בפער של כ-2038 קולות וקיבל 62.9 אחוז מול אורן חזן שקיבל 37.1 אחוז. בסיבוב הראשון התמודדו חמישה תושבים לראשות העיר.
יו"ר מפלגת הציונות הדתית שר האוצר בצלאל סמוטריץ' ברך את שטבון, "יאיר היה בחודשים האחרונים עם חייליו בעזה, את רוח הנתינה והשליחות שלו הוא מביא מהחזית אל העורף.
סמוטריץ' הוסיף, "אני מברך את תושבי אריאל על בחירה ראויה שתוביל את העיר קדימה. יאיר אנחנו איתך בכל הכח לטובת כל תושבי העיר עלה והצלח".
שטבון נשוי למוריה ואב לארבעה. מתגורר באריאל. ב-2018 רץ עם רשימה למועצת העיר, הרשימה זכתה לשני מושבים.
שטבון משמש כסגן מפקד יחידת דובדבן במילואים ושירת בחודשים האחרונים ברצועת עזה וביהודה ושומרון. הוא ניהל את ישיבת אמי"ת ברוכין והיה שותף בפורום "מילואימניקים למען בטחון ישראל".