נפתחה תערוכה לזכרו של נחמן מורדוף
בתערוכה השתתפו למעלה מ50 אמנים שונים שציירו מצילומיו של נחמן.

גורם ישראלי אמר כי הם "מצפים לשחרור חטופים עוד השבת בתמורה להארכת הפסקת האש"

קבוצת לוחמים וקצינים עתרה לבג"ץ בדרישה להורות ליועמ"שית להקפיא את משפט נתניהו בכדי לאפשר לו ריכוז בביטחון המדינה ושחרור החטופים

שורד השבי אליה כהן פגש את הוריו של אורי דנינו הי"ד, וריגש אותם כשסיפר על החוסן שהפגין בנם, בימים המשותפים שלהם בשבי.
מיכה אבני, בנו של ריצ'רד לייקין שנרצח בפיגוע לפני עשור, מתח ביקורת חריפה על שחרור המחבל שרצח את אביו

יו"ר ש"ס אריה דרעי חשף סיפורים ששמע במפגש שנערך ביוזמת 'קשר יהודי' עם סשה טרופנוב, שנאלץ להצטלם בשבי לסרטון נוקב שמכוון לדרעי

רס"ר (במיל') רן פוסלושני, תושב קיבוץ נחל עוז שלחם בגבורה במחבלים ב-7 באוקטובר - זוהה באותו יום בשוגג בידי כוח צה"ל כמחבל

מבקר המדינה מתניהו אנגלמן מתח ביקורת חריפה על הרמטכ"ל הלוי וראש השב"כ רונן בר ברקע ניסינו לקיים ביקורת על מחדל ה-7 באוקטובר

תא"ל במיל' עופר וינטר התייחס בכנס המנהלים של המגזר הדתי להמשך המלחמה ולצורך בשינוי ההתנהלות של הצבא

במכון לרפואה משפטית זוהו ארבעת החללים החטופים | אלגרט, יהלומי ועידן נרצחו בשבי - מנצור נרצח ב-7 באוקטובר וגופתו הוחזקה בעזה

בנו של ראש הממשלה בנימין נתניהו הגיש תביעת לשון הרע על סך 175 אלף שקלים נגד הפיזיקאי ד"ר אבשלום אליצור

משפחתו של החלל החטוף צחי עידן עדכנה כי הוא זוהה במכון לרפואה משפטית לאחר שארונו הושב לישראל. הוא ייטמן לצד בתו שנרצח ביום הטבח

אלגרט היה חבר בקיבוץ ניר עוז ונטף בבוקר השבעה באוקטובר מביתו כשהוא פצוע | בקיבוץ ספדו לו: "היה חלק בלתי נפרד מהנוף החברתי"

מנצור, החטוף המבוגר ביותר, נחטף לעיני רעייתו, הושב הלילה וזוהה במכון לרפואה משפטית | בקיבוץ כיסופים ספדו: "היה לב הקהילה שלנו"

יהלומי נחטף בשבעה באוקטובר מביתו בקיבוץ ניר עוז כשהוא פצוע | בנו איתן בן ה-12 נחטף גם הוא ושוחרר בעסק הראשונה

במהלך דיון סוער על משפט נתניהו זעם שאול מזרחי על שאורן חזן ואלי אוחנה מאשימים אותו שהוא שונא את ראש הממשלה והטונים עלו. צפו

הרב שאול פרבר, יו"ר ארגון 'עתים', מסביר על הצורך בתיקון מערך הרבנות הראשית ומציג נתונים מטרידים על ירידה בפניות לרבנות.

בצל ההודעה על השבת גופתו של החטוף איציק אלגרט הי"ד, פרסם אחיו דני מכתב נוקב המביע את כאבו העמוק ואת תחושת הכישלון האישי.

רבנים בכירים ושרים קוראים לציבור להגיע לעצרת שתיערך מחר (חמישי) בכיכר פריז בירושלים בדרישה להכרעה מוחלטת במלחמה.

אדם נהרג כתוצאה מפיצוץ ברכב חשמלי שעלה באש בכביש 34, בין יד מרדכי לשדרות. המשטרה: מדובר באירוע על רקע פלילי.

ד"ר תהילה הרץ מתריעה מהמציאות המבולבלת וחסרת היציבות אליה חוזרים ילדי הישובים בצפון, ובעיקר מהשלכותיה הנפשיות של המציאות הזו.

תוכנית 'והאר עינינו' שצברה תאוצה בשנה האחרונה, כבר מונה אלפי לומדים שמקבלים ספרי לימוד תורניים עד הבית.

בנו של ריצ'ארד לייקין הי"ד, שנרצח לפני כעשור, דולה מהתקשורת הערבית מידע לפיו רוצח אביו צפוי להשתחרר: כואב שאנחנו לא לומדים לקח.

דודו של איתן מור מבקר את ההתעקשות להצמיד את נתניהו לאולם המשפט: זמן יקר של ניהול המדינה והשבת חטופים מתבזבז על דיונים והיערכות.

איש התקשורת החרדי ועורך 'זירה פוליטית', יוסל'ה ברגמן, התארס עם דבורי רבינוביץ' מביתר עילית לאחר שנים של ציפייה.

מסע ההלוויה יצא מראשון לציון ועבר בתחנות באזור הדרום בהן חלק הציבור כבוד אחרון | אחותו של ירדן: "איך אפשר לדמיין עתיד בלעדיכם?"

העיתונאי אילן כפיר הבהיר בכתב וכן בספרו הבא: "לא הוסטו כוחות צה"ל מעוטף עזה לשומרון בעקבות הסוכה של ח"כ סוכות".

יאיר הורן, שורד השבי ואחיו של החטוף איתן, הדליק נר לזכרם של עודד ליפשיץ, שירי, כפיר ואריאל ביבס, וקרא להחזרת החטופים

ראש עיריית שדרות אלון דוידי קורא להכרעה בעזה ולביטחון מלא לתושבי ישראל. לדבריו, אסור להמתין, צריך לרדוף אותם עד להשמדה מוחלטת.

דנה סיטון סילברמן נפרדה בכאב מאחותה שירי ואחייניה כפיר ואריאל שנרצחו באכזריות. "הלוואי שאתם שם למעלה מחובקים עם אמא ואבא".

למעלה מ-200 מובילי קהילות דתיות-לאומיות בירושלים התכנסו לערב העצמה ביוזמת חגית משה ומחלקת קהילות בעיריית ירושלים

במהלך כנס מנהלי המגזר הדתי באילת התייחס ראש העיר שדרות לשיקום העיר אחרי המלחמה וקרא לבדק בית מגזרי.

דניאלה גלבוע סיפרה כי מתוך חשש שהמחבלים ישמעו אותן שרות ומתפללות בעברית - הן לימדו את עצמן לשיר את "שלום עליכם" בערבית.

יחידת תביעות תעבורה הגישה כתב אישום נגד שלושה נאשמים ממזרח ירושלים בגין עבירות תנועה במהלך חגיגות שחרורו של מחבל, תושב כפר עקב.

במסגרת יוזמה של משרד המורשת, צפויים שגרירים ודיפלומטים זרים להשתתף בסיורים ייחודיים באתרי מתקפת הטרור של 7 באוקטובר

יזהר, בנם של יוכבד ועודד שנרצח בשבי, אמר בריאיון כי הוא רואה שינוי של תושבי רצועת עזה

יושב ראש הוועדה לביטחון לאומי, ח"כ ביסמוט, פתח את ישיבת הוועדה הבוקר בדקת דומיה לזכר בני משפחת ביבס.

התצפיתנית קרינה ארייב שנחטפה מבסיס נחל עוז ושוחררה לאחרונה מהשבי סיפרה: "שרדתי בשביל משפחתי וחברותיי"

ההגרלה השנתית הפופולרית של עזר מציון מגיעה לרגע השיא. רבבות כבר תרמו ורכשו כרטיסי הגרלה. הצטרפו עכשיו לפני שיהיה מאוחר

המשטרה פשטה על ביתו של העיתונאי הערבי-ישראלי סעיד חסנין, ששימש ככרוז של קבוצת בני סכנין ופוטר בעקבות התבטאויותיו התומכות בחמאס.

משפחות של תצפיתניות תוקפות את הדלפת התחקיר הצה"לי לתקשורת לפני הצגתו להן. בצה"ל קוראים לכלי התקשורת להימנע מפרסום מידע חלקי.

הלך לעולמו הרב ישראל יפרח (81), ראב"ד ירושלים ורב קהילת מגן אברהם קרית צאנז.

בית הדין הארצי לעבודה קיבל את עמדת השלטון המקומי והורה לארגון המורים לבטל לאלתר את העיצומים שהכריז היו"ר רן ארז.

יחידת האכיפה של המינהל האזרחי ביצעה היום בהתאם למדיניות סמוטריץ' הריסות בשני מוקדים מרכזיים ביהודה ושומרון.

בעקבות דיווח של בן כספית על כוונותיו לכאורה של שר הביטחון בנוגע לתחקירי צה"ל, הגיב כ"ץ בחריפות: "האם חברת לאורי גלר בחיזוי?"

תא"ל (מיל') עופר וינטר נאם בכנס באוניברסיטת רייכמן והתייחס לעסקת החטופים, לאיום חמאס ולחשיבות האחדות בעם. "אני איש של שלום".

נועה ארגמני, ששוחררה משבי חמאס, נאמה היום בפני מועצת הביטחון של האו"ם ושיתפה בפרטים מצמררים על ימיה בשבי.

מפכ"ל המשטרה, דני לוי, שלח מכתב התראה באמצעות עורכי דינו לחברת החדשות, לאחר שכתבה שפורסמה טענה כי ביצע שיפוץ בביתו ללא אישור

דביר, אחיו של החטוף בר קופרשטיין, בשיחה עם ערוץ 7: "אני שמח שהרבה חטופים חוזרים. זה גם נותן לי עוד תקווה שהוא יחזור".

דרכו האחרונה לאחר הסוף הטראגי: עודד ליפשיץ, שנרצח בשבי חמאס, מובא למנוחות. בנו ספד: "אבא, עכשיו אתה בבית".

ליאורה בן צור ילדה את בתה שעות לפני הטבח ופתחה חמ"ל מיוחד להצלת משפחתה | אמה, מרסל, נרצחה: "השתחררתי מבית החולים וקברתי אותה"

עקיבא ביגמן מאתר מידה על התופעה שנחשפה: "מאז פרוץ המלחמה נכנסו מאות אנשים כאלה, ומתוכם נכנסו גם ילדים שקיבלו אזרחות באופן מלא"

ראש מועצת חבל מודיעין שמעון סוסן וראש מועצת שומרון יוסי דגן הקימו את הפורום בו יפעלו ראשי רשויות מהקו הירוק למען ריבונות ביו"ש.

שורד השבי פרסם מסר באינסטגרם בו הודה ללוחמי צה"ל ולמי שהתפלל לשובו. "הרגשתי את התפילות, גם בחושך היה לי אור".

ראש מועצת הר חברון, אלירם אזולאי: "הבנייה הערבית הבלתי חוקית מסכנת את היישובים. ריבונות היא לא סיסמה – זו הדרך לשינוי אמיתי".

שרים וח"כים מהימין יקחו חלק בעצרת ההמונים שתתקיים ביום חמישי בירושלים תחת הכותרת "הפעם מכריעים", בקריאה להכרעה צבאית מוחלטת.

בפאנל "חזון מול מציאות" בוועידת הריבונות, קרא ראש עיריית שדרות אלון דוידי למדיניות נחושה: "צריך להכות באויבים ולגבות מהם מחיר".

רומי גונן פרסמה פוסט באינסטגרם לקראת ניתוח בידה הפצועה: "מפחדת מהשיקום אבל יודעת שאני בידיים הכי טובות שיש"

מבנה פלסטיני שתנועת רגבים ומועצה אזורית שומרון עתרו נגדו, נהרס אחרי שנים רבות של מאבק. "צעד חשוב אך מצפים לשינוי מדיניות כולל"

אחיו של החטוף בר קופרשטיין (22) המוחזק סיפר בכנסת: "אין לנו זמן לבזבז, מחר הכול יכול להשתנות - ואפילו עוד שעה"
