כתובת נאצה רוססה הבוקר (רביעי) על קיר ביתו של איש העסקים יעקב ברדוגו, המזוהה עם הימין ומקורב לראש הממשלה בנימין נתניהו.
על הקיר נכתב: "אתה השופר, גם אתה אשם". בעקבות האירוע, הודיע ברדוגו כי יגיש תלונה במשטרה.
הוא התראיין לערוץ 14 והאשים את מערכת המשפט ואת מחאת השמאל בהסתה נגדו. "אני מצביע באצבע מאשימה כלפי מערכת המשפט הישראלית, כלפי גלי בהרב מיארה, כלפי המערכת של האלימות של אנשי השמאל, של אנשי המחאה שעולה רמה והם יודעים את זה. ככל שהם מפסידים את היכולת שלהם להשפיע הם מעלים רמה".
"אני באמת חושש כבר תקופה ארוכה", אמר ברדוגו והוסיף: "אני מאשים את מחאת קפלן, את אנשי השמאל בכל האלימות שעולה פה, את אוזלת היד של היועצת המשפטית לממשלה, את אוזלת היד של מערכת המשפט".
עם זאת, ברדוגו לא חסך ביקורת גם כלפי שרים בממשלה, שלדבריו תוקפים אותו. "אני קודם כל מאשים את כל אנשי המחאה, את כל אנשי השמאל, את כל הייעוץ המשפטי. אבל גם אני גם מאשים את חבורת הכושלים בממשלה, מיקי זוהר, האלימות שגם מופנית כלפי, מופנית גם משמאל, אבל גם בא מימין".
לדבריו, השתלחות של שרים מהימין, ובהם שר המשפטים יריב לוין, שר התרבות מיקי זוהר והשר שלמה קרעי, תרמה גם היא לאווירה הציבורית נגדו. "גם הם אשמים. גם הם בעשרות הופעות התקשורת כשאנחנו בעצם רק הערנו על כישלונם".
"אני לא מנקה לא את לוין, לא את זוהר ולא את קרעי מהאלימות כלפי. זה חלק מההשתלחות המטורפת הזו שקורה פה בישראל, שכל אחד מהם מגן על עצמו. אני לא נותן להם את אותה עוצמה, חמישה אחוז, שבעה אחוז, עשרה אחוז לשלושת השרים האלה ותשעים אחוז למערכת המשפט, לגלי בהרב מיארה ולאנשי השמאל והמחאה".