הוא מביך את המחנה שהוא מייצג.
גם ככה הוא נכנס בפוקס והוא לא מפסיק להתנהג כמו שישיסט בישיבה תיכונית הילד. מה יהיה?
הוא מביך את המחנה שהוא מייצג.
גם ככה הוא נכנס בפוקס והוא לא מפסיק להתנהג כמו שישיסט בישיבה תיכונית הילד. מה יהיה?
הוא מעורר עניין,
מציף נושאים שכולם מנסים להסתיר,
ומהווה מקור לבדיחות הדעת
מה רע?
איזה עניין הוא מעורר? העניין שהוא מעורר זה בדיחות הדעת, לא איזה אידיאל חשוב או משהו.
הוא היה ונשאר נהנתן בדיוק כמו שהיה לפני שנכנס לכנסת, לא ככה?
הוא מנסה להיות אנדרדוג כי הוא מבין שמבחינה תקשורתית לקדם מהלך שפוי הוא אבוד, אז מה אכפת לו?
כבר עשו לו את כל הנזק שהתקשורת יכולה לעשות לבן אדם, אין לו מה להפסיד מהם יותר וגם לפטר אותו אי אפשר.
לא שאני מרגישקשר אליו וחלק מה"מחנה" שלו.
וכמו ינון מגל וסילבן שלום זה נגמר בכלום. אז הוא פתאום הפך לילד כאפות בסדר... זה טוב שיש שם אנשים שמוציאים לשמאלנים את הוורידים מעצבים. חוץ מזה יש שם עוד לא מעט פופוליסטים
מעלה לרמת הרחוב
מוצלחת. טוב שהוא שם.
20160110143946.pdf אני חשבתי שרוב הרבנים מתנגדים לעליה להר הבית, אבל האם גם רוב רבני הציונות הדתית מתנגדים? ראיתי פה בחוברת שהרב טאו מתנגד לעליה
בעקבות התת-דיון הזה: אין מזמין אתכם לשיח חושב ומעמיק ביחס למדינת ישראל - נוער וגיל ההתבגרות
החלטתי לחפש חברותא, אז:
דרוש חברותא,
ללימודי ובירורי השקפה מעמיקים ביחס לתהליך הגאולה במשנתם של חז"ל דרך כל גדולי ישראל במהלך הדורות, עם ניסיון להגיע להכרעה הלכתית ורעיונית (בעזרת ה' יתברך) מתוך מכלול הדעות, בחיפוש האמת שהקב"ה מסתיר בעולמנו.
עדיפות לתלמידי ישיבות הקו, לא בהכרח, אך על כל פנים - צריך להיות באחד מבתי המדרש הדתיים לאומיים הקלאסיים (להוציא את תלמידי הרב כהנא, עוד יוסף וכד').
אופן החברותא יתבצע בתחלופת מכתבים במייל, ללא הגבלת זמן מענה, אך בתוך מסגרת זמן הגיונית שלא תפרוס אותנו לזמן רב מידי. תנאי קבלה:
תלמיד שיעור ב' לפחות, עם ניסיון בלימוד עיון.
בברכה,
צעיר ורענן ![]()
ואז אתה דורש שיחשוב כמוך?
פשש... ממש ליברלי ופתוח להכריע מתוך מכלול דעות..
או במילים אחרות- אתה יורה את החץ ואחכ מסמן עגל לימוד סביבו.
אין בעיה עם זה,רק אל תחיה בסרט שאתה מכריע מתוך מכלול הדעות.
הייתי יכולה לנסח לך הודעה טובה יותר, מה עם:
דרוש חברותא,
ללימודי ובירורי השקפה מעמיקים ביחס לתהליך הגאולה במשנת הרב קוק, כפי שפירש אותה הרב טאו, דרך כל הרבנים שחושבים כפי שבא לי לחשוב, עם ניסיון להגיע להכרעה הלכתית ורעיונית (בעזרת ה' יתברך) מתוך הדעה היחידה הזאת, בחיפוש האמת החלקית שהקב"ה מסתיר בעולמנו.
תגלגלי: לימוד עיון אליבא דהלכתא.
מרדכימעטים מישיבות מסויימות שיש דברים שכשאתה אומר אותם הם באמת מגיבים ככה בהסטריה מוחלטת וזה מעלה את הסעיף ויותר מזה זה פשוט מעציב שאלה תלמידי ישיבה מתוכנתים
סתם כדוגמא, אני לומד ל"אמונת עתנו" די הרבה (בתקופה האחרונה כמעט כל יום-יומיים)...
פתוח לשמוע כל מי שמייצג את דעתו בצורה מנוקמת ולא "כי ככה הרב שלי אמר...".
בענייני פורים ואני זורק בהלצה שהקב"ה הוא "פוליטיקאי טוב" החברותא (שהוא נמנה על השיטה הזו) משתבש לגמרי לא מבין במה מדובר אפילו לא מבין שמדובר בהלצה
2) כשהייתי בשיעור א' רב מסויים פרסם חוברת (תקופת מלחמת החוברות שלאחר הגירוש) שהוא סבר שהרב צבי יהודה טעה בנושא מסויים מגיד שיעורים משם החליט שהוא מוציא עלינו את כל הקריזה שלו על האמירה הזו בדבר תורה שלו בארוחת ערב זה היגיע לרמה שהוא אמר שהרב צבי יהודה בגדולתו יכל: "לאכול את הבבא סאלי והרב כדורי לארוחת בוקר"
ויש לי עוד כמה דוגמאות אבל אני לא רוצה לגלוש מעבר לזה בדרך כלל לא יגידו לך "הרב שלי אמר" אלא או: "הרב צבי יהודה אמר".... או "הרב קוק אמר" בדרך כלל בצעקות...."לא לגעת בספר הזה משיעור מסויים ובהוא משיעור אחר" אין לי בעיה אני מכבד את השיטה אבל שלא יכפו את שיטתם על אחרים זה הכל אני לא הופך לחוטא גדול ושונא ישראל אם אני לא תופס את אהבת ישראל כמו שהם תופסים.
נכנסתי יותר לשיעורים שלו
למדתי לדון לכף זכות..
אופן הניסוח ישר העלה לי את הסעיף..
כתבתי את הדברים בכנות אמתית.
לצערי כל הדיונים עם אנשים שלא חושבים כמוני נגמרים די מהר, לפני שמתחילים בכלל לגעת בעיקרי הדברים באמת,
וזה בדיוק הפוך ממה שאני מחפש, מישהו שחושב הפוך ממני כדי ללבן עד הסוף את נקודות ההבדל, כדי להבין מה השורש וכו'. מה מקורות חז"ל אומרים וההלכה אומרים, ואיך מתרגמים את זה למציאות של ימינו.
תודה רבה מרדכי!
עם @אריאל יוסף. אם הוא עדיין בגזרה.
אני לא מוצא את זה
אפשר להעלות לפה שוב?
במצב היום
של מערכת חינוך כושלת,
סמים בבית הספר,
אלימות פיזית ומילולית,
ואובדן ערכים
משרד החינוך עורך ישיבה על נערים עם אהבת הארץ ,אידאלים, אהבת תורה ויראת שמים שרק מוסיפים טוב לעולם.
שיש כ"כ הרבה מה ללמוד מהם.
כמה יש פה לתקן ובמה אתם מתמקדים.
בלכתוש את הערכים עד יסוד.
עצוב
מצליחים עם כלום "סמים בבית ספר, אלימות פיזית", וכו... בטח ובטח שאיתם הם לא יצליחו, גם אני לא אתן שרחל עזריה ומיכל רוזין יחנכו אותי או את ילדי.
לעומת זאת בבתי ספר ראיתי רבים
שמערכת החינוך הכושלת תסתום
התחקיר של עובדה על עזרא נאווי וארגון "עד כאן" זה אחד התחקירים הפסיכים!
איזה תחקיר אדיר! אני עדיין בהלם.
עושה חשק "להתגייס" ל"עד כאן" 
מישהו ראה את התחקיר?
צה"ל ושר הביטחון דחו בשנים האחרונות בקשות להרחקת עזרא נאווי מיו"ש. "לא נמצא מקום להוצאת צו", הוסבר פעמים רבות ל"רגבים"
כלב
מסובבים על כל הראש.
שידור חוזר אפשר באתר של 103FM, שם את תביני מצויין את הראש שלהם יש גם ארכיון של התכנית: "החיים עפ"י שפטל" גם שם יש הסבר מדויק מה עומד בראש סדרי העדיפויות, בגדול בחלקים הקיצוניים של השמאל קיימת שנאת ישראל עד רמה כזו שאנו רואים את המעשים האיומים האלה להיות "מויסרים" של גויים שעוזרים ליהודים לשלטונות
'עובדה' ישודרו בערוץ 20 הערב ב22:00 ויתארח יו"ר 'עד כאן'
קודם זה היה ראש העיר של נצרת עילית, עכשיו זה אשקלון אני אומר לכם הבא בתור יהיה יאיר רביבו ראש עירית לוד (היו לא תהיה) וגם זה ברור למה כי היה יום אחד שהוא לא נתן לפועלים ערבים להיכנס לעיר אחרי הפיגוע בהר נוף
שוב נצא לגלות ,זה כמו במלחמה הם מפרסמים כתבות על אנשי ימין אלה מושעים מהתפקידים שלהם, ולפעמים במקומם באים אנשים לא כ"כ חזקים כמו שהיו הקודמים זה סוג של הפלת חללים, אין מה להשוות עם כל הכבוד שיש לי לשולי מועלם לבין ינון מגל, לכן גם אותם צריך להפיל בלי שום גמגום, תראה מהרגע שפרסמו את הסרטון של נאווי הנבל, דומא נשכחה.
החדשות גורמות לספק . והספק מכרסם : אולי בכל זאת הם בצעו את הפשע הזה ? ואי כמה הייתי רוצה לדעת את האמת. הלוואי שזה לא הם , אבל אם זה הם ? נורא ואיום . מעבר למעשה האכזרי, הם הרסו לעצמם את החיים , ובשביל מה ? הרי כשמדובר באכזריות הערבים מנצחים אותנו בהליכה . שטות. אם הם עשו את זה -זו היתה שטות איומה ! אסור להרוג משפחה שנמה את שנתה , גם אם היא של האוייב הגרוע ביותר .
ועדיין שביב תקווה , שיתברר שזו עלילת דם .
אבל רבנים הם בני אדם בשר ודם . ואם הוא נפגע , אז זכותו לספר על זה . גם לי היתה התנסות קצרה אמנם אך לא סימפטית עם נערים במירון , שהתנכלו לשומר הערבי , וראיתי שאם אדבר איתם הם ירביצו לי, אישה בשנות ה40 -מצד שני אולי סתם פחדתי?
ככה נוצרת תדמית.
אכן במקרה שלי עדיין לא גיבשתי דיעה . בינתים התקשורת משחירה את נערי הגבעות , ומה שנותר להם , לכם ? זה להראות , שזה לא נכון.
אישית -פתוחה לגמרי לרעיון שמדובר בנוער איכותי -כפי שאני אכן מאמינה , שאוהב את ארץ ישראל ואני מקווה , גם את היהודים .
תסתכלו ברצף האירועים הזה ומקווה שתבינו:
תבינו, יש דברים יותר חשובים ממי מפרסם ראשון!
(אגב, אני חדש כאן, אבל בתור כותב. בתור צופה אני וותיק כאן ומקווה שרק אעשה טוב...)
שמפכ"ל המשטרה נתן לתקשורת????
https://www.facebook.com/100010008460420/videos/201213433555604/?theater
זה היה נורא מצחיק!
אלא אם כן הכל תכנית אחת גדולה של השב"כ...
אבל אלה דברים שהשב"כ לצערי כבר לא עושה.
צריך את דרור וינברג!..
אלעדהידיעה הזו ^^ היתה יכולה להיות מזעזעת וכואבת במיוחד! זה חסדי ה' לגמרי שזה נגמר ככה!
מישהו פה התעכב על זה?
אתם מוזמנים לומר מזמור לתודה...
שלום לכולם.
בשבוע הבא יעלה בלוג חדש שנקרא "האיש החושב- השקפה נוספת על המציאות" שעוסק בתחומים שונים כמו פוליטיקה, תרבות וכל דבר העולה בראשכם. הבלוג מטרתו לעורר מחשבה ושאלות (קצת יומרני להגיד- כמו סורקטס).
אני מזמין אתכם בקישור למטה לראות מספר מחשבות שנכתבו בנתיים כהכנה לפתיחת הבלוג.
בנוסף אנחנו מחפשים כותבים (אפילו משהו חד פעמי) המעוניינים לכתוב את מחשבותיהם השונות ולקחת חלק בפרוייקט שמטרתו להרחיב את המחשבה האחד של השני.
מוזמנים להציץ ולחוות את דעתכם.
כתובת הבלוג:
http://hamitiblog.wordpress.com/
היום נפתח דף חדש ואנחנו מתחילים להפיץ את הבלוג.
אתם מוזמנים להצטרף ולקחת חלק.
עשו לנו לייק
https://www.facebook.com/%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%94-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A9-%D7%94%D7%97%D7%95%D7%A9%D7%91-524125511087490/?ref=aymt_homepage_panel
על מנת שיהיה לכם נגישות קלה יורת זהו הקישור לדף:
אנחנו עושים הגהה בכל מקרה על כל מאמר שמגיע אלינו.
במידה ויהיה מתאים הוא יפורסם.
אני לא יודעת לענות במסרים -והשאלה היתה "מה רע בריקוד הסכינים , הלא זה מנהג יהודי עתיק"?
ותשובתי , ואני מבוגרת כאן מכולם ,ויש לי קצת נסיון עם החברה החרדית /הדתית לאומית ואפילו המתנחלית . לא , זה לא מנהג . אין שום מנהג כזה ומעולם לא היה . חתונה יהודית , זו שמחה של חיבור , של שלמות -של בניין . אין ולא היה מעולם בחתונה יהודית מקום לסכינים .
גם לא בימי רבי עקיבא . גם לא בזמן אברהם אבינו.
מי שנוהג כך , למד שיעור גרוע , שבגרועים מהערבים , וזה עצוב מאד .
כתב כבר מישהו , ואת זה אני כן מכירה -כשמברכים ברכת המזון -יש מנהג לכסות את הסכינים , בבניין בית המקדש היה צורך באבנים שלא נחתכו בברזל , כי ברזל משמש למלחמה . לא סכינים , לא חרבות ולא גרזנים . מזעזע , שהגענו לכך , ומכיון שאני כן מאמינה , שהארץ הזו מקיאה את מי שלא חי את האידיאל היהודי -זה אפילו מפחיד.
סתם בצחוק
זקנת השבטואני גם לא יודעת להשתמש בwhatap , ואינסטוש זה חומר דוחה יתושים בשבילי? אפשר בשקט לקרוא לי גם סבתא.
פה אני לא עונה לדברים כאלה.
את לוחצת על שם המשתמש שמשמאל לתגובה בשירשור.
נניח: "את כותבת תוכן ולוחצת למטה על שלח" המצב חסה - אז את לוחצת על המצב חסה.
זה יכניס אותך לכרטיס האישי שלו.
בכרטיס האישי תרדי למטה עד שאת רואה מצד שמאל כמה אפשרויות: מסר אישי, שיחה אישית ועוד כמה.
את לוחצת עם העכבר על מסר אישי.
זה מכניס אותך למן פורמט של כותרת וגוף הודעה.
תכתבי כותרת, ותכתבי את תוכן המסר שאת רוצה בגוף ההודעה, ותלחצי על שלח שנמצא מתחת לגוף ההודעה מצד שמאל.
בהצלחה.
זקנת השבטלא יצא האיש לא בסייף ולא בקשת ולא בתריס ולא באלה ולא ברומח ואם יצא חייב חטאת, רבי אליעזר אומר תכשיטים הם לו, וחכמים אומרים אינם אלא לגנאי שנאמר "וכתתו חרבותם לאתים וחניתותיהם למזמרות, לא ישא גוי אל גוי חרב ולא ילמדו עוד מלחמה".
בהתחלה פירסמו אותה, ועכשיו אני רואה , שאין שום הערה . לא שלי , לא של אחרים . מישהו יודע למה ?
לא קיללתי . זו לא היתה תגובה פוגענית או משהו כזה .
נתן שרנסקי- 9 שנים
יוסף מנדלביץ'- 11 שנים
יהונתן פולארד- 30 שנים
וכו'
מדינת היהודים!
בין רוסיה/ארה"ב לבין ישראל
האם נראה לכם שהוא יהיה פחות גרוע מויינשטיין או שמבחינתכם לא נראה לכם שיהיה הבדל כלשהוא?
בשפל וככל הנראה תלך ותפחת. סוג של עונש.
כשהיתה פרשה על סמ"פ וחובש שכנראה תקפו עצור, הוא עודד כפצ"ר את האלוף פיקוד להיכנס במ"חט שלנו, כי הוא הגן על הסמ"פ וכשהוא הואשם בשיבוש הליכי חקירה בגלל זה, הוא התנער ואמר שלא עודד את האלוף זה היה על דעתו, גם רדף חיילים, וגם הפקיר אלוף פיקוד כשזה סיכן אותו אותו. גם כל החקירות שהוא פתח נגד חיילים בעופרת יצוקה.... זה האיש אני מאוד מקווה שזה לא מה שיהיה אולי בגלל שהוא חבר של ביבי, וחוץ מזה שזו עוד טעימה מהפוליטיקה הצבאית של הפיקוד העליון לכלוך אפילו יותר גדול ממה שקורה באזרחות
שתי כתבות על נתוני הלמ"ס ביחס לשמות, יהודים (ע"פ הלכה) עם השם "מוחמד".
ערוץ 7: /News/News.aspx/313386
*השרשור פונה לשני המינים כאחד*
[מנהלים-אם נוגד את כללי הפורום, סליחה מראש ואפשר לנעול/למחוק]
שירות הביטחון הכללי פרש הבוקר בפני התקשורת את מלחמתו בפעילי "תג מחיר". מתי התחילו? מה מטרתם? מה השיטה ודרכי הפעולה?
יוני קמפינסקי, כ"ב בטבת תשע"ו, 03/01/16 10:58

תג מחיר
צילום: פלאש 90
בשב"כ מגדירים את חודש אוקטובר 2013 כנקודת הזמן שבה החלו פעולות "תג מחיר" כתפיסה אידיאולוגית בניסיון לסכל פינוי מאחזים על ידי מדינת ישראל.
תחילת הפעולות. "תחילה פעולות אלו החלו בתגובה לפעולות טרור של פלסטינים אך מחודש אוקטובר 2013 התחיל הדיון האידיאולוגי, בקרב הפעילים הוותיקים של 'תג מחיר'. איפה היא כן תופסת? בעיקר בקרב נוער הגבעות. צריך להבין שלא כל אחד שמבצע פעילות כזו שותףלכל
האידאולוגיה המדוברת", אומר גורם בשרות הביטחון הכללי.
בחלוף הזמן, מבהירים בשב"כ, הדיון והמעשים עברו מפעילות נגד רכוש לפעילות לפגיעה בנפש. בשב"כ מדגישים שאין פה היררכיה מסודרת, אין תהליך של אישורי פעולות וכדו'.
מטרת ההתארגנות: הפלת המדינה והקמת "שלטון יהודי"
כללי היסוד לשלטון היהודי העתידי: מחויבות השלטון לקדם מינוי מלך, ביעור עבודה זרה באופן מיידי, הצהרה של השלטון על מחוייבות לבנות בית מקדש כולל לו"ז מדוייק, גירוש הגויים, וכפייה דתית (במרחב הציבורי בשלב הראשון).
השיטה: מרד להפלת השילטון הנוכחי, באמצעות פגיעה בנקודות התורפה של המדינה. "קודם להרוס ורק לאחר מכן לבנות", מצטטים בשב"כ ממסמך "למרד 1" של ההתארגנות.
במסמך שנכתב על ידי פעיל ההתארגנות מפורט כיצד ה"תאים", כפי שהוא מגדיר אותם, צריכים לפעול, כולל דגש על החשאיות: "מובן שאם חלק מחברי התא עשו מצווה, אין סיבה שאחרים מחברי התא ידעו אותה. פשוט אסור לספר! וכמובן שעל החברים האחרים מוטלת החובה לא לחקור זאת ולברר".
בשב"כ מגדירים את צורת ההתנהלות הזאת כגורם מרכזי שמאתגר מאוד בפיצוח אירועים כמו זה שאירע בכפר דומא.
"כשאנשים הולכים להצית בית, הם יודעים בדיוק מה הם הולכים לעשות", מבהירים בשב"כ, "הם מבינים את חומרת המעשה. הם לא יצאו מכאן אותם גויים", מצטטים ממסמך שנכתב על הקמת "מלכות יהודה", ולכן ניתן יהיה להורגם.
לדברי השב"כ, הקבוצה שהם מגדירים "הגבעונים" כוללת עשרות פעילי גבעות, מתוכם כ-30-40 פעילים מהגרעין הקשה, חלק ניכר מהם תומכים באידיאולוגיות "המרד". טווח גילאים - 15 עד 24, כמחצית מהפעילים קטינים, מרביתם ככולם אנשים שנפלטו ממסגרות, אין שם אנשים ששירתו בצה"ל.
מקומות המגורים של "הגבעונים" הם בעיקר גבעות עם אוהלים או מערות - מדובר בנקודות היציאה לביצוע פעולות החבלה. "הם ישבו יחד, עשו "פויק'ה", שרו שירים ואז תא אחד יצא לפעילות". בשב"כ מספרים כי פעלו לפינוי אותן נקודות בגבעות אך כיוון שמדובר בתשתית פשוטה של אוהל ומזרנים הנקודות מיושבות מחדש תוך זמן קצר לאחר הפינויים.
"דומא לא היה הפיגוע הראשון", מבהירים, "את מה שבוצע בדרום הר חברון מוקדם יותר אנחנו מייחסים לפעילים שגרים בגזרה הדרומית. מגיעים לפעילים בבנימין, אבל יורדים לפעול בגזרה שלהם".
"ההתארגנות נמצאת תחת מעקב מודיעיני מתמשך", מדגישים גורמי הביטחון, "בוצעו מולה פעולות סיכוליות מגוונות. בחודשים האחרונים הוחמרו המאמצים לנטרול מסוכנות התשתית באמצעות מעצרים מנהליים וצווי הגבלה. הפעילות לאחר הפיגוע בדומא התמקדה בשלושה מאמצים עיקריים: מניעת הפיגוע הבא, פירוק התשתית, ומיקוד האיסוף הראייתי מול החשודים בפיגוע בדומא."
בתוך המהלכים למניעת פיגועים חמורים נוספים סופרים 4 מעצרים מנהליים 2 מעצרי בית מנהליים, 13 מעצרי בית ליליים מנהליים, ו-36 כתבי אישום (במגוון סעיפים).
בימים אלו מקימים בצה"ל ובמשטרה כוח משימה מיוחד לביצוע פעילות בגזרת בנימין והשומרון נגד ההתארגנות ולאכיפת צווי התיחום במאחזים בלתי חוקיים.
בנוגע לחקירה, בשב"כ מגדירים את ההתארגנות כ"תשתית מתקתקת" ומבהירים שהיה צריך לחקור את העניין כטרורלכל
דבר ועניין "כדי למנוע המשך הפיגועים החמורים". "שולבו מהלכים ראיתיים וחקירתיים יחודיים", נקבע על ידי גורמי השב"כ.
"יש הרבה מאוד עיסוק תקשורתי בעניין מי נעצר ומי שוחרר, וחשוב להדגיש שעצרנו שתי אוכלוסיות: פעילים בהתארגנות לצד חשודים במעורבות בפיגוע דומא. גם אם מישהו הלך הביתה, הייתה משמעות גדולה למעצרם וחקירתם".
לבסוף, בתגובה לקמפיין "יהודי לא מענה יהודי" מבהירים בשב"כ "הכול היה בהתאם לחוק, הטענות לפיהן הנחקרים עברו 'הטרדות מיניות', 'מיטת סדום', ו'בעיטות' - שקריות ומשוללות כל יסוד. 120 פעם האמצעים נידונו בבית משפט והכל אושר".
"יש פה תופעה מתמשכת", אומרים לסיכום, "מן הראוי שנתבונן יותר מבעבר על התופעה מזווית מערכתית ושכל המערכות במדינה יחשבו מה באמת נדרש מהן כדי לעצור אותה".
לשאלה האם יש רב כזה או אחר שנתן ברכת הדרך לפעילות ההתארגנות עונים בשב"כ כי אין משהו קונקרטי המקשר לפעולות עצמן. "החבורה גדלה בבתי מדרש מסוימים, אבל את האידיאולוגיה הם מפתחים בעצמם". בשב"כ מדגישים כי יש "קריצות" מצד גורמים רבניים מסויימים שהם מחליטים לא להגדיר בשמות, ואמירות שניתן לפרש כאי הסתייגות מחלקים מהאידיאולוגיה של ההתארגנות. אבל, אומרים בשב"כ, לא מייחסים חשיבות גדולה לנדבך הזה בתוך מאמצי החקירה והסיכול.
זה נשמע שהשב"כ חיפש ומצא את המטבע המזוייף מתחת לפנס -כי באמת מפחיד להתמודד עם טרור ערבי.
לפעילות".....פששש! עשו פויקה . זה פרט חשוב בפרשה , כי היה כאן גם זיהום אויר וגם אכילה לא מנומסת. המחלקה היהודית זה חבורת דבילים , או שהם רק עושים את עצמם ?
חבורת אימפוטנטים דבילים. סליחה , אני לרוב לא מקללת.
באמת היה פויק'ה בליל ט"ו באב באחת הגבעות...השב"כ רוצה להראות שהוא יודע משו אחד אמתי ולכן הוא צודק גם בהמשך...
הפויק'ה היה מפנק! שתי סירים גדולים וגדי שנשחט במיוחד...היו מלא חברה...מלא בשר.. וא"כ השכמה בבוקר, עם אקדחים שלופים לראש...
וכן עם מישהו מבחוץ היה שם היה חוטף שוק תרבות..
גדי שנשחט ...איזה גברים...
למה בעצם שלא יצטרפו לתנועת הצופים? שיקימו סניף צופי הגבעות או משהו.
מן הסתם...
והוא גם הוציא את שוברים שתיקה ממערכת החינוך, עוד קודם לדומא, אם אני לא טועה בסדר הכרונולוגי של הפרשיות.
אבל מה שברור הוא שהוא מכוון לכיוון מסויים ובדרך הוא מוכן לרמוס זכויות יסוד גם של מי שנחשב קצוות הגיזרה שלו.
חמור מזה, להשתמש בקצוות הגיזרה כדי להפיק רווח פוליטי.
אין שום הבדל בינו לבין ביבי, היחיד שבאמת סבבה זה רק בצלאל סמוטריץ' אבל חוץ מבצלאל סמוטריץ' כל הבית היהודי זה ימין מזויף מדומה ומלאכותי, הבית היהודי יחד עם הליכוד בזים לכל כללי האתיקה העיתונאיים.
אבל הנוהים אחריו הם כן כאלה.
"כי שתיים רעות עשה הבית היהודי, אותי עזבו מקור מים חיים, לחצוב להם בורות, בורות נשברים אשר לא יכילו המים, אומרים לעץ אבי אתה, ולאבן אתה ילידתנו, כי פנו אלי עורף ולא פנים".
אתה מוכן לקבל שיש לו שיטה שונה ואחרת שמובילה אוו למעשים אחרים?
לא כל פעולה שלא עולה בקנה אחד עם השקפתך מקורה בעצלנות או בחנפנות סמרטוטית
זה ימין אמיתי, כל השאר זה ימין בתחפושת.
בוא נראה אותו בתפקיד שר וכד'
ואז נשפוט
של הדרגים המקצועיים של המשרד שהחליטו לפסול את הספר.
ולהגיד "אני מגבה" אל לומר בפה מלא: אנחנו במשרד החלטנו לפסול את הספר וכו' כי זה נראה עדיין קצת: "לא זה לא אני זה הם"....
את הפסילה של המשרד.
לא מדובר כאן במקרה בו הוא עצמו העביר הוראה כזאת או אחרת (כמו שלמשל הייתה בהצגה ההיא של המחבל הזה שכחתי את שמו.. - שם זה בנט בעצמו החליט) - אלא כאן מדובר על דרג כזה או אחר במשרד שממונה על ההחלטה מה ייכנס לרשימתה ספרים לבגרות ומה לא, ואחת מהעובדות שם שבעלת סמכות, וככל הנראה גם קראה את הספר - החליטה שהספר הזה לא יכול להיכנס לרשימה.
בגלל הסערה התקשורתית על כך בנט נאלץ לקרוא לפחות חלקים מהספר, לרפרף בו, הוא הבין בגדול את העניין של הספר והגיע להחלטה שהוא מגבה את החלטתה של אותה עובדת שפסלה את הספר. זה בדיוק מה שקרה. הוא לא "זרק את הפסילה". אלא גיבה אותה, והסביר למה גם מבחינתו הפסילה טובה והוא לא מתכוון לבטל אותה בסמכות שיש לו.