כבודה של הרבנות הראשית
ראש ישיבת מרכז הרב, הרב יעקב שפירא, השתתף בכנס ליב"ה והתייחס למעמד הרבנות, לכבודם של תלמידי חכמים ולעלייה להר הבית
ראש ישיבת מרכז הרב, הרב יעקב שפירא, השתתף בכנס ליב"ה והתייחס למעמד הרבנות, לכבודם של תלמידי חכמים ולעלייה להר הבית


המאמנת מיכל וולשטיין מסבירה מדוע חודש אלול הוא "עת רצון" ומה בעצם אומר המושג הזה? צפו

הרב חגי לונדין מסביר מדוע באלול מתחילות תקיעות השופר להישמע בבתי הכנסת. צפו

מייסד קרן "אחד לאחד" הרב יצחק נריה קורא לתלמידי ישיבות הסדר והישיבות גבוהות - "תשאפו גבוה בלי פחד, אתם עתיד ההנהגה הרוחנית".
הרב אליהו זיני, ראש ישיבת ההסדר ''אור וישועה'' בחיפה, מתייחס להתבטאויות הקשות של יו"ר ש"ס אריה דרעי נגד רבנים בציונות הדתית.

יו"ר רבני צהר מגיב למתקפה של יו"ר ש"ס נגד רבני צהר והציבור הדתי לאומי. "איננו יודע מימינו ומשמאלו לא בתורה וגם לא ברפורמה".

צפו בשיעורו השבועי של הרב שמואל אליהו, רבה של צפת, בנושא ''סליחות - חלק מתפילת רבים''.

זו השנה התשיעית ברציפות בה עשרות תלמידי ישיבות ההסדר הקדישו את זמנם בחופשת 'בין הזמנים' ללימודים במגן דוד אדום.

פנחס וולף, דובר שר הבינוי והשיכון האלוף (מיל') יואב גלנט, חוזר לשמש כיועץ התקשורת לשרת המשפטים איילת שקד.

זמן אלול יפתח מחר ב"ישיבת הכותל" בעיר העתיקה בירושלים עם 90 בחורים חדשים המצטרפים לשיעור א' בישיבה.

משפחה ריין ציינה ביום שישי 11 שנים לנפילתו של בניה הי"ד במלחמת לבנון השניה. מבית העלמין נסעה המשפחה לברית המילה של הנכד החדש.

בני נוער מוזמנים לשלוח סרטונים שצילמו העוסקים בחיזוק אופייה היהודי של מדינת ישראל וערכי התורה והיהדות.

הרב שטרן נגד הנסיעות לאומן בראש השנה: "אומרים שיש הבטחה לברכה לכל מי שיבוא לקברו, אבל אני בטוח שהתכוון למי שכבר נמצא בחו"ל".

במלאות 82 שנה לפטירת הרב קוק זצ"ל, יתקיים 'ליל משמר' ביום חמישי הקרוב בהר הזיתים בהשתתפות גדולי הרבנים

צבי יחזקאלי ורן ובר משוחחים על התבודדות ושיח עם ה' ומסבירים במה זה שונה מתפילה ולימוד תורה, "זה כמו הקפה בסוף היום".

תלמידי ישיבת בית אל מכניסים אתכם לאווירת השבת עם רעיון קצר לפרשת השבוע וניגון לכבוד שבת. צפו

מנכ"ל הבית היהודי ניר אורבך התייחס לפרישתו של הרב ישראל רוזן מנשיאות המפלגה. "לא תמיד הדין צריך ליקוב את ההר".

הרב ישראל מאיר לאו, הרב הראשי לישראל לשעבר, עונה לשאלת חייל שתהה עד היכן מגיעה סמכותו של נביא ומתי עלינו להפסיק להקשיב לו. צפו

הרב ישראל רוזן, חבר נשיאות הבית היהודי, הודיע כי הוא פורש מהמפלגה משום שהשר בנט מעסיק דוברת לסבית

מחנה הקיץ של שבט הרא"ה החל בפעם השנייה בגוש עציון והסתיים במפקד מרגש בנקודה הצופה על הר הבית.

עשרות קומנריות מתנועת הנוער 'אריאל' השתתפו בסמינריון שהתקיים ביישוב שבות רחל, לקראת הצבתן בסניפי התנועה מקצרין ועד אילת. צפו

גדוד "נצח יהודה" מסכם תעסוקה מבצעית בגזרת בנימין. קשר מיוחד נוצר בין תושבי היישוב מעלה לבונה לבין חיילי הגדוד.

אחרי 5 שנים: יועצת התקשורת של שרת המשפטים טל בנש פורשת מתפקידה.

ראש ישיבת בית אל, הרב זלמן ברוך מלמד, סופד לדיין הרב עמנואל זרביב ז"ל שהיה חברותא אישי שלו בישיבת מרכז הרב לפני 60 שנה.

הרב ישראל אריאל, ראש מכון המקדש, טוען כי הרב קוק תמך בבניית המקדש בזמן הזה וכמו כן גם בעלייה להר הבית.

הרב איתן אייזמן ספד בערוץ 7 לרב עמנואל זרביב זצ''ל. "לא היה פעם שבאת לבית המדרש והרב עמנואל לא היה בתוכו".

הדיין הרב עמנואל זרביב זצ"ל שהלך לעולמו בגיל 81 הובא למנוחות בירושלים. הרב עמאר: ''יראת השמים שלו היתה ניכרת על פניו''.

המשנה לראש עיריית ירושלים דב קלמנוביץ': הגיע הזמן שהציונות הדתית תרים את הראש ותפסיק להיות ילדת הכאפות של ירושלים.

הרב זרביב היה אב בית הדין בבית הדין הרבני בת"א ושימש באופן זמני גם דיין בבית הדין הרבני הגדול. הרב בצלאל: אחד מצדיקי ירושלים.

שליש מבתי הספר ברשימה שייכים לזרם הממלכתי דתי, כך עולה מרשימת בתי ספר המצטיינים בישראל לשנת תשע"ז.

השיעור השבועי מאת רבה של צפת הרב שמואל אליהו הועבר בשידור ישיר מבית הכנסת היכל יעקב בשכונת קרית משה בירושלים.

לראשונה מאז הפיגוע הרצחני הגיעו בני משפחת סלומון מאלעד למחנה נופש יחד עם עשרות ילדים שחוו את הטרור על בשרם.

מאות מתושבי ראשון לציון ליוו בשישי האחרון את תושבת העיר, ניצולת השואה רבקה קולנגי למנוחת עולמים.

הכשרה מאות הקומונריות של תנועת בני עקיבא נמצאת בעיצומה בימים אלה, ותסתיים במפקד מרגש בארמון הנציב במעמד הרב הראשי לישראל.

צבי יחזקאלי משוחח עם רן ובר על ספרו החדש המשלב מתח וחיפוש אחר משמעות, ועל חיי חוזרים בתשובה.

גם לרב הקהילה יש תפקיד לא מבוטל אל מול תופעת האובדנות, ולעיתים נקודת מבטו יכולה להועיל יותר מזו של פסיכולוגים ומומחים.

הילדה הקטנה על אניית המעפילים שהגיעה לחופי ניצנים לפני 70 שנה, הייתה בת תשע. בשבוע שעבר היא הגיעה עם נכדיה וניניה לפסטיבל.

ישראל קרישטל, הגבר המבוגר ביותר בעולם על פי גינס, הלך לעולמו בגיל 114 והניח אחריו נכדים ונינים רבים.

הרב ישראל מאיר לאו, הרב הראשי לישראל לשעבר, מסביר מדוע התורה אינה מסתפקת בכוונות טובות אלא דורשת מעשים יומיומיים.

במרכז מורשת בגין נערך הקוקטייל השנתי של העיתון "בשבע" זמן קצר לפני המופע הגדול של אברהם פריד. צפו בתמונות.

ח"כ חיליק בר, סגן יו"ר הכנסת נפגש עם בנות שירות לאומי מטעם 'אשכולות'. "עוסקות בלחם הרוחני של עם ישראל"

"דאגנו השנה לשלב אירועי קיץ שמתאימים לכולם, לציבור החרדי ולכיפות הסרוגות כל אחד יקבל את האמנים והמופעים האהובים עליו".

תנועת "נאמני תורה ועבודה" הנתמכת על ידי הקרן החדשה לישראל יצרה סרטון שבו מתייחסים מספר רבנים לאפשרות של נישואין אזרחיים בישראל.

שיעורו של הרב אליהו לפרשת עקב עוסק גם בדיני שידוכין, לרגל ט"ו באב. צפו

צפו בקטעים נבחרים מתוך מעמד "ריקודגלים" המרכזי לרגל חגיגות היובל לשחרור ירושלים בהשתתפות רבבות ברחבת הכותל המערבי.

האם חייבים מעשר כספים ממתנות החתונה? הרבנים רועי כהן ושלמה אישון קובעים גדרים לחיוב מעשר וממליצים גם על אפשרויות נוספות.

זוגיות אינה ניתנת לאף אחד על מגש של כסף. יש הרבה משימות בדרך לזוגיות מתוקנת. מכל היבט שנתסכל.

הנהגת וחברי נוער הבית היהודי קיימו היום במרכז רבין סמינריון בנושא מנהיגות וסובלנות

להקת החתונות "עניין אחר" באוסף "טעימות" מלהיטי החתונות של הציבור הדתי לרגל ט"ו באב. צפו.

במהלך המופע בבריכת הסולטן של העיתון בשבע ירד הזמר החסידי מהבמה, ניגש ליהודה הישראלי שישב בקהל ושר איתו בהתרגשות גדולה.

הרב אוהד תירוש לערוץ 7: החברה צריכה להתבונן על האנשים לא לפי המראה והגיל אלא לפי העולם הפנימי והנפשי. להחזיר את האהבה אלינו.

למרות אינספור כנסים, הרצאות, דיונים, קורסים וחוגים תופעת הרווקות המאוחרת בציונות הדתית עדיין כאן. מה הגורמים? ניתן לעשות משהו?

השנה יתקיים לראשונה מחנה חד יומי לחניכי שבט זרעים (מסיימי כיתה ג'), וכבכל שנה יתקיים מחנה ייחודי לחניכים בעלי צרכים מיוחדים.

בירושלים התכנסו למעלה מ-300 שליחות ושליחים, בני הציונות הדתית, היוצאים במהלך השבועות הקרובים למשימת השליחות בתפוצות.

צופיה בורובסקי אלמנתו של אביתר בורובסקי שנרצח בפיגוע דקירה בצומת תפוח ילדה בת ביום שישי האחרון.

קרוב לאלפיים זוגות כבר חתמו על הסכם קדם הנישואין שעורר לאחרונה שיח בציונות הדתית בעקבות קריאת רבנים שפורסמה, לא לחתום על ההסכם.

סגן דוד גולובנציץ ז"ל היה ממקימי צוות "המשמחים" לפני כ-8 שנים, בזמן לימודיו בישיבה. כעת יקרא הצוות על שמו, "צוות משמחי דוד".

הרב שטרנברג בכנס מחאה נגד מצעד הלהט"ב: "יש בתרבות הזו מחויבות לדבר אחד בלבד – לזכויות הפרט, על כל רצונותיו. שוכחים את התורה".

ערב היציאה לשליחות בחו"ל, התכנסו בירושלים 300 שליחי הציונות הדתית. הרב דרוקמן: ''הזכירו לקהילות היהודיות מהו הבית האמיתי שלנו".

רבה של קרית שמונה טוען כי מצעדי הגאווה מפילים עוד ועוד אנשים, "הופכים בעיה אישית ולאומית לערך שאפשר להתגאות בו".
