שרשור חדש
תראו איזו עוגה חתיכיתפינג.

 

נראה טעים ויפה😋dora
איזה מגניב!ארץ השוקולד
איך שמרת על הצורה?
ממממ מגרה!!!!ג'נדס
חתיכית ברמות. ונראית טעימהההצ'וקלייט


איזה דיוק! נראה טעים מאוד.לב אמיץ


מעוררת תאבון!!יעל מהדרוםאחרונה
מתכון לוופל בלגיהאני אני

מחפשת מתכון טוב לוופל בלגי.

עדיף פרווה.

תודה

להמיר את החלב במים/חלב צמחי כלשהו יוצא מעולהת.מ.אחרונה

מישהו יודע איפה אפשר לקנות חלפים למיקסר סאוטר בירושלים?צביה22
המכסה העליון נסדק ואנחנו רוצים חדש.
תנסי ברחוב טרומפלדור [הגידם] . יש שם חנות חלקי חילוף.נפש חיה.


תודה!צביה22
תביאי את הקופסא או הציור איתך של הדגם המדוייקץ אםפילו תצלמינפש חיה.אחרונה


יוגורט פג תוקףתפוזינה123

הי כולם!!

יש לי 3 גביעי יוגורט בטעם רגיל.(לא במתיקות)

פג תוקף.. רוצה מתכונים מה ניתן להכין מהם.. תודה  מראש לעונות המקסימות!!!

את יכולה לסנן מנוזלים, לקבל גבינה טעימהלב אמיץ

ולהשתמש בה לעוגת גבינה. או כדורי גבינה מתובלים. או בצק לפיצה. 

בקיצור כל דבר מאפה או מאכל שמכיל גבינה.

 

אפשר גם להשתמש ככה, בלי סינון להכנת פנקייק.

להוסיף לבלילה של פנקייק\בליצ'ס\לביבות גבינה\עוגת גבינהחילזון 123אחרונה


למישהו יש מושג??binbin
הרבה פעמים לעוגה שאני מוציאה מהתנור יש 'בטן' - באמצע התבנית העוגה עולה יותר... מבינים למה אני מתכוונת? מישהו יודע איך גורמים לעוגה לצאת בגובה אחיד?
כנראה שהתנור שלך חם מדיקראנץ שוקולדאחרונה
עבר עריכה על ידי קראנץ שוקולד בתאריך ט' בתמוז תשע"ו 07:34
וזה מה שגורם לתפיחה הזאת..
אם אץ רואה שזה קורה בעוד עוגות תנמיכי את הטמפ' כי לכל תנור יש חום משתנה..
מנגו- סורבה או רעיון אחר?שושנה שושנה

יש לי 5 מנגו רכים. מה לעשות איתם? אשמח שתענו במתכונים

לטחון למחית, לערבב מעט שמנת מתוקהקראנץ שוקולדאחרונה

להקציף מיכל אחד של שמנת ולקפל ולזלף לכוסות.. 

טוב אז ככה- פוסט על חלקי בשר הבקר.קראנץ שוקולד

בשר הבקר מחולק ל-23 חלקים, כאשר לכל חלק יש צורת בישול או צלייה שונים.

יש חלקים שצריכים צלייה קצרה יש חלקים שדורשים בישול ארוך או צלייה ארוכה יותר בתנור.
כשקונים בשר ורוצים איכות טובה, צריך לבקש מהקצב בשר מיושן, יישון זה תהליך שבו תולים את הבשר כדי להרפות את השרירים בצורה טבעית וכך מתקבל בשר הרבה יותר רך.
 

מספר סימני היכר לבשר איכותי:
1. צבע אדום עז, בעל מראה לח.
2. שומן בגוון בהיר.
3. בעת לחיצת אצבע על הבשר נוצר שקע.
4. נתח מיושן.

 

 

האיכות נמדדת גם לפי צורת גידול העגל, נייח ונייד.
 בשר נייח- זמן בישול קצר מאד.
 בשר נייד- בישול ארוך.

חלקי הבשר:
 

  1. שריר מספר 1- נתח נייח( אנטרקוט) צריך יישון, מתאים לצלייה בגריל, הקפצה, צלייה במחבת, ומתאים לבישול קצר.
  2. שריר מס' 2- 30% שומן- צלעות עורף- שריר פעיל- מתאים לטחינה. בעל אחוז שומן גבוה ולכן טוב לקבאב, המבורגר, קובה, וכן ניתן לבשל בתבשילי קדירה.
  3. שריר מס' 3- חזה בקר- שריר פעיל, מתאים לתבשילי קדירה, בעל אחוז שומן גבוה מאד ולכן משמש להכנת נקניקים ומתאים לעישון.
  4. שריר מס' 4- נתח דיאטטי- 5% שומן, כתף מרכזי עם אחוז שומן נמוך, מתאים לקדירה, לצלייה ברוטב ועישון וכן הכנת קציצות.
  5. שריר מס' 5 (אסאדו) -נתח פעיל- צלי כתף. אסאדו גריל דרום אמריקה, מתאים לקדירה, מתאים לבישול וצלייה ברוטב.
  6. שריר מס' 6- פילה מדומה לפילה 12, נתח פעיל, דל שומן, לא מכיל גידים, מתאים לצלייה ברוטב, בקדירה, בישול בנוזלים, בישול ארוך.
  7. שריר מס' 7 (מכסה הצלע)- מתאים לטחינה, לגריל, בעלי אחוזי שומן גבוהים, מתאים גם לבישול ברוטב, מתאים לקדירה ולחמין.
  8. שריר מס' 8- אוסובוקו עם הזרוע, פעיל, מתאים לקדירה.
  9. שריר מס' 9- שפונדרה, אסאדו, צלעות שטוחות-שריר פעיל-מתאים לקדירה, לטחינה, לגריל, לצלייה בתנור וקבאב.
  10. שריר מס' 10(צוואר)- שריר פעיל, אחוז שומן גבוה, מתאים לבישול בנוזלים-קדירה וטחינה.
  11. שריר מס' 11 (סינטה)- שריר נייח, זקוק ליישון, מתאים לטיגון, לגריל, צלוי יבש, מתאים להקפצה ובישול קצר.
  12. שריר מס' 12(פילה)- שריר נייח, צריך יישון, עם אחוז שומן נמוך, מתאים לטיגון במחבת, הקפצה, גריל וצלייה בתנור.
  13. שריר מס' 13-מותן סינטה(שייטל)- שריר נייח, צריך יישון, מתאים לטיגון בשמן עמוק, לשניצל, צלייה בתנור, בישול קצר במחבת.
  14. שריר מס' 14(אווזית)- שריר פעיל, מתאים לטחינה, לצלייה ברוטב, צלייה על האש(מנגל) מתאים לקדירה, ובישול.
  15. שריר מס' 15- שריר פעיל, מתאים לצלייה.
  16. שריר מס' 16- פינת הירך- שריר נייח, צריך יישון (כמו 13)
  17. שריר מס' 17- בטן עליונה- פעיל, מתאים לבישול ארוך, לטחינה, קדירה, חמין ומילוי, עם אחוזי שומן גבוהים.
  18. שריר מס' 18- בטן תחתונה- שריר פעיל, עם אחוז שומן גבוה, מתאים לקדירה, טחינה, גריל וקבאב.
  19. שריר מס' 19- (רגליים)- שריר פעיל, מתאים לקדירה, חמין, בישול ברוטב, ואחוז של ג'לטין גבוה מאד, מה שמהווה קרישה של הרוטב בזמן הקרור.
  20. המוח- נייח- לא צריך יישון, יש לנקר את הכרום, מתאים לבישול ברוטב לטיגול ולגריל. (המרוקאים נוהגים לבשל ברוטב הדומה לזה של הדגים).
  21. שריר 21- הלשון- שריר פעיל, יש לשלוק בנוזלים כדי שיהיה אפשר לקלף את העור, וזה נעשה כשהוא עוד חם, מתאים לבישול ברוטב, עישון וכבישה.
  22. שריר מס' 22- בשר ראש- מתאים לקדירה, פעיל מאד, בישול ברוטב וחמין.
  23. שריר מס' 23- הזנב- פעיל, עם אחוז ג'לאטין גבוה, מתאים לבישול ברוטב(כמו הבשר ראש) מרקים וקדירה.


     
תודה רבה תבורך בכל מילי דמיטבארץ השוקולד
מיליון תודות.המון מידע.צריכה להעתיק את זה איכשהו.mp3
בדיוק השבוע הסתבכתי איזה חלק לקנות לחמין כי לא מצאתי ראש.
אפשר לנעוץ?גפן36
נשאיר לכמה ימים ואחר כך ננעץ קראנץ שוקולד


מדהים!!!סיגל!
בדיוק לבעלי יש יומולדת, וקניתי בשר בקר ולא ממש ידעתי מה כדאי להכין איתו. עזר לי מאוד!!!
אולי אמשיך ואבקש מתכון טוב לבשר ראש (בלי פטריות)..
תודה רבה ממש!!
וואו! תודה תודה תודה!נוצה ברוח
סופסוף לדעת את ההבדלים והאפשרויות בצורה מסודרת.
תודה רבה!

ה' יברך אותך!
אמן ובכיף קראנץ שוקולד

נעלה בכל פעם משהו אחר חיוך גדול

יישר כוח! שמושי ביותר!נקודה


מושקע.. כשמתישהו אתחיל גם לבשל.dora
תודה רבה רבה.לב אמיץ

רק עכשיו התפניתי לקרוא.

מידע מפורט ומעשי.

 

בשמחה.. השרשור התווסף להודעה הנעוצהקראנץ שוקולד

שרשורים מרוכזים..

מעולה.לב אמיץאחרונה


מחפשת מתכון לעוגת שיש טעימה.. יש?רות.
שתהיה טובה..




פעם 'עוד כינוי' כתבה פה מתכון שיצא ממש מעולה
אבל אני מהפלאפון ולא יכולה לעשות חיפוש..
אז אם מישי/מישו יוכלו לחפש לי,
ממש אשמח!
יש לינועה 28
שיש תפוזים קינמון, הולך?
כן!רות.
זה מהאתר מתכונים בעשר דקותנועה 28אחרונה
תרשמי בגוגל, עוגת שיש קינמון, וזה הקישור הראשון שעולה, בדיוק הכנתי היום..
רק שימי לב שיוצא פס אחד, אז אם את רוצה תכפילי כמויות
טמפרורOshri120
ערב טוב, רציתי בבקשה לשאול שאלה(שעות של חיפושים באינטרנט ולא מצאתי תשובה) כאשר סיימתי להמיס שוקלד על בן מארי ואני רוצה לטמפרר את השוקולד על מנת לעבוד איתו האם אני חייב להוציא אותו מהסיר ולטמפרר על השיש או שאני יכול פשוט עם מטרפה או מרית לערבב ובזה ייעשה טמפרור אשמח מאוד לעזרתכם
אפשר לטמפרר גם בקערהקראנץ שוקולד
על ידי הזרעה של שוקולד
או עם קערת מים פשורים
הזרעה הכוונה...Oshri120
הזרעה הכוונה להוסיף שוקולד על הקיים(המומס) ולערבב עד שמגיעים לטמפרטורה המתאימה?
כןקראנץ שוקולדאחרונה
אשמח למתכון מנוסה לגלידה ביתית~א.ל
כמה שיותר בריאה,
פרוה,
מוכנה להשקיע אם צריך
מה הכוונה בריאה?חילזון 123


כזו שמכילה ברובה פרי~א.ל


בריא זה לרסק פרי ולהקפיא עד לרמה של ברד.מקיין

אפשר לעשות מיקס.

כל השאר זה לא בריא.

בכלל כשזה פרווה.

בעבר הציעו כאן להשתמש במי חומוס לקצף יציב.לב אמיץ

אפשר לחפש בפורום.

 

תקפיאי פירות,בין השורות

ואז תבלנדרי אותם עם מעט חלב קוקוס.

אפשר להוסיף גם קוקוס / שוקולד/ אגוזים.

ויש לך גלידה מהממת במרקם של פרוזן.

בננה הכי עוזרת להגיע למרקם קרמי.

תמר או מייפל אמיתי נותנים מתיקות.

* המתכון מתאים גם לפליאוליטים באתגר.

מצטרפת לבקשה - אשמח גם לחלביאילה שלוחה
תודה!
ככה:חוזרת

שמנת מתוקה- מקציפים

מוסיפים חצי כוס חלב

טעמים שרוצים

מקפיאים ומדי פעם מקציפים שוב/מקפיאים בבקבוק ומערבבים אותו- ככל שמערבבים יותר זה יוצא גלידה יותר שווה. בערך 4-5 פעמים

לא כ"כ בריאהאמא ל6 מקסימים
מעניין אותך מתכון פרווה לגלידה לא בריאה? אם כן, תבקשי ואכתוב לך פה מתכון מעולה שיש לי
אותי מעניין משיח נאו בפומ!
אפשר~א.ל
מתכון לגלידה פרווה ממש טעימה:אמא ל6 מקסימים
1 קצפת צמחית
4 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל

להקציף את הקצפת. להקציף את החלבונים. לערבב את החלמונים עם הסוכר, ואז להוסיף לקצפת הצמחית. לערבב טוב. לקפל את החלבונים המוקצפות לתוך הקצפת.
להוסיף את הוניל ולערבב.
להקפיא.

לפעמים אני מוסיפה חלווה, או שוקולד מגורד. לא כדאי להוסיף שוקוצ'יפס כי הם כבדים מדי ושוקעים למטה לפני שמספיק לקפוא.
גלידה פשוטה מאד וטעימה!!תהליש
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:

    (1-גרוע 5-מצוין)

    מתכון לגלידה ביתית - ללא מכונה(3.00/5) 4 מצביעים

מרכיבים:

  • 1 בננה בשלה גדולה - או יותר, לפי הצורך

אופן הכנת הגלידה:

אאא

1. חותכים לעיגולים את הבננה. מעבירים לכלי אטום, ומכניסים להקפאה למשך שעתיים עד לילה שלם.

2. במעבד מזון, טוחנים בעוצמה חזקה את עיגולי הבננה הקפואים, ואז יקרו שלושה דברים: בתחילה, הבננה תתפורר ותתרסק, אחר כך המרקם יהפוך לדביק, גרדו את דפנות הקערה והמשיכו לטחון - הבננה תהפוך למעין דייסה. ולבסוף הקסם יקרה והיא תקבל מרקם של גלידת שמנת קרמית.

בשלב זה ניתן להוסיף למעבד המזון: כפית חמאת בוטנים, מעט דבש, קומץ שוקולד צ'יפס, מספר שקדים, כפית שוקולד למריחה, כף אבקת קקאו או חצי כפית קינמון - לבחירתכם. אם הוספתם, המשיכו לעבד עד להיטעמות מוחלטת.

3. אפשר לאכול את הגלידה מיד, אבל היא תהיה רכה ונוזלית מדי. העבירו לכלי, והקפיאו עד שהגלידה  (מכיכר השבת!) 

גלידה בסיסית קלה ביותר פרווה לא בריאה אבל מעולה..אמא שלה
להקציף רבע שעה:
4 ביצים שלמות
1/4 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל.

אחכ להוסיף ריצ' ולהקציף עוד 2-3 דקות.

זה הבסיס אליו אפשר להוסיף ביסקוויטים, שוקולד, פירות, פיצפוצים שונים וסירופים..
כמה מתכונים:חוזרת

סורבה:

 

סירופ סוכר/מיץ תפוזים

פירות

בבלנדר

מקפיא.

 

גלידה:

מקציפים חב' ריצ'/קרם קוקוס

חצי כוס מים בערך

איזה טעמים שרוצים (פירות טחונים/חמאת בוטנים/שוקולד/וניל/לוטוס/וניל עגיות וכו)

 

במקפיא

גלידה טעימהתשרי
1 פריגת לימון. או מנגו או תפוז .
עוד 2 מיכלי מים (ממלאים את הקופסא של הפריגת פעמיים ).מערבבים ומקפיאים .
כאשר קפוא מרסקים בבלנדר .
במקביל מקציפים 1 ריצ קטן .
מאחדים את 2 בבלילות וחזרה לפריזר
גלידה קלי קלות. מתאימה גם לפסחאור בישראל

מקציפים חלבון אחד וכשהוא מתחיל להתיצב מוסיפי ם לאט לאט כמעט כוס סוכר. כשהקצף יציב מוסיפים כ 450 גרם תותי שדה שטופים חתוכים דק מאוד. ממשיכים להקציף עד שמתקבלת קצפת ורודה יציבה. יש להקציף בקערה גבוהה כי הקצף תופח. שמים במקרר, ובתיאבון

תודה לכולם!!!~א.לאחרונה
נכנסתי לפה ,וכבר נהייתי רעבה (:הכל מאת ה'
אין ספק, פורום מעורר תאבון לב אמיץ


בננות רכות ממש מה אפשר לעשות איתם לפני שיזרקו?ת.מ.
לא משהו שיש הרבה עבודה ולא חומרים מוזרים...
מתכון לגלידה פרווה בלי סויה ובלי ביצים חיות יש?
עוגה או גלידה או לטחון עם קוביות קרח לשייקט'
מתכון לעוגה מצויינת (במקום שמנת חמוצה שמתי מעדן סויה, את יכולה לשים מיץ תפוזים או כל מיץ) http://mobile.mako.co.il/food-bakery/baking-recipes/Recipe-93149d76e437551006.htm?Partner=searchResults

יעבוד עם צמקאו? (השוקולד היחיד בלי סויה וללא חשש חלב שיש כרגת.מ.
ולא נראה לי שיש לי מיץ תפוזים כרגע תירוש גם יעבוד?מיץ מתרכיז? (צריכה לראות מה יש בדיוק)
נראה לי שכןט'
אם טעם ענבים הולך לך עם בננה תנסי, ואולי תפחיתי את הסוכר.

ספרי איך יצא
בנתיים לא נראה שיש סיכוי לעשות משהו היוםת.מ.
אז כנראה שהם ימצאו את מקומם בפח...
חוששת שבצימקאו יש סויה.לב אמיץ
יש לי כזה שלא מכיל סויהת.מ.
קניתי אספקה בפסח...
פסח מציל גם אותנו לב אמיץ


רוב השוקולדים גם בפסח לא עוזרים לנות.מ.אחרונה
בגלל שהם עלולים להכיל חלב. בסויה למזלי אין לנו בעיה עם עלול להכיל אז הצלחנו למצוא כמה דברים....
מה עם להקפיא ואח"כ להוסיף לשייק או משהו?מוריה


^^^ שמעתי שמעולה אחרי הקפאה. גם לאפיה.לב אמיץ


ברוקולי וכרוביתתפוחית
גוש קטיף - יש חיה כזו? פעם שמעתי שהתחילו ליצר אבל השאלה אם זה נכון ואיפה מוכרים את זה..
אני חושבת שקייםג'נדס
בחלק מהחנויות... אישית לא נתקלתי.
לעיתים רחוקות יש עד כמה שידוע לייעל מהדרום
לק"י

ויש גם קפואים של חברת "חסלט".
איפה מוכרים את הקפואים?תפוחית
את יודעת אולי על חנות באזור ירושלים?
לא...יודעת אולי בדרוםיעל מהדרום
יש של בודק ברמי לוי, יש, יינות ביתן ואושר עדגפן36
אולי בסניפים נידחים לא יהיה אבל בעקרון הם מוכרים
בודק זה לא חסלט אבל...(אם זה משנה לפותחת)יעל מהדרום
כן מוכרים לפעמים חסלט כזהגפן36
אבל זה נדיר מאוד

נראה לי הם מוכרים את זה רק תקופה קצרה בשנה.
השנה כבר מכרו
אצלנו מוכריםהרש

כנראה כי יש הרבה ביקוש.. 

 

מפסח עד עכשיו ראיתי כמעט כל שבוע ..עכשיו פחות.

 

מאד קטן ויקר, לדעתי לא שווה..קראנץ שוקולד
מ
תודהתפוחית
לכל העונים
קיים.. אתמול בעלי קנה לי..נקודה למחשבה
של חסלט המקורי או חברה אחרת? סתם מסתקרנתיעל מהדרום
קטיף בגולןנקודה למחשבהאחרונה
חמאת בוטניםמארי

יש למישהו מתכון טוב לחמאת בוטנים?

ניסיתי להכין לפי מתכון שמצאתי באינטרנט. יצא טעים אבל פירורי ובלתי ניתן למריחה.

אנסה לשלב את מה שיצא בעוגה.

למה לא לקנות טבעי פשוט?ברוקוליאחרונה
עבר עריכה על ידי ברוקולי בתאריך ז' בתמוז תשע"ו 20:16
וצריך מעבד מזון חזק ע״מ ליצור מרקם חלק
שאלה על הקפאת שניצלבאמונה שלמה

ראיתי פה את הרעיון להכין חזה עוף לשניצל (עם ביצה ופרורי לחם) ולהקפיא ככה.

איך מפשירים כדי לטגן?

זה לא נרטב מהמיץ של החזה?

(אם אני מקפיאה את החזה חתוך בלי תוספות, כשהוא מפשיר יש הרבה נוזלים).

לא מפשירים ומקפיאים שוב בלי בישול/טיגון/אפיה!!!!ט'
אני מקפיאה חזה טרי לא מבושלבאמונה שלמה

וכשאני מפשירה אותו לפני הטיגון הוא מפריש נוזלים.

אה.. סליחה.ט'
הגיוני שיפריש נוזלים, עד ההקפאה זה ישב בנוזלים שמפשירים גם.

השאלה שלי היא אם אני מקפיאה עם ביצה ופירורי לחםבאמונה שלמה

וכשאני מפשירה יהיו נוזלים - עדיין השניצל יצא טוב? (אחרי ההפשרה אני צריכה לטגן אותו, והכל יהיה רטוב כזה)

אז אל תקפיאי לפני שאת מטגנת או אופה אותם..כמו שט' כתבבתאל1

כי אם יצא נוזלים זה לא נראה לי ילך טוב וגם יפצפץ לך בשמן החם...וישפריץ

זה דוקא יוצא טוב, אבל מפצפץ בשמן (אכלתי אתמול)יעל מהדרום
אני עושה את זה..מקום בעולםאחרונה
יוצא מעולה ממש. אף אחד לא מרגיש שזה הוקפא לא מטוגן..
לגבי עדשים ירוקיםאמהונת

השרתי עדשים ירוקים במים בשביל ךבשל,

בסוף לא בישלתי אותם,

שפכתי את רוב המים והכנסתי במקרר

צמחו לעדשים קצת נבטים.

זה אכיל עכשיו? גם העדש וגם הנבט?

כן. אומרים שזה בריא יותר ככה.מוריה


יש כאלה שמנביטים בכוונה. זה יצריך פחות זמן בישול בד"כחילזון 123


אם כבר נבטו- חבל לבשל...בת 30

הערך התזונתי שלהם עכשיו גבוה יותר מקודם

ואם תבשלי- חלק מהדברים הטובים ילכו לאיבוד.

ממליצה לך לשמור אותם לנשנוש או לתוספת לסלטים מדי פעם.

זה טעים...אצלנו הילדות קוראות לזה "עדשים עם זנב" וזה אטרקציה...

זה אכיל בלי בישול??בתאל1


כן! קראנצ'י כזהבת 30


אם כבר... אשמח להסבר איך מנביטים?בחופשת לידה
במה אפשר להמיר ג'לטין?אהבה של אימא
אני לא משתמשת בזה אף פעם ולכן לא רוצה לקנות רק בשביל מתכון אחד.. (כמה עולה ג'לטין?)

האם באמת חייבים ג'לטין במתכון הזה?
http://m.chef-lavan.co.il/#/item/9860

או שיש אפשרות להחליף אותו במשהו אחר? ובאיזו כמות?

תודה למומחים
עוד שתי שאלות לגבי המתכון הזה:אהבה של אימא
לפי מה שכתוב... כמה עוגיות (פטיבר) וכמה פקאנים לדעתכם צריך לשים?! כי משום מה לא כתוב את הכמות...

שאלה שניה - במה אפשר להחליף את הליקר? או שאפשר לוותר פשוט?

תודה רבה!
לגבי הג'לטין הוא לא חובהקראנץ שוקולד
במתכון אני קבוע מכין מוס ללא ג'לטין וזה מחזיק יופי..
אני שם רק בעוגות מסויימות שהפריסה ץחזיק ויהיו יציבות..
אז להכין את המוס כרגיל ולוותר עליו וגם על המים..
כנ"ל לגבי הליקר, זה סה"כ תוספת טעם למתכון
, לא משהו בסיסי לכן אפשר לוותר או להחליף בחומר טעם אחר(גרידת תפוז, וניל וכו)
עוגיות ופקאנים אפשר לשים כמה שבא, חופן או שניים..
או לא חייב בכלל..
תודה רבה!אהבה של אימא
במקום ליקרמרב.אחרונה
אני תמיד שמה יין במקום. יש משהו באלכוהול שמוסיף המון..
אייס קפהחלילית אלט
הכנתי בבית אייס קפה לפי מתכון של השף הלבן
היה צריך לרסק קוביות קרח בבלנדר יחד עם הקפה
והבלנדר שלנו נועד לרסק קוביות קרח, הוא חזק ממש.
פעם אחת האייס יצא כמו קפה מוקצף
ובפעם השניה ריסקתי פחות וזה יצא ברד אבל הקרח לא התרסק עד הסוף, ככה שזה היה תערובת של קפה, אייס וקוביות קטנות של קרח.
יש משהו אולי שאפשר להוסיף כדי שזה יצא יותר טוב?
שבוע טוב ומבורך איך הייתה שבת?קראנץ שוקולד
עבר עריכה על ידי קראנץ שוקולד בתאריך ג' בתמוז תשע"ו 21:29
תרצו שאעלה פוסט עם הסברים על..
על פונקציות אפייה
על סוגי בשר והשימוש בהם
על שיטות הסמכה של רטבים
אחר?
שבת כייפית.. כמובן שאפיה.dora
כל עיצה שתיתן בטוחני שתהיה מבורכת!!יהיה בסדר!
וסתם סקרנות,
אתה מכין כתחביב את הכל?
או כחלק מהעבודה שלך?
ברור, נשמח ממש אם תוכל בבבקשהארץ השוקולד
משו אחדקראנץ שוקולד

לפחות בכל פעם

תודה, מחכים לראות;)ארץ השוקולד
השאלה מה ממה שכתבתי..קראנץ שוקולד

רציתי שתברחו משו אחד מהרשימה

אפיה או סוגי בשרארץ השוקולד
רטבים פחות מעניין...

בעיקר כי אסור לי כל דבר המכיל פרי או ירק...
אותי דווקא מעניינים רטבים, אבל גם השאר מענייןלב אמיץ

אני אשמח לזרום עם החלטת הרוב ולהחכים בכל תחום שיבחר.

 

 

בעז"ה גם זה יבוא קראנץ שוקולד


בשרררררמרב.
אני אשמח להסבר על בשר. תודה!סיגל!
גם אני.תודה רבהmp3
אפיה עדיףמשה אבואבאחרונה


גלידה משמנת להקצפה שלא יצאה מספיק מתוקה... הצילו!ציירת עננים

אני אוהבת להקציף שמנת להקצפה ולהוסיף לה רכז מנגו, כזה שקונים מפריגת, ו-יאללה למקפיא.

הפעם שכחתי להוסיף אבקת סוכר/פודינג וניל/ או שפשוט לא שמתי מספיק רכז,

אז הקצפת הקפואה יצאה לא מספיק מתוקה. 

 

האם להוציא אותה, להוסיף רכז, לערבל שוב ולהקפיא שוב?

יש רעיון?

 

או בהגשה- לשים רכז בתחתית הצלחת או מעל?

אם תערבלי שוב זה יצא ממש גלידה. שווה לך לנסות!ט'
להוציא ולשבור לחתיכות לקערה, לערבב עם הרכז ושוב להקפיא?ציירת עננים


בדיוק.ט'אחרונה

ככה מכינים גלידה בלי מכונה, מקציפים, מקפיאים וחוזרים על זה שוב.

 

 

הצלה ממש!! אתגר פירותדניאל55

יש לי 4 בננות שכבר לא ממש אפשר לאכל וגם אגסים.

 

ויש לי מחר אירוח של בנות נוער.

 

עשיתי פעם גלידל בננות עם טחינה, דבש וכו.. ממש לא אהבו.

 

איך אפשר לעשות מהמצרכים הנל גלידה שבנות צעירות יאהבו??

 

או שחשבתי לשלב את זה בעוגה... אשמח גם לרעיונות לזה

כי טחינה באמת לא נשמע קשור....בתאל1