צחי ברוורמן
צחי ברוורמןצילום: Yonatan Sindel/Flash90

הבכיר בלשכת נתניהו שהחזיק לכאורה תיעוד רגיש של קצין ושמו עלה במוקד הפנייה החריגה לרמטכ"ל הוא ראש הסגל צחי ברוורמן.

נטען, כי אנשי לשכת נתניהו נתנו לעובדים במשרד לצפות בתיעוד הרגיש. התיעוד הושג ממצלמות אבטחה במשרד ראש הממשלה, דבר שעורר "חשש לניסיון סחיטה של הקצין שעבד עם לשכת ראש הממשלה והחזיק במידע רגיש".

רונן ברגמן חשף ב-Ynet כי על פי החשד, יש קשר בין פרשה זו לפרשות הנוספות שנחקרות בלשכת ראש הממשלה, ועליהן פורסם בימים האחרונים – פרשת הפרוטוקולים ופרשת המסמכים הסודיים שבמרכזה אלי פלדשטיין, דובר בלשכת ראש הממשלה שנמצא במעצר.

ברוורמן מסר בתגובה: "הטענה החמורה שאני מחזיק בתיעוד של קצין כלשהו או שניסיתי לסחוט מישהו - היא שקרית, וכך גם הדיווח המכפיש של מיכאל שמש. מדובר בשקר מתחילתו ועד סופו שמטרתו לפגוע בי ובלשכת ראש הממשלה בעיצומה של מלחמה".