אופה לחם כן או לא ואם כן איזה??מיסטר דום
לא! אין על ההרגשה של בצק בידייםנחשון מהרחברון
זה לאמצע שבוע שבתות עדיין רק חלותמיסטר דום
כתבתי אחרת? אני תקופה הייתי מכין כל בוקרנחשון מהרחברון
אבל יש משהו כיף בלהכניס מצרכים לפני שיוצאים לתפילה ולהגיע חזרה ללחם טרי..
וואו נחשון שאפו ( נטול ציניות)מיסטר דום
כן. אבל כרגע אני לא מכניס שום ציוד למטבחנחשון מהרחברון
אבל אם יש לך מקום ותשתמש (כי אצל הרבה זה לא בשימוש כמעט) לדעתי זה שווה את זה.
איזה אופה אני לא מכיר הרבה סוגים. ראיתי מסמן אצל חבר אופה שאני לא זוכר את השם שלו אבל זה היה ען כמה תוכניות לדחיסות שונה של הלחם ואהבתי מאד את התוצאה
אשתך מזכירה לי את עצמי
הנורמלית האחרונה
למי שיש זמן מיותר בכיףציף
חוסך לי אנרגיה וזמן
אם יש מי שיכין כל ערב, ואם יש מי שזה חשוב לויראת גאולה
מורפי ריצ'ארד מעולה. ראיתי 2 דגמים בארץ, לנו יש את החדיש יותר.
קצת קשה להכין מזה כריכים, כי הלחם מתפורר יותר בהשוואה ללחם קנוי. והוא גם מתקלקל ומתייבש במהירות יחסית (אבל אפשר להקפיא, אמנם לא ניסיתי, אבל לא אמור להיות הבדל בין הקפאת הלחם להקפאת לחמניות או חלות ביתיות).
וזה דורש מקום על השיש או במקום נגיש. פחות מוצלח להכניס ולהוציא, למרות שהמכשיר לא כבד בכלל, כי בעיקרון משתמשים בו בכל ערב.
תלוי אם תשתמש או לאסמטאות
כשהיינו יותר בבית אז כל ערב הכנו עם טיימר לבוקר(מוקדם,אבא הוציא שיצא לתפילה)וזה היה הלחם לאותו בוקר.
עכשיו שאנחנו מעט, מכינים פעם בשבוע, פורסים ומקפיאים.
זה אכן לחם מעט מתפורר יותר מלחם רגיל, אבל זה שווה לחלוטין, טעים יותר ובריא יותר.
כל התיכון הייתי מכינה ממנו סנדוויצ'ים ולא נרשם מקרה מפורר מידי ברמה שאיפשר לאכול.
(אנחנו מכינים מקמח מלא)
לנו יש את של מורפי ריצרד גודל גדול.
יוצא בערך 16-20 פרוסות (חותכים את הלחם לחצי ורז פרוסות).
בהצלחה

והלחם טעים ממש
הנורמלית האחרונה
זה נכון
במיוחד שמגוונים עם התבליניםסמטאות
אפשר הסבר ל:יראת גאולה
יש איזו שיטת פריסה מוצלחת יותר מסתם לפרוס?
זה אחד הדברים שמעצבנים אותי... כמויות הפירורים...
אי אפשר להשוות ללחם פרוס😏 כנראה העובדה שאצלנו מדובר בילדים קטנים זה גם נתון משמעותי בנוגע לרמת
הפירורים.
זה פירורי ועם ילדים קטנים זה די סיוטסמטאות
הלחם יוצא מרובע,נכון?
חותכים אותו לחצי(איפה שהחור של הסכין לישה)ואז כל חצי פורסים לפרוסות
אז כנראה שבדגם שלנו תבנית הלחם קצת שונהיראת גאולה
כשפורסים, זה דומה מאוד לפרוסת לחם רגיל.
יכולהיות
לא נראלי שזה מה שיעשה פחות פירורים אז
סמטאות
חבל, חשבתי כבר עלית על פטנט😏יראת גאולה
מה שסמטאות כתבהציף
הרבה אנשים קונים ולא משתמשים,מי שמחפש לחם בריא יותר מכל מה שיש בחניות-זה הפיתרון
לא!אמת ואמונה
הלחם סבבה אבל לא נוח להכין ממנו כריך לילדים לגן.
וגם יש לו טעם לוואי כזה.
המכשיר גדול ויוצא לחם לא גדול כל פעם.
לי כבר יותר קל להכין בצק מקילומטר קמח בקנווד ולהכין לחם או לחמניות
קילומטר קמח
הנורמלית האחרונה

קילו כמובןאמת ואמונה
מאוד תלוי בצרכים שלכםבונים מגדל
חששנו שסתם ישב על השיש.
עכשיו אחרי כמה חודשים עם
לילדים נמאס מהלחם. עברתי לחמניות - בצק באופה. צורות התפחה שניה בתנור ואפיה.
הם נהנים. אני מרוצה למדי
מדי פעם מכינה לחם מלא. גם סבבה.
הלחם מתפורר יותר בייחוד שתוכנית אפיה הכהה יותר. אצלנו העדיפו בהיר.
ולא שיחקנו יותר מדי עם תוכניות מעבר.
אולי עוד נגיע לזה.
בתכלס. להכין לחם/לחמניות עם מיקסר לא הרבה יותר -שה. רק הקטע של ההתפחה וגם הוא לא מורכב מדי כשקולטים את הקטע.
חוסך לי זמן ורעש כרגע. אז אנחנו נהנים.
כן!!!רק טוב!אחרונה
המטבח שלנו פצפון ממש, אז האופה לחם באחד החדרים אפילו על הרצפה/כיסא אין שום בעיה לשים אותו. אין כל כך צורך בניקוי אחר כך, מקסימום שטיפה קלילה כי זה יוצא נקי, ומה שלא יוצא או טיפה פירורים, אני מנגבת עם נייר סופג יבש.
לא יותר מדקה לשים את החומרים ולהפעיל. יודעים פחות או יותר מתי זה יהיה תפוח. הילדים יכולים להכין בעצמם כשהבצק מוכן, שופכת להן על נייר אפיה והם קולעות לחמניות (בנות 6-7).
מחצי קילו יוצא לי כ15-18 לחמניות קשר בינוניות.
אם אני צריכה כמות גדולה יותר, אז או עושה שני סבבים (או כמה שצריך) ולוקחת בחשבון שזה לוקח זמן, או אחרי שהאופה גומר ללוש, שופכת את הבצק לקערה גדולה אחרת ומפעילה מחדש עם בצק נוסף.
מקווה יום אחד למצוא מתכון טוב ללחם ולאמץ אותו,כמובן במקביל לבצקים שאני לא מוותרת עליהם.
ואחרי כל מה שכתבתי, הסתייגות- אולי למשפחה גדולה עם כמות אנשים שאוכלת זה פחות מתאים כי הכמות לא גדולה.
אנחנו 7 נפשות ב"ה, אבל ילדים קטנים...
פיצה כרובית, מישהו ניסה?נערת טבע
זה יוצא טעים?
אשמח למתכון שנוסה ויצא טוב.
נדמה לי שהנורמלית האחרונה
זה יוצא מאוד טעיםפסידונית
האינטרנט מלא
אבל לא יודעת באיזה מתכון לבחור
נערת טבע

לכן כתבתי שאשמח למתכון מנוסה שיוצא טוב
כן כן כןןןןןןאהבתחינם
הכרובית טעימה בלי קשר,
והרוטב של הפיצה והגבינות
בהחלט טעימה

אשמח למתכון!נערת טבע
יש למישהו מתכון מנוסה?נערת טבעאחרונה
עוגת שמריםמכחול
יש למישהו טיפים איך לשמור עוגת שמרים?
נראה לי שהן בסדר כשהן יוצאות מהתנור, אבל יש שאוכלים אותן הן מתייבשות 🙁
לעטוף מיד? אחרי קירור? במה? ולשמור במקרר או בחוץ?
כמו בעוגות שמרים שקונים בקונדיטוריה - בתוך שרוול ניילון.קרן-הפוך
ולא לשים במקרר.
תודה!מכחול
את שמה סירופ אחרי האפיה?יעל מהדרום
כןמכחול
זה גם עוזר לשמור על הטריותיעל מהדרום
תודה!מכחול
עוגת שמרים עם מרכיבים שומניים*אשתו של בעלי*
לכן אני אישית עושה עוגות שמרים חלביות ובמקום מים שמה חלב...העוגה נשארת רכה ממש גם לאחר 3 ימים על השיש.
מקפיאהמה שלא מתכננים לאכול תוך יום יומייםמקום בעולם
תודה לכולן!מכחולאחרונה
בצק סוכר שנמרח על קצפת -צמאה
שהיא עטופה בקצפת לבנה, ומעליה היא כתבה באותיות של בצק סוכר, וכל האותיות עכשיו מרוחות על העוגה,
לידע כללי- לא שמים בצק סוכר בצורות על קצפת? מתחבטת אם למרוח לה מחדש קצפת על הכל, ואז לכתוב בשוקולד?
לא טוב.. עברתי את הבאסה הזו פעםט'אחרונה
בצק סוכר מתאים על גנאש או קרם חמאה יציב.
הכנתי לבדיתי מלפפונים חמוצים טעימיםםםםהשם בשימוש כבר
מהמםםshaer
תודה!! זה גם טעים ברמות. פי אלף מהקנוי.השם בשימוש כבר
תשלחי ליייברוקולי
נראה מושלם
בכיף... קבלי!! אני מרוקאית שאוהבת להאכיל אחרים
השם בשימוש כבר
אז את מוזמנת לפה ואפתח לך שולחן.
הכנתי גם קוגל כליווי למלפפון חמוץ האגדי הזה, שאגב, טעמו המופלא יכול רק להתחרות בפשטות הכנתו.
😭😭😭😩😩ברוקולי
קיגל, מלפפון חמוץ ועגבניות שרי
שילוב קטלני
לגבי הכתובת-איפשהו בצפון🙂השם בשימוש כבר
ואותם הכנתי בכוונה, מתוך מחשבה על חומרים שקניתי מראש.
לעומת זאת ממרח עגבניות( לאו דווקא שרי)נוצר כי חפשתי מה לעשות עם העודף המטורף של העגבניות שנותרו לי במקרר....
אפשר מתכון לממרח עגבניות?מארי
בשמחה, הנה: ( משהו בין רוטב לממרח. טעים ושימושי)השם בשימוש כבר
אפשר מתכון לקיגל?אבןישראל
בשמחה, הנה:השם בשימוש כבר
מבחינתי זה המתכון הכי טוב עד עתה, וניסיתי כמה.
3 שינויים:
1.לא אופה בסיר ג'חנון אלא ב3 אינגליש
2.לא אופה כ"כ הרבה שעות, אלא שעה וחצי-שעתיים
3.טיפ שלמדתי מאשכנזיה🙂: עשר דקות לפני תום האפייה שופכת רבע כוס מים על כל אחת מהתבניות( סה"כ 3/4כוס יחד). זה נותן עסיסיות.
הצלחות
גוט שאבס
תודה רבה!אבןישראל
אפשר עוד שאלה?נחת ואושר
כמה זמן את מחממת על הפלטה?
היה כתוב במתכון שמן סויה? לא שמתי לב.. אני תמידהשם בשימוש כבר
מחממת על הפלטה 20 דקות בערך, ממש מספיק...
בהצלחה
תודהנחת ואושראחרונה
וואוו נראה מעולה!!שוביה!
אפשר קצת?? יש שם המון!!
ושתפי במתכון פליייז
חחח באמת המון הפרזתי קמעה🙂השם בשימוש כבר
תודה 🙂
וואו זה נראה טובבבאמרלד
שאלה:
בישלת את זה
או שסתם בסיר?
כן, הרתחתי חומץ מים סוכר ומלח וכשזה רתח הוספתי אתהשם בשימוש כבר
זה המתכון של תום פרנץ האלוף, הנה:
@שוביה!🙂
אסור לפרסם מתכון מתוך ספר רק לצרף קישורברוקולי
גם עיתון?השם בשימוש כבר
אם זה עיתון בתשלום עדיף לא לפרסם במרשתתברוקולי
במקרה שלי השאלתי אותו מהספריה, אבל אכן הואהשם בשימוש כבר
מחילה.
להבא אדע.
זה בסדר שאני משתפת מתכונים מתוך אתר או מצילום מסך?השם בשימוש כבר
כן? @ט' או מישהו שיודע לענות לי... תודה
מבחינה הלכתית?שוביה!
לא, מבחינת הפורום... זכויות יוצרים וכאלההשם בשימוש כבר
צריך לצרף קישרמקום בעולם
אבל אם אין לי, והמתכון מעיתון גזור או משהו,אז לא להעלות לפה?השם בשימוש כבר
תודההשם בשימוש כבר
יאלופההחיים של
תודה נשמה!!! 🙂שבת שלום!השם בשימוש כבר
זה יוצא כמו מלפפון חמוץ?חיים של
היא אמרה שזה לא יוצא ככ טעים
זה יוצא מהמם!!! טעים טעים טעים.השם בשימוש כבר
⚠️ חשוב מאוד שכחתי לכתוב: להשתמש ר ק במלפפונים קטנים,השם בשימוש כבר
לא יודעת איך תום פרנץ עושה את זה עם רגילים.
בפעם הראשונה שניסיתי עשיתי את זה עם מלפפון רגיל ובפנים הוא נשאר חי!
עד שחשבתי על הגמדיים הללו-ובאמת זה יוצא מעולה.
ועוד משהו-אל תפחדו להרתיח את התערובת קצת, כמה דקות, עם המלפפונים בפנים, ולא לכבות את הסיר מיד כשמניחים את המלפפונים כמו שהוא כותב.
עובד גם עם רגיליםטל..
לא ניסיתי מלפפונים שמנים מאוד, אבל לחלוטין לא עם הננסיים המיוחדים.
אבל אני לא מכבה את האש - מבשלת עם המלפפונים בתחמיץ לכמה דקות ואז מכבה.
אז יתכן שבגלל שבפעם הראשונה פעלתי במדויק לפיהשם בשימוש כבר
בכל מקרה זה כיף וגם יפה לנשנש קטנים כאלה.
תודה לך
מצאתי את הנשנוש הכי בריא שיש ולמרבה הפלא גם היה לי טעיםקראנץ שוקולד
זה לא מר?תפוחית 1
זה מר טעים זה לא מר שעושה בחילהקראנץ שוקולד
מגניבתפוחית 1
Cocoa nibs? זה לא בדיוק פולי קקאופלונפון מירוסלב
וזה לא הכי בריא ואידאלי
לא יודע מה זה מה שרשמת אבל אתה ממש טועהקראנץ שוקולד
מזון על זאת הגדרה חמקמקהפלונפון מירוסלב
זה מזון שיש לו ערכים תזונתיים די טובים, אבל גם הרבה פחמימות ושומנים.
היה על זה פרק מצחיק בBrooklyn Nine Nine, אם אתה רואה סדרות - חפש את זה. יבהיר את הנקודה בצורה הכי טובה שיש 
אתה רציני שאתה מסתמך על סדרות?קראנץ שוקולד
תקרא מחקרים מדעיים אמיתיים, הפרי הזה מכיל בתוכו ים של בריאות.
אין לכבודו חוש הומור?פלונפון מירוסלב
אני מתבסס על מחקרים שאומרים שזה דבר שצריך להגביל אותו, במקרה הזה על MD ידוע שחיבר ספר בתחום התזונה.
זה שצירפתי אנקדוטה משעשעת, לא מעלה ולא מוריד. יכלת להנות, או שלא.
צר לי בכתיבה קשה לזהות הומור אם לא משתמשיםקראנץ שוקולד
אפשר שניה? אתם מדברים על שני דברים שוניםבוז
פולי קקאו שלמים בד"כ מריםפלונפון מירוסלב
כשעושים אותם גרוסים הם קלויים בצורה שמיועדת לאכילה לא לשימוש כקקאו, אז נראה לי שכן
פולי קקאו שלמים מרים מאד אבל טעימיםבוז
כשהם גרוסים הם מעובדים עם סוכר לפעמים כדי שיהפכו לנשנוש, וזה שוקולד לכל דבר.
אין לי מושג לגבי הבריאות שלהם...
אולי מר קראנץ' יעלה תמונה ונראה אם זה פולים שלמים או לא
בכל מקרה, מר זה טוב.פלונפון מירוסלב
יש בקקאו כפולים הרבה שומן, גם אם הוא איכותי, ויותר פחמימות, גם אם הן מורכבות.
צריך לאכול דברים כאלה באחריות כמו שעושים עם כל דבר אחר, אבל כשהערכים שלו כאלה נראה לי שצריך קצת יותר לשים לב.
כמו שכתבתי למעלה, אני קורא בדיוק ספר על תזונה (שכתב אותו MD מפורסם) שאומר שאפשר להשתמש בפולי קקאו (דוודא ניבס) כחטיף אבל למעט בכמות.
לא קראתי שום מחקרים בתחוםבוז
עשו מחקר שאומר שזה בריא?
מזכיר לי שחברת אוסם מימנה מחקר שאמר שבמבה עוזרת לילדים להפחית היתכנות של אלרגיה לבוטנים או משהו בסגנון, ומשם הם כתבו בכותרת שבמבה זה בריא.
נו באמת
הכל שטויות. צריך פשוט לאכול הרבה אוכל נקי ולא מעובד ולשתות הרבה מים ולזוז. זה הכל. החיים לא מורכבים. ואם בנאדם אוכל תזונה לא בריאה, שום פולי קקאו לא יעזרו לו בחיים
לא שאני מעבירה ביקורת על מר קראנץ' הנכבד, ממש לא
רק תורמת את השנקל הלא נצרך שלי בעניין
זה פחות או יותר מה שכתבתי למעלהפלונפון מירוסלב
מזון על זאת הגדרה חמקמקה - בישול ומתכונים
זה סתם buzzword שמייצג קבוצה של מזונות שאין ביניהם באמת קשר...
אני מדבר על זהקראנץ שוקולד
באמת נראה כמו פולים שלמיםבוז
אבל סבבה, מבינה שזה נראה פחות מעורר תיאבון

דווקא פה זה נראה כמו שוקולד😋קראנץ שוקולד
חחח אני מחכה להזדמנות הראשונה לטעום את זהפלונפון מירוסלב
נראה טעים
לא קשור לפהקראנץ שוקולדאחרונה
מה אומרים פה על מכשיר לטיגון באוויר חם?נחת ואושר
חפשי ביקורות בגוגל, הבנתי שזה לא משהו.הנורמלית האחרונה
מספרת לך חוות דעת מחברה, שיש לה.קרן-הפוך
פעם התעניינתי המכשיר כזה שהוצע במסגרת מתנות של החברה לאיזה חג.
החברה היא אמא ל-3 ילדים. (הנתון חשוב...).
- המוצרים של החברות הפשטות, כמו סאוטר, לא שווים.
- המוצר של Tefal נחשב לטוב מכולם.
- והבעיה היא הכמות הקטנה מידי. בכל מחזור טיגון, הכמות מספיקה למנה, מנה וחצי.
ולא לכל המשפחה.
בטח לא אם באים כמה חברים ובא לעשות ארוחת ילדים של צ׳יפה לכולם.
יש לנו של טאפלמיסטר דום
לדעתי אין לזה טעם מטוגןברוקולי
בדקות הראשונןת כן אחרי זה כבר חאמיסטר דום
לטעמך ..ברוקולי
כן בסיוג הזה...עדיין לא שווה תכסף ואת המקוםמיסטר דוםאחרונה
שאלת מיקסראם לשתיים
הוא באמת יכול ללוש שני קילו קמח?
בהוראות שלו כתוב שבצקים קשים ניתן לשים עד קילו שש מאות של קמח ובצקים רכים כמו לעוגת שמרים עד 2.400 לקמח.
אם אני שמה שני קילו קמח לחלות זה יפגע בו?
ועוד שאלה, הקערה שלו מתאימה גם להקצפה בכמות קטנה (ארבעה חלבונים/ריצ קטן אחד)?
מה זה בצקים קשים?!יעל מהדרום
אצלי בצק שמרים לעוגות הוא כמעט כמו בצק של חלות, רק עם יותר סוכר.
בצק מקמח כוסמין הוא קשה לעיבוד לעומת מקמח לבן.קרן-הפוך
במקרה הזדמן מיקסר kitchenaid חדש במסגרת מתנות לחג בפסח הקודם בעבודה של בעלי (בתוספת תשלום ...) - כך שאת המיקסר הישן השארתי רק ללישת בצק מקוסמין.
הבנתייעל מהדרום
לא יודעת לגבי המיקסר אבל זה לא אמור לקרותמיקי מאוס
אם הבצק קשה תנסי לעשות עם קצת יותר נוזלים..
זהו שאני לא יודעת למה הם מתכוונים...אם לשתיים
לכן מנסה לשאול פה
לא יודעת לגבי הכמות, יכולה לומר לך שטכנאי אמר לי בעברהשם בשימוש כבר
קצפות, שמנות, חלבונים וכו-אין בעיה להקציף גם ב10.( מסה רכה )
הצלחות
גם במהירות 2, גוש הבצק מתחיל להסתובב חופשי והלישה לא יעילה.קרן-הפוך
אצלי 1 ו2 זה די דומההשם בשימוש כבר
תודה על הטיפ!אם לשתיים
יש לי את המיקסר הזה גםבטעות נכנסתי
לגבי הקצפה למה את חושבת שהוא מקציף בכמות קטנה? יש לו קערה די גדולה ובכיף מקציף כמות כפולה ממה שכתבת.
תודה. שואלת האם הוא מקציף טוב גם כמות קטנהאם לשתיים
מקציף מעולה גם כמות קטנהבטעות נכנסתי
מעולה! תודה!אם לשתיים
יש לי מייג'ור (שלפי מה שהבנתי השף xl הוא הגרסה החדשה שלו)ת.מ.אחרונה
מתכון טוב לבאגט, למי יש להציע לנו?אריך וייס
תחפש פה בפורום. היו פה המלצותיעל מהדרוםאחרונה
רעיונות /מתכונים עם קפה שחור טחון ☕תנו חיוך (-:
שלום לכולם,
אודה לרעיונות / מתכונים עם קפה שחור טחון ☕
(מלבד לשתות אותו או להכין טירמיסו..)
תודה מראש לכל העונים 🙂
רעיון מעניין... יש לך עודף?
השם בשימוש כבר
זה קפה נמס, לא שחוראיכה
טירמיסו מכינים עם אספרסו..קראנץ שוקולד
ראיתי פעם מתכון לעוגת דבש עם קפה שחורבתאל1אחרונה
ריבה בלי להוסיף סוכר- יש דבר כזה?להתחיל מהתחלה
יש למישהו מושג איך מכינים ריבה ללא סוכר??
אשמח לשמוע!
אולי להפחית בכמות הסוכר .נפש חיה.
את יכולה בעזרת פקטיןברוקולי
וגם זה יחזיק לך 2-3 ימים במקרר
כי אין סוכר
מודעת לזה שזה כאילו החומר משמרלהתחיל מהתחלה
פקטין + חומרים משמרים שהם לא סוכרברוקוליאחרונה
איך עושים רוטב טעים(!!) לפסטהbinbin
בשביל החמיצות אמרו לי לשים סוכר, הזוי בעיניי אבל שמתי וזה הפך לטעים כי... סוכר זה באמת משו משו 😋
מטגנת בצל, שום, מוסיפה עגבניות מרוסקות (מרסקת)
מוסיפה רסק עגבניות, תבלינים...
מה הטיפ הכי טוב שלכם לפסטה?
אני עושה כך רק בלי עגבניות. רק רסק.קרן-הפוך
כמה רסק את שמה לחבילה אחת של ספגטי? זה לא יוצא מוצק מדייbinbin
אני שמה מים. לא רק רוטב מהקופסא.קרן-הפוך
מעולה תודהbinbin
מתכון של חברהבוקר אור
האמת שלא זוכרת כמויות, אבל מטגנת בצל וחתיכות קטנות של עגבניות, אחרי שמטוגן מוסיפב רסק, מים, , מלח, פלפל, שום, בזילקום , סוכר (ברור להוסיף!תמיד כשאני עושה משהו עם רסק עגבניות אני מוסיפה. זה חמוץ) מקווה שלא שכחתי כלום. יוצא לה מדהים
זה....השם בשימוש כבר
כן יצא לי לא פעם להשתמש במוצרים מהסוג 🙈🙊 חח תודהbinbin
אני מטגנת בצל פלפל חריף ושום,אהבתחינם
אני לא מוסיפה סוכר1289
לפעמים אם יש לי זמן טוחנת עגבניות ולפעמים רסק.
מכינה בסיר אחד עם הפסטה
גם ברסק יש סוכרברוקולי
# רק אומרת
מספיק עם זהבוז
אני חושבת שבחלק איןיעל מהדרום
נכון. אבל לא המון. בערך אחוז. הרבה פעמים מחליפה בעגבניות1289
הסוד הוא..מושיקו
אחרי הטיגון, בישול איטי של הרוטב 15 -20 דקות כשמערבבים מידי פעם שלא ישרף. עם פלפל שחור וכמה תבלינים בודדים.
או לקנות רוטב של ברילה וזהו
עכשיו ראיתי שמה שאני מוסיפה כתוב רוטב עגבניות לא רסקbinbin
זה אותו הדבר אני חושבתיעל מהדרום
סוכר כי מנטרל את החמיצות של העגבניותנפש חיה.
הפשוט שליסוסה אדומהאחרונה
ה"סוד" שלי כדי שהוא לא יצא חמוץ, אני פשוט מערבבת את הרוטב כל הזמן במהלך הבישול, ונותנת לו זמן...
הבישול ה"ארוך" ממתיק אותו ואין שום צורך בסוכר.
לא מבשלת את הרוטב יחד עם הפסטה כי יוצא לזה טעם לוואי דוחה.
תמיד מוסיפה את הרוטב רק מעל הפסטה המוכנה ממש על הצלחת.
רוטב פשוט נוסף שאני אוהבת להכין -
מטגנת קוביות בצל בהרבה שמן, מוסיפה אחרי שהוא שקוף קוביות גמבה אדומה, עגבניות, שום, פלפל חריף לפי החשק, דואגת שהכל יהיה מטוגן ועשוי, ומתבלת בפפריקות, מעט כורכום, מלח ופלפל.
מכניסה את הפסטה למחבת, מערבבת הכל היטב ונותנת לזה עוד איזה דקה של טיגון.
טעים...
אפשר להמיר מי סודה (במתכון של פיתות) למשהו אחר?נעמה301
אולי מים עם אבקת אפיהחיים של
תודה! מניסיון?נעמה301
לאחיים של
לא כדאי. זה משמעותי במתכון.יראת גאולה
תודה! אכן ויתרתי, לקחתי מתכון אחר בסוף.נעמה301
אני מכינה פיתות בלי סודה.מקום בעולם
תודה, זה מה שעשיתי.נעמה301אחרונה
פאי לימוןp&y
הביצים שבמלית נקראות מבושלות?
ברוקולי הביאה מתכון מעולה
סמטאות
שכבת הפירורים
2.5 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 שקית סוכר וניל
1 ביצה
לערבב היטב ולשטח על תבנית, להשתדל לשטח בצורה ישרה
לאפות 15 דקות על 180מעלות עד להזהבה
למלית
1.5 כוסות סוכר
2-3 כפות קמח, תלוי כמה את רוצה שהמלית תהיה נוזלית
7 ביצים
1.5 כוסות לימון סחוט טרי
לערבב היטב לשפוך על הבצק האפוי לאפות על 180 כ 20 דקות עד להתייצבות
כשמתקרר לפזר אבקת סוכר
אבל זה לא פאיברוקולי
המתכון של המערוך המקפץ מעולה
וגם של פיית העוגיות
הוא עם שמן?נפש חיה.
שלהם לאברוקולי
המתכון שלי לעוגת לימון כן
אשמח לקבל אותו. תודה!נפש חיה.
תסתכלי כמה תגובות מעליךברוקולי
אהההה תודה רבה ! לא שמתי לב ובאתי מהראשינפש חיה.
זה לא פאי !!! זו עוגהברוקולי
וכן חייבים
אהההנפש חיה.
יש לניקי ב. מתכון שהומלץ פהיעל מהדרום
של ניקיהנורמלית האחרונהאחרונה
3 חודשים אחריshaer
אוחחח
איך מורידים במשקל ומרגישים טוב עם עצמנו ?
הבנתי שברגע ששואבים זה לוקח יותר זמן אבל בכל זאת קשה לי .....
הי! תרגישי טוב עם עצמך גם אם לא בדיוק הרגע תורידי במשקל!השם בשימוש כבר
תעמדי מול המראה ותגידי-
אני יפה!
ויש לי גוף מהמם!!
גוף שנשא בתוכו 2 ילדים מתוקים,
ועל כן הרויח ביושר כל גרם עודף🙂
תאכלי ותשתי כרגיל, ובסביבות גיל חצי שנה תנסי ל"השיל " את העודף..עם קצת ספורט ופחות מתוקים ופחמימות( אם את מהמכורים לכך)
הצלחות יקירה ומזל טוב, הרבה הרבה נחת🌷
תודה יקירהshaerאחרונה
והייתי כותבת את זה בהריון ולידה ולא בבישול ומתכונים🙂השם בשימוש כבר
איך לאחסן שטרוייזל?p&y
כרגע בקופסא אטומה בחוץ.
להכניס למקרר? אבוד?
העוגה הבאה תהיה מינימום בשישי הבא
אפשר להקפיאיעל מהדרוםאחרונה
אפרסקיםבת 30
היו במקרר כמובן.
אין איזה שלב ביניים בין אפרסק קשה לאפרסק רקוב?
ובינתיים, רוב האפרסקים הפכו לקרטיבים לשבת...
אם את רוצה להציל אותם..HB
דווקא ריבת משמשים יוצאת פי אלף מוצלחת, אם מכינים אותההשם בשימוש כבר
מניסיון..
אופס... רואה שמדובר על אפרסקים



לא אערוך כדי שמי כאן שירצה להכין ריבה ממשמש ויתלבט על מרקמם, ידע שעדיף לבחור בקשים...
בקיץ הכל מבשיל מהר... אבל במקרר?.......מודדת כובעים
הם עוברים הבחלהנפשי תערוגאחרונה
אז ילדים. יום רביעי היום- מה מבשלים לשבת?ברוקולי
רק עכשיו שמתי לב לתיוג..טארקו
קיצר.
ליל שבת התארחנו.
בוקר שבת:
חלות מהמקפיא(בסוף לא באמת אכלנו אותן חוץ מהמוציא, כי הן קיבלו טעם לוואי של משהו שהתקלקל לנו במקרר.. סיפור עצוב) עם סלטים- מטבוחה מהמקפיא, פסטו, טפנד זיתים, חציל בתנור עם שמן ומלח, כרוב צלוי עם סויה.
שקיות פילו(מעלי סיגר) ממולאות סלטונה.
אורז עם בשר טחון בסיר אחד(פעם ראשונה, יצא מושלםם)
סלט חסה
^^האורז והסלט עברו דירה לסדש כי כאמור לא היה לנו תאבון...
סדש
פסטה ברוטב שמנת פטריות- מעורבב לגמרי ככה שאין בעיה לחמם בפלטה..
(לא אכלנו, נאכל מחר🙈)
בראוניז קפואים😋😋
עוגיות עוגת גבינה ושוקולד של אפרת ליכטנשטט(יצא כייפי אבל נראלי פעם הבאה אני אשים יותר גבינה ופחות שוקולד כי לא יצא מספיק גבינתי לדעתי)




