
פרד טראמפ, אחיינו של נשיא ארה"ב לשעבר דונלד טראמפ, צפוי לפרסם ספר חדש בו התייחס בין היתר לבנו הנכה.
בקטע מהספר שהודלף לידי הניו יורק טיימס, כתב פרד כי המימון לטיפול בבנו שסובל ממצב רפואי נדיר הגיע בחלקו מבני משפחה.
לאחר כניסתו של טראמפ לתפקיד נשיא ארה"ב, בת דודתו איוונקה, ארגנה לדבריו פגישה עם טראמפ יחד עם משתתפים נוספים.
לדבריו, טראמפ היה נראה מעורב וקשוב למשתתפים שסיפרו על המאמצים לטפל בבני משפחתם הנכים.
לאחר המפגש, אמר דונלד לפרד, כי "אולי אנשים מהסוג הזה צריכים פשוט למות עם כל ההוצאות והמצב שהם נמצאים בו".
פרד טען כי לא מדובר במעידה חד פעמית ושנתיים מאוחר יותר, כשביקש מדונלד סיוע כספי לטיפול בבנו, אמר לו כי "הוא לא מזהה אותך, אולי אתה פשוט צריך לתת לו למות ולעבור לפלורידה".
פרד טראמפ טען גם כי בעבר, אפשר לו טראמפ לשמוע שיחה בינו לבין מלך ירדן עבדאללה. לדבריו, הנשיא דאז טראמפ העביר את המלך לרמקול כדי שיוכל לשמוע את המלך מודה לו על חיסול מנהיג דאעש אבו בכר אל בגדאדי.
במהלך השיחה, כך טען פרד, דונלד טראמפ אמר: "הרגתי אותו - הרגתי אותו כמו כלב".
מצוות הקמפיין נמסר בתגובה לדיווח כי מדובר ב"פייק ניוז מוחלט מהמעלה הראשונה. כל מי שמכיר את הנשיא טראמפ יודע שהוא לעולם לא ישתמש בשפה כזו, וסיפורים שקריים כמו זה מופרכים מייסודם".
